Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και σε σένα liubavi!!!!! :):) (ορθογραφια... δεν ξερω.. :redface:)
Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχω συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια Σέρβους. Ένα ζευγάρι από το Βελιγράδι. Κι εσύ από εκεί είσαι?
Είχε έρθει πρώτα η γυναίκα με τα 2 παιδιά τότε με τους βομβαρδισμούς και μετά ο άντρας. Και τώρα έχουν και άλλα 2 παιδάκια, σύνολο 4, ζωή να έχουν!
Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα...μολις ηρθα απο τη δεη δεν εχω πιει καφε ακομα και νυσταζω....;)

Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς

Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί!

Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί!
Ποτε δεν ξερεις...Ημουν και 5 χρονια στο Βελιγραδι:up:

πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε :(

Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω

λ(γ)ιούμπαβι.....

και αυτό είναι εύκολο...... :)
Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! :blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol:

πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε :(
Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις.......;)

λ(γ)ιούμπαβι.....

και αυτό είναι εύκολο...... :)
Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! :blink::blink::blink: :lol::lol::lol::lol:
ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι...:lol::lol::lol:

ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! :lol::lol:

απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι):up:

Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! :up:

Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη:):):):P:P:P

Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται;

Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται;
Εβω τιποτε ακομα...:(:(:(

Εβω τιποτε ακομα...:(:(:(

Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια.

Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια.
Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα:)

Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!!:)
Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση!:up:
Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου!
Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι!
Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια!
Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!)
Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!!:P

Έπαθες Αιλουρίτιδα...:hmm::hmm::hmm:
Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα :P
Με το καλό η στείρωση!

Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή:D. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο.:)

Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!!
Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!!
θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ......

και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back