patousaki Εκκολαπτόμενο μέλος Η patousaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 297 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:44 Η patousaki: #10.901 17-02-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα κοριστια,εδω το εχει στρωσει για τα καλα,παντου! τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα,το μωρακι παλλινδομησε στην 14 εβδομαδα,δηλ πεθανε μεσα στην κοιλια,χθες ημουν στο νοσοκομειο για αποξεση.... ειχα απο την αρχη ενα κακο προαισθημα για αυτην την εγκυμοσυνη, που τελικα, δυστυχως επιβεβαιωθηκε.... καλα να περασετε με τα χιονια! Click για ανάπτυξη... αγγελική μας έδωσες τόση χαρά με τις φωτογραφίες αρχικά και μετά.....κρίμα.εσυ να σαι καλά όμως.κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:01 Η stellak έγραψε: #10.902 17-02-08 11:01 Αγγελικούλα, τα νέα σου δεν ήταν καλά. Ελπίζω όλη η υπόλοιπη χρονιά να σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περαστικά να είναι τα άσχημα. Και τώρα η δική μας ανταπόκριση από το χιονιά... Νότα, και πάλι (μα... και πάλι; ) θα συμφωνήσω μαζί σου. Ποτέ δεν ήμουν του χειμώνα, και το χιόνι μου δημιουργεί μια αίσθηση εγκλωβισμού. Όμως σήμερα το αντέχω γιατί τα γατάκια μου χάρηκαν πολύ με το νέο παιχνίδι The slopes of Galatsi Mountain Έλα, βρε Νίνο, πάμε για σνόουμπορντ! Άμα χαθώ, θα ξαναβρώ το δρόμο... τα πατουσάκια μου έμειναν στο χιόνι χαραγμένα! Μαμά, από τι υλικό είναι φτιαγμένο αυτό το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:07 Η zorica έγραψε: #10.903 17-02-08 11:07 Ωραια ειστε εσεις... Εμεις εδω δεν κρατησαμε καθολου το χιονι,μπορει να ξαναπεσει μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:14 Η Raisa έγραψε: #10.904 17-02-08 11:14 ζυλεύωωωωω....θέλω και γω χιόνια Το ανόμαλο στην υπόθεση είναι, ότι χιονίζει στα νότια και όχι στα βόρια, όπως λέει η λογική ζυλεύωωωωω....τυχερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #10.905 17-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα!! Κυψέλη viennois σήμερα ...και παγοκρύσταλλοι στην τέντα μας: Click για ανάπτυξη... άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η popi έγραψε: #10.906 17-02-08 11:27 Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.907 17-02-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από AGGELIKI: καλημερα κοριστια,εδω το εχει στρωσει για τα καλα,παντου! τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα,το μωρακι παλλινδομησε στην 14 εβδομαδα,δηλ πεθανε μεσα στην κοιλια,χθες ημουν στο νοσοκομειο για αποξεση.... ειχα απο την αρχη ενα κακο προαισθημα για αυτην την εγκυμοσυνη, που τελικα, δυστυχως επιβεβαιωθηκε.... καλα να περασετε με τα χιονια! Click για ανάπτυξη... αγγελική μας έδωσες τόση χαρά με τις φωτογραφίες αρχικά και μετά.....κρίμα.εσυ να σαι καλά όμως.κουράγιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:01 Η stellak έγραψε: #10.902 17-02-08 11:01 Αγγελικούλα, τα νέα σου δεν ήταν καλά. Ελπίζω όλη η υπόλοιπη χρονιά να σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περαστικά να είναι τα άσχημα. Και τώρα η δική μας ανταπόκριση από το χιονιά... Νότα, και πάλι (μα... και πάλι; ) θα συμφωνήσω μαζί σου. Ποτέ δεν ήμουν του χειμώνα, και το χιόνι μου δημιουργεί μια αίσθηση εγκλωβισμού. Όμως σήμερα το αντέχω γιατί τα γατάκια μου χάρηκαν πολύ με το νέο παιχνίδι The slopes of Galatsi Mountain Έλα, βρε Νίνο, πάμε για σνόουμπορντ! Άμα χαθώ, θα ξαναβρώ το δρόμο... τα πατουσάκια μου έμειναν στο χιόνι χαραγμένα! Μαμά, από τι υλικό είναι φτιαγμένο αυτό το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:07 Η zorica έγραψε: #10.903 17-02-08 11:07 Ωραια ειστε εσεις... Εμεις εδω δεν κρατησαμε καθολου το χιονι,μπορει να ξαναπεσει μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:14 Η Raisa έγραψε: #10.904 17-02-08 11:14 ζυλεύωωωωω....θέλω και γω χιόνια Το ανόμαλο στην υπόθεση είναι, ότι χιονίζει στα νότια και όχι στα βόρια, όπως λέει η λογική ζυλεύωωωωω....τυχερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #10.905 17-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα!! Κυψέλη viennois σήμερα ...