Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι, ειναι επιστήμονας, δεν το συζητώ!
Με ξύπνησε κανονικά γύρω στις 8 να του ανοίξω να βγει στο μπαλκονι με έναν απο τους καταπληκτικούς του τρόπους: Δάγκωνε, έσκιζε και έφτυνε κομμάτια από το άμαζον κουτί του που κοιμάται μέσα! :lol:
Όλο λέω να το πετάξω και ολο τον λυπάμαι. Έτσι κι αλλιώς θα το φάει όλο κάποια στιγμή! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!:)
Και εμείς το καταλάβαμε τον σεισμό. Βασικά ήμουν στην κουζίνα και έπινα το γαλατάκι μου για να πάω να κοιμηθώ(ναι το πρωί πάω να κοιμηθώ:redface:) και ξαφνικά βλέπω την Τιτίκα να φουντώνει και να τρέχει προς στο μπαλκόνι.
Δεν πρόλαβα να σηκωθώ από την καρέκλα και άρχισε να κουνάει. Και εγώ ως ολίγον υπερβολική φοβήθηκα μήπως πέσει κάτω στον ακάλυπτο από την τρομάρα της. Τι φοβήθηκα...εγκεφαλικό πήγα να πάθω:lol: Αλλά αφού σταμάτησε το κούνημα, μπήκε μέσα και όλα οκ.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:) γιατί στο μπαλκόνι άραγε; Μπορούσε να πάει και προς άλλη κατεύθυνση; Ίσως επειδή κουνιοταν το σπίτι μέσα σκέφτηκε να πάει προς τα έξω;;

Τι να σου πω:hmm:...μάλλον νόμιζε ότι γινόταν κάτι μόνο μέσα στο σπίτι και έξω θα ήταν ασφαλής.:happy:

Καλημερα! Καλη χρονια να εχουμε , με υγεια και πολυ γατοαγαπη
Πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο τοσο καθισιο.... και πως θα συνηθισω παλι???????

Καλημέρα σε όλους!!!!! :)
Περάσαμε ενα ΤΕΛΟΙΟ Σαββατοκύριακο οικογενειακά και κάνοντας ατελείοτο "γτούνιγκ"!!!!:up:
Το θερίο τρώει ακατάπαυστα.... και τα πάντα!!!!! αν κα δεν πρέπει... αλλά ειναι μέγας κέφτης και κάποιες φορές μα την έκανε την λαδιά!!!!

Το σεισμό τώρα....
Εϊμουνα ξύπνια γιατί μόλις του είχα βάλει να φάει.. και μόλις ειχαμε γυρίσει πάλι στο κρεβάτι για να συνεχίσουμε τον ύπνο...Και ξεκινάει το πανηγύρι... Εϊμαστε στον 8ο όροφο και χορέυαμαι κανονικά!!!!!!! Ο Βαγγέλης στον κόσμο του... ΖΖΖΖ.... Ο κίκης για ποτε μπηκε κάτω απο το παπλωμα δεν το κατάλαβα.... και έτρεμε ο κακομόιρης!!!!! Ρέ τι τράβηξες και εσυ!!!! Μετά σηκωθήκαμε και την βγάλαμε όλο το πρωί στην τηλεόραση..... :|

Καποιοι ίσως να ξέρετε και απο πού είμαι...... είμαι απο το ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ ΟΟΕΕΕΟΟΟΟ.....!!!!
Κάτι μας θυμίζει????? Χέ@@@καν κανονικά κάτω... ολα καλά τελικά εκτός απο κάποιες ρογμές... Τα γατούνια έγιναν καπνός... και η μάνα μου τα έψαχνε μέχρι το μεσημέρι..... Ωράιο ξύπνημα....
Ο Σταχτής υπερπήδησε το προφυλακτικό του τζακιού και εξαφανήστηκε μέσα στο Τζάκι!!! :lol::lol: Πως τα κατάφερε δεν ξέρω!!!!!!

Τϊ άλλο θα πάθουμε????? Φοβάμαι να σκεφτώ.... Δεν πισετύω στα δίσεκτα... 2008 αλλά.... :confused::|..

Αυτά.... αντε καλή μας δύναμη.... καλή εβδομάδα... κ
αι χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και τις Ιωάννες!!! :up:

Μπράβο Julia!! Σιδερένιος ο Κίκης! :up:
Άντε, να δυναμώσει να κάνετε και τις εξετάσεις να ησυχάσετε.

Πάλι καλά που δεν ήταν επικίνδυνος ο σεισμός...:/: Ας ελπίσουμε οτι θα είναι η τελευταία ατυχία του 2008...

Καλημέρα!

Τϊ άλλο θα πάθουμε????? Φοβάμαι να σκεφτώ.... Δεν πισετύω στα δίσεκτα... 2008 αλλά.... :confused::|..

