Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το ταξίδι μου αύριο το μεσημέρι τελειώνει, δυστυχώς, και επιστρέφω.:( Να σας πω ότι χόρτασα ΝΥ θα σας πω ψέματα. Αλλά θα ευχηθώ και στα επόμενα σύντομα, για να μην μιζεριάζω:/:

Νότα, θα τα πούμε βέβαια κι από κοντά, αλλά πιστεύω οτι ενημερώθηκες από τις ειδήσεις για τον πανικό που έγινε. Δεν κατάφερα να σας ευχαριστήσω, δυστυχώς, παρόλο που το προσπάθησα.

Φιλιά σε όλους, καλό ΣΚ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Stellak καλη επανοδο στα πατρια εδαφη:) και ευχομαι ευκολη την προσαρμογη στην καθημερινοτητα:hmm::)
Και περιμενουμε λιγο πιο αναλυτικα τις εντυπωσεις σου απο το ταξιδι,για μας που δεν εχουμε επισκεφτει ακομη τη ΝΥ ;):D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη σας μερα
Στελλα με το καλο να ερθεις πισω και περιμενουμε πολλες-πολλες φωτογραφιες απο την ΝΥ

γατούλα με σφαιρα στην σπονδυλική στήλη

Καλημέρα.Δεν ήξερα που να γράψω για αυτήν την γατούλα και επειδή είναι η πρώτη φόρα που μπαίνω στο site, συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος, σας παρακαλώ βοηθήστε με να το μεταφέρω εκεί που πρέπει.

Πρόκειται για μία πολύ γλυκιά ασπρόμαυρη γατούλα η οποία βρέθηκε ανάπηρη στο δρόμο.Υστερα από ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι είχε πυροβοληθεί από αεροβόλο.Η σφαίρα ήταν στην σπονδυλική στήλη. Την αφαιρέσαμε χειρούργικά με πολύ προσοχή και αυτή τη στιγμή η γατούλα έχει αρχίσει και πάλι να κινεί τα ποδια της καθώς αναρρώνει:up:.
Η γατούλα δεν έχει σπίτι και δυστυχώς εμείς έχουμε πολλά σκυλιά , πράγμα το οποίο κανει πολύ δύσκολη έως αδύνατη τη διαμονή της στο σπιτι μας:(.
Εάν υπάρχει καποιός που θα μπορούσε να της δώσει αγάπη και ένα πιάτο φαγητό (το ιατρικό το καλύψαμε εμείς) ας μας ειδοποιήσει στο τηλ 6976178549
Ευχαριστώ εκ των προταίρων και εύχομαι να της βρούμε σύντομα σπιτι...

Καλημέρα.Δεν ήξερα που να γράψω για αυτήν την γατούλα και επειδή είναι η πρώτη φόρα που μπαίνω στο site, συγνώμη αν γράφω σε λάθος μέρος, σας παρακαλώ βοηθήστε με να το μεταφέρω εκεί που πρέπει.

Πρόκειται για μία πολύ γλυκιά ασπρόμαυρη γατούλα η οποία βρέθηκε ανάπηρη στο δρόμο.Υστερα από ακτινογραφία διαπιστώθηκε ότι είχε πυροβοληθεί από αεροβόλο.Η σφαίρα ήταν στην σπονδυλική στήλη. Την αφαιρέσαμε χειρούργικά με πολύ προσοχή και αυτή τη στιγμή η γατούλα έχει αρχίσει και πάλι να κινεί τα ποδια της καθώς αναρρώνει:up:.
Η γατούλα δεν έχει σπίτι και δυστυχώς εμείς έχουμε πολλά σκυλιά , πράγμα το οποίο κανει πολύ δύσκολη έως αδύνατη τη διαμονή της στο σπιτι μας:(.
Εάν υπάρχει καποιός που θα μπορούσε να της δώσει αγάπη και ένα πιάτο φαγητό (το ιατρικό το καλύψαμε εμείς) ας μας ειδοποιήσει στο τηλ 6976178549
Ευχαριστώ εκ των προταίρων και εύχομαι να της βρούμε σύντομα σπιτι...
orfea καλωσόρισες,:) μπράβο που περιθάλψατε τη γατούλα και δεν την αγνοήσατε, μπορείς να πας στης γατοαγγελίες, στα χαρίζονται, και να ανοίξεις ένα θέμα και αν μπορείς να βάλεις και καμία φώτο.

