NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:13 Η NiaR έγραψε: #10.641 07-02-08 10:13 καλημερα κορίτσια! ααα ωραία χαλάει ο καιρός?????? Θέλω να πάω για σκιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:33 Η aretha έγραψε: #10.642 07-02-08 10:33 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα!!! Βγάλτε τα μάλλινα και τις μπότες....!!!! Ερχετε χειμώνας!!!! Click για ανάπτυξη... Πότε βρε Τζούλια; Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:34 Η Desdemona: #10.643 07-02-08 10:34 Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Η NiaR έγραψε: #10.644 07-02-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #10.645 07-02-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η stellak έγραψε: #10.646 07-02-08 11:27 Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η drusilia έγραψε: #10.647 07-02-08 11:36 Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα κορίτσια! ααα ωραία χαλάει ο καιρός?????? Θέλω να πάω για σκιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:33 Η aretha έγραψε: #10.642 07-02-08 10:33 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα!!! Βγάλτε τα μάλλινα και τις μπότες....!!!! Ερχετε χειμώνας!!!! Click για ανάπτυξη... Πότε βρε Τζούλια; Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:34 Η Desdemona: #10.643 07-02-08 10:34 Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Η NiaR έγραψε: #10.644 07-02-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #10.645 07-02-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η stellak έγραψε: #10.646 07-02-08 11:27 Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η drusilia έγραψε: #10.647 07-02-08 11:36 Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα!!! Βγάλτε τα μάλλινα και τις μπότες....!!!! Ερχετε χειμώνας!!!! Click για ανάπτυξη... Πότε βρε Τζούλια; Μακάρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:34 Η Desdemona: #10.643 07-02-08 10:34 Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Η NiaR έγραψε: #10.644 07-02-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #10.645 07-02-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η stellak έγραψε: #10.646 07-02-08 11:27 Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η drusilia έγραψε: #10.647 07-02-08 11:36 Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:37 Η NiaR έγραψε: #10.644 07-02-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #10.645 07-02-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η stellak έγραψε: #10.646 07-02-08 11:27 Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η drusilia έγραψε: #10.647 07-02-08 11:36 Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Ένα ταξίδι είπα να πάω η γυναίκα και θα το στρώσει μισό μέτρο! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:41 Η Desdemona: #10.645 07-02-08 10:41 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η stellak έγραψε: #10.646 07-02-08 11:27 Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η drusilia έγραψε: #10.647 07-02-08 11:36 Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Καλύτερα βρε!!! Θα αρπάξεις αγκαλιά τον Ισπανό να σε ζεστανει... Click για ανάπτυξη... Μες στο μυαλό μου είσαι βρε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η stellak έγραψε: #10.646 07-02-08 11:27 Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η drusilia έγραψε: #10.647 07-02-08 11:36 Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή εδώ έχουμε λιακάδα είπα να μας κάνω να χαμογελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:36 Η drusilia έγραψε: #10.647 07-02-08 11:36 Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ω θεοι.. τι αλλο θα δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:39 Η aretha έγραψε: #10.648 07-02-08 11:39 Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό, όντως! Αλλά εμείς είμεθα υπεράνω αυτών, η Αρήθα έχει built-in μπικινάκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:47 Η julia έγραψε: #10.649 07-02-08 11:47 Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σύμφωνα με τα νεότερα δελτία της ΕΜΥ, Θα πέσει ραγδαία η θερμοκρασία, με χιόνια βροχές και αέριδες.. απο το Σάββατο.... για εδω στην Αθηνα. Τώρα για Θεσνίκη ίσως και απο σήμερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τεζ Εκκολαπτόμενο μέλος Η τεζ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:03 Η τεζ έγραψε: #10.650 07-02-08 12:03 καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:28 Η julia έγραψε: #10.651 07-02-08 12:28 Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από τεζ: καλημερα κι απο μενα σε ολους τους γατοφιλους!!!!