Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι;

Γιατί μωρέ τι έκανα;:hmm::hmm: Σε ενοχλεί ο ήλιος που έχουμε ή η θέα που έχω όταν κάθομε στο παραθυρό μου που είναι ο υπολογιστής; Το παράθυρο ειναι 3 επί 3:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κυριως ο ηλιος και ηα ξαστερια σε αυτη τη φαση. :mad:

Νεο κοσμο μενω και το ε΄χει στρώσει.. τι πρεπει να κανω δηλαδη για να γλυτώσω... να παω στη σαχαρα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κυριως ο ηλιος και ηα ξαστερια σε αυτη τη φαση. :mad:

Νεο κοσμο μενω και το ε΄χει στρώσει.. τι πρεπει να κανω δηλαδη για να γλυτώσω... να παω στη σαχαρα;

Έλα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και μετά πάμε Χαβάη σε μία ρόδααααα!!:lol::lol::lol::lol::lol: θα είμαι σπίτι πάρε με....δεν μιλάει αν τελικά θα πάμε στην Χαβάη.....:up::up::up:

Drusilia, όσο πιο νότια πάμε σήμερα, τόσο περισσότερο χιόνι θα συναντήσουμε:/: Χτες μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι στο Newcastle είχε μια υπέροχη λιακάδα όλη μέρα, δεν χόρταιναν βόλτες, και σήμερα μια φίλη από το Βερολίνο μου έστειλε ηλιόλουστες καλημέρες. Λοιπόν, εγώ φτιάχνω βαλίτσες για τις εξωτικές χώρες της Βόρειας Ευρώπης.:cool::cool:

πάντως το να μην παμε δουλεια δεν παιζει αύριο εεεε?? ειδικα αν δουλεύουμε ΚΑΙ μένουμε στο κέντρο:(:hmm:

:hello::hello::hello::hello::hello::hello:Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια:lol::lol::lol::lol::lol:
Μου ελειψες πολυ....χαιρομαι πολυ που θα τα ξαναλεμε :)

Κοριτσια εδω παλι παει να κανει κατι το χιονι...Λετε να το στρωσει αυτη τη φορα?
Αντε να φτιαξουμε και εμεις εναν χιονανθρωπο:).

Χτες μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι στο Newcastle είχε μια υπέροχη λιακάδα όλη μέρα, δεν χόρταιναν βόλτες,
ΑΑΑΑΑΑ!! Στέλλα, έχεις ξαδέλφη στο Newcastle??? :)
Σπουδάζει ή μένει μόνιμα; Έμεινα κι εγώ εκεί ένα χρόνο και μου λείπειειει...
πάντως το να μην παμε δουλεια δεν παιζει αύριο εεεε?? ειδικα αν δουλεύουμε ΚΑΙ μένουμε στο κέντρο:(:hmm:
Δεν παίζει; Σίγουρα; Είναι διασταυρωμένο δηλαδή; :(

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, ειδικά αφιερωμένο στους καλοκαιρινούς τύπους: :bleh::bleh::bleh::bleh:

Συνημμένα

• DSCN1592.JPG
    DSCN1592.JPG
    246,1 KB · Εμφανίσεις: 8
αλλά οταν θα έχει 40+ θα πάρουμε εκδίκηση...δεν βαριέσαι..υπομονή κορίτσια!

Υ.Γ. ο καλός μου έπαθε τα νεύρα του από τον εγκλεισμό και κάνει ρόδες στο σαλόνι.
Ο Τσε νιαουρίζει ¨"νιακ νιαααακ" στις νιφάδες λες και είναι έντομα και το Φαλντι κοιμάται μακαρίως...

Ax,Αλικη,ετσι το θελω (τουλαχιστον τοσο χιονι)το τοπιο εγω ...:lol:
Και σε ΠΟΛΥ περισσοτερο δεν λεω οχι...;)

ΑΑΑΑΑΑ!! Στέλλα, έχεις ξαδέλφη στο Newcastle??? :)
Σπουδάζει ή μένει μόνιμα; Έμεινα κι εγώ εκεί ένα χρόνο και μου λείπειειει...

Δεν παίζει; Σίγουρα; Είναι διασταυρωμένο δηλαδή; :(

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, ειδικά αφιερωμένο στους καλοκαιρινούς τύπους: :bleh::bleh::bleh::bleh:

Ναι, η ξαδέρφη μου είναι λογοθεραπεύτρια και κάνει μεταπτυχιακό εκεί. Μετά τις διακοπές μου Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί της, θυμήθηκα τους χίλιους και έναν λόγους που δεν έπρεπε να έχω γυρίσει κι εγώ ποτέ στην Ελλάδα:redface: Ούτε κι εκείνη ξεκολλάει από κει, Aretha, αν σου περισσεύει καμιά εβδομάδα, να σε στείλω να τα πείτε, έχει χώρο να σε φιλοξενήσει!

p2170010gw9.jpg

Μαμά, πότε θα σταματήσει αυτό το χάλι έξω;

πανε τα λουλουδακια μου!

