Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Tara μην την προκαλείς να πει πάλι το αμίμητο "εγώ δεν βάζω κιλά με τίποτα" γιατί θα ανεβάσω πίεση!:lol:

Ναι είναι αλήθεια ...δεν βάζω με τίποτα κιλά...:lol::lol::lol::lol::lol:, ε, δεν είμαι πετσί και κόκκαλο, αλλά εδω και χρόνια ειμαι σταθερή στα κιλά μου !!:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Μπορούμε παρακαλώ πολύ να μην συζητάμε για κιλά και δίαιτες σήμερα; Χτες έκανα γουρουνιά...:redface:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Μπορούμε παρακαλώ πολύ να μην συζητάμε για κιλά και δίαιτες σήμερα; Χτες έκανα γουρουνιά...:redface:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :P
Για λέγε συντρόφισσα... Βγαλ'τα από μέσα σου...:P

Για λέγε συντρόφισσα... Βγαλ'τα από μέσα σου...:P
Τι να πω; Τι έφαγα χτες;
Noodles.:redface:

Μπορούμε τώρα να πούμε για κάτι άλλο;;;;; :rolleyes:

Πταίσμα.
Εγώ χτες έφαγα μαγειρίτσα :blink::lol:

Αμάν καλέ! Τι θέλετε τώρα, να μας ανοίξετε την όρεξη; Είστε πολύ κακές....:lol::lol::lol:

Ναι είναι αλήθεια ...δεν βάζω με τίποτα κιλά...:lol::lol::lol::lol::lol:, ε, δεν είμαι πετσί και κόκκαλο, αλλά εδω και χρόνια ειμαι σταθερή στα κιλά μου !!:blink:

Εντάξει, κανονική είμαι, αλλά αν δεν προσέξω....
Και τώρα που πέρασαν οι γιορτές... δεν κουμπώνουν τα ρούχα!!:down:

Εντάξει, κανονική είμαι, αλλά αν δεν προσέξω....
Και τώρα που πέρασαν οι γιορτές... δεν κουμπώνουν τα ρούχα!!:down:

Μια απ΄τα ίδια + οι εξετάσεις που απαιτούν πολύ φαΐ και σοκολάτες!!!!!
Ναι όταν αγχώνομαι τρώω σα ζώο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάλι έχω αρχίσει και υποσιτίζομαι και νιώθω ράκος. Με το διάβασμα δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω τίποτα , δε βάζω μπουκιά στο στόμα μου μέχρι τις 9 το βράδυ όπου τρώω καμιά σαβούρα απ'εξω και αυτό είναι όλο. Και άντε πάλι το επόμενο βραδυ...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι σωστό Νεφελάκι αυτο! Μπορεις 5 λεπτά να φας ενα φρούτο ή ένα τοστ. Και να τρως καλό πρωινο!
Μετά τις συμβουλές,
καλημέρα σας! :)

Καλημέρα!
Βλέπω ολες στον αγώνα... Εύγε νεες μου!!!
Πώς να κάνεις δίαιτα ομως όταν τώρα θυμούνται στη δουλεια να κόψουμε βασιλόπιτα??? Συνεπάγεται και φαγητό .... :(

Εσύ Νάνσυ θα το παίξεις κιουρία...τύπου..."το'χω γρουσουζιά να τρώω βασιλόπιτα τις Πέμπτες" και τέτοια :P

Καλημέρα τσούπρες:D!

Πέμπτη σήμερα, την φάγαμε την εβδομάδα:up::!

Εγώ τις εβδομάδες δεν τις τρώω, ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ! Τώρα ΕΣΥ τι κάνεις δεν ξέρω :P

Αλλά ξέχασα...:mad::mad::mad::P

Εγώ τις εβδομάδες δεν τις τρώω, ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ! Τώρα ΕΣΥ τι κάνεις δεν ξέρω :P

Αλλά ξέχασα...:mad::mad::mad::P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια..για πες μου πόσα κιλά είσαι???:hmm:

Απαπαααα κάτι ερωτήσεις!!!!!:cool::P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλήθεια..για πες μου πόσα κιλά είσαι???:hmm:
Δυο πράγματα δεν ρωτάνε ποτέ σε μια κυρία, την ηλικία και τα κιλά της. Ρωτάς που ρωτάς, ρώτα για την ηλικία!!!:lol::lol::lol:

Δυο πράγματα δεν ρωτάνε ποτέ σε μια κυρία, την ηλικία και τα κιλά της. Ρωτάς που ρωτάς, ρώτα για την ηλικία!!!:lol::lol::lol:

Την ηλικία την βλέπω:P, θέλω να δω πόσα κιλά είναι....γιατι όλο παράπονο είναι:lol::lol:, να δώ αν αξίζει να κάνει δίαιτα ή όχι...:happy:

Να και η φωνή της λογικής, επιτέλους! (Η ηλικία φαίνεται στο άβαταρ δυστυχώς)
Raisa, πάμε να δούμε για το γκρι γατούλι κατά το μεσημεράκι; Μπορείς;

Καλημέρες!!!!!! :)
Κρύο!!!!!! :(
Δεν θέλω να κάνω "και άλλους εχθρούς", δεν σας εχω πει οτι.......:redface:

και εγω τρώω τον ΑΜΠΑΚΟ.... και δεν .........!!!!

Το έχουνε για δούλεμα... ολοι μου λένε ότι έχω ΤΑΙΝΙΑ...... (σαν γάτα και εγώ... :P)
τι να πω... εγω απλά πιστέυω ότι "προσέχω" , ενω΄μου λένε καλύτερα να σε ντύνουμε παρά να σε ταίζουμε!!! ???? :hmm::hmm:

Να φέρω ταπεράκι το βράδυ??? για την πίτα, αν δεν την φάει κανένας???
Χαμένη να πάει τόσος κόπος απο την Αλίκη????? :redface::up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back