RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 13:52 Η RedCat έγραψε: #9.841 04-01-08 13:52 Τζουλια εξετάσεις γίνανε?? Τι βγήκε τελικά? Εγω κρυώνω απίστευτα σήμερα και δεν βλέπω την ώρα να βρεθω με την Μαφαλντίν και τον Τσε μου αγκαλια (ο Τσε ειδικά εκτελεί και χρέη κουβέρτας) Ευτυχως γύρω στις 4 θα φύγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Η julia έγραψε: #9.842 04-01-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Τζουλια εξετάσεις γίνανε?? Τι βγήκε τελικά? Εγω κρυώνω απίστευτα σήμερα και δεν βλέπω την ώρα να βρεθω με την Μαφαλντίν και τον Τσε μου αγκαλια (ο Τσε ειδικά εκτελεί και χρέη κουβέρτας) Ευτυχως γύρω στις 4 θα φύγω.. Click για ανάπτυξη... Εξετάσεις ειναι νωρίς ακόμα ειναι 4μηνων, και οτι δείξει δεν θα ειναι αντικειμενικο.... (ασε που δεν βρήσκει φλέβα έτσι όπως είναι τώρα...) Θα κάνουμε όμως.... και για το συκώτι και τα νεφρά... μηπως πειράχτηκε τίποτα.... ΦΥσικά και δεν συγκρίνεται τίποτα με το ζωντανό!!!!!! Αλλα 8-9 ώρες στο γραφείο.... ειναι μια παρηγοριά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.843 04-01-08 14:22 Παιδιά είναι τέλειο. Όταν δουλεύεις είναι χαλαρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 16:55 Η Νατάσα έγραψε: #9.844 04-01-08 16:55 Είμαι δουλειά και θα είμαι μέχρι τις εννιά και κάνει το απίστευτο κρύο... Έχω το κληματιστικό στους 31 βαθμούς και τα νύχια των χεριών μου είναι μπλε... Έφυγα απ' το σπίτι στις 12:30 και άφησα τον καλό μου αγκαλιά με τη Νεφέλη στο κρεβάτι και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Α! Και χθες αναγκάστηκα να κάνω στη Νεφέλη μπάνιο γιατί το χαζό μου πήγε και μπήκε μέσα στις στάχτες του τζακιού και πωπός, ουρά και ποδαράκια γίνανε από λευκά... ΜΑΥΡΑ!!! Η πλάκα η μεγάλη όμως είναι ότι δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου στο μπάνιο! Μετά την στέγνωσα αγκαλιά μου και της έβαλα πετσέτα και κάθησε πάνω στο σώμα θέρμανσης!! Τώρα είναι μια "Χιονάτη" φουντωτή και περήφανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:16 Η drusilia έγραψε: #9.845 04-01-08 17:16 Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:25 Η Νατάσα έγραψε: #9.846 04-01-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Click για ανάπτυξη... Βασικά μια φορά το ανάψαμε και δεν την αφήσαμε λεπτό μόνη της. Όταν είναι αναμένο φοβάται πολύ... Ναι πρέπει να πάρουμε κάτι να βάλουμε μπροστά δεν το συζητώ γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνο... δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο κάθε τρεις και λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:36 Η drusilia έγραψε: #9.847 04-01-08 17:36 Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τζουλια εξετάσεις γίνανε?? Τι βγήκε τελικά? Εγω κρυώνω απίστευτα σήμερα και δεν βλέπω την ώρα να βρεθω με την Μαφαλντίν και τον Τσε μου αγκαλια (ο Τσε ειδικά εκτελεί και χρέη κουβέρτας) Ευτυχως γύρω στις 4 θα φύγω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 13:59 Η julia έγραψε: #9.842 04-01-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Τζουλια εξετάσεις γίνανε?? Τι βγήκε τελικά? Εγω κρυώνω απίστευτα σήμερα και δεν βλέπω την ώρα να βρεθω με την Μαφαλντίν και τον Τσε μου αγκαλια (ο Τσε ειδικά εκτελεί και χρέη κουβέρτας) Ευτυχως γύρω στις 4 θα φύγω.. Click για ανάπτυξη... Εξετάσεις ειναι νωρίς ακόμα ειναι 4μηνων, και οτι δείξει δεν θα ειναι αντικειμενικο.... (ασε που δεν βρήσκει φλέβα έτσι όπως είναι τώρα...) Θα κάνουμε όμως.... και για το συκώτι και τα νεφρά... μηπως πειράχτηκε τίποτα.... ΦΥσικά και δεν συγκρίνεται τίποτα με το ζωντανό!!!!!! Αλλα 8-9 ώρες στο γραφείο.... ειναι μια παρηγοριά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.843 04-01-08 14:22 Παιδιά είναι τέλειο. Όταν δουλεύεις είναι χαλαρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 16:55 Η Νατάσα έγραψε: #9.844 04-01-08 16:55 Είμαι δουλειά και θα είμαι μέχρι τις εννιά και κάνει το απίστευτο κρύο... Έχω το κληματιστικό στους 31 βαθμούς και τα νύχια των χεριών μου είναι μπλε... Έφυγα απ' το σπίτι στις 12:30 και άφησα τον καλό μου αγκαλιά με τη Νεφέλη στο κρεβάτι και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Α! Και