Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θα κανονίσουμε το συντομότερο! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ έχω ρίξει απο χθες το κορμί μου στο βωμό της δίαιτας...;) Αριθμός κιλών που πρέπει να φύγουν είναι 5 - 7... Τα είχα χάσει πριν 2 χρόνια και τα ξαναπήρα μέσα σε 9 μήνες...:down: Λοιπόν κάθε βδομάδα θα λέμε αν χάσαμε και πόσο. Εμένα η διατροφή που έχω από διατροφολόγο υπολογίζει 1 κιλό τη βδομάδα! Μην κάνετε χημικές δίαιτες με φρούτα και σούπες βρε παιδιά...:( Θα αδυνατίσουν τον οργανισμό σας και θα αρρωστάτε πολύ πιο εύκολα. Καλύτερα σωστή διατροφή και ας φύγουν πιο αργά τα΄κιλά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας
και εγω κανω διαιτα για 15 κιλακια περιπου οποτε μαγισα μην ανχωνεσε θα εχεις αρκετη παρεα:)

γεια σας
και εγω κανω διαιτα για 15 κιλακια περιπου οποτε μαγισα μην ανχωνεσε θα εχεις αρκετη παρεα:)

Αχ!!! ωραία θα έχω έναν άνθρωπο να με στηρίζει και να τον στηρίζω και εγώ....

και όσο για την δίαιτα που θα ακολουθήσω ειναι από ενδοκρινολόγο γιατί λογω του θυροείδή που έχω δεν είμαι για πείράματα....
Μην πάθουμε και καμία ζημιά στα καλά καθούμενα άντε κοπελάρα μου και με την Νίκη!!!!:up::up::up::up::up:

Γειά σας κορίτσια. Λεω να μπω και εγώ στην διαιτοπαρέα. Μάγισσα μη νιώθεις μόνη, και εγώ τα ίδια κιλά θέλω να χάσω. Αντε βρε, όλες μαζί θα τα καταφέρουμε πιστεύω!:up::up::up:

Καλημέρα σε όλους:rolleyes::happy:!

Κιτσούλα, μην κάνεις την αδιάφορη! Ξέρεις οτι σε μισούν όλοι! :lol:

Να καταθέω κι εγώ την εμπειρία μου. Κάνω πάρα πολύ γυμανστική, εδώ και 5 χρόνια περίπου, αλλά αυτο που κατάλαβα οταν πρόπερσυ πήρα 3-4 κιλά τρώγοντας κάθε μέρα σουβλάκια και παγωτά (η καλή επιρροή του καλού μου οταν τα πρωτοφτιάξαμε) αλλά και μετά απο απίστευτη χριστουγεννιάτικη κρεπάλη, ειναι οτι αν δεν προσέχει κανεις τη διατροφή ΟΣΟ γυμανστική και να κάνει, εκτος κι αν σκάβει 8 ώρες την ημέρα δεν γίνεται τίποτα!

Ειμαι και κοιλιοδουλη και μου στοιχίζει να προσέχω ρε παιδια!

Πόσο σε νιώθω να'ξερες πόσοοοο!!!:P
Εγώ χάνω πολύ δύσκολα κιλά και είμαι και επιρρεπής στις χαζομάρες. Βέβαια κανονική είμαι, αλλά όταν πιάνεις τα δεύτερα -ήντα στη ζυγαριά,πόσο δύσκολο είναι να πας και στα τρίτα; Για μένα, πανεύκολο! Ουφ... ας φάω το 1% γιαουρτάκι μου...:sick:

Κιτσούλα, μην κάνεις την αδιάφορη! Ξέρεις οτι σε μισούν όλοι! :lol:

Βιβή, αλήθεια με μισούν?:blink::blink::(
36_1_4.gif
36_1_38.gif
36_1_44.gif

Βιβή, αλήθεια με μισούν?:blink::blink::(
36_1_4.gif
36_1_38.gif
36_1_44.gif
Όχι καλέ... Αλλά αν βάλεις καμιά δεκαριά κιλα θα σε λατρέψουμε!:lol:

Όχι καλέ... Αλλά αν βάλεις καμιά δεκαριά κιλα θα σε λατρέψουμε!:lol:

Αλήθεια δεν μπορώ να βάλω κιλά...όσο και να τρώω...τίποτα:redface::redface::lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια δεν μπορώ να βάλω κιλά...όσο και να τρώω...τίποτα:redface::redface::lol::lol::lol::lol:
Αααα εσύ το συνεχίζεις! Είσαι ανυπόφορη! :lol::lol::lol::lol:

