Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πωπω Μακαρι χαιρομαι τοσο οταν ακουω οτι θα γεννηθει ενα μπεμπε...μακαρι να εισαι κ ολα να πανε καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπηκα ετσι μπας και και ΝΑΙ, ειχε ανέβει το mycat! :)
Αντε, με το καλο το νεο μωρο αγγελική!
LIFE, νέα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα γραψω σε λιγο στο ποστ του Μαλιου..Δεν ειμαι πολυ καλα..θα κατσω να φαω λιγο,γιατι δεν εβαλα μπουκια ολη μερα:/:Παντως στειρωθηκε ο μικρος

Μπα,δεν μπορω να φαω με τιποτα:/:

Ελα, βρε, πες μας τι έγινε! Έχω ανησυχήσει! :/:

Καληνυχτα σε ολους.Ευχομαι αυριο ο μικρουλης μου να ειναι τελειως καλα..

Θα ειναι καλή μου, μην στενοχωριέσαι!

yes!το mycat λειτουργεί:Dκαλημέρα.AGGELIKI πολύ ωραίο νεο για το μωράκι μπράβο .βρε LIFE ευχομαι να ναι ολα καλά.

Καλημερα κι απο εμενα:)Ολα καλα σημερα,εγω εχω ενα ωραιοτατο χρωμα-κιτρινολευκο με λιγες πινελιες γκρι παλ κατω απο τα ματια ...αλλα ολα τα αλλα καλα;):lol:

καλημερα περα για περα!!!
αγγελικη τι εγινε με το τεστ το εκανες ή οχι ακομα?
πρεπει να διαβασω και βαριεμαι. γραφω το σαββατο!!!! μα καλα δεν ειναι τραγικο να γραφω σαββατο και οχι μονο αυτο. για να γραψει καποιος αυτη την προοδο επρεπε να δηλωσει συμμετοχη:lol: μα αν ειναι δυνατον???? να δηλωσω συμμετοχη???? τι να πω????

Καλημέρα γατοκόσμε! Εγώ είμαι δουλειά και έχω άλλες 4 1/2 ώρες! Είναι μια όμορφη μέρα σήμερα όμως και αύριο φεύγω για ταξίδι άρα όλα θετικά!:D Το μόνο κακό είναι ότι θα αφήσω το Νεφελάκι μου με το οποίο μαλλώσαμε κιόλας χθες γιατί ήταν άτακτο και στεναχωρίεμαι... :(

Καλημέρα γατοκόσμε! Εγώ είμαι δουλειά και έχω άλλες 4 1/2 ώρες! Είναι μια όμορφη μέρα σήμερα όμως και αύριο φεύγω για ταξίδι άρα όλα θετικά!:D Το μόνο κακό είναι ότι θα αφήσω το Νεφελάκι μου με το οποίο μαλλώσαμε κιόλας χθες γιατί ήταν άτακτο και στεναχωρίεμαι... :(
μπορείς να της δώσεις πολλά φιλάκια και χαδάκια και να τα "ξαναφτιάξετε".:D

Βρε! Μπήκα στη σελίδα! Τι κάνετε κορίτσια;

Life τι έχεις βρε και έχεις αυτό το "υπέροχο" χρώμα και δεν μπορείς να φας:(;;;

Αγγελική... συγχαρητήρια;)!

Νατάσα κι εγώ τελευταία τσακώνομαι συχνά με τη Λούνα μου γιατί κάνει σαν τρελλη:blink:! Ελπίζω πως είναι λογω ηλικίας...

Life τι έχεις βρε και έχεις αυτό το "υπέροχο" χρώμα και δεν μπορείς να φας:(;;;

Αγγελική... συγχαρητήρια;)!
Περασα αξεχαστα χθες :cool: ευτυχως σημερα ειμαι πολυ ηρεμη ,εως αποβλακωμενη...καθομαι κ δεν μπορω να κουνηθω απο τη θεση μου:blink:Για το γατο μου ,γιατι πιεστηκα πολυ χθες γιαυτο

Μόλις το διάβασα:(. Αλλά τώρα που ηρέμησαν τα πράγματα ζαβλακώσου όσο μπορείς:D!

δεν εχει επιυχια μεγαλη το διαβασμα μου!!!!! η μανα μου εχει μαγειρεψει κατι μαυροματικα φασολια με πατατες που δεν λενε και πολλα πραγματα:down: δεν εχω χρονο ομως να μαγειρεψω κατι αλλο και δεν θελω να παραγγειλω απ'εξω!!!!! ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

γεια σου ιωαννα μου!!!!!
life δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχει γινει (τελοικα ειμαι ηλιθια:lol:) ομως χαιρομαι που εισαι καλυτερα και ευχομαι να ερθεις τελειως στα ισια σου αμεσα!!!

Αντε τα λεμε μετα γεια σας..:hello:Οσο για το παρακατω...........ασχετο αλλα ηθελα να το βαλω

Συνημμένα

• gaidour.JPG
    gaidour.JPG
    109,3 KB · Εμφανίσεις: 16
το μουλαρι εννοει!!!! οτι και να εννοει παντος φαινεται πως δεν διαθετει ουτε ελλαχιστο απο αυτο που εμεις οι ''ανθρωποι'' ονομαζουμε μυαλο...:down::down::down:

Ελεος, έβαψε το ζωντανο!
Αν και ειναι αστείο (:)), ειναι απαράδεκτο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back