χθες αναγκάστηκα να κάνω στη Νεφέλη μπάνιο γιατί το χαζό μου πήγε και μπήκε μέσα στις στάχτες του τζακιού και πωπός, ουρά και ποδαράκια γίνανε από λευκά... ΜΑΥΡΑ!!! Η πλάκα η μεγάλη όμως είναι ότι δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου στο μπάνιο! Μετά την στέγνωσα αγκαλιά μου και της έβαλα πετσέτα και κάθησε πάνω στο σώμα θέρμανσης!! Τώρα είναι μια "Χιονάτη" φουντωτή και περήφανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:16 Η drusilia έγραψε: #9.845 04-01-08 17:16 Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:25 Η Νατάσα έγραψε: #9.846 04-01-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Click για ανάπτυξη... Βασικά μια φορά το ανάψαμε και δεν την αφήσαμε λεπτό μόνη της. Όταν είναι αναμένο φοβάται πολύ... Ναι πρέπει να πάρουμε κάτι να βάλουμε μπροστά δεν το συζητώ γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνο... δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο κάθε τρεις και λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:36 Η drusilia έγραψε: #9.847 04-01-08 17:36 Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Τζουλια εξετάσεις γίνανε?? Τι βγήκε τελικά? Εγω κρυώνω απίστευτα σήμερα και δεν βλέπω την ώρα να βρεθω με την Μαφαλντίν και τον Τσε μου αγκαλια (ο Τσε ειδικά εκτελεί και χρέη κουβέρτας) Ευτυχως γύρω στις 4 θα φύγω.. Click για ανάπτυξη... Εξετάσεις ειναι νωρίς ακόμα ειναι 4μηνων, και οτι δείξει δεν θα ειναι αντικειμενικο.... (ασε που δεν βρήσκει φλέβα έτσι όπως είναι τώρα...) Θα κάνουμε όμως.... και για το συκώτι και τα νεφρά... μηπως πειράχτηκε τίποτα.... ΦΥσικά και δεν συγκρίνεται τίποτα με το ζωντανό!!!!!! Αλλα 8-9 ώρες στο γραφείο.... ειναι μια παρηγοριά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 14:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.843 04-01-08 14:22 Παιδιά είναι τέλειο. Όταν δουλεύεις είναι χαλαρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 16:55 Η Νατάσα έγραψε: #9.844 04-01-08 16:55 Είμαι δουλειά και θα είμαι μέχρι τις εννιά και κάνει το απίστευτο κρύο... Έχω το κληματιστικό στους 31 βαθμούς και τα νύχια των χεριών μου είναι μπλε... Έφυγα απ' το σπίτι στις 12:30 και άφησα τον καλό μου αγκαλιά με τη Νεφέλη στο κρεβάτι και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Α! Και χθες αναγκάστηκα να κάνω στη Νεφέλη μπάνιο γιατί το χαζό μου πήγε και μπήκε μέσα στις στάχτες του τζακιού και πωπός, ουρά και ποδαράκια γίνανε από λευκά... ΜΑΥΡΑ!!! Η πλάκα η μεγάλη όμως είναι ότι δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου στο μπάνιο! Μετά την στέγνωσα αγκαλιά μου και της έβαλα πετσέτα και κάθησε πάνω στο σώμα θέρμανσης!! Τώρα είναι μια "Χιονάτη" φουντωτή και περήφανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:16 Η drusilia έγραψε: #9.845 04-01-08 17:16 Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:25 Η Νατάσα έγραψε: #9.846 04-01-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Click για ανάπτυξη... Βασικά μια φορά το ανάψαμε και δεν την αφήσαμε λεπτό μόνη της. Όταν είναι αναμένο φοβάται πολύ... Ναι πρέπει να πάρουμε κάτι να βάλουμε μπροστά δεν το συζητώ γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνο... δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο κάθε τρεις και λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:36 Η drusilia έγραψε: #9.847 04-01-08 17:36 Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά είναι τέλειο. Όταν δουλεύεις είναι χαλαρωτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 16:55 Η Νατάσα έγραψε: #9.844 04-01-08 16:55 Είμαι δουλειά και θα είμαι μέχρι τις εννιά και κάνει το απίστευτο κρύο... Έχω το κληματιστικό στους 31 βαθμούς και τα νύχια των χεριών μου είναι μπλε... Έφυγα απ' το σπίτι στις 12:30 και άφησα τον καλό μου αγκαλιά με τη Νεφέλη στο κρεβάτι και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Α! Και χθες αναγκάστηκα να κάνω στη Νεφέλη μπάνιο γιατί το χαζό μου πήγε και μπήκε μέσα στις στάχτες του τζακιού και πωπός, ουρά και ποδαράκια γίνανε από λευκά... ΜΑΥΡΑ!!! Η πλάκα η μεγάλη όμως είναι ότι δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου στο