Και εγώ όταν ακούω τέτοια ζορίζομε γιατί μιλάμε τα κιλά μου μπαίνουν μόνο που μυρίζω το φαγητό!!!! Αφου καμιά φορά λέω αφού έχω που έχω θυροειδή γιατί να μην έχω αυτόν που αδυνατίζει;

και μην στενοχωριέσαι kitsoyla εγώ δεν σε μισώ είμαι ανώτερος άνθρωπος
απλά σου λέω την ευχητήρια κάρτα για το 2008 στις φίλες μου που είναι σαν εσένα!!!

Θεέ μου φέτος το 2008 αν δεν τα καταφέρω να αδυνατίσω εγώ κάνε να παχύνουν όλες οι αδύνατες φίλες μου!!!!

Λέτε να πιάσει;;;

και μην στενοχωριέσαι kitsoyla εγώ δεν σε μισώ είμαι ανώτερος άνθρωπος
απλά σου λέω την ευχητήρια κάρτα για το 2008 στις φίλες μου που είναι σαν εσένα!!!

Θεέ μου φέτος το 2008 αν δεν τα καταφέρω να αδυνατίσω εγώ κάνε να παχύνουν όλες οι αδύνατες φίλες μου!!!!

Λέτε να πιάσει;;;

36_11_6.gif
36_11_6.gif
36_11_6.gif
36_11_6.gif

Είδες kitsoyla μου τουλάχιστον εγώ σε κάνω και γελάς οι άλλες σε έκαναν να κλάψεις!!!!!

Τα νεύρα μου! Θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ!!!
...Και αφού με νύχια και με δόντια κατάφερα να μην φάω πολύ χθες (αν και χτύπησα ένα κομματάκι βασιλόπιτα με τον καφέ μου:redface:)... κατά τις 10 το βράδυ ήρθε ο καλός μου με 2 κομματάρες σοκολατόπιτα (και οι 2 για μένα)!!!! Φυσικά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να δείξω δυναμη και να πω όχι. Τουλάχιστον δεν τα έφαγα και τα 2!!:redface::redface::redface:

Kitsoyla, αν ζούσε η γιαγιά μου, θα σε έστελνα 1 βδομάδα, να δεις πως θα έπαιρνες κιλά! Είχε το χάρισμα αυτή η γυναίκα, να σε παίρνει πετσί και κόκαλο και να σε κάνει θρεφτάρι!!!!:lol:

Kitsoyla, αν ζούσε η γιαγιά μου, θα σε έστελνα 1 βδομάδα, να δεις πως θα έπαιρνες κιλά! Είχε το χάρισμα αυτή η γυναίκα, να σε παίρνει πετσί και κόκαλο και να σε κάνει θρεφτάρι!!!!:lol:
Tara μην την προκαλείς να πει πάλι το αμίμητο "εγώ δεν βάζω κιλά με τίποτα" γιατί θα ανεβάσω πίεση!:lol:

Γιατί Θεέ μου είσαι τοσο άδικος;;;;;;; Δεν είσουν δίκαιος στην μοιρασιά των κιλών! Αυτοί που δεν τα θέλουν τα έχουν και αυτοί που τα ψάχνουν δεν μπορούν να τα βρούν!!!!!:(:(:(

Γιατί Θεέ μου είσαι τοσο άδικος;;;;;;; Δεν είσουν δίκαιος στην μοιρασιά των κιλών! Αυτοί που δεν τα θέλουν τα έχουν και αυτοί που τα ψάχνουν δεν μπορούν να τα βρούν!!!!!:(:(:(

Άδικη που είναι η ζωή......

Τα νεύρα μου! Θέλω να αγιάσω και δεν μπορώ!!!
...Και αφού με νύχια και με δόντια κατάφερα να μην φάω πολύ χθες (αν και χτύπησα ένα κομματάκι βασιλόπιτα με τον καφέ μου:redface:)... κατά τις 10 το βράδυ ήρθε ο καλός μου με 2 κομματάρες σοκολατόπιτα (και οι 2 για μένα)!!!! Φυσικά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να δείξω δυναμη και να πω όχι. Τουλάχιστον δεν τα έφαγα και τα 2!!:redface::redface::redface:

Δηλαδή να καταλάβω...τι θες να μας πεις ότι εισαι χοντρή:blink::blink:????
Για σύνελθε λίγο....:blink::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back