Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολύ μου άρεσε αυτό... Σαν χαϊκου είναι...

Ναι, καλά... Ευσεβείς πόθοι.:down:

I hereby declare ότι σήμερα μ' έχει πάρει από κάτω. :/:

Σε αυτή την δήλωση θα δήλώσω και εγώ από κάτω με πήρε από κάτω!!!!!

Ευχαριστώ.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα να ανεβαίνουμε,γιατί τόσο πολλές απο κάτω σήμερα;Και τι έγινε που δουλεύετε,θα γυρίσετε το μεσημέρι σπίτι και θα βρείτε χνουδωτά πατουσόνια να σας περιμένουν!:up:
Και θα παρακαλούσα την εκλεκτή ομάδα των γκιοσσών να κάνουν ένα Ωμ για το Αμελίνι μας να γεννήσει σύντομα,γιατί το καημένο έχει γίνει ωσάν ασπρόμαυρο βαρελάκι.Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι έχει απαίτηση να χοροπηδάει και να τρέχει όπως πριν!Εδώ ξαπλώνει ανάσκελα να τη χαϊδέψουμε και δε μπορεί να σηκωθεί το χαζό...:lol:
Έλα,ανεβείτε,στέλνω και μερικά γελαστρόνια να σας φτιάξουν το κέφι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έλα να ανεβαίνουμε,γιατί τόσο πολλές απο κάτω σήμερα;Και τι έγινε που δουλεύετε,θα γυρίσετε το μεσημέρι σπίτι και θα βρείτε χνουδωτά πατουσόνια να σας περιμένουν!:up:
Και θα παρακαλούσα την εκλεκτή ομάδα των γκιοσσών να κάνουν ένα Ωμ για το Αμελίνι μας να γεννήσει σύντομα,γιατί το καημένο έχει γίνει ωσάν ασπρόμαυρο βαρελάκι.Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι έχει απαίτηση να χοροπηδάει και να τρέχει όπως πριν!Εδώ ξαπλώνει ανάσκελα να τη χαϊδέψουμε και δε μπορεί να σηκωθεί το χαζό...:lol:
Έλα,ανεβείτε,στέλνω και μερικά γελαστρόνια να σας φτιάξουν το κέφι!:)

Ψιτ, Κοπελιά????.....Φακελάκι δοκίμασες???? :redface::redface::redface:
Δοκιμασμένο......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:lol::lol::lol::lol:

Τι φακελάκι καλέ;Να τη λαδωσω;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΑ καλά,δε γίνεται τίποτα σε αυτή τη χώρα χωρίς φακελάκι;;;;;;;;;;;;;:P

Τι φακελάκι καλέ;Να τη λαδωσω;;;;;;;;;;;;;;;;ΜΑ καλά,δε γίνεται τίποτα σε αυτή τη χώρα χωρίς φακελάκι;;;;;;;;;;;;;:P

Και αναφωνό ωσάν νέος Ορέστης Μακρής..... που πάμε ορέ που πάμε .....ούτε μία γάτα δεν γεννάει χωρίς φακελάκι την σήμερον ήμέρα,,,,που πάμε τστσττστ:lol::lol::lol::lol::lol:

Δές εδω .... και πρόσεξε το δικό μου ποστ.... γιατί τελικά αποφάσισε να γεννήσει!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Και να πείτε ότι δεν τη δωροδοκώ;Να οι κονσέρβες,να η ξηρά τροφή με τη νέα γευση...Εμείς οικογενειακώς θα γεννήσουμε μου φαίνεται,και η κυρία ακάθεκτη!:lol:
Julia έτσι και το Μανταρίνι ε,συμφεροντολόγα...:D

Τι τροφές????? και ξηρά???
Πράσινα και Μώβ δοκίμασες???? :cool: απλωσε κανένα......

Τι τροφές????? και ξηρά???
Πράσινα και Μώβ δοκίμασες???? :cool: απλωσε κανένα......

Καλησπερα!Εγω μολις σχολασα απο η δουλεια και ανυπομονω να παω σπιτι να κανω χαρουλες με τον Robertουλη μου!:DΑυτο που με τρελαινει πιο πολυ ειναι που με καταλαβαινει και με περιμενει κοιταζοντας απ'το παραθυρο στο δρομο που ερχομαι(γουτσου,γουτσου...):PΚαλο απογευμα σε ολους τους...συμπασχοντες!!!:hello:

Εγώ θα φύγω κατα τις 5....
Άρα έχω μέλλον ακόμα!!!! :(

Εγώ φεύγω τώρα!!:up::up::up:
Και πάω να φάω και να ξαπλώσω και να πέρω αγκαλία τον γατούλη μου και ....
μπορώ να πώ και άλλα ,αλλά δεν θα το κάνω!!!!
Bye!!

Καλή ξεκούραση Άντζελα!
Κι εγώ έχω μάθημα στις 5 και μετά φωτογραφία και βαριέμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...:/::/::/:

ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε.....:(:(:([/quote]

Καλέ εγώ ξέρω τι τυχερή είμαι.Τα γονατάκια μου είναι χτυπημένα από το βράδυ της πρωτοχρονιάς αλλά τώρα δεν άντεχα άλλο και μου σκάσανε τα ευχάριστα.Το πότε μάλλον μετά το φακελάκι

ποπι αμάν βρε κορίτσι μου σε αυτό βρήκες να με ξεπεράσεις???? περαστικά σου μωρό μου....α!!!! και να δεις πόσο άτυχη είσαι τώρα που έχω την φωτό δεν έχω το τηλ για να το βγάλω χάλασε το χαζό τώρα βρήκε.....:(:(:(

περαστικά μωρό και όλα να πάνε καλά.....τι να πω να'σαι καλά και όπως είναι καλύτερα για την υγεία σου...

Καλέ εγώ ξέρω τι τυχερή είμαι.Τα γονατάκια μου είναι χτυπημένα από το βράδυ της πρωτοχρονιάς αλλά τώρα δεν άντεχα άλλο και μου σκάσανε τα ευχάριστα.Το πότε μάλλον μετά το φακελάκι [/quote]

Καλημέρα,όλοι μέρα.Φιλάκια στα γατοφατσουλίνια σας:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημέρααααα....Παρασκευή σήμερα!!!!!:up: Κουράγιο και τη φάγαμε την εβδομάδα.

καλημερα!τί την φαγαμε,την καταβροχθισαμε!:D

Καλημέρα και απο μένα! Σήμερα πρέπει να ειμαι συντονισμένη για να βγάλω δουλεια, δεν με παίρνει άλλο να χαζεύω! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back