μπάνιο! Μετά την στέγνωσα αγκαλιά μου και της έβαλα πετσέτα και κάθησε πάνω στο σώμα θέρμανσης!! Τώρα είναι μια "Χιονάτη" φουντωτή και περήφανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:16 Η drusilia έγραψε: #9.845 04-01-08 17:16 Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:25 Η Νατάσα έγραψε: #9.846 04-01-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Click για ανάπτυξη... Βασικά μια φορά το ανάψαμε και δεν την αφήσαμε λεπτό μόνη της. Όταν είναι αναμένο φοβάται πολύ... Ναι πρέπει να πάρουμε κάτι να βάλουμε μπροστά δεν το συζητώ γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνο... δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο κάθε τρεις και λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:36 Η drusilia έγραψε: #9.847 04-01-08 17:36 Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι δουλειά και θα είμαι μέχρι τις εννιά και κάνει το απίστευτο κρύο... Έχω το κληματιστικό στους 31 βαθμούς και τα νύχια των χεριών μου είναι μπλε... Έφυγα απ' το σπίτι στις 12:30 και άφησα τον καλό μου αγκαλιά με τη Νεφέλη στο κρεβάτι και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Α! Και χθες αναγκάστηκα να κάνω στη Νεφέλη μπάνιο γιατί το χαζό μου πήγε και μπήκε μέσα στις στάχτες του τζακιού και πωπός, ουρά και ποδαράκια γίνανε από λευκά... ΜΑΥΡΑ!!! Η πλάκα η μεγάλη όμως είναι ότι δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου στο μπάνιο! Μετά την στέγνωσα αγκαλιά μου και της έβαλα πετσέτα και κάθησε πάνω στο σώμα θέρμανσης!! Τώρα είναι μια "Χιονάτη" φουντωτή και περήφανη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:16 Η drusilia έγραψε: #9.845 04-01-08 17:16 Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:25 Η Νατάσα έγραψε: #9.846 04-01-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Click για ανάπτυξη... Βασικά μια φορά το ανάψαμε και δεν την αφήσαμε λεπτό μόνη της. Όταν είναι αναμένο φοβάται πολύ... Ναι πρέπει να πάρουμε κάτι να βάλουμε μπροστά δεν το συζητώ γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνο... δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο κάθε τρεις και λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:36 Η drusilia έγραψε: #9.847 04-01-08 17:36 Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:25 Η Νατάσα έγραψε: #9.846 04-01-08 17:25 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Click για ανάπτυξη... Βασικά μια φορά το ανάψαμε και δεν την αφήσαμε λεπτό μόνη της. Όταν είναι αναμένο φοβάται πολύ... Ναι πρέπει να πάρουμε κάτι να βάλουμε μπροστά δεν το συζητώ γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνο... δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο κάθε τρεις και λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:36 Η drusilia έγραψε: #9.847 04-01-08 17:36 Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Τυχερή εισαι που κάθεται στο μπάνιο... Αλλά μήπως να έβαζες τίποτα μπροστά στο τζάκι να μην χώνεται εκει; Μήπως ειναι λιγο επικίνδυνο; Click για ανάπτυξη... Βασικά μια φορά το ανάψαμε και δεν την αφήσαμε λεπτό μόνη της. Όταν είναι αναμένο φοβάται πολύ... Ναι πρέπει να πάρουμε κάτι να βάλουμε μπροστά δεν το συζητώ γιατί εκτός του ότι είναι επικίνδυνο... δεν μπορούμε να κάνουμε μπάνιο κάθε τρεις και λίγο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:36 Η drusilia έγραψε: #9.847 04-01-08 17:36 Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ, τι θα γίνει, μια μικρή Σταχτοπούτα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:41 Η Νατάσα έγραψε: #9.848 04-01-08 17:41 Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 17:47 Η μαγισσα έγραψε: #9.849 04-01-08 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Ναι ναι!!! Η Νεφέλη η μικρή Σταχτοπούτα!!! Βασικά είναι ολόλευκη εκτός από ένα μικρό κομμάτι πάνω στο κεφαλάκι της μεταξύ των αυτιών της! Είναι λες κι έχει λερωθεί με στάχτη! Η κυρία που μας την έδωσε την έβγαλε Νεφέλη και μας είπε ότι όταν είδε αυτή την "βρομίτσα" προσπάθησε πολύ να της την βγάλει αλλά δεν έφευγε και τελικά κατάλάβε ότι είναι οι τριχούλες της έτσι! Πάντως όσοι την δουν πρώτη φορά - τώρα που έχουμε και το τζάκι - μας λένε " το Νεφελάκι λερώθηκε!" Click για ανάπτυξη... Αχ μωρέ Νεφέλη λέγανε την γατούλα που έχασα σαν σήμερα πριν από 3 χρόνια!!!!!! να την χαίρεσαι είναι κούκλα σαν νεφέλη (σαν σύνεφο) είναι υπέροχη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 18:00 Η Νατάσα έγραψε: #9.850 04-01-08 18:00 Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ξέρω μαγισσούλα μου, το διάβασα και σε άλλο post σου... Ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια... Και η Κλειώ σου όμως ειναι ΘΕΑ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette Δραστήριο μέλος Η cosette αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 435 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 20:15 Η cosette έγραψε: #9.851 04-01-08 20:15 Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο βρε julia, βλέπεις σε λιγάκι θα τον έχεις στο σπιτάκι σου. Ξανά περαστικούλια και φιλάκια στον Κίκη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SEVAH Νεοφερμένο μέλος Η SEVAH αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 65 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 4 Ιανουαρίου 2008 στις 22:12 Η SEVAH έγραψε: #9.852 04-01-08 22:12 Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Signomi pou grafo se greeklish alla gia kapio logo den allazei h glossa otan mpeno sto forum .Vlepete thelo kai ego na symeteho stin xara pou egine kala o Kiki. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 00:50 Η Marmanga έγραψε: #9.853 06-01-08 00:50 Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή χρονιά σε όλους -ανθρώπους και ζώα. Τώρα μπήκα μετά από μέρες και διάβασα για τον Κικη. Αμάν, βρε παιδιά, τι χρονιά ήταν αυτή;;;!!! Τέλος πάντων, με το καλό να τον έχετε γρήγορα κοντά σας και να μην ξανακούσουμε για τέτοιες λαχτάρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:26 Η drusilia έγραψε: #9.854 06-01-08 13:26 Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula Πολύ δραστήριο μέλος Η lactoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 978 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 13:31 Η lactoula έγραψε: #9.855 06-01-08 13:31 Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάλημερα παιδια! Χρονια Πολλα! Καιρο εχω να μπω... Τι κανετε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 16:43 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #9.856 06-01-08 16:43 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Καλημέρα παιδια! Τον σεισμο τον καταλάβατε; Εγώ όχι, ουτε και ο Ραουλ... Ο γάτος μου είναι ατρόμητος ή απλα άχρηστος σαν δείκτης καταστροφών; Click για ανάπτυξη... Δεν τον κατάλαβες???? τι όροφο μένεις καλέ πήγε και ήρθε το σπίτι πολύ δυνατός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:29 Η drusilia έγραψε: #9.857 06-01-08 17:29 3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
3ο.... Εγώ με τον Ραούλ κοιμάμασταν... Αλλά γείτονάς μου τον κατάλαβε μια χαρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 17:44 Η aretha έγραψε: #9.858 06-01-08 17:44 Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα! Εμείς τον καταλάβαμε κανονικότατα το σεισμό, η Αρήθα γούρλωσε μάτια και φούντωσε ουρά και ο Πορδολέων κοιτούσε γύρω γύρω να δει ποιος μας κουνάει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:25 Η drusilia έγραψε: #9.859 06-01-08 18:25 Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 491 492 493 494 495 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 493 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πω-πω... καλά το υποψιαζόμουν... Είμαστε κι οι 2 αναίσθητοι... Αλλά σε υπεράσπιση του Ραούλ μου διάβασα οτι το επίκεντρο ήταν πολύ βαθειά και ενώ ηταν μεγάλος σεισμός και έγινε αισθητός δεν έγιναν ζημιές. Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2008 στις 18:27 Η aretha έγραψε: #9.860 06-01-08 18:27 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ο μικρός μου ειναι και σεισμολόγος φαίνεται και τα κατάλαβε ολα αυτα, οποτε δεν το θεώρησε σκόπιμο να χαλάσει τον ύπνο του. Click για ανάπτυξη... Παπαζάχος κανονικός ο Ραούλ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.