Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Θεσσαλονίκη, στο σπίτι...που αλλού;;;;
έδιωξα άντρα και γιό και πίνω καφέ μαζί σας:up::up::up:
Καλα σε βρησκω:lol::lol:,εμεις εχουμε και σημερα τρεχαματα,χορους,και αυριο τα ιδια...
:hello::hello::hello:Καλημέρα,καλό τριήμερο σε όσες φύγουν:up::up::up:
Καλημερα,καλο τριημερο και σε οσους μενουν:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως θέλεις να σου πάρουμε τη Raisa και τον Fintel να είσαι πιο ήσυχη:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα βρε πόπι μην βρεις τον άλλον σε ανάγκη αμέσως να το εκμεταλέυτείς!!!!
ΝΑ της πάρεις τα γατιά????:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
τα έδιωξα και αυτά.....στο μπαλκόνι;;;;;:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

Εγώ να εκμεταλευτώ; να την βοηθήσω θέλω να απολαύσει τον καφέ της με την ήσυχία της.Κι εγώ μόνη είμαι τώρα!δεν μπορώ χωρίς ΦΑΑΡΙΑ:(

Τι θα διθητε κοριτσια?

τι σκέφτεσαι καλέ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι να σκέφτομαι τίποτα,απλά πόση ώρα είναι Αθήνα-Θεσσαλονίκη:lol::lol::lol:Αλήθεια είδα τις προκλιτικές φωτογραφίες που βάζεις:lol::lol:και έχω 2 απορίες 1η η Raisa έχει γίνει μαμά; και 2η υπάρχουν και μακρύτριχες;:confused:

Τι θα διθητε κοριτσια?

:P:P:P:PΚαλέ κάθε πρωί που συκώνομαι ντύνομαι:P:PΕσυ μόνο σήμερα θα ντύθεις:lol::lol::lol:πως έβγαλες τα χιόνια;:lol::lol::lol:

Τι να σκέφτομαι τίποτα,απλά πόση ώρα είναι Αθήνα-Θεσσαλονίκη:lol::lol::lol:Αλήθεια είδα τις προκλιτικές φωτογραφίες που βάζεις:lol::lol:και έω 2 απορίες 1η η Raisa έχει γίνει μαμά; και 2η υπάρχουν και μακρύτριχες;:confused:

Για να μην κάνεις τόοοσο δρόμο για το τίποτε...μένουμε στον 6ο:P
για τις απορίες σου:
1. η Raisa έχει γίνει μαμά 2 φορές:cool:
2. υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές "British Longhair" ή "British Highlander" αλλά είναι πιο σπάνιες...βλέπε σχετικά και το άρθρο για τις βρετανικές:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για να μην κάνεις τόοοσο δρόμο για το τίποτε...μένουμε στον 6ο:P
για τις απορίες σου:
1. η Raisa έχει γίνει μαμά 2 φορές:cool:
2. υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές "British Longhair" ή "British Highlander" αλλά είναι πιο σπάνιες...βλέπε σχετικά και το άρθρο για τις βρετανικές:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Το ειχα σχολιασει και εγω,ειπα,να ο τελειως συνδιασμος για αυτο που θελει ο δικος μου(κοντοτριχη βρετανικη)και εγω(μακρυτριχο)
:P:P:P:PΚαλέ κάθε πρωί που συκώνομαι ντύνομαι:P:PΕσυ μόνο σήμερα θα ντύθεις:lol::lol::lol:πως έβγαλες τα χιόνια;:lol::lol::lol:
ΑΑαααααα μα ειπα ΤΙ θα ντυθειτε ΟΧΙ εαν θα ντυθουμε!!

Ελα Ποπι ηπιαμε τον καφε?:up:

Ελα Ποπι ηπιαμε τον καφε?:up:

A,όχι,αυτός ο καφές φτιάχνετε σε κούπα κουβά :lol::lol:και κρατά από το πρωί μέχρι το μεσημέρι,όταν είμαι σπίτι.

:lol::lol::lol:Ετσι και εγω...
Βρηκες τελικα τιποτα?

:up::up::up:Ναι το σιαμεζάκι,και το πιο ωραίο το έλεγα χθες στη φίλη μου γιατί πρέπει όταν θα έρθει ο καιρός να πάμε Ελευσίνα να το πάρουμε και τι γυρίζει και μου λέει,Τι καλά,σκέφτηκες πως πρέπει να έχει παρέα ο Όμορφος(είναι η κοπέλα που μου πήρε τον Όμορφο):blink::blink::blink::blink::blink:κάγκελο εγώ.

:lol::lol::lol::lol:
και τωρα ,ποτε θα το παρεις?

Σε καμια βδομάδα με 10 μέρες.:up::up::up:
Ακόμα δεν μπορώ να φτιάξω σωστή υπογραφή:(:(:cry::cry:Ούτε κινέζικα να ήταν!Τι κάνω λάθος;

[url:https://www.xarakas.gr]
URL]
[/ur1]
στο τελος μηπως θα επρεπε να ειναι l αντι για 1?

Σε καμια βδομάδα με 10 μέρες.:up::up::up:
Ακόμα δεν μπορώ να φτιάξω σωστή υπογραφή:(:(:cry::cry:Ούτε κινέζικα να ήταν!Τι κάνω λάθος;

URL]
[/ur1]
Δεν ξερω δεν το εχω..:up::lol:

URL]
[/ur1]

ναι έτσι είναι έχεις δίκιο,αλλά δεν βγαίνει ο χάρακας!

:(:(Το άφησα έτσι!τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα:P

Καλημέρες! Επιτέλους έστρωσε ο καιρός, έχουμε ωραία λιακάδα!!!

ναι έτσι είναι έχεις δίκιο,αλλά δεν βγαίνει ο χάρακας!

:(:(Το άφησα έτσι!τώρα στα γεράματα μάθε γέρο γράμματα:P
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ειναι πολυ ωραια και ετσι..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back