Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και απο μένα! Σήμερα πρέπει να ειμαι συντονισμένη για να βγάλω δουλεια, δεν με παίρνει άλλο να χαζεύω! :)

Λίγες ώρες με χωρίζουν από την 2η ένεση.... ωραίο ΣΚ θα περάσω....και είναι και τα γεννέθλεια μου έτσι για να θυμάμαι τον χρόνο που περνάει.....

βρεχει στην φτωχογειτονιά βρέχει και στην καρδιά μου ωωωωωωωω!!! όπα....:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και απο μενα μου λειπετεεεεεεεεεεεεε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαγισούλα μου υπομονή θα περάσεις ένα ευχαριστώ Σ/Κ:P
zorica και μας μας λείπεις:)
drusilia κι εγώ το ίδιο,σπίτι και δουλεια,μαζί με το mycat δεν γίνετε,όλο εδώ μπαινω:redface::redface::redface:

Μαγισούλα μου υπομονή θα περάσεις ένα ευχαριστώ Σ/Κ:P
zorica και μας μας λείπεις:)
drusilia κι εγώ το ίδιο,σπίτι και δουλεια,μαζί με το mycat δεν γίνετε,όλο εδώ μπαινω:redface::redface::redface:
Exει καταντησει μαρτιριο το λαπτοπ μου...:down:
Λίγες ώρες με χωρίζουν από την 2η ένεση.... ωραίο ΣΚ θα περάσω....και είναι και τα γεννέθλεια μου έτσι για να θυμάμαι τον χρόνο που περνάει.....

βρεχει στην φτωχογειτονιά βρέχει και στην καρδιά μου ωωωωωωωω!!! όπα....:lol::lol:
Τουλαχιστον νιωθεις καλυτερα με τις ενεσεις?:/:

Exει καταντησει μαρτιριο το λαπτοπ μου...:down:

Τουλαχιστον νιωθεις καλυτερα με τις ενεσεις?:/:

όταν τις τελειώσω θα είμαι καλύτερα προς το παρόν μία περναει και μετά πονάει και μετά βλέπουμε,,,,,,:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιτέλους Παρασκευήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:
Θα ξεκουραστούμε!!!:lol::lol::lol:
Μαγισσούλα πόσο καιρό θα πρέπει να κάνεις αυτες τις ενέσεις?Και πες μου οτι δεν είσαι όλη την εβδομάδα ξάπλα:blink:!!!!

Καλημέεεερρααααααα !!!!!!!!!!!!!!! :up::up::up:

Βρε κορισια μηπως ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?Σε μηση ωρα απαντησα σε 3 μηνηματα και με πεταξε 2 φορες εξω το ριμαδι για λαπτοπ..

Δυστυχώς δεν τα πάω και πολύ καλά με αυτά για να σε βοηθήσω!!!:(Sorry!

Ζοριτσα δυστυχως δεν εχω ιδεα.... :(
Αλλα ....χαΛΛΛΛαρωσε που λεμε και εμεις οι Βόρριοι .... Παρασκευη σημερα :cool:

Δυστυχώς δεν τα πάω και πολύ καλά με αυτά για να σε βοηθήσω!!!:(Sorry!
O.K.
Ζοριτσα δυστυχως δεν εχω ιδεα.... :(
Αλλα ....χαΛΛΛΛαρωσε που λεμε και εμεις οι Βόρριοι .... Παρασκευη σημερα :cool:
Kαλα... θα χαλαρωσωωωωωωωωω

ωραίο ΣΚ θα περάσω....και είναι και τα γεννέθλεια μου
Κουράγιο, βρε Μάγισσα... Για καλό είναι οι ενέσεις, σκέψου ότι όταν γίνεις καλά θα μπορείς να ρίξεις και καμιά 50ριά πιρουέτες φουετέ!!
Kαι να τα κατοστήσεις!! :)
ξερει καμια σας καννα καλο free προγραμματακι για registry clean?
Μπορείς να το κάνεις κι απ'τα windows, αν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις να "καθαρίσεις" απ' το registry. Από το μενού της εκκίνησης πατάς Run... και γράφεις regedit. Πατώντας edit και find... βρίσκεις τα keys που θέλεις και τα σβήνεις. Θέλει πολλή προσοχή όμως, να μη σβήσεις κατά λάθος κάποιο χρήσιμο key, γιατί μετά θα έχεις πρόβλημα.

