Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα.Η καημενη οσο παει ζεσταινεται περισσοτερο:hmm:.Δυστυχως η θερμοκρασια θα ανεβει και αλλο:(.Τυχεροι αυτοι που αρχιζουν τις διακοπες:)
Raisa λιγο κουραγιο ακομη και μετα σε ζηλευωωωω;)Καλα αποτελεσματα:D
Αρηθακι,η Μυρτουλα λεει μπραβο στο κοριτσακι να συνεχεις ετσι και καλυτερα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα :)
Περάσαμε πολύ ωραίο και γατίσιο σαββατοκύριακο! Το Αρηθάκι ήταν ζωηρό-ζωηρό και ορεξάτο, βγήκε τις βόλτες της στη βεράντα, έφαγε, έπαιξε με τον Πορδολέοντα, γουργουρίσαμε τρελά :inlove::inlove::greycat:
Είμαι πια σίγουρη ότι την έπιασε η ένεση, θα το επιβεβαιώσουμε κιόλας στο τέλος της βδομάδας, όταν ξανακάνουμε εξετάσεις.:up: Προσπαθώ βέβαια να μην ενθουσιάζομαι υπερβολικά, γιατί το ξέρω ότι είναι παροδική αυτή η βελτίωση, αλλά χαίρομαι πολύ γιατί τουλάχιστον είναι χαρούμενη και περνάει καλά.

Ραΐσα και λοιπές εξεταζόμενες... καλό κουράγιο, τον φάγατε το γάιδαρο!

Αλίκη μου αυτά είναι φανταστικά νέα. Χαίρομαι πάρα πολύ για την χαϊδεμένη μαυρούλα. Και η βελτίωση δεν θα είναι παροδική. Θα το ξεπεράσει το κοριτσάκι. Είμαι σίγουρη:up::up::up:. Φιλάκια να της δώσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράνια, όσο και να το θέλουμε κι εγώ κι εσύ και όλοι, αυτό δυστυχώς δεν γίνεται. Καλή η αισιοδοξία, αλλά χρειάζεται και λίγος ρεαλισμός.:/:

Αυτό που είναι πολύ-πολύ καλό, είναι ότι η Αρήθα νιώθει καλά και είναι χαρούμενη. Και μόνο γι' αυτό, εγώ χαίρομαι.:happy:

Ράνια, όσο και να το θέλουμε κι εγώ κι εσύ και όλοι, αυτό δυστυχώς δεν γίνεται. Καλή η αισιοδοξία, αλλά χρειάζεται και λίγος ρεαλισμός.:/:

Αυτό που είναι πολύ-πολύ καλό, είναι ότι η Αρήθα νιώθει καλά και είναι χαρούμενη. Και μόνο γι' αυτό, εγώ χαίρομαι.:happy:

Βρε Αλίκη μου το ξέρω αλλά μόνο να σκεφτόμαστε θετικά πρέπει. Εγώ φοβάμαι γενικά να κάνω αρνητικές σκέψεις γιατί ότι φοβάσαι έρχεται. Έτσι έκανα κατά ένα περίεργο τρόπο με την Νίνα μου και δυστυχώς :(
Για αυτό τουλάχιστον να έχουμε θετική σκέψη και από εκεί και πέρα φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα ακόμα και για την ίδια μας την ζωή

Βρε Αλίκη μου το ξέρω αλλά μόνο να σκεφτόμαστε θετικά πρέπει. Εγώ φοβάμαι γενικά να κάνω αρνητικές σκέψεις γιατί ότι φοβάσαι έρχεται. Έτσι έκανα κατά ένα περίεργο τρόπο με την Νίνα μου και δυστυχώς :(
Για αυτό τουλάχιστον να έχουμε θετική σκέψη και από εκεί και πέρα φυσικά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα ακόμα και για την ίδια μας την ζωή
Ετσι μπραβο,θετικη ενεργεια πανω απ'ολα!:up:Ποιος ξερει τι ξημερωνει για ολους μας..Μπραβο Αρηθα,ευχομαι τα καλυτερα για'σενα μικρη μου..:)

