LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:37 Η LIFE έγραψε: #9.461 04-12-07 18:37 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ευτυχως που εχω φαι,μολις τωρα και παλι βλεπω για πιτσες! ρε παιδια το πρωι μπορουσατε να μπειτε στο site,εγω παλι οχι! Click για ανάπτυξη... Το πρωι ναι,αλλα μετα απο τη διακοπη μου εχει τυχει 5-6 φορες να μη μπορω να μπω για κανα μισαωρο η λιγο παραπανω..συμβαινει και σε αλλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:49 Η drusilia έγραψε: #9.462 04-12-07 18:49 Πρέπει να μου έχει τυχει.... Ποιος ξέρει, ισως ειναι κάποια φάση που κάνουν κάποιου τύπου συντήρηση; Θα δείξει φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:52 Η marestros: #9.463 04-12-07 22:52 κατι σαπιο μυριζει στο βασιλειο του mycat!!! υπαρχει μια ενταση και μια σιωπη παραλληλα που με τρομαζουν!!! δεν γραφω νεα γιατ δεν μου βγαινει... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Ρακόμελα ακούω! Πού τα βρήκες Μαρία; Αυτά είναι κανονικά κρητικά γιατροσόφια! Click για ανάπτυξη... ιωαννα μου δεν σου εχω πει οτι λατρευω την κρητη και ο,τι εχει να κανει με αυτη. ειδικα τα φαγητα τους και το ρακομελο. ασε που το αγορι μου ειναι ρεθυμνιωτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:11 Η μελινάκι έγραψε: #9.464 04-12-07 23:11 γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:25 Η marestros: #9.465 04-12-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Click για ανάπτυξη... μελινακι μου δεν θα επρεπε να κοιμασαι τετοιες ωρες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #9.466 05-12-07 14:03 καλησπερα,βαριεμαι και περιμενω να παει 15 00 να σχολασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η marestros: #9.467 05-12-07 14:06 γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: ευτυχως που εχω φαι,μολις τωρα και παλι βλεπω για πιτσες! ρε παιδια το πρωι μπορουσατε να μπειτε στο site,εγω παλι οχι! Click για ανάπτυξη... Το πρωι ναι,αλλα μετα απο τη διακοπη μου εχει τυχει 5-6 φορες να μη μπορω να μπω για κανα μισαωρο η λιγο παραπανω..συμβαινει και σε αλλους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 18:49 Η drusilia έγραψε: #9.462 04-12-07 18:49 Πρέπει να μου έχει τυχει.... Ποιος ξέρει, ισως ειναι κάποια φάση που κάνουν κάποιου τύπου συντήρηση; Θα δείξει φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:52 Η marestros: #9.463 04-12-07 22:52 κατι σαπιο μυριζει στο βασιλειο του mycat!!! υπαρχει μια ενταση και μια σιωπη παραλληλα που με τρομαζουν!!! δεν γραφω νεα γιατ δεν μου βγαινει... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Ρακόμελα ακούω! Πού τα βρήκες Μαρία; Αυτά είναι κανονικά κρητικά γιατροσόφια! Click για ανάπτυξη... ιωαννα μου δεν σου εχω πει οτι λατρευω την κρητη και ο,τι εχει να κανει με αυτη. ειδικα τα φαγητα τους και το ρακομελο. ασε που το αγορι μου ειναι ρεθυμνιωτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:11 Η μελινάκι έγραψε: #9.464 04-12-07 23:11 γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:25 Η marestros: #9.465 04-12-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Click για ανάπτυξη... μελινακι μου δεν θα επρεπε να κοιμασαι τετοιες ωρες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #9.466 05-12-07 14:03 καλησπερα,βαριεμαι και περιμενω να παει 15 00 να σχολασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η marestros: #9.467 05-12-07 14:06 γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρέπει να μου έχει τυχει.... Ποιος ξέρει, ισως ειναι κάποια φάση που κάνουν κάποιου τύπου συντήρηση; Θα δείξει φαντάζομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 22:52 Η marestros: #9.463 04-12-07 22:52 κατι σαπιο μυριζει στο βασιλειο του mycat!!! υπαρχει μια ενταση και μια σιωπη παραλληλα που με τρομαζουν!!! δεν γραφω νεα γιατ δεν μου βγαινει... