Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:19 Η Mia_m έγραψε: #11.241 26-02-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ήταν να ξεκινήσω προπονήσεις την άλλη Πέμπτη, άντε να δω αν θα έχω πόδι μέχρι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:21 Η julia έγραψε: #11.242 26-02-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! Άντε φάε και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η NiaR έγραψε: #11.243 26-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! Άντε φάε και σήμερα... Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η -NeFeLaKi-: #11.244 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #11.245 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... ΔΙΑΙΤΑ, δίαιτα, .....κάτι μου λέει αυτή η λέξη.... Ααααα, είναι εκείνο που αρχίζει από Δευτέρα;;;;;; Ε ,καλά, σήμερα είναι Τρίτη αν δεν κάνω λάθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η julia έγραψε: #11.246 26-02-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... αλλά Γκιόσσα είπαμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η -NeFeLaKi-: #11.247 26-02-08 14:26 NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ ήταν να ξεκινήσω προπονήσεις την άλλη Πέμπτη, άντε να δω αν θα έχω πόδι μέχρι τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:21 Η julia έγραψε: #11.242 26-02-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! Άντε φάε και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η NiaR έγραψε: #11.243 26-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! Άντε φάε και σήμερα... Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η -NeFeLaKi-: #11.244 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #11.245 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... ΔΙΑΙΤΑ, δίαιτα, .....κάτι μου λέει αυτή η λέξη.... Ααααα, είναι εκείνο που αρχίζει από Δευτέρα;;;;;; Ε ,καλά, σήμερα είναι Τρίτη αν δεν κάνω λάθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η julia έγραψε: #11.246 26-02-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... αλλά Γκιόσσα είπαμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η -NeFeLaKi-: #11.247 26-02-08 14:26 NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ε? κοιτα να δεις... αρρωστησα ε δεν μπορουσα να την κρατησω... επερνα και αντιβίωση, καταλαβαινεις εεΕ???Εε?ε?ε??Ε??Ε ? Απο αυριο ομως επιστρεφωωωωωωω στα γυμναστηρια!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! Άντε φάε και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:22 Η NiaR έγραψε: #11.243 26-02-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! Άντε φάε και σήμερα... Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η -NeFeLaKi-: #11.244 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #11.245 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... ΔΙΑΙΤΑ, δίαιτα, .....κάτι μου λέει αυτή η λέξη.... Ααααα, είναι εκείνο που αρχίζει από Δευτέρα;;;;;; Ε ,καλά, σήμερα είναι Τρίτη αν δεν κάνω λάθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η julia έγραψε: #11.246 26-02-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... αλλά Γκιόσσα είπαμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η -NeFeLaKi-: #11.247 26-02-08 14:26 NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εεεεεε... καλά... Γιόρταζεις κιόλας!!!! Άντε φάε και σήμερα... Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η -NeFeLaKi-: #11.244 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #11.245 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... ΔΙΑΙΤΑ, δίαιτα, .....κάτι μου λέει αυτή η λέξη.... Ααααα, είναι εκείνο που αρχίζει από Δευτέρα;;;;;; Ε ,καλά, σήμερα είναι Τρίτη αν δεν κάνω λάθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η julia έγραψε: #11.246 26-02-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... αλλά Γκιόσσα είπαμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η -NeFeLaKi-: #11.247 26-02-08 14:26 NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:25 Η Raisa έγραψε: #11.245 26-02-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... ΔΙΑΙΤΑ, δίαιτα, .....