moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 10:57 Η moukelis έγραψε: #13.601 25-06-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους. Μετράω μέρες μέχρι το Σάββατο όπου θα το σκάσω για λίγες μέρες από Αθήνα και θα πάω διακοπούλες μιας εβδομάδας. Ευτυχώς η μαμά μου δείχνει να τα πηγαίνει καλά με τα "ιδιαίτερα μαθήματα" στο πως να δίνει το χάπι στο CD για όσο θα λείπω. Click για ανάπτυξη... Άντε ωραία,μια χαρά τη βολέψατε με τη μαμά!Ορίστε που ανησυχουσες.μια χαρα θα ειναι η γιαγιάκα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η georgia alex: #13.602 25-06-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλίνα τη λένε,ψάξε την όταν πας.Έχουμε κι άλλη "κινεζούλα",μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;Οκ,ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #13.603 25-06-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;Οκ,ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:19 Η georgia alex: #13.604 25-06-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Click για ανάπτυξη... Θα σου τα πω ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Havana έγραψε: #13.605 25-06-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!Επειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι.. Click για ανάπτυξη... κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #13.606 25-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #13.607 25-06-08 13:04 Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Καλημέρα σε όλους. Μετράω μέρες μέχρι το Σάββατο όπου θα το σκάσω για λίγες μέρες από Αθήνα και θα πάω διακοπούλες μιας εβδομάδας. Ευτυχώς η μαμά μου δείχνει να τα πηγαίνει καλά με τα "ιδιαίτερα μαθήματα" στο πως να δίνει το χάπι στο CD για όσο θα λείπω. Click για ανάπτυξη... Άντε ωραία,μια χαρά τη βολέψατε με τη μαμά!Ορίστε που ανησυχουσες.μια χαρα θα ειναι η γιαγιάκα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:08 Η georgia alex: #13.602 25-06-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλίνα τη λένε,ψάξε την όταν πας.Έχουμε κι άλλη "κινεζούλα",μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;Οκ,ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #13.603 25-06-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;Οκ,ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:19 Η georgia alex: #13.604 25-06-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Click για ανάπτυξη... Θα σου τα πω ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Havana έγραψε: #13.605 25-06-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!Επειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι.. Click για ανάπτυξη... κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #13.606 25-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #13.607 25-06-08 13:04 Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αλίνα τη λένε,ψάξε την όταν πας.Έχουμε κι άλλη "κινεζούλα",μην ανησυχείς! Click για ανάπτυξη... Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;Οκ,ευχαριστω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:11 Η moukelis έγραψε: #13.603 25-06-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;Οκ,ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:19 Η georgia alex: #13.604 25-06-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Click για ανάπτυξη... Θα σου τα πω ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Havana έγραψε: #13.605 25-06-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!Επειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι.. Click για ανάπτυξη... κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #13.606 25-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #13.607 25-06-08 13:04 Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωχ,λες να μπερδευτουμε!;Οκ,ευχαριστω!! Click για ανάπτυξη... Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 11:19 Η georgia alex: #13.604 25-06-08 11:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Click για ανάπτυξη... Θα σου τα πω ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Havana έγραψε: #13.605 25-06-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!Επειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι.. Click για ανάπτυξη... κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #13.606 25-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #13.607 25-06-08 13:04 Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Όχι βρε,αποκλείεται.Άντε άμα πας περιμένω ανταπόκριση! Click για ανάπτυξη... Θα σου τα πω ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 12:52 Η Havana έγραψε: #13.605 25-06-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!Επειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι.. Click για ανάπτυξη... κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #13.606 25-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #13.607 25-06-08 13:04 Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από georgia alex: Ωραια,οποτε μπορει κ να τα πουμε απο κοντα καποια στιγμη!!Επειδη την Κυριακη θα δουλευω πρωι στο ταξι(6:00-14:00),δεν ξερω αν θα προλαβω..Ε,κι αν αργησω λιγακι δε νομιζω να πειραζει,ε;Απλα δεν θα ξερω κανενα κ ειμαι ντροπαλη σε τετοια,εκτος αν ψησω καμια φιλη μου μπας κ παμε μαζι.. Click για ανάπτυξη... κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:02 Η moukelis έγραψε: #13.606 25-06-08 13:02 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #13.607 25-06-08 13:04 Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: κι εγω οα προσπαθησω να πωα ουτε κι εγω ξερω καποιον Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως είπα στο φόρουμ ότι ίσως περασετε,είναι και δύο άλλες κοπέλες νέα μέλη που επίσης διστάζουν να έρθουν επειδή δεν ξέρουν κανέναν,οποτε θα είστε πολλά ψαράκια,μην ανησυχειτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:04 Η Μυρτω4038: #13.607 25-06-08 13:04 Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:06 Η moukelis έγραψε: #13.608 25-06-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Καλημερα και απο μενα και την ΜυρτουλαΚαι εδω πολυ ζεστη Λεγαν για 35 βαθμους στην Θεσσαλονικη αλλα εγω βλεπω 38 Και εμεις εδω ετοιμαζομαστε για την συναντηση bookCrossing του Ιουλιου στην Θεσ/νικη Μεχρι στιγμης ειμαστε τρεις και η moukelis τεσσερεις Click για ανάπτυξη... Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:07 Η Raisa έγραψε: #13.609 25-06-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στη ΘΕσσαλονίκη έχει κόοοοοοοσμο στα meetups!Το λέω με παράπονο επειδή εγώ οργανώνω τις συναντήσεις του Βόλου και είμαι μόνη μου...Άμα δεν καταφέρω να έρθω θα με φάτε ε; Click για ανάπτυξη... Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:12 Η moukelis έγραψε: #13.610 25-06-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα θέλεις να απαντήσουμε σ΄αυτό????? Click για ανάπτυξη... ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:20 Η Μυρτω4038: #13.611 25-06-08 13:20 Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #13.612 25-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Καλέ γέννησε χτες!Τρέχα στο gallery Να ξετρελαθεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Η NiaR έγραψε: #13.613 25-06-08 13:25 καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:28 Η moukelis έγραψε: #13.614 25-06-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Είναι Bookcrossing συνάντηση αγαπητή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:32 Η Raisa έγραψε: #13.615 25-06-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΟΚ,ΟΚ,δεν ξαναμιλάω!!!Τα...μωρά θα είναι σπιτι ή θα εχουν μετακομισει; Click για ανάπτυξη... Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Αρχική Δημοσίευση από niki: Raisa μηπως εχω χασει επισοδεια? Γεννησε η Raisa η περιμενετε αυτες τις μερες το ευτυχες γεγονος? Και εγω θελω να δω τα μωρακια!!! η εστω φωτο Click για ανάπτυξη... Ναι Νικάκι...γεννήσαμε....αν θέλεις συνεννοήσου με τη zbeez για Παρασκευή βραδάκι να έρθετε μαζί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 13:40 Η moukelis έγραψε: #13.616 25-06-08 13:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα έχουν μετακομίσει Χαλκιδική...αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα...μισή ώρα δρόμος είναι και θα κάνεις και ένα μπανάκι Click για ανάπτυξη... Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:00 Η Μυρτω4038: #13.617 25-06-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: καλε τι συναντηση ειναι αυτη??? Νικουλααα τι κανετε??? Click για ανάπτυξη... Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η Raisa έγραψε: #13.618 25-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εεεεεεεε τότε δεν έρχομαι (εκβιασμός) Click για ανάπτυξη... Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:27 Η NiaR έγραψε: #13.619 25-06-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 679 680 681 682 683 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 681 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από niki: Νανσουλα δες το θεμα αφησατε ποτε ενα βιβλιο σας να ταξιδεψει της moukelis Kαι αν σε ενδιαφερει,παμε μαζι στην συναντηση Οταν σχολασω θα σε παρω τηλεφωνο Click για ανάπτυξη... ok Νικούλα! σε ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2008 στις 14:45 Η moukelis έγραψε: #13.620 25-06-08 14:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ΄ρθεις και θα πεις και ένα τραγούδι...εεεε θα κάνεις ένα μπάνιο ήθελα να πω! Click για ανάπτυξη... Δεν προλαβαίνω σε μια μέρα να τα κάνω όλα αγαπητή,και συνάντηση και μπάνιο!Αλλά επιφυλάσσομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.