Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα κορίτσια!
Μάγισσα περαστικά! Το πιασιμο ειναι καλό πράγμα γιατι ειναι αποτελέσμα της γυμανστικης που ειναι καλο πράγμα (Τουλαχιστον αυτο λεω στον εαυτο μου οταν σερνομαι καθε πρωι που παω στην δουλεια απο το πιασιμο της γυμναστικης της προηγουμενης μερας! :D )

Εγώ πάντως μετά απο μια δύσκολη μέρα στη δουλειά πήγα με την ELENIP στο Κέντρο Γάτας να δούμε τα γατόνια! :) (Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Ελένη!!! :))

Να πω πάντως οτι λόγω εποχής, λίγο τα κρύα, λιγα τα αυξημένα τροχαία λόγω "θερμής" εποχής ζευγαρώματος, γίνεται χαμος απο φιλοξενούμενους ασθενείς... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κορίτσια!
Μάγισσα περαστικά! Το πιασιμο ειναι καλό πράγμα γιατι ειναι αποτελέσμα της γυμανστικης που ειναι καλο πράγμα (Τουλαχιστον αυτο λεω στον εαυτο μου οταν σερνομαι καθε πρωι που παω στην δουλεια απο το πιασιμο της γυμναστικης της προηγουμενης μερας! :D )

Εγώ πάντως μετά απο μια δύσκολη μέρα στη δουλειά πήγα με την ELENIP στο Κέντρο Γάτας να δούμε τα γατόνια! :) (Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Ελένη!!! :))

Να πω πάντως οτι λόγω εποχής, λίγο τα κρύα, λιγα τα αυξημένα τροχαία λόγω "θερμής" εποχής ζευγαρώματος, γίνεται χαμος απο φιλοξενούμενους ασθενείς... :/:

Nαι έτσι είναι έτσι λέω και εγώ ότι είναι καλό αυτό και ας σέρνομε και ας πονώ πάντου!!!!! Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
αχ!!! τώρα που θα αρχίσουν τα αποτελέσματα του θερμού γενάρη θα αρχίσουν πάλι οι κάδοι να γεννάν γατάκια!!!! Παιδιά κουράγιο να έχουμε για το τι θα δούμε πάλι!!!:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχχ δυστυχώς αρχισαν ήδη μάγισσα, που να πρωτοτρέξουμε και που να πρωτοπρολάβουμε...και μέσα σ'ολα αυτά και τα τροχαία απο τα ξεφρενα κυνηγητά...

αχχ δυστυχώς αρχισαν ήδη μάγισσα, που να πρωτοτρέξουμε και που να πρωτοπρολάβουμε...και μέσα σ'ολα αυτά και τα τροχαία απο τα ξεφρενα κυνηγητά...

Αυτό είναι και όταν τα βλέπω και καμιά φορά προσπαθείς να τα βοηθήσεις και όταν τα πλησιάσεις αρχίζουν και τα κκκχχχχ είναι για γέλια και για κλάματα....
Ετσι είχα μία γάτα πέρσυ που γέννησε στο σπίτι που έφτιαχνα στο υπόγειο και βρήκε ευκαιρία και τρύπωσε μέσα κάθε φορά που της πήγαινα φαγητό από την μία το έτρωγε και από την άλλη μόλις με έβλεπε άρχιζε τα κχκχκχχχχ μου φαινόταν πολύ αστείο.....
Αλλά στο τέλος και αυτή και τα γατάκια ήταν μία χαρά για όσο καιρό ήταν κοντά μου!!! αλλά ένα πρωί τα πήρε και έφυγε γιατί μπήκε στην αυλή ένας σκύλος και τα τρόμαξε και έφυγαν.....ευτυχώς τα γατάκια ήταν ήδη 4 μηνών!!!!! τα βλέπω που και που στην γειτονιά και χαίρομαι!!!! Δεν μπόρεσα όμως να τα πλησιάσω πιο πολύ!!! τι να κάνω!!!! τουλάχιστον έρχονται ακόμα και τρώνε από τις κροκέτες που αφήνω.......