Ούτε κι εκείνη ξεκολλάει από κει, Aretha, αν σου περισσεύει καμιά εβδομάδα, να σε στείλω να τα πείτε, έχει χώρο να σε φιλοξενήσει!
Αχ μη μου κάνεις τέτοια, γιατί μπορεί και να της φορτωθώ! :P
πανε τα λουλουδακια μου!
Αγγελική, κι εγώ ομοιοπαθής μάλλον...:( Την πατήσαμε με το πλαστικό, μας το έσκισε ο αέρας κι έτσι σκεπάστηκαν και τα δικά μας τελικά. Το πρωί τα τίναξα να φύγει το πολύ, αλλά τώρα ξαναμάζεψαν.:/:

Αχ μη μου κάνεις τέτοια, γιατί μπορεί και να της φορτωθώ! :P

Αγγελική, κι εγώ ομοιοπαθής μάλλον...:( Την πατήσαμε με το πλαστικό, μας το έσκισε ο αέρας κι έτσι σκεπάστηκαν και τα δικά μας τελικά. Το πρωί τα τίναξα να φύγει το πολύ, αλλά τώρα ξαναμάζεψαν.:/:

Να πας όποτε θες, χαρά θα κάνει, θα σε τρελλάνει να λέτε και για τις γάτες, κι όλα καλα!

Εγώ λοιπόν χτες έκανα ταρζανιά και έβαλα τις πιο πολλές γλάστρες στην είσοδο, κι έχω πιάσει καμιά δεκαριά σκαλιά:) Αλλά σκασίλα μου, τουλάχιστον τα γλίτωσα! Να μην ανέβει κανείς με τη σκάλα ως τον 7ο...:D

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!.... το καταλάβαμε ότι χιονίζει στην Αθήνα:mad: και όχι στη Θεσ/νίκη
όλες αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες χιονισμένων τοπίων, τι τις θέλεται... να μας τρελάνεται προσπαθείτε;....αμάν πια:lol::lol::lol:
ζυλεύωωωωω

ΑΓΓΕΛΙΚΗ!
Κουραγιο! :( Εγω εβαλα καποια μεσα πριν λιγο, εχω γινει θερμοκηπιο και παλι νομιζω θα εχω απωλειες...
Εκει που εκλαιγα ομως ειναι για εναν ιβισκο στο πατρικο μου που ο πατερας μου ειπε εχει καλυφθει απο το χιονι! Τον εχουμε τοσα χρονια!!!! :( Τον εβαλα να τον βαλει μεσα στο σπιτι...

Κι εγώ το ίδιο με τα λουλουδάκια μου. Τα τίναξα το πρωϊ και τώρα πάλι χάλια αλλά δεν τολμάω να βγώ στην :(βεράντα.

:):):)Mια συμβουλή κορίτσια για τα λουλούδια μας,τα τινάζουμε για να μην μείνει το χιόνι και τα κάψει και μόλις γλυκάνει ξάνα ο καιρός(όχι τώρα Ανοιξη πια) χαράζουμε λίγο τον κορμό τους με ένα ξυραφάκι για να ξαναπετάξουν.
Κι εγώ είχα πάθει σοκ πριν 3,4 χρόνια,όταν είχε χιονίισει ξανά τόσο πολύ Αθήνα και κόντεψα να χάσω ένα μπεντζαμιν που μου το είχαν φέρει γλαστράκι όταν γέννησα το γιό μου το δευτέρο,μεγάλωνε και μεγαλώνει μαζί με το παιδί,και μετά από τη συμβουλή γεωπόνου το έσωσα.:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:Είναι τρελλή αυτή η γυναίκα:blink::blink::blink::blink:

:):):)Mια συμβουλή κορίτσια για τα λουλούδια μας,τα τινάζουμε για να μην μείνει το χιόνι και τα κάψει και μόλις γλυκάνει ξάνα ο καιρός(όχι τώρα Ανοιξη πια) χαράζουμε λίγο τον κορμό τους με ένα ξυραφάκι για να ξαναπετάξουν.
Κι εγώ είχα πάθει σοκ πριν 3,4 χρόνια,όταν είχε χιονίισει ξανά τόσο πολύ Αθήνα και κόντεψα να χάσω ένα μπεντζαμιν που μου το είχαν φέρει γλαστράκι όταν γέννησα το γιό μου το δευτέρο,μεγάλωνε και μεγαλώνει μαζί με το παιδί,και μετά από τη συμβουλή γεωπόνου το έσωσα.:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:Είναι τρελλή αυτή η γυναίκα:blink::blink::blink::blink:

Να είσαι καλά:)

Παγωμένη καλημέρα από εδώ!! Εξαφανίστηκα το ξέρω:redface:. Με έφαγε το διάβασμα τόσες μέρες και το κερασάκι στην τούρτα ειναι ότι αρρώστησα. Ένα χάλι! Το καλό είναι ότι σήμερα αναβλήθηκε το μάθημα που έδινα και ξεκλέβω λίγο χρόνο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back