Πάλι καλά που δεν ήταν επικίνδυνος ο σεισμός...:/: Ας ελπίσουμε οτι θα είναι η τελευταία ατυχία του 2008...
Εγώ πάλι πιστεύω ότι ήταν φοβερή καλοτυχία αυτός ο σεισμός. Η σεισμική ενέργεια που, θέλουμε δεν θέλουμε, υπάρχει στην Ελλάδα πρέπει να εκτονώνεται κάθε λίγο, διαφορετικά συσσωρεύεται και μετά κάνει το μεγάλο μπαμ.:/: Με το χτεσινό σεισμό εκτονώθηκε μεγάλη ποσότητα ενέργειας, γιατί ήταν αρκετά δυνατός, αλλά με τέτοιο τρόπο που δεν προκάλεσε ούτε τραυματισμούς, ούτε καν υλικές ζημιές. Ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, δηλαδή...
Μια χαρά τα πάει το 2008 μέχρι στιγμής! ;)

Μια χαρά τα πάει το 2008 μέχρι στιγμής! ;)

Μακάρι..... γιατί έχω και προσωπικά σχέδια για φέτος..... :rolleyes:

Σωστα Αρήθα!
Τοσα ρίχτερ χωρίς γρατζουνια δεν ειναι και λιγο πράγμα! :)

Μακάρι..... γιατί έχω και προσωπικά σχέδια για φέτος..... :rolleyes:
τι ενοείς θα κάνεις και τον προσωπικό σου σεισμό φέτος;;;;:up::up::up::up: κλημέρα και χρόνια πολλά και από εμένα....τι κάνετε κορίτσια;

Καλημερα,καλη εβδομαδα και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν:)

Καλημέρα!! :cry::cry: Δεν θέλω να πάω για μάθημα!!! Θέλω να κάτσω σπίτι να δω ταινίες αγκαλιά με την ψιψι μου!!!!:(

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες

Καλημέρα εγώ έχω πάθει μιά ΄ζημιά. Χτες πήγα να ανοίξω εμαιλ από το my cat ξέρετε αυτά που έρχονται στο μαιλ μας για τα θέματα που παρακολουθούμε. Η μόνη διαφορά ήταν ότι ενώ αυτό το μαιλ είχε κάτι περίεργα γραφικά εκεί που γράφει το θέμα που παρακολουθώ. Πήγα λοιπόν να το ανοίξω και μου έσβησε όλο τον υπολογιστή΄. Από εκείνη την στιγμή μου κλείνει τον υπολογιστή κάθε φορά που πάω να ανοίξω το hotmail αλλά δεν με αποσυνδέει από το internet. Tι λέτε ότι μπορεί να συμβαίνει μήπως κάποιος από τους χειριστές μπορεί να μου δώσει κάποια ιδέα?

Μήπως κόλησες κάποιον ιο;;

Antivirus έχεις????? Αν ναι... κανε κανα scan....
Μπορεί να έχει και μπλοκαρει. Κάνε restart, και κανε scan το σκληρό σου για λάθη....

Κοίτα να κόλλησες κάτι είναι πιθανό....
ΑΝ και το hotmail, έχει καλό firewall απο μονο του και μπλοκάρει πολλά Mail απο μόνο του... Και κανονικά μαιλ... που δεν εχουν τίποτα...

Τώρα τι εχει γίνει δεν ξέρω..
κανέναν γνωστό δεν έχεις να μπορέσει να δει το PC σου???

Απο την στιγμή που μπαινεις κανονικά, και μονο στο hotmail, δεν μπορεις να μπεις... μαλλον δεν είναι ιός....
Αν ήταν...
Θα είχες πάθει μεγαλύτερη ζημια....... και δεν θα σου άνοιγε καθόλου το pc....

'Εχω ευτυχώς τον αδερφό μου. Μου είπε θα το τσεκάρει. Αλλά κι εγώ αυτό ήξερα για το hotmail για αυτό και το άνοιγα χωρίς φόβο. Κι όσο για το antivirus έχω αλλά κάποια updates του λείπουν μου φαίνεται.

Καλημέρα σε όλους!!!!! :)
Περάσαμε ενα ΤΕΛΟΙΟ Σαββατοκύριακο οικογενειακά και κάνοντας ατελείοτο "γτούνιγκ"!!!!:up:
Το θερίο τρώει ακατάπαυστα.... και τα πάντα!!!!! αν κα δεν πρέπει... αλλά ειναι μέγας κέφτης και κάποιες φορές μα την έκανε την λαδιά!!!!

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και από μένα!
Πολύ χάρηκα με τα νέα του Κίκη!!! Είδες που όλα πήγαν καλα΄???
Όσο για το σεισμό.... ναι μεν τον κατάλαβα ΠΟΛΥ καλά, αλλά συνέχισα να κοιμάμαι.... Όσο για τα γατιά και τη σκυλίτσα μου... χαμπάρι δεν πήραν!!!!

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και από μένα!
Πολύ χάρηκα με τα νέα του Κίκη!!! Είδες που όλα πήγαν καλα΄???
Όσο για το σεισμό.... ναι μεν τον κατάλαβα ΠΟΛΥ καλά, αλλά συνέχισα να κοιμάμαι.... Όσο για τα γατιά και τη σκυλίτσα μου... χαμπάρι δεν πήραν!!!!

Ναι...:) Δωσαμε και αίμα.... για σιγουριά!!!! :P
Περιμένουμε τα αποτελέσματα.. και μάλλον τέλος καλό όλα καλά!!!!! :up::up:

Όσο για τους¨"φύλακές" σου... τί να πώ???? :lol::lol::lol::lol:
Μάλλον κατάλαβαν ότι δεν είναι επικύνδυνα... και δεν ήθελαν να σε αγχώσουν!!!!! :lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back