Καλησπέρα σε όλους:) Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Εθνικού μας Αερομεταφορέα, δυστυχώς επέστρεψα (έπρεπε να έχω σκίσει το εισιτήριο της επιστροφής...) Λοιπόν, παιδιά, ένα θα σας πω: χτες ένιωσα σαν τον Τομ Χανκς στην ταινία Τέρμιναλ. Έκανα τσεκ-ιν στις 14.30, μπήκαμε στο αεροσκάφος στις 19.40 και απογειωθήκαμε στις 22.00. Δεν έχω λόγια για την Ολυμπιακή Ταλαιπωρία. Όσο για το πλήρωμα, ας μην σχολιάσω την αγένειά τους. Τίποτε βέβαια δεν μου χαλάει τις αναμνήσεις από την λατρεμένη ΝΥ, αλλά τους σιχάθηκε η ψηχή μου. Άλλη φορά θα πηγαίνω μέσω Κωλοπετεινίτσας αλλά με ξένες εταιρείες, τέλος.

Α, και κάτι άλλο: Ruko, επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι "αδερφή ψυχή" θέλω να σου επιβεβαιώσω για ακόμη μια φορά ότι οι ροκ συναυλίες ΔΕΝ συγκρίνονται με τί-πο-τε. Αυτό που βίωσα 2 βράδια στο Madison Square Graden δεν περιγράφεται.:) Κι αν καιρδίσω το ΛΟΤΤΟ (που δεν παίζω:P) θα σε πάρω μαζί μου στο Κάνσας στις 9 Σεπτεμβρίου. Κάνε προσευχές.

Niki, δεν είμαι αντικειμενική σίγουρα, θα σου πω μόνο τα καλύτερα, αλλά όποτε το κάνεις το ταξίδι, στείλε μου πμ να σου δώσω tips.

Μου λείψανε τα γατάκια μου πολυυυυυυ:inlove::inlove::greycat::cat:

στο Κάνσας στις 9 Σεπτεμβρίου.
Τι θα γίνει στο Κάνσας στις 9 Σεπτεμβρίου;;;
Ρωτάω μήπως κι έχω κερδίσει εγώ το τζόκερ μέχρι τότε! :lol::lol:

καλως ορισες πισω στην κανιβαλουπολη...δεν μας ειπες μονη σου τα ξιδεψες η με παρεα??? αν ταξιδεψες μονη στην N.Y σε παραδεχομαι εγω θα φοβομουν μην μου παρουν τα νεφρα:redface:

καλως ορισες πισω στην κανιβαλουπολη...δεν μας ειπες μονη σου τα ξιδεψες η με παρεα??? αν ταξιδεψες μονη στην N.Y σε παραδεχομαι εγω θα φοβομουν μην μου παρουν τα νεφρα:redface:

Όχι Κατερίνα μου, είχα παρέα μεν αλλά μπορώ απόψε κιόλας να φύγω ξανά μόνη μου για οποιαδήποτε πολιτεία, χωρίς φόβο αλλά με πάθος:) Τα νεφρά μπορεί να στα πάρουν στην Τουρκία ή στην Ινδία, στην Αμερική θα σου πάρουν την καρδιά από την ευγένεια. Και λένε τους Έλληνες ευγενικούς, τρομάρα μας... Τέλος πάντων, είπαμε: δεν είμαι αντικειμενική, οι εμπειρίες μου ήταν και είναι μόνο θετικές, και δεν πιστεύω ότι έτυχε.

