Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστούμε για τα περαστικά!!!:P
Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναπάς στη δουλειά:/: πάντως δε χρειάζεται να ζηλεύεις γιατί εγώ δε δουλεύω αλλά ως φοιτήτρια έχω ένα σκασμό εργασίες να τελείωσω....που δε λένε να τελείωσουν δηλαδή:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά Life για το γιο σου, να τον χαίρεσαι. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για το θάρρος που μου δίνετε με την εξαφάνιση της Βούλας μου. Προχθές όπως γύριζα με το αυτοκίνητο είδα σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το χωριό μια γατούλα που της έμοιαζε, ήταν βράδυ και δε ξεχώριζα καλά. Τελικά ήταν η γατούλα μιας κοπέλας που μένει εκεί κοντά .. και πήρα μια χαρά ότι ήταν η κουκλίτσα μου. .. Ας ήξερα πως είναι καλά και ας μη γύριζε. Είναι ένας αδέσποτος σκύλος που γυρίζει στη γειτονιά και συνέχεια γαυγίζει , φοβάμαι μήπως την κυνήγησε και έφυγε.. Ελπίζω μόνο να μην της έκανε τίποτε κακό.
Ο Μπέμπης έχασε την παρέα του που όλο παίζανε και κυνηγιόντουσαν μες το σπίτι. Προσπαθεί να παίξει με τη Μορφούλα τη μάνα του αλλά αυτή το παίζει κυρία, δε θέλει.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστω πολυ:) Να εισαι καλα και ευχομαι συντομα να εχεις καλα νεα να μας πεις;)

Καλημέρα!
Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ :)(δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι;)

Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες:D.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα :/:..κορμάρα θα γίνω...
Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν...

Χρόνια πολλά στον Στράτο και στην Λουκία να είστε καλά όσοι γιορτάζεται. Καλή σας μέρα και να είστε όλοι καλά....

Καλημέρα!
Σήμερα κάνει πολύ κρύο! Είναι που έρχεσαι μάλλον LIFE το σκ :)(δεν κάνω λάθος, αυτο το σκ είναι;)
Σα δεν ντρεπεσαι λιγο:lol::lol::lol:
Θα ερθω βρε και θα δειτε μια ασπρη μερα:lol::lol:

Καλημέρα παιδιά!! Τι ωραίο αραλίκι ήταν αυτό χθες:D.Θέλω κι άλλο! Είχα και σχέδια οτι θα προλάβω δουλειές του σπιτιού τώρα που θα κάτσω, ευκαιρία είναι έλεγα...να καλά.. σιγά τις δουλειές που έκανα.. γυμναστήριο πήγα μόνο που το ΄χω και το πληρώνω το ρήμάδι και παω όποτε προλάβω δηλ 3 φορές το μήνα :/:..κορμάρα θα γίνω...
Κατα τ' άλλα τίποτα dvd και καφεδάκι. Αχ ωραία ήταν...

Τί να πω κι εγώ που τρία ολόκληρα χρόνια το πληρώνω και δεν πάω!!! Ξέρω ξέρω έχω ένα μεγάλο Μ στο μέτωπο ανάμεσα από τα φρύδια:lol::lol::lol::lol:

Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα...

Ε, ναι αφού βάζουμε τα πάντα σε προτεραιότητα εκτός απο εμάς: σύντροφο ,παιδί, σπίτι ,γατί, σκυλί, δουλειά, σχολή... Το γυμναστήριο μας μάρανε.Αν και είναι μ****** αυτό , συγγνώμη για την γλώσσα...

Αυτό εννοούσα κι εγώ με το Μ κεφαλαίο....

Εξετάσεις τέλος :up::up::up:
Επιτέλους παιδιά ηρέμισα, έριξα κι έναν ύπνο απίστευτο και γενικά νιώθω άλλος άνθρωπος! Τώρα αρχίζει το άραγμα και οι κουβεντούλες στο mycat.

καλησπέρα σε όλους:D

Νομίζω και ελπίζω ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα έχουμε χιονάκι:up::up:
28_4_12.gif

Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες..:(

Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!)
https://www.meteo.gr/

Είχαν πει πριν καιρό σε πρωινή εκπομπή ότι θα έχουμε λιακάδες..:(

Αχου πώς μεγάλωσε η Renata σου. Είχα μείνει στο προηγούμενο avatar.

Ναι, αυτό μου λένε όλοι. Εγώ τη βλέπω καθημερινά και δεν το καταλαβαίνω, αλλά γίνεται ολόκληρη γατάρα μέρα με τη μέρα. Τώρα είναι 6 μηνών:)

Αχ , δεν θέλω να ακούω καθόλου για λιακάδες ,

θέλω χιόνι
28_4_8.gif
.

Πάντως στην Μεταμόρφωση πριν 2 ώρες έριχνε χιονόνερο:blink:

Κι εγώ θέλω χιόνιααααααα! Θέλω να παίξω χιονοπόλεμο σαν μικρό παιδάκι όπως έπαιζα με τους φίλους μου :(

Ο Αρναούτογλου είπε ότι από αύριο θα αρχίσει χιονάκι (στη Θεσσαλονίκη βέβαια,δεν είδα για άλλες περιοχές!!)
https://www.meteo.gr/
Επειδή δεν πρόλαβα να τον δω το πρωί ειπε και για μέσα στην πόλη;;;;:D

6 μηνών ειναι ολόκληρη κυρία πιά! :)
Εδώ έβγαλε ήλιο πάντως, αν και κάνει κρύο.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back