Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ?
Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!!

Κι εγώ ήταν να ξεκινήσω προπονήσεις την άλλη Πέμπτη, άντε να δω αν θα έχω πόδι μέχρι τότε:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ?
Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!!

Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! :lol::lol::lol::lol:
Άντε φάε και σήμερα...:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! :lol::lol::lol::lol:
Άντε φάε και σήμερα...:happy:

σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! :up:

Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια!
Πως σου φαίνεται; Ε ε ε;

Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά):lol:

Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! :blink: :lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΔΙΑΙΤΑ, δίαιτα, .....κάτι μου λέει αυτή η λέξη....:hmm::hmm::hmm:
Ααααα, είναι εκείνο που αρχίζει από Δευτέρα;;;;;;
Ε ,καλά, σήμερα είναι Τρίτη αν δεν κάνω λάθος....:lol::lol::lol::lol:

σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! :up:

Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... :up:
αλλά
Γκιόσσα είπαμε.... :rolleyes::rolleyes:

NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά!:up:

ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω :)
γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? :P

Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια!
Πως σου φαίνεται; Ε ε ε;

Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά):lol:

Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer :lol::lol::lol:

γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? :P

:redface::redface::redface: ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol:

Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία...:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό:P- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι.
Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση;
Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta"

Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία...:lol:

Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες!

Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta"

:lol::lol::lol::lol: Ρε τι τραβάτε και σείς οι ....

τραγουδίστριες!!!!! :up::up:

:blink::blink::blink: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό?

:blink::blink::blink: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό?

Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή
το κάνει απο συνήθειο!!! :lol::lol::lol:

Δεν ξέρω.. σοβαρά! :|

Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω.
Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει:P). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες):rolleyes:

Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω.
Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει:P). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες):rolleyes:
Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή.
ΑΛΛΑ:
Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς.
Όσο για Entfuhrung...:hmm: δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω).
Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες:
Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra.
Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell.
Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου :)

Ουάουουου! :confused:
Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες...
Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ!

Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back