Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter drusilia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!
Πόπη μου, περαστικά, κουράγιο γιατί με τόσα παιδιά, ανθρώπινα και μη, ούτε να αρρωστήσεις δεν θα προλαβάινεις! :)
εγώ θέλοντας και μη έχω μπει σε ρυθμούς δουλειάς καθώς δεν έχω πολλά περιθώρια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βαριέμαι, νυστάζω είμαι κομμάτια........ ΘΕΛΩ το κρεβάτι μου και το παιδί μουυυυυυυ....:(

(περαστικά πόπι και γρήγορα !!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:PΚαλημέρα σε όλους!
περαστικά πόπη. Ο καιρός μου έχει σπάσει τα νεύρα, θέλω καλοκαίρι εδω και τώρα!!

Καλημέρα κόσμε!!!:P Να μαι κι εγώ... Επέστρεψα από ηλιόλουστη Κύπρο νονά και χαρούμενη...και βρήκα αυτή τη συννεφιά κι απογοητεύομαι... Τουλάχιστον δεν είμαι δουλειά μέχρι αύριο στις 5μ.μ!!!:) Μου λείψατε!!:redface:

Οχι ζέστη Νότα από τώρα θα σκάσει ο Πριγκιπάκος και εγώ με το κασκολγατοαξεσουαρ,λέγετε και Αλητάκι και belladona,ψυχάκι μου εσύ!Τα αιρκοντισιον θα δουλευουν 28 ώρες το 24ωρο για να δροσιστούμε:happy::happy::happy::happy::lol:

όλο από τώρα και από τώρα μου λετε απο τον Φεβρουαριο που ζητάω καλοκαίρι. ΝΑΙ ΝΑΙ θελω ζεστηηηηηηηηηηηη:P:D

όλο από τώρα και από τώρα μου λετε απο τον Φεβρουαριο που ζητάω καλοκαίρι. ΝΑΙ ΝΑΙ θελω ζεστηηηηηηηηηηηη:P:D

Από τώωωωρα!!!:P:lol::lol::lol::lol:

Κι εγώ ψηφίζω "από τώρα ζέστη" καθώς το ένα τρίτο του καλοκαιριού θα με βρει σε χώρες που δεν φημίζονται για τις υψηλές θερμοκρασίες τους... :confused: Να μην δούμε και λιγάκι ήλιο, βρε παιδί μου; Εκείνα τα αδεσποτάκια λυπάμαι μόνο που δεν τους βάζει κανείς νεράκι... αλλιώς... όλο το χρόνο ζέστη θα ήθελα!:)

καλημερααααααα..........:up:

Καλημέρα!
Χτες βράδυ γύρισα και τέλος τα ταξίδια (προς το παρόν).Κουραστηκα πολύ...Και στενοχωρήθηκα και λίγο...αλλά θα περάσουν οι μέρες,που θα πάει!
Πόπι,το ποδαράκι καλύτερα;Η νύφη φουσκώνει;

Καλημερα
το σκυλακι του θειου μου περασε ενα βραδυ στο νοσοκομείο απο φόλα στο παρκακι στην Χαριλαου που το βγαζουν βόλτα... ευτυχως το προλαβαν και σωθηκε... :mad: μα τι μ@@@ κυκλοφορούν.....
Κουραστηκα να προσπαθω να πεισω καποιους να στειρωσουν τα ζωακια τους, αυτοι θελουν να λεγονται φιλοζωοι αφηνοντας ενα ζωο να υποφερει και να κινδυνευει απο αρρωστιες????

Καλημέρα κορίτσια. Χτες το βράδι ψιλοστεναχωρέθηκα. Νιαούριζε μια γατούλα γκριζούλα μέσα στο ξενοδοχείο (μου θύμισε την μουρίτσα μου) τόσο ήμερη και εγώ αναγκάστηκα να την βγάλω έξω για να μην την πειράξει κανένας φύλακας:( Αισθάνθηκα λες και την έβγαζα στην ταλαιπώρια. Αν την ξαναδώ δεν ξέρω τι να κάνω

Καλημέρα Πέμπτη!!!!!!!!!!!!:)

Καλημέρα ήλιε καλημέρα!!!:)

Γειά σας και από μένα:).
Το Σάββατο έχω γραπτές εξετάσεις στα Αγγλικά.
Θυμήθηκα στα γεράματα ότι θέλω να πάρω το lower.
Επειδή εδώ ξέρω ότι τα ΩΜ εδώ πιάνουν κατά τις 1 με 3 το μεσημέρι του Σαββάτου που θα γράφω αν θέλετε κάνετε κανένα και για μένα.

Καλή επιτυχία, Νεκταρία!! :)

Από τώωωωρα!!!:P:lol::lol::lol::lol:

Θα συμφωνήσω,ΑΠΟ ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ,τα γατουλίνια δεν τα σκέφτεσαι καθόλου;:P:P:lol::lol::lol:Δεν μου έφταναν όλα,αλλάξα και υπολογιστή και σαν να ξεναμπερδευτικάν τα γράμματα:blink::blink::blink::blink::blink:Τα νεύρα μου.
Νεκταρία ποιά γεράματα,εγώ θέλω σε 1-2 χρόνια να αρχίσω Ιταλικά:up::up::up::up:

Ωωωωωω!Καλή επιτυχία,θα κάνω ένα ειδικό ωωωωμμμμμμμμμμμμμ με αγγλική προφορά για σένα(πιάνουν πιο πολύ από εμάς του επαγγέλματος!)Τι δίνεις,Michigan ή Cambridge;

Βρε ζουζούνι της παρέας πως είναι το ΟΜ με Αγγλική προφορά;παιδιά καλά που είσαστε κι εσείς και γελάω λιγάκι!Ευχαριστώ όλους

Michigan δίνω. Αυτό αποφάσισε η πλειοψηφία του τμήματος. Οπότε μας έκανε προεταιμασία για Michigan.
Πόπι,
Με το "γεράματα" εννοούσα ότι μάλλον άργησα κάπως να το πάρω απόφαση.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά διαβάζοντας σας έχω αρχίσει να ξεαγχώνομαι. Μόνο που δε θα έχω υπολογιστή μέχρι Κυριακή να χαλαρώσω λίγο πριν τις εξετάσεις:(.
Θα σκέφτομαι όμως όσα μου γράψατε και θα νοιώθω καλύτερα. Άσε που θα το Σάββατο το μεσημέρι θα μου έρχεται και η συντονισμένη θετική ενέργεια:). Οπότε δε φοβάμαι τίποτα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back