Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σε όλους:).
Μετράω μέρες μέχρι το Σάββατο όπου θα το σκάσω για λίγες μέρες από Αθήνα και θα πάω διακοπούλες μιας εβδομάδας.
Ευτυχώς η μαμά μου δείχνει να τα πηγαίνει καλά με τα "ιδιαίτερα μαθήματα" στο πως να δίνει το χάπι στο CD για όσο θα λείπω:).
Άντε ωραία,μια χαρά τη βολέψατε με τη μαμά!Ορίστε που ανησυχουσες.μια χαρα θα ειναι η γιαγιάκα μας!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλίνα τη λένε,ψάξε την όταν πας.Έχουμε κι άλλη "κινεζούλα",μην ανησυχείς!:up:
Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;:blink::lol::lol::lol:Οκ,ευχαριστω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;:blink::lol::lol::lol:Οκ,ευχαριστω!!
Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση!;):lol:

Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση!;):lol:
Θα σου τα πω ολα!!:D

Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!:DΕπειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι..

κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον:P

κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον:P
Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε!:up:

Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα:)Και εδω πολυ ζεστη:(
Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38:hmm:
Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη:) Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις ;)

Καλημερα και απο μενα και την Μυρτουλα:)Και εδω πολυ ζεστη:(
Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38:hmm:
Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη:) Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις ;)
Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...:down:Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε;:lol:

Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...:down:Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε;:lol:
Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό?????:mad::mad::mad::lol:

Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό?????:mad::mad::mad::lol:
ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει;:rolleyes:

Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια?;) Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος?:D
Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!!:up: η εστω φωτο:hmm:

Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια?;) Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος?:D
Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις!:up:

καλε τι συναντηση ειναι αυτη???
Νικουλααα τι κανετε???

Νικουλααα τι κανετε???
Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή.:)

ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει;:rolleyes:

Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι;):D:D:D

Ναι Νικάκι...γεννήσαμε.:up:...αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί:D:D

Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι;):D:D:D
Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός):mad:

Νικουλααα τι κανετε???

Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis:) Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση :D
Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο:)

Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός):mad:
Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι:mad::mad:...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω!:P:D:D

Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis:) Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση :D
Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο:)

ok Νικούλα! σε ευχαριστω!

Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι:mad::mad:...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω!:P:D:D
Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!:lol::lol::lol:Αλλά επιφυλάσσομαι!;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back