Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
καλημερα κορίτσια!
ααα ωραία χαλάει ο καιρός?????? Θέλω να πάω για σκιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!:)
Καλημέρα!!! Βγάλτε τα μάλλινα και τις μπότες....!!!! Ερχετε χειμώνας!!!!
Πότε βρε Τζούλια; Μακάρι!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! :mad::mad::mad:

Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! :mad::mad::mad:

Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... ;)

Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... ;)
Μες στο μυαλό μου είσαι βρε!!!:lol::lol::lol::up:

Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε :)

sunbatherssr0.png

:lol:
Ω θεοι.. τι αλλο θα δω...

Καλό, όντως! :D
Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι...:cool: :rolleyes:

Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ,

Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... :confused:

καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι....:(
φιλια σε ολους και ολες!!

καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι....:(
φιλια σε ολους και ολες!!

τεζ,:)
για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! :(

Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!!:up::up:

το κατεβάζεις απο εδώ
https://enzyme.gr/~partner/felix.zip

μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια???????????????????????

Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα:):):)
Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια:/:

Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! :)

Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα:up::up::up:

Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου:up::up:

Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! :)

Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά:lol::lol::lol: Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση:D

Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά:lol::lol::lol: Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση:D

Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? :blink: :):)

Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς :inlove::inlove::inlove::inlove:

Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? :blink: :):)

Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς :inlove::inlove::inlove::inlove:

Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. :P
Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου:)
Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου:) Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του:lol: Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη:D???

Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. :P
Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου:)
Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου:) Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του:lol: Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη:D???

Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!!

Τσάι και σμπάθιο!!! :up::lol::lol::lol::lol:

Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!!

Τσάι και σμπάθιο!!! :up::lol::lol::lol::lol:

Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back