zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:07 Η zorica έγραψε: #11.541 05-03-08 11:07 Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και σε σένα liubavi!!!!! (ορθογραφια... δεν ξερω.. ) Click για ανάπτυξη... Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #11.542 05-03-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έχω συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια Σέρβους. Ένα ζευγάρι από το Βελιγράδι. Κι εσύ από εκεί είσαι? Είχε έρθει πρώτα η γυναίκα με τα 2 παιδιά τότε με τους βομβαρδισμούς και μετά ο άντρας. Και τώρα έχουν και άλλα 2 παιδάκια, σύνολο 4, ζωή να έχουν! Click για ανάπτυξη... Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η Giannis-Vivi: #11.543 05-03-08 11:14 καλημερα...μολις ηρθα απο τη δεη δεν εχω πιει καφε ακομα και νυσταζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η jasmine έγραψε: #11.544 05-03-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Click για ανάπτυξη... Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η zorica έγραψε: #11.545 05-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις...Ημουν και 5 χρονια στο Βελιγραδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η NiaR έγραψε: #11.546 05-03-08 11:22 πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #11.547 05-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Καλημέρα και σε σένα liubavi!!!!! (ορθογραφια... δεν ξερω.. ) Click για ανάπτυξη... Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:11 Η zorica έγραψε: #11.542 05-03-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έχω συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια Σέρβους. Ένα ζευγάρι από το Βελιγράδι. Κι εσύ από εκεί είσαι? Είχε έρθει πρώτα η γυναίκα με τα 2 παιδιά τότε με τους βομβαρδισμούς και μετά ο άντρας. Και τώρα έχουν και άλλα 2 παιδάκια, σύνολο 4, ζωή να έχουν! Click για ανάπτυξη... Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η Giannis-Vivi: #11.543 05-03-08 11:14 καλημερα...μολις ηρθα απο τη δεη δεν εχω πιει καφε ακομα και νυσταζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η jasmine έγραψε: #11.544 05-03-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Click για ανάπτυξη... Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η zorica έγραψε: #11.545 05-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις...Ημουν και 5 χρονια στο Βελιγραδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η NiaR έγραψε: #11.546 05-03-08 11:22 πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #11.547 05-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Έχω συνεργάτες εδώ και πολλά χρόνια Σέρβους. Ένα ζευγάρι από το Βελιγράδι. Κι εσύ από εκεί είσαι? Είχε έρθει πρώτα η γυναίκα με τα 2 παιδιά τότε με τους βομβαρδισμούς και μετά ο άντρας. Και τώρα έχουν και άλλα 2 παιδάκια, σύνολο 4, ζωή να έχουν! Click για ανάπτυξη... Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η Giannis-Vivi: #11.543 05-03-08 11:14 καλημερα...μολις ηρθα απο τη δεη δεν εχω πιει καφε ακομα και νυσταζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η jasmine έγραψε: #11.544 05-03-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Click για ανάπτυξη... Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η zorica έγραψε: #11.545 05-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις...Ημουν και 5 χρονια στο Βελιγραδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η NiaR έγραψε: #11.546 05-03-08 11:22 πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #11.547 05-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα...μολις ηρθα απο τη δεη δεν εχω πιει καφε ακομα και νυσταζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:18 Η jasmine έγραψε: #11.544 05-03-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Click για ανάπτυξη... Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η zorica έγραψε: #11.545 05-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις...Ημουν και 5 χρονια στο Βελιγραδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η NiaR έγραψε: #11.546 05-03-08 11:22 πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #11.547 05-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι...Η πολη μου ειναι 180χμ νοτιοτερα και λεγεται Κρουσεβατς Click για ανάπτυξη... Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:20 Η zorica έγραψε: #11.545 05-03-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις...Ημουν και 5 χρονια στο Βελιγραδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η NiaR έγραψε: #11.546 05-03-08 11:22 πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #11.547 05-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Α οκ. Είπα λες να είναι τόσο μικρός ο κόσμος που να είσαστε και γνωστοί! Click για ανάπτυξη... Ποτε δεν ξερεις...