κάτι μου λέει αυτή η λέξη.... Ααααα, είναι εκείνο που αρχίζει από Δευτέρα;;;;;; Ε ,καλά, σήμερα είναι Τρίτη αν δεν κάνω λάθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η julia έγραψε: #11.246 26-02-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... αλλά Γκιόσσα είπαμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η -NeFeLaKi-: #11.247 26-02-08 14:26 NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καποιοι/ες.....κανουν ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια πως πανε οι ΔΙΑΙΤΕΣ???? Click για ανάπτυξη... ΔΙΑΙΤΑ, δίαιτα, .....κάτι μου λέει αυτή η λέξη.... Ααααα, είναι εκείνο που αρχίζει από Δευτέρα;;;;;; Ε ,καλά, σήμερα είναι Τρίτη αν δεν κάνω λάθος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η julia έγραψε: #11.246 26-02-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... αλλά Γκιόσσα είπαμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η -NeFeLaKi-: #11.247 26-02-08 14:26 NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω καλε κιουρια!!! και οταν ερθετε με το καλο... θα σας σεργιανίσουμε στας καλυτερες ταβερνας! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ-ευχαριστώ..... αλλά Γκιόσσα είπαμε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:26 Η -NeFeLaKi-: #11.247 26-02-08 14:26 NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
NiaR γιορτάζεις; Χρόνια σου πολλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:28 Η NiaR έγραψε: #11.248 26-02-08 14:28 ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω Νεφελακι μου, γενεθλια εχω ...μεγαλωνωωωωωωω γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:29 Η Mia_m έγραψε: #11.249 26-02-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι...κι εγώ με το διάβασμα, τις αρρώστιες και τις αντιβιώσεις πολύ δίαιτα κάνω! Julia εδώ που είμαι εγώ κάνω δίαιτα φυσική και αβίαστη με τον εξής απλό τρόπο. Δεν έχω τι να φάω, ούτε χρόνο να μαγειρέψω και τρώω τοστ και καμιά σαλάτα. Ή το κλασικό φοιτητικό...Μακαρόνια! Πως σου φαίνεται; Ε ε ε; Mia_m λέω να ντυθώ emo που είναι επίκαιρο και εντελώς για τα πανηγύρια! ( με το συμπάθειο αγαπητά μου emo μην το παίρνετε προσωπικά) Click για ανάπτυξη... Βρες και κάποιον να κάνει τον emo killer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:31 Η julia έγραψε: #11.250 26-02-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. -NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: γκιοσσααααα??? με το ΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜΜ κανουμε διαιτα??????????? Click για ανάπτυξη... ότι μπορεί ο καθένας κάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
-NeFeLaKi- Εκκολαπτόμενο μέλος Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:32 Η -NeFeLaKi-: #11.251 26-02-08 14:32 Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 14:59 Η Desdemona: #11.252 26-02-08 14:59 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Μια που σε βρήκαμε όμως τώρα, να σε ρωτήσω: έχω μια live εκτέλεση με την Κάλλας από την όπερα της Λισαβόνας (του 50λίγο πρέπει να είναι) που ενώ μ' αρέσει πολύ, έχει χάλια ήχο... (πέρα από τα αναμενόμενα γκουχ-γκουχ -πρέπει να υπήρχε και κάποιος βεριτάμπλ φυματικός στο κοινό- έχει πάρα πολύ θόρυβο, τσικ τσικ και τα λοιπά). Δεν θυμάμαι αν είναι ΕΜΙ ή άλλης εταιρείας,θα δω όταν γυρίσω σπίτι. Την έχεις υπόψη σου; Μήπως ξέρεις αν μπορώ να βρω την ίδια παράσταση σε καλύτερη ηχογράφηση; Click για ανάπτυξη... Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nmc Εκκολαπτόμενο μέλος Η nmc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 155 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η nmc έγραψε: #11.253 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από -NeFeLaKi-: Ναι θα βάλω το αγόρι μου να ντυθεί "τρεντυ κάγκουρας" και να κηνυγάει να με πατήσει με αυτοκίνητο χρώματος πράσινο φωσφοριζέ, εξάτμιση ίσα με μπουρί σόμπας, αυτοκόλλητες φλογες στο καπό και μουσική στη διαπασών! Τι ωραία... Click για ανάπτυξη... Το αυτοκίνητο Πεζό Ραλί ή Σιτροέν Σάξο? Διότι μόνο αυτά έχουν οι κάγκουρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η julia έγραψε: #11.254 26-02-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Ρε τι τραβάτε και σείς οι .... τραγουδίστριες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m Πολύ δραστήριο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.689 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:02 Η Mia_m έγραψε: #11.255 26-02-08 15:02 Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #11.256 26-02-08 15:07 Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Mia_m: Εμφανίστηκε ο μαύρος γάτος που είχαμε στειρώσει και ψέκασε, πως γίνεται αυτό? Click για ανάπτυξη... Μάλλον δεν του έχουν περάσει ακόμα οι ορμόνες ή το κάνει απο συνήθειο!!! Δεν ξέρω.. σοβαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:26 Η aretha έγραψε: #11.257 26-02-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Η παραγωγή που λες είναι του 1955 και όντως είναι της ΕΜΙ. Θεωρείται η καλύτερη Τραβιάτα που έχει τραγουδήσει ποτέ η divina και δυστυχώς δεν υπάρχει χωρίς τους χτικιασμένους θεατές. Έχω άλλη μία live Τραβιάτα όπου στην πρώτη πράξη ακούγεται ο υποβολέας πάρα πολύ δυνατά, θα σου την πρότεινα και αυτή αν δεν σε ενοχλεί το "-Flora...-Floooora...-Amici...-Amiiiici...-La notte che resta...-La noootte che reeeesta" Click για ανάπτυξη... Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:44 Η Desdemona: #11.258 26-02-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πω πω Desdemona, είσαι πολύ ενημερωμένη βλέπω. Έχεις να προτείνεις τίποτα καλό σε Μότσαρτ, που του έχω μεγαλύτερη αδυναμία; (Καλές και οι ρομαντικούρες, δε λέω, αλλά το πολύ το σορόπι λιγώνει). Τίποτα σε Απαγωγή, ας πούμε; Ή κανέναν ωραίο Γάμο; (Ήτανε να μη σε πετύχω, όπως κατάλαβες, τώρα την έκατσες) Click για ανάπτυξη... Έχω έναν πολύ ωραίο Γάμο σε dvd με Alison Hagley, Gerald Finley και Renee Fleming από το φεστιβάλ Όπερας του Glyndebourne. Πολύ ενδιαφέρουσα παραγωγή. ΑΛΛΑ: Οι πιο ενδιαφέροντες Γάμοι EVER είναι με Anna Netrebko και Ildebrando d'Arcangelo, παραγωγή 2006 του φεστιβάλ του Salzburg. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, θα εκπλαγείς. Όσο για Entfuhrung... δεν είναι από τις αγαπημένες μου όπερες και δεν έχω μεγάλη ποικιλία, αλλά θα σου πρότεινα μια ηχογράφηση του 1999 με Christine Schafer και Ian Bostridge (Ερατώ νομίζω). Επίσης θα σου έλεγα να δεις/ακούσεις Μαγικό Αυλό με τις εξής ως βασίλισσες: Natalie Dessay, Diana Damrau, Εdita Gruberova, Luciana Serra. Και λίγος βερισμός: Turandot με Eva Marton, Placido Domingo και την εκπληκτική Leona Mitchell. Αυτά τα ολίγα. Για ό,τι άλλο θέλεις πες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:54 Η aretha έγραψε: #11.259 26-02-08 15:54 Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 561 562 563 564 565 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 563 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ουάουουου! Ευχαριστώ για τις ΠΟΛΛΕΣ πληροφορίες... Έχω έναν πάαρα πολύ καλό Μαγικό Αυλό του '45(!) με Φουρτβένγκλερ και Βασίλισσα τη Βίλμα Λιπ. Άσχημος ήχος βέβαια, αλλά ο καλύτερος Μαγικός Αυλός που έχω ακούσει ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:01 Η μαγισσα έγραψε: #11.260 26-02-08 16:01 Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βρε κορίτσια για μπαλαρίνες τίποτε έχετε θα δώσω όσο όσο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.