cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 17:52 Η cosette έγραψε: #9.641 12-12-07 17:52 Ευχαριστούμε για τα περαστικά!!! Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναπάς στη δουλειά πάντως δε χρειάζεται να ζηλεύεις γιατί εγώ δε δουλεύω αλλά ως φοιτήτρια έχω ένα σκασμό εργασίες να τελείωσω....που δε λένε να τελείωσουν δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:48 Η FOFI1 έγραψε: #9.642 12-12-07 23:48 Χρόνια πολλά Life για το γιο σου, να τον χαίρεσαι. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το θάρρος που μου δίνετε με την εξαφάνιση της Βούλας μου. Προχθές όπως γύριζα με το αυτοκίνητο είδα σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το χωριό μια γατούλα που της έμοιαζε, ήταν βράδυ και δε ξεχώριζα καλά. Τελικά ήταν η γατούλα μιας κοπέλας που μένει εκεί κοντά .. και πήρα μια χαρά ότι ήταν η κουκλίτσα μου. .. Ας ήξερα πως είναι καλά και ας μη γύριζε. Είναι ένας αδέσποτος σκύλος που γυρίζει στη γειτονιά και συνέχεια γαυγίζει , φοβάμαι μήπως την κυνήγησε και έφυγε.. Ελπίζω μόνο να μην της έκανε τίποτε κακό. Ο Μπέμπης έχασε την παρέα του που όλο παίζανε και κυνηγιόντουσαν μες το σπίτι. Προσπαθεί να παίξει με τη Μορφούλα τη μάνα του αλλά αυτή το παίζει κυρία, δε θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #9.643 13-12-07 00:10 Ευχαριστω πολυ Να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα να μας πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:30 Η drusilia έγραψε: #9.644 13-12-07 08:30 Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Ο christianapulp: #9.645 13-12-07 08:39 Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.646 13-12-07 09:20 Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:55 Η LIFE έγραψε: #9.647 13-12-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε για τα περαστικά!!! Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναπάς στη δουλειά πάντως δε χρειάζεται να ζηλεύεις γιατί εγώ δε δουλεύω αλλά ως φοιτήτρια έχω ένα σκασμό εργασίες να τελείωσω....που δε λένε να τελείωσουν δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FOFI1 Νεοφερμένο μέλος Η FOFI1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2007 στις 23:48 Η FOFI1 έγραψε: #9.642 12-12-07 23:48 Χρόνια πολλά Life για το γιο σου, να τον χαίρεσαι. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το θάρρος που μου δίνετε με την εξαφάνιση της Βούλας μου. Προχθές όπως γύριζα με το αυτοκίνητο είδα σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το χωριό μια γατούλα που της έμοιαζε, ήταν βράδυ και δε ξεχώριζα καλά. Τελικά ήταν η γατούλα μιας κοπέλας που μένει εκεί κοντά .. και πήρα μια χαρά ότι ήταν η κουκλίτσα μου. .. Ας ήξερα πως είναι καλά και ας μη γύριζε. Είναι ένας αδέσποτος σκύλος που γυρίζει στη γειτονιά και συνέχεια γαυγίζει , φοβάμαι μήπως την κυνήγησε και έφυγε.. Ελπίζω μόνο να μην της έκανε τίποτε κακό. Ο Μπέμπης έχασε την παρέα του που όλο παίζανε και κυνηγιόντουσαν μες το σπίτι. Προσπαθεί να παίξει με τη Μορφούλα τη μάνα του αλλά αυτή το παίζει κυρία, δε θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #9.643 13-12-07 00:10 Ευχαριστω πολυ Να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα να μας πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:30 Η drusilia έγραψε: #9.644 13-12-07 08:30 Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Ο christianapulp: #9.645 13-12-07 08:39 Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.646 13-12-07 09:20 Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:55 Η LIFE έγραψε: #9.647 13-12-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά Life για το γιο σου, να τον χαίρεσαι. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το θάρρος που μου δίνετε με την εξαφάνιση της Βούλας μου. Προχθές όπως γύριζα με το αυτοκίνητο είδα σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το χωριό μια γατούλα που της έμοιαζε, ήταν βράδυ και δε ξεχώριζα καλά. Τελικά ήταν η γατούλα μιας κοπέλας που μένει εκεί κοντά .. και πήρα μια χαρά ότι ήταν η κουκλίτσα μου. .. Ας ήξερα πως είναι καλά και ας μη γύριζε. Είναι ένας αδέσποτος σκύλος που γυρίζει στη γειτονιά και συνέχεια γαυγίζει , φοβάμαι μήπως την κυνήγησε και έφυγε.. Ελπίζω μόνο να μην της έκανε τίποτε κακό. Ο Μπέμπης έχασε την παρέα του που όλο παίζανε και κυνηγιόντουσαν μες το σπίτι. Προσπαθεί να παίξει με τη Μορφούλα τη μάνα του αλλά αυτή το παίζει κυρία, δε θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:10 Η LIFE έγραψε: #9.643 13-12-07 00:10 Ευχαριστω πολυ Να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα να μας πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:30 Η drusilia έγραψε: #9.644 13-12-07 08:30 Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Ο christianapulp: #9.645 13-12-07 08:39 Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.646 13-12-07 09:20 Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:55 Η LIFE έγραψε: #9.647 13-12-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστω πολυ Να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα να μας πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:30 Η drusilia έγραψε: #9.644 13-12-07 08:30 Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Ο christianapulp: #9.645 13-12-07 08:39 Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.646 13-12-07 09:20 Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:55 Η LIFE έγραψε: #9.647 13-12-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:39 Ο christianapulp: #9.645 13-12-07 08:39 Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.646 13-12-07 09:20 Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:55 Η LIFE έγραψε: #9.647 13-12-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:20 Η μαγισσα έγραψε: #9.646 13-12-07 09:20 Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:55 Η LIFE έγραψε: #9.647 13-12-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:55 Η LIFE έγραψε: #9.647 13-12-07 09:55 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα! Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ (δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι Click για ανάπτυξη... Σα δεν ντρεπεσαι λιγο Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:11 Η jasmine έγραψε: #9.648 13-12-07 10:11 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα ..κορμάρα θα γίνω... Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν... Click για ανάπτυξη... Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christianapulp Νεοφερμένο μέλος Ο christianapulp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:33 Ο christianapulp: #9.649 13-12-07 12:33 Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 12:35 Η jasmine έγραψε: #9.650 13-12-07 12:35 Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christianapulp: Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα... Click για ανάπτυξη... Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η Mia_m έγραψε: #9.651 13-12-07 13:57 Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξετάσεις τέλος Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:04 Η kitsoyla έγραψε: #9.652 13-12-07 14:04 καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα σε όλους Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #9.653 13-12-07 14:05 Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η Mia_m έγραψε: #9.654 13-12-07 14:06 Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:06 Η jasmine έγραψε: #9.655 13-12-07 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες.. Click για ανάπτυξη... Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:08 Η Fotini έγραψε: #9.656 13-12-07 14:08 Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla Πολύ δραστήριο μέλος Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:09 Η kitsoyla έγραψε: #9.657 13-12-07 14:09 Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες , θέλω χιόνι . Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:11 Η Mia_m έγραψε: #9.658 13-12-07 14:11 Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:56 Η μαγισσα έγραψε: #9.659 13-12-07 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 481 482 483 484 485 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 483 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!) https://www.meteo.gr/ Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2007 στις 16:14 Η drusilia έγραψε: #9.660 13-12-07 16:14 6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.