Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πώς το κατάλαβες Φωτεινή:blink:; Δεν παρείγγηλα αλλά έβαλα μια που είχα στην κατάψυξη.

Αχ βρε LIFE, περαστικά. Όντως δε σε πάει τον τελευταίο καιρό. Και πολύ κόσμο, μη νομίζεις. Χτες χτύπησε πχ ένας φίλος με τη μηχανή. Σμπαράλια η μηχανη, αυτός τη γλίτωσε ευτυχώς με πονεμένο χέρι κ πόδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

LIFE περαστικά. Μάλλον απο το άγχος των ημερών και την κούραση σε βρήκε ευάλωτη καμια ίωση...
Χριστίνα, καλώς ήρθες, έστω και "αργή"! :)

Και καλημέρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ καημενουλα Life,ολα να ειναι περαστικα κ να μην ξαβαρθουν!

Καλημερα!!!Κυριακη πρωι σημερα, ηθελα να αρχισει ωραια η μερα μου ..ειχα βγαλει χθες κ τα 2 μπουτια γαλοπουλας να μαγειρεψω και τα ξεπαγωνα στο παγκο της κουζινας...Τα βρηκα πρωι πρωι στο πατωμα,σχισμενα σακουλες κ χαρτια και δαγκωμενα.Ειμαι πολυ στεναχωρημενη με τον Miuccio, δε τον μαλωσα, ομως αν παθει σαλμονελα η αρρωστησει τι θα κανω μετα?θα τρελλαθω? :(

Καλημέρα κι από μενα! Αν και Κυριακή (που ήθελα να μην ξυπνήσω πριν τις 1), ξύπνησα από τις 11! Και το περίεργο είναι ότι δε με ξύπνησε η Λούνα αλλά ο πατέρας μου:blink:! Η γλυκιά μου όλο το βράδυ δε με ξύπνησε και το πρωί περίμενε υπομονετικά να ξυπνήσω μόνη μου:inlove:! Δεν το'χει ξανακάνει! Βέβαια το βράδυ στις 3 ηρέμησε:down:...

Γιωτάκι τι θα φας τελικά αφού η γαλοπούλα έπεσε στα δόντια του άγριου αιλουροειδούς σου:D;;;

Υοτακι μην ανησυχείς, δεν νομίζω οτι θα πάθει κάτι, συμβαίνουν αυτά τα ατυχήματα και οι πιθανότητες να κολλήσει κάτι ειναι λίγες.

Το θέμα ειναι τι θα φας εσύ τώρα;:)

Ευχαριστω πολυ κοριτσια..Σημερα αν και κουρελι δεν εχω πυρετο..Κατι ειναι κι αυτο..
ΧΡΙΣΤΙΝΑ επιτελους,,ειδες αν δε μου λες καληνυχτα δεν μου παει...να χθες μου ειπες κ δεν ξανακανα πυρετο:D
αντε τα λεμε...

Πώς το κατάλαβες Φωτεινή:blink:; Δεν παρείγγηλα αλλά έβαλα μια που είχα στην κατάψυξη

Ιωάννα μου, όλοι το ίδιο είμαστε! Κι εγώ στη θέση σου πίτσα θα έτρωγα:D

Delivery , φυσικα κ ο μικρος τιμωρια μεχρι το μεσημερι μονο ξηρη τροφη κ τωρα του εβαλα κ απο την αλλη με ζυμαρικα! αντε να δουμε το χαζο μου :hmm::) :)

γεια σας!!!!
εχθες εγραφα προοδο και πηγα σχετικα καλα μαλλον. γυρισα σπιτι, ξεραθηκα στον υπνο και μετα διαβασα πιανο. υστερα πηγα για ρακομελα με την κολλητη μου. ειχαμε τοσο καιρο να βρεθουμε οι δυο μας!!!! ομως δεν αντεξα μακρια απο το αγορι μου και το ξυπνησα στις 3 και πηγαμε για ποτο. το εσκασε κρυφα αλλα στις 5 πηρε χαμπαρι η μανα οτι ελειπε. ποσο πρεπει να ανησυχησε η κακομοιρα!!!!
σημερα ειμαι ολη μερα στο κρεββατι. αδιαθετησα:down: ειμαι χαλια!!!! αμαν καθε μηνα.
πειναω θελω και εγω μια πιτσα!!!!

life κριμα το σκηνικο με το αμαξι αλλα ο νικολακης εκανε!@#$.
χριστινακι καλως μας ηρθες παλι!!!
αντενα ξαναμαζευομαστε γιατι το ειχαμε διαλυσει...