:hello::hello::hello:Καλημέρα σας,να δω πόσο θα προλάβω να γράψω;Δεν έχουμε φως και χθες το απόγευμα,με το που άνοιξα κόπηκε,και τώρα το πρωί:mad::mad::mad:
Ευχαριτώ για τη βοήθεια αλλά η άσχετη το μονο που κατάφερα να κάνω ήταν να φαίνετε το link θα ξαναπροσπαθήσω.:confused::confused:
Τι βαριά συννεφιά είναι αυτή μαυρή μαυριλά πλάκωσε.
:redface::redface::redface:Πέρσα μου εγώ ένα ξέρω να πω για σας τους Σερβούς πιο καλούς ανθρώπους δεν έχω συναντήσει,και τα ελληνικά τα μιλάτε καλύτερα από πολλούς έλληνες.
Αγγελικούλα μου σε θαυμάζω που δεν το βάζεις κάτω με τίποτα:up::up::up:
¨Οσο για σας πονηρές θεσσαλονικές ένα σας λέω φυλάτε τα γατιά σας,ολόκληρο μυστικό είπα και το μάθατε.:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα,
περαστικά στις άρρωστες, υπομονή σε όσους τρέχουν και κουράγιο!!!! :)

ΟΛΟΙ μαζί θα τα καταφέρουμε φέτος καλύτερα!!!! :up:

καλήμέρα και από εμένα!! Σήμερα κινούμε καλύτερα.....
εχθές κοιμήθηκα στις 3 η ώρα και είπα σήμερα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω!!!! Αλλά όχι η μαμά τηλέφωνο όταν θα έρθετε το Σάββοτο το βράδυ τι να σας κάνω να φάτε??
Καλά βρε μαμά στης 9 η ώρα έπρεπε να το ρωτήσεις δεν γινόταν λίγο πιο μετά????
Νυστάζωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Μια καλημερα και απο μενα!!Να εχουμε ολοι μας μια φωτεινη μερα!!!!!!

Αλλά όχι η μαμά τηλέφωνο όταν θα έρθετε το Σάββοτο το βράδυ τι να σας κάνω να φάτε??
Καλά βρε μαμά στης 9 η ώρα έπρεπε να το ρωτήσεις δεν γινόταν λίγο πιο μετά????
Νυστάζωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Καλημέρα και από μας!!!!:hello:
Καλέ, μιλημένες είναι οι μανάδες;;;;:blink:
Όλες έτσι είναι...έχουν μια μανία να τηλεφωνούν στις πιο ακατάλληλες ώρες...η δική μου θα πάρει τηλέφωνο ή πρωί πρωί ή μεσημέρι την ώρα που θέλεις λίγο να χουζουρέψεις...:mad: :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα και από μας!!!!:hello:
Καλέ, μιλημένες είναι οι μανάδες;;;;:blink:
Όλες έτσι είναι...έχουν μια μανία να τηλεφωνούν στις πιο ακατάλληλες ώρες...η δική μου θα πάρει τηλέφωνο ή πρωί πρωί ή μεσημέρι την ώρα που θέλεις λίγο να χουζουρέψεις...:mad: :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα να σου πω ότι κάθε φορά παίρνει τηλ κατα τις 12 εκτός από τις φορές που λέω να κοιμηθώ λίγο παραπάνω λές και με παίρνει μυρωδιά!!!!
Αχ!!! βρε παλιοακαμάτα πάλι κοιμάσαι μέχρι αργά????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!
Τι απαίσιος που είναι ο σημερινός καιρός... Τη σιχαίνομαι αυτή την υγρασία, μπλιαχ :mpliaks:

Καλημέρα!
Τι απαίσιος που είναι ο σημερινός καιρός... Τη σιχαίνομαι αυτή την υγρασία, μπλιαχ :mpliaks:
Απαίσιος όμως... Εξαιτίας του έχω μια διάθεση για τα πανηγύρια :mad::mad::(:(:(