Ημουν και 5 χρονια στο Βελιγραδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:22 Η NiaR έγραψε: #11.546 05-03-08 11:22 πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #11.547 05-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η julia έγραψε: #11.547 05-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Σωστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στη προφορα ηθελα να σε ακουσω για να πεθανω Click για ανάπτυξη... λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #11.548 05-03-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: πολυ ωραία πόλη το Βελιγραδι ... περασα απο εκει αλλα ταξιδευα και ηταν βραδυ ...δεν μπορεσαμε να σταματησουμε Click για ανάπτυξη... Ναιιι.....ΠΟΛΛΕΣ αναμνησεις....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:31 Η zorica έγραψε: #11.549 05-03-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: λ(γ)ιούμπαβι..... και αυτό είναι εύκολο...... Εγώ φταίω που έχετε λέξεις και Ονόματα με 5 σύμφωνα στην σέιρά!!!! Click για ανάπτυξη... ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η NiaR έγραψε: #11.550 05-03-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... ΑΑΑΑΑΑ Μας πήραν χαμπαριιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:39 Η julia έγραψε: #11.551 05-03-08 11:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: ΟΧΙ,απλα θα το πεις σαν γωησια Πελλοπονησια κοπελα που λεει το παλι ΠΑΛΙΙ ετσι ακριβως με το ΛΙι... Click για ανάπτυξη... Αυτούνα ήθελα να πω!!!!! απλά το διπλό ΙΙ το έγραψα (γι) Έλα στον ΚΑΦΕ να μας κάνεις μάθημα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #11.552 05-03-08 11:48 Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελπιζω να γινει και αυτο καποια στιγμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:11 Η Desdemona: #11.553 05-03-08 12:11 Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:18 Η zorica έγραψε: #11.554 05-03-08 12:18 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Επιτέλους είβαμε λίγο ήλιο στη Φεσσαλονίκη! Στην Αφήνα τι γίνεται; Click για ανάπτυξη... Εβω τιποτε ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine Δραστήριο μέλος Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:23 Η jasmine έγραψε: #11.555 05-03-08 12:23 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εβω τιποτε ακομα... Click για ανάπτυξη... Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 12:26 Η zorica έγραψε: #11.556 05-03-08 12:26 Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jasmine: Zorica μου, πρέπει να σβήσεις μερικά από τα pm σου για να μπορέσω να σου δώσω απάντηση, γιατί μου λέει ότι είσαι full και δεν μπορείς να δεχτείς άλλα!!! Φιλάκια. Click για ανάπτυξη... Αχχχ δεν το πηρα χαμπαρι ...τωρα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:07 Η Νατάσα έγραψε: #11.557 05-03-08 17:07 Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χαιρετώ από το ηλιόλουστο Νέο Φάληρο!! Παιδιά είχα ένα πολύ ωραίο πρωινό μια και πήγα στον Αίλουρο με την Νεφέλη μου για να γνωριστούμε πριν κλείσουμε το ραντεβού για την στείρωση! Ενθουσιάστηκα βρε παιδιά με τον κο Πάνο, με την βοηθό του, με τον χώρο... Δεν έχω λόγια!! Πάντως η ημερομηνία στείρωσης έκλεισε για την άλλη Πέμπτη! Ο γιατρός ενθουσιάστηκε με το Νεφελάκι μου! Α! Κι εκεί ήταν και η Τάνια που έχει το περσάκι το μωρό τον Ορφέα... Εύχομαι να γίνει καλά το μικρούλι! Α! Και μετά πήγα από το σουπερμαρκετ πλας που έχει την τέλεια και φθηνή άμμο και πήρα και 2 σακούλια τέτοια! Είπα να μοιραστώ την χαρά μου μια και δεν δούλευα σήμερα και πήρα πρωτοβουλία να πάρω μόνη μου το αμάξι! (οδηγώ εδώ και 10 χρόνια αλλά επειδή είμαι από Κύπρο όλα μου ήταν ανάποδα και μου πήρε καιρό να το κάνω το βήμα!) Αυτά! Σορρυ για τα πολλά λόγια αλλά με συνεπήρε ο ενθουσιασμός μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η Desdemona: #11.558 05-03-08 17:28 Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έπαθες Αιλουρίτιδα... Είναι ανίατη ασθένεια, δεν περνάει εύκολα Με το καλό η στείρωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:28 Η RedCat έγραψε: #11.559 05-03-08 17:28 Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 576 577 578 579 580 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 578 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωραία μέρα πέρασες Νατάσσα. Ναι όλοι έχουμε ενθουσιασμό με τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλυ που εκτός από βοηθός τους είναι και η συντροφός του στη ζωή. Και εγώ εδώ και μέρες θέλω να κατέβω για διάφορα αλλα τελικά θα παω αύριο που έχω άδεια. Ελπιζω να μπορέσω να βρω και άμμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 17:29 Η μαγισσα έγραψε: #11.560 05-03-08 17:29 Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπέρα από εμένα και την μουντή Θεσσαλονίκη!!!! Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερα μου σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη από το χθεσινό διπλό μάθημα pilates-μπαλέτου και επείδή υπερέβαλα εαυτό.... είμαι πολύ πιασμένη σήμερα ναι κατάφερα και ξαναπιάστικα!!!! θέλω επίσης να ευχαριστήσω την πόπι για την υποστήριξή της και να της πώ ότι ευτυχώς που έχω και εκείνη που διαβάζει τι έχουν μέσα οι κονσέρβες και νιώθω λιγότερο χαζή ...... και να σας πώ καλήσπέρα σας!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.