κι εγω στη δουλεια ειμαι κ προσπαθω να ξεκλεβω λιγο χρονο καθε τοσο κ να ριχνω μια ματια στον υπολογιστη να δω τι λετε!!!πολυ δουλεια σημερα!!!!ευτυχως με κανει να ξεχναω οτι ακομα δεν εχω βρει γατακι.... φιλια σε ολους και ολες!! Click για ανάπτυξη... τεζ, για να απαλύνω λίγο την αναμονή σου, υπάρχει αυτό το αρχειάκι, που το έχω κατεβάσει και μου κάνει παρέα , τις ατέλειωτες ώρες που είμαι στην δουλεια!!! Μοιάζει αι τρομερά στο δικό μου γατάκι!!! το κατεβάζεις απο εδώ https://enzyme.gr/~partner/felix.zip Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:10 Η patousaki: #10.652 07-02-08 14:10 μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια απο τα ιδια με τεζ .αντε ποτε θα ρθει η ωρα να παμε στα γατσούλια μας να τα τρελλανουμε στα φιλακια??????????????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.653 07-02-08 16:58 Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια και αγοράκια. Τάισα την γλυκιά μου χουρχούρα στην πυλωτή και ευχαριστήθηκα γαιτοχάδεμα Το ωραίο ειναι ότι μου τρίβει την γατοτροφή στην μούρη. Θέλει η τόνο ή κάνα ζαμπονάκι ή ανθρώπινο φαγητό. Πως να της αλλάξω συνήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:04 Η drusilia έγραψε: #10.654 07-02-08 17:04 Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:05 Η μαγισσα έγραψε: #10.655 07-02-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Οταν γυρίσω από το σχολείο θα σας πώ τα νέα Click για ανάπτυξη... Γύρισα από το σχολείο και ναι οι βαθμοί της για πρώτο τετράμηνο είναι syper 18.5 έβγαλε το πουλάκι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.656 07-02-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μήπως τρώει κι αλλού και σου έρχεται χορτάτη; Εντύπωση μου κάνει να μην τρώει κροκέτες ενώ πεινάει... Εκτος κι αν την έχεις κακομάθει εσύ αγαπήτή! Click για ανάπτυξη... Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:42 Η julia έγραψε: #10.657 07-02-08 17:42 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μπα μια ταβέρνα απέναντι από το σπίτι μου μου έχει κάνει την ζημιά. Αλλά το ωραίο είναι ότι κολλάει την μουρίτσα της στο τζάμι της πολυκατοικίας αν με εντοπίσει και δεν το κουνάει αν δεν της κατεβάσω λιχουδιά της αρεσκείας της φυσικά Το ωραίο είναι σήμερα αφού έφαγε την πρώτη δόση την δική μου εντόπισε και τον πατέρα μου τον οποίον δεν τον άφηνε να φύγει και φυσικά μου χτύπησε το κουδούνι για δεύτερη δόση Click για ανάπτυξη... Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:48 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.658 07-02-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Τι καμπανάκια είναι αυτά που ακούω???? Ερωτά - ερωτα - ερωταάααααααςςςς Click για ανάπτυξη... Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:52 Η julia έγραψε: #10.659 07-02-08 17:52 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 531 532 533 534 535 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 533 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Αχ έρωτας υπήρχε ανέκαθεν με την χουρχούρο την γατουλίνα. Είναι και αυτή ασπρόμαυρη σαν τον Κίκη σου Τώρα αυτή την στιγμή έχω επισκέψεις. Τον Αλέκο τον σιαμεζάκο τον άντρα της μουρίτσας μου Έρχεται από το απέναντι διαμέρισμα μου χτυπάει με το χεράκι του την πόρτα του ανοίγω κάθεται όση ώρα θέλει και μετά επιστρέφει στην οικία του Έχετε ξανακούσει για γατοεπίσκεψη??? Click για ανάπτυξη... Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 7 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:58 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #10.660 07-02-08 17:58 Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: Στο χωριό είχαμε κάθε Τετάρτη την Κατίνα την κουτσομπόλα και τον Γρουσούζι τον Αλήθωρο!!! Τσάι και σμπάθιο!!! Click για ανάπτυξη... Άκου Γρουσούζη τον κακομοίρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.