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Ρακόμελα ακούω! Πού τα βρήκες Μαρία; Αυτά είναι κανονικά κρητικά γιατροσόφια! Click για ανάπτυξη... ιωαννα μου δεν σου εχω πει οτι λατρευω την κρητη και ο,τι εχει να κανει με αυτη. ειδικα τα φαγητα τους και το ρακομελο. ασε που το αγορι μου ειναι ρεθυμνιωτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:11 Η μελινάκι έγραψε: #9.464 04-12-07 23:11 γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:25 Η marestros: #9.465 04-12-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Click για ανάπτυξη... μελινακι μου δεν θα επρεπε να κοιμασαι τετοιες ωρες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #9.466 05-12-07 14:03 καλησπερα,βαριεμαι και περιμενω να παει 15 00 να σχολασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η marestros: #9.467 05-12-07 14:06 γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κατι σαπιο μυριζει στο βασιλειο του mycat!!! υπαρχει μια ενταση και μια σιωπη παραλληλα που με τρομαζουν!!! δεν γραφω νεα γιατ δεν μου βγαινει... Αρχική Δημοσίευση από ioanna_g: Ρακόμελα ακούω! Πού τα βρήκες Μαρία; Αυτά είναι κανονικά κρητικά γιατροσόφια! Click για ανάπτυξη... ιωαννα μου δεν σου εχω πει οτι λατρευω την κρητη και ο,τι εχει να κανει με αυτη. ειδικα τα φαγητα τους και το ρακομελο. ασε που το αγορι μου ειναι ρεθυμνιωτης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μελινάκι Πολύ δραστήριο μέλος Η μελινάκι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 1.189 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:11 Η μελινάκι έγραψε: #9.464 04-12-07 23:11 γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:25 Η marestros: #9.465 04-12-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Click για ανάπτυξη... μελινακι μου δεν θα επρεπε να κοιμασαι τετοιες ωρες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #9.466 05-12-07 14:03 καλησπερα,βαριεμαι και περιμενω να παει 15 00 να σχολασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η marestros: #9.467 05-12-07 14:06 γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:25 Η marestros: #9.465 04-12-07 23:25 Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Click για ανάπτυξη... μελινακι μου δεν θα επρεπε να κοιμασαι τετοιες ωρες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #9.466 05-12-07 14:03 καλησπερα,βαριεμαι και περιμενω να παει 15 00 να σχολασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η marestros: #9.467 05-12-07 14:06 γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μελινάκι: γεια σας καιρο εχω να γραψω.. δεν ειχα τι να πω μαλλον παντος ειμαι μια χαρα στις 12 στοστο καναλι με το σημα ''m'' (ξεχασα πως λεγεται) εχει μια εκπομπη ξενη για το αεροπορικο δυστυχημα με το αεροπλανο ΄΄ηλιος΄΄ εγω θα το δω Click για ανάπτυξη... μελινακι μου δεν θα επρεπε να κοιμασαι τετοιες ωρες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:03 Η AGGELIKI έγραψε: #9.466 05-12-07 14:03 καλησπερα,βαριεμαι και περιμενω να παει 15 00 να σχολασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η marestros: #9.467 05-12-07 14:06 γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα,βαριεμαι και περιμενω να παει 15 00 να σχολασω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η marestros: #9.467 05-12-07 14:06 γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σου αγγελικουλα μου!!!! εγω ειμαι αρρωστουλα και ειμαι σπιτι!!! υπομονη μια ωριτσα!!! πηγες στον γιατρο??