Καλησπέρα σε όλους. Μπράβο στο Αρηθάκι που δείχνει ότι είναι μαχητής! Εύχομαι τα πράγματα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Κατάφερα να ανεβάσω και δυο φωτογραφίες του μικρού Mute και ελπίζω αύριο να καταφέρω να τραβήξω καινούριες όπου θα φαίνεται αισθητά το πόσο έχει ομορφύνει μέσα σε δέκα μέρες.

169.jpg

151.jpg

Δυστυχώς δε μπορώ να τις επισυνάψω, καλύτερα να μας δείτε στο άλμπουμ μας. (και δεν είμαι και ξανθιά):redface:

Οκ, το βρήκα...

Τι όμορφο που είναι το καλό μου...και δεν το λέω επειδή έχω μαυρόασπρα γατούλια...είναι μούρη το μικρό:cool:

αυπνιες........:hmm:
και βραδυνες λιγουρες..............:redface:
θα παω μεχρι την κουζίνα/............................;)
δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο ενα ζαρωμενο κρυο σουβλακι.........:D
ΑΒΑΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙΣ !!!!:mad:
δεν υπάρχει περίπτωση να φάς!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ....:cat: και μαζεψε τα σαλακια σου που σου τρεχουν...!
Ασπρο γκρι το χρωμα του κακουυυυυυ:lol: ξουτ!:blink:
φιλακι....:kiss:?
μπραβο τη γαταρα μου την ομορφη!!! :up:
υπερνικησε το αισθημα της πεινας της!!!
ΑΒΑΝΑ...
ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΔΕΟ ΓΑΤΑΣ!!:rolleyes:...:baby:
Καληνυχτα σας:hello:

Καλημέραααα...έχω σκάσει απο τη ζέστη...ζηλεύω τρελά τα γατόνια μου που αράζουν στη αυλή κάτω απο το δέντρο....πόπο αραλίκι....ξάπλες και τεντώματα...ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ:cry:

αυπνιες........:hmm:
και βραδυνες λιγουρες..............:redface:
θα παω μεχρι την κουζίνα/............................;)
δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο ενα ζαρωμενο κρυο σουβλακι.........:D
ΑΒΑΝΑ ΜΗ ΜΕ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙΣ !!!!:mad:
δεν υπάρχει περίπτωση να φάς!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ....:cat: και μαζεψε τα σαλακια σου που σου τρεχουν...!
Ασπρο γκρι το χρωμα του κακουυυυυυ:lol: ξουτ!:blink:
φιλακι....:kiss:?
μπραβο τη γαταρα μου την ομορφη!!! :up:
υπερνικησε το αισθημα της πεινας της!!!
ΑΒΑΝΑ...
ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΔΕΟ ΓΑΤΑΣ!!:rolleyes:...:baby:
Καληνυχτα σας:hello:
:lol::lol::lol::lol:Καλέ δώστου ένα κομματάκι μονοφαγού!!!:P

Καλημερα σε ολους!HAVANA,τα σουβλακια παχαινουν!Ασ'τη μαμα σου να τα τρωει,εμεις θα διατηρησουμε τη σιλουετα μας!!:cool:Moukelis,θα ερθεις την Κυριακη στη συναντηση του bookcrossing στο Συνταγμα ή δεν κατεβαινεις γενικα Αθηνα;Ελεγα μηπως γνωριζομασταν απο κοντα..:rolleyes::D