και παγοκρύσταλλοι στην τέντα μας: Click για ανάπτυξη... άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η popi έγραψε: #10.906 17-02-08 11:27 Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.907 17-02-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αγγελικούλα, τα νέα σου δεν ήταν καλά. Ελπίζω όλη η υπόλοιπη χρονιά να σε αποζημιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Περαστικά να είναι τα άσχημα. Και τώρα η δική μας ανταπόκριση από το χιονιά... Νότα, και πάλι (μα... και πάλι; ) θα συμφωνήσω μαζί σου. Ποτέ δεν ήμουν του χειμώνα, και το χιόνι μου δημιουργεί μια αίσθηση εγκλωβισμού. Όμως σήμερα το αντέχω γιατί τα γατάκια μου χάρηκαν πολύ με το νέο παιχνίδι The slopes of Galatsi Mountain Έλα, βρε Νίνο, πάμε για σνόουμπορντ! Άμα χαθώ, θα ξαναβρώ το δρόμο... τα πατουσάκια μου έμειναν στο χιόνι χαραγμένα! Μαμά, από τι υλικό είναι φτιαγμένο αυτό το παιχνίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:07 Η zorica έγραψε: #10.903 17-02-08 11:07 Ωραια ειστε εσεις... Εμεις εδω δεν κρατησαμε καθολου το χιονι,μπορει να ξαναπεσει μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:14 Η Raisa έγραψε: #10.904 17-02-08 11:14 ζυλεύωωωωω....θέλω και γω χιόνια Το ανόμαλο στην υπόθεση είναι, ότι χιονίζει στα νότια και όχι στα βόρια, όπως λέει η λογική ζυλεύωωωωω....τυχερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #10.905 17-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα!! Κυψέλη viennois σήμερα ...και παγοκρύσταλλοι στην τέντα μας: Click για ανάπτυξη... άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η popi έγραψε: #10.906 17-02-08 11:27 Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.907 17-02-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια ειστε εσεις... Εμεις εδω δεν κρατησαμε καθολου το χιονι,μπορει να ξαναπεσει μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:14 Η Raisa έγραψε: #10.904 17-02-08 11:14 ζυλεύωωωωω....θέλω και γω χιόνια Το ανόμαλο στην υπόθεση είναι, ότι χιονίζει στα νότια και όχι στα βόρια, όπως λέει η λογική ζυλεύωωωωω....τυχερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #10.905 17-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα!! Κυψέλη viennois σήμερα ...και παγοκρύσταλλοι στην τέντα μας: Click για ανάπτυξη... άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η popi έγραψε: #10.906 17-02-08 11:27 Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.907 17-02-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ζυλεύωωωωω....θέλω και γω χιόνια Το ανόμαλο στην υπόθεση είναι, ότι χιονίζει στα νότια και όχι στα βόρια, όπως λέει η λογική ζυλεύωωωωω....τυχερούλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:16 Η Raisa έγραψε: #10.905 17-02-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα!! Κυψέλη viennois σήμερα ...και παγοκρύσταλλοι στην τέντα μας: Click για ανάπτυξη... άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η popi έγραψε: #10.906 17-02-08 11:27 Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.907 17-02-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Καλημέρα!! Κυψέλη viennois σήμερα ...και παγοκρύσταλλοι στην τέντα μας: Click για ανάπτυξη... άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:27 Η popi έγραψε: #10.906 17-02-08 11:27 Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.907 17-02-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νότα ευχαριστώ για το καλοσώρισμα Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:34 Η Raisa έγραψε: #10.907 17-02-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Raisa δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχετε χιόνι Θεσσαλονίκη και έχουμε εμείς τόσο πολύ εδώ εμείς.Ούτε η zorica που είναι Ερμιόνηθα τρελαθώ. Πάντως εδώ έχουν γεμίσει μέχρι και τα γατόσπιτα που τους έχουμε βάλει και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τα ξαναφτιάξουμε στεγνά.Ότι μικρό υπήρχε στο σπίτι το εξαφανίσαμε και πάλι δεν έγινε όλη η δουλειά. Μέχρι και το νεράκι τους ήταν παγωμένο.Απίστευτο πράγματι. Click για ανάπτυξη... χιόνι;;;; τι είναι αυτό;..... ....τίποτε σου λέω,ούτε για δείγμα ...απίστευτο κι όμως αληθινό :greycat:ζυλεύωωωω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:45 Η popi έγραψε: #10.908 17-02-08 11:45 Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE Πολύ δραστήριο μέλος Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:55 Η LIFE έγραψε: #10.909 17-02-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Εδώ όλα είναι κάτασπρα. Συγνώμη αλλά το λατρεύω το χιόνι,αλλά θα σκάσω με τα αδεσποτάκια,σαν τρελά κάναν τα καημένα καμια 20αρια είναι αλλά αν γινόταν θα έμπαιναν όλα μαζί μου στην πολυκατοικία. Αλλά δυστυχώς μένουν και άλλοι Click για ανάπτυξη... Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:01 Η Luna έγραψε: #10.910 17-02-08 13:01 καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα σε ολους!!!δεν εχω ξαναγραψει εδω ενω θα επρεπε!! εμεις ειμαστε σπιτι μας κ η luna μια παει επανω στον φιλο μου να τον ξυπνησει κ κανει κ ενα νιαου κ μια κοιταει το χιονι εξω κ κανει κ εκει ενα νιαου...ποιος ξερει!! χχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:04 Η popi έγραψε: #10.911 17-02-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από LIFE: Ποπη μουυυυυυυυυυυ δεν το πιστευω Click για ανάπτυξη... Καλή μου αυτό είναι που λένε σαν τα χιόνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:18 Η aretha έγραψε: #10.912 17-02-08 13:18 Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα DSCN1561.jpg 144,4 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1564.jpg 146 KB · Εμφανίσεις: 3 DSCN1574.JPG 147,9 KB · Εμφανίσεις: 4 DSCN1578.JPG 136,2 KB · Εμφανίσεις: 4 AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Αρχική Δημοσίευση από Raisa: άντε, τυχερούλα, έγινα το θαύμα Καλά, ακόμα εδώ είσαι... δεν πήγες για σκι;..... Click για ανάπτυξη... Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI Διάσημο μέλος Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:36 Η AGGELIKI έγραψε: #10.913 17-02-08 13:36 ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ωραιος χιονανθρωπος!εδω αρχισε παλι να χιονιζει και το στρωνει πιο πολυ,οαντρας μου πηγε στην γλυφαδα σε μια εκθεση,δεν βλεπω να γυρναει πισω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:45 Η RedCat έγραψε: #10.914 17-02-08 13:45 μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα...αντε δεν θα βγει αυτός ο ρημαδοΦλεβάρης...αντε για σπρώξτε όλοι λίγο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #10.915 17-02-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Νότα, Βιβή, Στέλλα και λοιποί καλοκαιρινοί τύποι: (μην ανησυχείτε, θα έχετε 5-6 μήνες με 40+ βαθμούς για να βγάλετε το άχτι σας) Για σκι δεν πήγα, πήγα όμως χιονόβολτα στο πάρκο!! Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι 40+....απαπαπαπα.... Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:56 Η aretha έγραψε: #10.916 17-02-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: μέσα σ'ολα χθες λέει στις 04.30 έγινε σεισμός από την Πάρνηθα... Click για ανάπτυξη... Ωχ, σοβαρά; Μεγάλος; Χαμπάρι δεν πήραμε... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Για σκι δεν πήγες,.... το άχτι σου όμως το έβγαλες; Click για ανάπτυξη... Ναιαιαιαιαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:13 Η stellak έγραψε: #10.917 17-02-08 15:13 Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aretha, ήταν 4,4 Ριχτερ κι εγώ, για έναν περίεργο λόγο, άγνωστο σε μένα, τον κατάλαβα! Ύστερα δεν μπορούσα να κοιμηθώ... Όχι από φόβο, δεν με πτοούν εμένα αυτά. Από αγωνία, επειδή έκανα το λάθος να σηκωθώ και να κοιτάξω έξω που ήταν όλα ήδη κατάλευκα. Ο φόβος του εκλωβισμού που λέγαμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:35 Η drusilia έγραψε: #10.918 17-02-08 15:35 Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια αηδια και μιση ειναι... Παλι χιονιζει... Γκρρρρ.... Αισθανομαι σαν τον Γκρινιαρη απο τα στρουμφακια παντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η μαγισσα έγραψε: #10.919 17-02-08 15:44 Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2021.JPG 394,6 KB · Εμφανίσεις: 9 drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 544 545 546 547 548 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 546 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λοιπόν κορίτσια δείτε τί έχουμε εμείς σήμερα!!!! τους χαιρετισμούς μας από τον Βορρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 17 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η drusilia έγραψε: #10.920 17-02-08 15:54 Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαγισσα, σου εχω ξαναπει οτι σε μισώ έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.