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η drusilia έγραψε: #9.468 05-12-07 14:11 Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά Μαρέστρος! Και περαστικα στο Μycat γενικότερα! Αγγελική, ουτε μια ώρα ακομα! Υπομονή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros Δραστήριο μέλος Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η marestros: #9.469 05-12-07 14:13 ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω drussila μου. παντως παλια δεν προαλαβαινα τα μηνυματα στο τωρα που πηρα φορα. τωρα με το σταγονομετρο γραφουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:19 Η drusilia έγραψε: #9.470 05-12-07 14:19 Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτα νομίζω συζητήθηκαν αλλού και αρκετα σήμερα... ας μην το ανοίξουμε κι εδώ, πραγματικά με φθείρει αυτη η κουβέντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:32 Η AGGELIKI έγραψε: #9.471 05-12-07 14:32 ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ακομη να παω!θελω να παω μια και καλη να ακουσω και την καρδια,αυτο γινεται απο την 6 εβδομαδα και μετα δηλαδη απο Παρασκευη και μετα,ετσι θα παω ή Παρασκευη ή την αλλη Τεταρτη! περαστικα marestros! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:35 Η drusilia έγραψε: #9.472 05-12-07 14:35 Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:37 Η julia έγραψε: #9.473 05-12-07 14:37 Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας και απο μενα.....!!!!! Εχω πεσει με τα μουτρα στην δουλεια...... οχι οτι θελω.... αλλα δεν με αφηνουν να ηρεμησω....!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:41 Η drusilia έγραψε: #9.474 05-12-07 14:41 Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η LIFE έγραψε: #9.475 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ε, κι εγω εχω αρκετή δουλεια αλλά κάνω μικρά διαλειματάκια με το mycat, κλασικα! Ελπιζω να τελιώνω νωρίς να πάω και απο το Κέντρο όμως, χθες δεν πρόλαβα! Click για ανάπτυξη... Θυμαμαι τον περασμενο Μαιο..Εγω στο γραφειο με τη Μαιρη μωρο να την ταιζω με μπιμπερο,να μπαινω στο mycat..ε,εκανα κι ενα διαλειματακι για να δουλεψω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:45 Η AGGELIKI έγραψε: #9.476 05-12-07 14:45 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ωραια Αγγελικούλα! Το φύλο ποτε φαίνεται αλήθεια; Ειναι πολύ νωρίς ε; Click για ανάπτυξη... μετα τους 4 μηνες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:51 Η drusilia έγραψε: #9.477 05-12-07 14:51 Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι LIFE! αλλα δεν βγάζω δουλεια έτσι... με το που κολλάω λέω "ας μπω λιγο στο mycat" αν δουλευεις με τον υπολογιστή ειναι δύσκολο. Σαν να δουλεύεις σε ζαχαροπλαστείο! Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:58 Η AGGELIKI έγραψε: #9.478 05-12-07 14:58 αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτη λεει οτι πηγε ενας να το παρει και φυσικα πηγε να τον φαει,πρεπει να του το παει αυτη,τωρα πως θα το ταιζει αυτος και θα το καθαριζει δεν ξερω...ενδιαφερθηκε και μια κοπελα απο μυτιληνη πολυ καλη και προθυμη να το ηρεμησει το σκυλακι αλλα η ιδιοκτητρια ειπε οτι το εχει υποσχεθει στον αλλον.....ακομη εκει ειναι παντως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:01 Η Fotini έγραψε: #9.479 05-12-07 15:01 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 472 473 474 475 476 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 474 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Αγγελική, ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε εκεινο το μποξεράκι;; Click για ανάπτυξη... Α, καλά. Εγώ νόμιζα ότι αναφέρεσαι στο εσώρουχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2007 στις 15:02 Η drusilia έγραψε: #9.480 05-12-07 15:02 Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ως και σε αυτο αδιάφορη ειναι; Της το ζητανε και ειναι ακομα εκει; Το σκυλάκι θα θέλει ειδικο χειρισμο αν εχει αγριέψει... Πάντως έκανες ο,τι μπορουσες Αγγελικη και μπράβο. Ας ελπισουμε οτι ολα θα πάνε καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.