:):):)Ήρθε το φως:up::up::up:Είμαι με άδεια γιατρού σήμερα τι καλά:up:
Για μάγισσα και Raisa,όταν φτάσετε στην ηλικία των μαμάδων σας να τα θυμάστε αυτά που λέτε τώρα,για να μην κάνετε τα ίδια:P:P:P
Desdemona,aretha,τι έχει καλέ ο καιρός;η υγρασία έμενα προσωπικά μου κάνει πολύ καλό στα μαλλιά που απο κατσαρά γίνονται τσίβα και τα κοκκαλάκια μου,ωχ :(!

συννεφιασεεεεεεεε .... αλλα εμεις σαν καλες γκιοσες....
ομμμμμμμμμμμμμ ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
θα φερουμε τον ήλιο!!!!!! :P

συννεφιασεεεεεεεε .... αλλα εμεις σαν καλες γκιοσες....
ομμμμμμμμμμμμμ ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
θα φερουμε τον ήλιο!!!!!! :P

:lol::lol::lol::lol:

μπα... :/: Δύσκολο .... αλλα μια προσπαθεια δεν βλάπτει!!!
Ομμμμμμ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όντως, είναι που είναι η ψυχολογία μου σήμερα πιο κάτω κι απ'τη γη βλέπω και τα σύννεφα και μου ρχετε να βάλω τα κλάμτα!:cry:
Μάγισσα δεν σηκώνω κουβέντα,θα σου ρθω μετά τη σχολή, χρειάζομαι ενέργεια Κλειώς:D

Όντως, είναι που είναι η ψυχολογία μου σήμερα πιο κάτω κι απ'τη γη βλέπω και τα σύννεφα και μου ρχετε να βάλω τα κλάμτα!:cry:
Μάγισσα δεν σηκώνω κουβέντα,θα σου ρθω μετά τη σχολή, χρειάζομαι ενέργεια Κλειώς:D

οκ δηλ κατά τι ώρα Μαράκι μου?? για να σε περιμένω?

:):):)Ήρθε το φως:up::up::up:Είμαι με άδεια γιατρού σήμερα τι καλά:up:
Για μάγισσα και Raisa,όταν φτάσετε στην ηλικία των μαμάδων σας να τα θυμάστε αυτά που λέτε τώρα,για να μην κάνετε τα ίδια:P:P:P
Desdemona,aretha,τι έχει καλέ ο καιρός;η υγρασία έμενα προσωπικά μου κάνει πολύ καλό στα μαλλιά που απο κατσαρά γίνονται τσίβα και τα κοκκαλάκια μου,ωχ :(!

μπα πόπι μου δεν νομίζω ή μαμά ήταν κατά του ύπνου από πάντα!!!
Όταν ήμουν μαζί της και δεν δούλευα την Κυριακή για να πιούμε μαζί καφέ και να με δεί έλεγε και ας είχα γυρίσει ξημερώματα από έξω!!!!
Εκείνης δεν της αρέσει ο ύπνος και έτσι όλοι πρέπει να ξυπνάνε πρωί!!!!

μπα πόπι μου δεν νομίζω ή μαμά ήταν κατά του ύπνου από πάντα!!!
Όταν ήμουν μαζί της και δεν δούλευα την Κυριακή για να πιούμε μαζί καφέ και να με δεί έλεγε και ας είχα γυρίσει ξημερώματα από έξω!!!!
Εκείνης δεν της αρέσει ο ύπνος και έτσι όλοι πρέπει να ξυπνάνε πρωί!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Η μαμα σου ειναι σαν εμενα,τα ιδια κολπα κανουμε.Σηκωνομαι και κανω επιτιδες θοριβο για να ξυπνησουν ολοι αλλα τζιφος,μα ποσο βαρια μπορει να κοιμαται κανις???;)

Το γέλιο κάνει καλό

https://www.youtube.com/watch?v=y_Q457AbjJo

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back