Καλημερα σε ολους!HAVANA,τα σουβλακια παχαινουν!Ασ'τη μαμα σου να τα τρωει,εμεις θα διατηρησουμε τη σιλουετα μας!!:cool:Moukelis,θα ερθεις την Κυριακη στη συναντηση του bookcrossing στο Συνταγμα ή δεν κατεβαινεις γενικα Αθηνα;Ελεγα μηπως γνωριζομασταν απο κοντα..:rolleyes::D
Γενικά κατεβαίνω αγαπητη,αλλά αυτή τη φορά όχι,γιατί θα είναι εδώ το έτερον ήμισι από τα στρατά και λέγαμε να πάμε για κανένα μπανάκι.Που θα μου πάει,ελπίζω να τα καταφέρω να σας γνωρίσω απο κοντά πριν φύγω.Να πας οπωσδήποτε αν μπορέσεις,θα περάσεις πολύ ωραία εγγυημένα(θα δεις και τη μαμά της Leia με μπονους φωτογραφίες της αδερφούλας μας!;))

Γενικά κατεβαίνω αγαπητη,αλλά αυτή τη φορά όχι,γιατί θα είναι εδώ το έτερον ήμισι από τα στρατά και λέγαμε να πάμε για κανένα μπανάκι.Που θα μου πάει,ελπίζω να τα καταφέρω να σας γνωρίσω απο κοντά πριν φύγω.Να πας οπωσδήποτε αν μπορέσεις,θα περάσεις πολύ ωραία εγγυημένα(θα δεις και τη μαμά της Leia με μπονους φωτογραφίες της αδερφούλας μας!;))
Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!:DΕπειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι..

Καλέ τι να ντραπείς!Νομιζω οτι οι Αθηναιοι το κρατανε μεχρι αργα οποτε μην ανησυχεις για την ωρα.Και θα τους μάθεις όλους,είναι πολύ φιλικά παιδιά.:)Θες να πω τη Τζουτζου να σε περιμενουν;

Καλέ τι να ντραπείς!Νομιζω οτι οι Αθηναιοι το κρατανε μεχρι αργα οποτε μην ανησυχεις για την ωρα.Και θα τους μάθεις όλους,είναι πολύ φιλικά παιδιά.:)Θες να πω τη Τζουτζου να σε περιμενουν;
Οκ!Οταν δουν μια ''κινεζουλα'',εγω θα ειμαι...:redface:Πως τη λενε;

Καλησπέρα σε όλους. Μπράβο στο Αρηθάκι που δείχνει ότι είναι μαχητής! Εύχομαι τα πράγματα να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα.
Κατάφερα να ανεβάσω και δυο φωτογραφίες του μικρού Mute και ελπίζω αύριο να καταφέρω να τραβήξω καινούριες όπου θα φαίνεται αισθητά το πόσο έχει ομορφύνει μέσα σε δέκα μέρες.

Toulis, ο άλλος ασπρόμαυρος με τη χαίτη-χτένισμα της δεκαετίας του '80 είναι ο... Τούλης; Και αν ναι, έχει γίνει κούκλαρος και μαλλιάς; Περνάει εφηβεία το παιδί:rolleyes:
Όσο για τον μπέμπη, είναι λατρεμένος, εύχομαι να βρει κι αυτός την καλή του τύχη!

Ζέστη σήμερα,ε; Κι έχω σίδερο στοίβες... αλλά δεν γίνεται μόνο του το σκασμένο.

Καλημέρα σε όλους:).
Μετράω μέρες μέχρι το Σάββατο όπου θα το σκάσω για λίγες μέρες από Αθήνα και θα πάω διακοπούλες μιας εβδομάδας.
Ευτυχώς η μαμά μου δείχνει να τα πηγαίνει καλά με τα "ιδιαίτερα μαθήματα" στο πως να δίνει το χάπι στο CD για όσο θα λείπω:).

Οκ!Οταν δουν μια ''κινεζουλα'',εγω θα ειμαι...:redface:Πως τη λενε;
Αλίνα τη λένε,ψάξε την όταν πας.Έχουμε κι άλλη "κινεζούλα",μην ανησυχείς!:up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back