Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πόπι είναι πιο στρογγυλό το ωωω,και πιο ένρινο το μμμμμμ!:P
Μην αγχώνεσαι,θα δεις είναι πανεύκολο,μόνο μην αγχωθείς και χάσεις την αυτοπεποίθησή σου.Όλα θα πάνε καλά,είμαι σίγουρη!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει το έχω,μην ανησυχείς,τρελή για ταινίες με τον Τζερεμι Α'ι'ρονς και το Χιου Γκραντ:blink::blink::blink::blink:ξεμωρένομαι:blink::blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,ωραίος ο Χιου...:redface:

Καληνύχτα my cat...Μου έλειψες πολύ...:DΑ!!!Νεραιδόσκονη σε όλα τα ζωάκια που είναι για χάρισμα και έχουν ανάγκη για σπιτάκι..!!!Στέλνω όλη μου την δύναμη μιας νεράιδας της νύχτας που είμαι άλλωστε!!!

Καλημέρα Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κατερίνα ? :blink::blink: Τι παιδιά είναι αυτά??? :inlove::inlove:
Ή η νεραιδόσκονη παχαίνει...... ή η φωτογραφική σου .......:lol::lol:

Καλημέρα κορίτσια!
Φεύγω για ταξίδι μία εβδομαδα σήμερα και μπήκα να σας πω γεια γιατι δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αργότερα. :)
Να δω πως σε μια εβδομάδα θα καταφερω να κοιτάξωτα 349020953 μηνήματα που θα έχετε γράψει! :lol:
σας φιλώ

Καλημερα
Βιβή καλο σου ταξίδι και να περασεις καλα (ευχομαι να ειναι ταξιδακι αναψυχης!)
οσο για τα μηνύματα θα σου τα γραψουμε σε περιληψη μην σκας! :P

καλημέρα και από εμένα τι κάνετε πως τα πάτε???? Εγώ μπήκα για λίγο και μετά φεύγω για δουλειά ελπίζω να τα πούμε μετά......:up::up::up::up:

Καλημέρα σε όλους και καλό ταξίδι Βιβή! Να περάσεις τέλεια!:)

Καλημερο-καλησπέρα κι από μένα!
Τι κάνετε;
Βιβή, καλά να περάσεις!! :hello:
Στέλλα, κοντεύεις; ;)

Έχω χαθεί λίγο, συγγνώμη.:redface: Από τη μια έχει πλακώσει πολλή δουλειά στο γραφείο κι απ' την άλλη τρέχω και για το θέμα της Αρηθούλας... Ελπίζω το Σ/Κ να αναπληρώσω!

Στέλλα, κοντεύεις; ;)

... τρέχω και για το θέμα της Αρηθούλας...

Πρώτον: κοντεύω, έμειναν 15 σελίδες κείμενο, το γλωσσάρι και η επιμέλεια. Και τέλος! Πιστεύω ότι θα τελειώσω πολύ σύντομα, και εκτός απροόπτου είμαι εντός προθεσμίας, τρα λα λα λα λα:D

Καλησπέρα,όλοι-όλες καλά;κι εγώ τώρα τα παράτησα,stellak μήπως κάνουμε την ιδια δουλεία;διώρθση και σύνταξη κειμένων εγώ:(

Καλησπέραααα!
Πολύ τρέξιμο και άγχος,τρέχω να προλάβω να είμαι έτοιμη για την έκθεση,να κάνω παραγγελίες,να πάω σε επισκεπτήρια,να ζουπήξω και τον Σείριο(μην ξεχνιόμαστε).
Πόπι καλύτερα το ποδαράκιον;

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:Ποδαράκι;πιο ποδαράκι;:P:P:PΚάνω πως το ξεχνάω.
Δωράκι μόλις διάβαζα τον ΑΓΩΝ σου για τα 4 γατάκια της Κοζάνης είσαι το κάτι άλλο.Λοιπό σου αναθέτω από της Δέσποινας την αγγελια να μου βρεις ένα για να πάρω αύριο,εμείς δεν ξέρουμε ποιό να διαλέξουμε:blink::blink::confused::confused::confused:ένα όμως ε!

Αλήθεια θα πάρετε από της Δέσποινας;:up:Λοιπόν,ακούω προδιαγραφές,χρώμα,φύλο,κτλ.Είναι δύσκολη η επιλογή,πρέπει να το ερευνήσω το θέμα...:)

Αμα ξέραμε θα σε ρωτούσα,δες τι έγραψαστη Δεσποινα και πες μου,ούτε θυληκό ή αρενικό δεν ξέρουμε;:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Α,μπλέξιμο.Θα τα δω και θα σου απαντήσω εκεί.:)

Καλησπέρα,όλοι-όλες καλά;κι εγώ τώρα τα παράτησα,stellak μήπως κάνουμε την ιδια δουλεία;διώρθση και σύνταξη κειμένων εγώ:(

Εγώ είμαι μεταφράστρια Πόπι :) Μετά από μένα, τα βιβλία πάνε σε κάποιον (καημενούλη/α) σαν κι εσένα να κάνει τα μαγικά του για να (η να μην) διορθωθούν:P και να εκδοθούν. Καλό κουράγιο και σε σένα και σε μένα...

Εγώ είμαι μεταφράστρια Πόπι :) Μετά από μένα, τα βιβλία πάνε σε κάποιον (καημενούλη/α) σαν κι εσένα να κάνει τα μαγικά του για να (η να μην) διορθωθούν:P και να εκδοθούν. Καλό κουράγιο και σε σένα και σε μένα...

Εσείς με παιδεύται;
Ναι αλλά έτσι βγάζουμε το φαγάκι μας όλοι.

Καλημέρα,Χρονια πολλά στις μανούλες.
Καλά κανείς δεν έγραψε χθες μια καλημέρα;Ντροπή παιδιά έτι σας μεγαλώνω εγώ;
Μια καλημέρα είναι αυτή πέστην και ας πέσει κάτω,που λέει και η Χαρολα διαχρονική αξία.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back