Καλημέρα. Μαρέστρος, υπομονή, αυτά έχει να είσαι γυναίκα. Θα σου έλεγα να "πλακώσεις" μια πίτσα για να σου φύγει η ιδέα;):P

Καλημέρα και από μένα!! Επιτέλους σήμερα κατάφερα να "μπω", γιατί είχα κοντέψει να πάθω στέρηση τόσες μέρες που δεν λειτουργούσε το Mycat...

Καλημερα σε ολους:)

Και καλημέρα και καλό μήνα, μιας και μπήκε και ο Δεκέμβριος. Πρώτη φορά γράφω σ' αυτό το θέμα. Περαστικά δις η τρις στη LIFE. Μια για το Μάλιο, αν και αυτά τα είπα και στο θέμα του,δυο για την ίδια και τρίτη για τις πινακίδες. Αλλά έρχονται Χριστούγεννα και κάθε χρόνο τέτοια εποχή αφηνιάζουν!!! Πώς θα πάρουν το δώρο τους ε? Και σε μας τέτοιες μέρες τη στήνουν και γράφουν για ότι θέλεις. Πέρσι με σταμάτησαν τέτοιες μέρες και μου λένε αφού σε σταματήσαμε πρέπει να σε γράψουμε, και να τους πω για τι προτιμώ να με γράψουν.

Πέρσι με σταμάτησαν τέτοιες μέρες και μου λένε αφού σε σταματήσαμε πρέπει να σε γράψουμε, και να τους πω για τι προτιμώ να με γράψουν.
:blink::blink::blink: ε???

Ναι αφού τους δίνουν εντολές να μη γυρίσουν με άδεια χέρια. Το έμαθα από έγκυρη πηγή! Πρέπει πχ να κόψουν 100 κλήσεις εκείνη τη μέρα. Είναι όπως στους τραπεζικούς υπαλλήλους που τους "αναγκάζουν" κατά κάποιο τρόπο να βγάλουν σε ένα πλήθος ανθρώπων πιστωτική κάρτα. Αν διαμαρτυρηθείς μπορούν σου γράψουν και αντίσταση κατά της αρχής!!!

σημερα ειμαι ολη μερα στο κρεββατι. αδιαθετησα:down: ειμαι χαλια!!!! αμαν καθε μηνα.
πειναω θελω και εγω μια πιτσα!!!!
αχχχ μια απ΄τα ιδια δυστυχως:down::down::down:

βρε με αυτες τις πιτσες...απο χθες ακουω για πιτσες!πειναωωω!βρε τι κανετε σε εγκυο γυναικα???:lol::lol:

Εσύ δικαιούσαι να να φας πίτσα Αγγελικούλα!

Ρακόμελα ακούω! Πού τα βρήκες Μαρία; Αυτά είναι κανονικά κρητικά γιατροσόφια!

Όσο για τους αστυνομικούς αν μ'έβαζαν να διαλέξω θα τους έδινα λόγο να με γράψουν, όχι για αντίσταση αλλά για επίθεση κατά της αρχής:D! Να το 'φχαριστηθώ κιόλας:happy:!

βρε με αυτες τις πιτσες...απο χθες ακουω για πιτσες!πειναωωω!βρε τι κανετε σε εγκυο γυναικα???:lol::lol:
Απονες γυναικες:hmm::hmm::hmm:μιλατε για πιτσες ενω ξερετε οτι εχουμε εγκυο γυναικα...
Εγω παντως Αγγελικη επαιρνα την γιγας,,,οχι οτι την ετρωγα ολη,αλλα ετσι απο ανασφαλεια:lol::lol::lol:

ευτυχως που εχω φαι,μολις τωρα και παλι βλεπω για πιτσες!:lol::lol:
ρε παιδια το πρωι μπορουσατε να μπειτε στο site,εγω παλι οχι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back