Κουράγιο, βρε Μάγισσα... Για καλό είναι οι ενέσεις, σκέψου ότι όταν γίνεις καλά θα μπορείς να ρίξεις και καμιά 50ριά πιρουέτες φουετέ!!
Kαι να τα κατοστήσεις!! :)

Μπορείς να το κάνεις κι απ'τα windows, αν ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις να "καθαρίσεις" απ' το registry. Από το μενού της εκκίνησης πατάς Run... και γράφεις regedit. Πατώντας edit και find... βρίσκεις τα keys που θέλεις και τα σβήνεις. Θέλει πολλή προσοχή όμως, να μη σβήσεις κατά λάθος κάποιο χρήσιμο key, γιατί μετά θα έχεις πρόβλημα.
Δεν ξερω ακριβως...Μου εβγαλαν τα πολλα προγραμματα για registry scan πανω απο 700 προβληματα,μονο που δεν τα φιαχνουν,θελει να τα αγορασεις:mad::hmm:..

Κατεφτασε ο ειδικος!!!!! Καλημέρα Αλίκη :)

Κατεφτασε ο ειδικος!!!!! Καλημέρα Αλίκη :)
Μπαααα, απλώς έχω πικρή εμπειρία, γιατί έχω "ρημάξει" τον δικό μου υπολογιστή ουκ ολίγες φορές :redface:
Καλημέρα!!:)

Καλημέραααααααααα!
Μαγισσακι χρόνια πολλά!:up::up::up:
Zorica υπομονή με το PC,βάλε το Μάρκο να του δώσει ένα γατοφιλάκι,μπορεί να φτιάξει.:kiss:

Μπαααα, απλώς έχω πικρή εμπειρία, γιατί έχω "ρημάξει" τον δικό μου υπολογιστή ουκ ολίγες φορές :redface:
Καλημέρα!!:)
Kαι εγω αυτα του κανω και μαθαινω απ`τα λαθη μου:lol::lol:...thanks anyway..

Kαι εγω αυτα του κανω και μαθαινω απ`τα λαθη μου:lol::lol:...thanks anyway..

ZORICA.... για να σε βλέπω....ΔΕΝ εχεις σβήσει τα WINDOWS...... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: :redface:

Θα συνεχίσω την αναζήτηση... :/:

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους.Λογο δουλειας εχω καιρο να μπω και εχω χασει πολλα.Ομολογω οτι εισαστε η καλυτερη παρεα για τις "μαυρες μερες".Εχθες εφαγα ολη τη βροχη και σημερα μου χτυπησε την πορτα ο πυρετος...Συν της αλλης εχθες μου ανακοινωσαν οτι θα φυγω απο την δουλεια αν δεν παει καλα ο μηνας....Κατα τ αλλα μια χαρα.Μαγισσουλα περαστικα και υπομονη.Εμεις τα κριαρια δεν το βαζουμε ευκολα κατω.Εχουμε πεισμα ατελειωτο...Ολα θα πανε καλα.Εχεις την σκεψη ολων των γατογονιων μαζι σου.Και παλι καλημερα σε ολους.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Επιτέλους Παρασκευήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:
Θα ξεκουραστούμε!!!:lol::lol::lol:
Μαγισσούλα πόσο καιρό θα πρέπει να κάνεις αυτες τις ενέσεις?Και πες μου οτι δεν είσαι όλη την εβδομάδα ξάπλα:blink:!!!!

Δυστυχώς γιατί έπαθα και ίωση.......:(:(:(:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back