Zbeebz, εάν σου αρέσει η ροκ όπως σε μένα, κι αν κερδίσεις λεφτά ως τότε, πες μου να βγάλω εισιτήρια. Εσύ τα έξοδα, εγώ τα... καλύτερα: συναυλία, τρέλλα και κορδέλα. Και θα θυμάσαι το ταξίδι σε όλη σου τη ζωή. Περιμένω πμ σε περίπτωση που κερδίσεις:lol:

νιαουυ σε ζηλευω....!!!
:redface::D

Zbeebz, εάν σου αρέσει η ροκ όπως σε μένα, κι αν κερδίσεις λεφτά ως τότε, πες μου να βγάλω εισιτήρια. Εσύ τα έξοδα, εγώ τα... καλύτερα: συναυλία, τρέλλα και κορδέλα. Και θα θυμάσαι το ταξίδι σε όλη σου τη ζωή. Περιμένω πμ σε περίπτωση που κερδίσεις:lol:

Μωρέ ας κερδίσω εγώ και θα σου στείλω το ρημάδι το πμ με μπάτλερ και σε ασημένιο δίσκο!!! :lol::lol::lol:
Τελικά ποιος θα είναι στο Κάνσας στις 9 Σεπτεμβρίου; Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω καμιά σοβαρή άκρη. :hmm:

Γεια σας
Πριν λίγο γύρισε ο Ταχ και έφερε κάτι κολασμένα τσουρέκια από Θεσσαλονική, και ετοιμάζομαι να πνίξω τον πόνο μου που δεν πήγα και γω τρώγοντάς τα:lol:. Έχω ήδη ξεκινήσει δηλαδή. Με βλέπω με βαρυστομαχιά απόψε:redface:.

Γεια σας
Πριν λίγο γύρισε ο Ταχ και έφερε κάτι κολασμένα τσουρέκια από Θεσσαλονική, και ετοιμάζομαι να πνίξω τον πόνο μου που δεν πήγα και γω τρώγοντάς τα:lol:. Έχω ήδη ξεκινήσει δηλαδή. Με βλέπω με βαρυστομαχιά απόψε:redface:.

Καλημέρα!!!!!!!

Έχασα 1 κιλό!! θέλω άλλο 1 για να μου μπει το καλοκαιρινό αγαπημένο 10ετές Τζίν μου Νο 26!!!!!!:up::up::up::up::up:

Το ξέρω νοιώθω ήδη την αγάπη σας!!!!!:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το Τσουρεκάκι το χτυπάω..... :up::up:

Καλημέρα!!!!!!!

Έχασα 1 κιλό!! θέλω άλλο 1 για να μου μπει το καλοκαιρινό αγαπημένο 10ετές Τζίν μου Νο 26!!!!!!:up::up::up::up::up:

Το ξέρω νοιώθω ήδη την αγάπη σας!!!!!:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το Τσουρεκάκι το χτυπάω..... :up::up:

Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Άκου εκεί Νο 26:P

Σε μισώ, σε μισώ, σε μισώ.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
Άκου εκεί Νο 26:P

Κατι πείραμε και απο την Ελβετίδα μάνα!!!!!:up::up::up::up:

Και τώρα που μου το θύμισες... μια πείνα την έχω...
ας πάω στον φούρνο...:rolleyes:

Καλημέρα!!!!!!!

Έχασα 1 κιλό!!

μην στεναχωριεσαι φιλη μας , θα ψαξουμε οοοολες μαζι να το βρουμε και να στο φερουμε πισω.... :whistle:
:bleh::bleh::bleh:

μην στεναχωριεσαι φιλη μας , θα ψαξουμε οοοολες μαζι να το βρουμε και να στο φερουμε πισω.... :whistle:
:bleh::bleh::bleh:
ΑΥΤΗ μάλιστα, είναι απάντηση!!:up:
Άξια, NiaR!

(ν' αρχίσουμε άμεσα να οργανώνουμε ειδική ομάδα αναζήτησης -και άμεσης επιστροφής- χαμένων κιλών)

Ευχαριστώ παιδιά... καλύτερα να πάτε όταν χάσω και το 2 κιλό!!! :P

Μαζί θα είναι και θα παίζουν!!!! Κατάλαβα ΠΟΣΟ σας αρέσει αυτή η συζήτηση, οπότε καλύτερα να μην αναφέρω ποιος είναι ο στόχος!!!!:cool: :up::up::up::up:

(Μανα και γατί πάνω στην ζυγαριά.... μικρότερο ή ίσο του 55)

λοιπον εγω θα πιασω τα συνορα Μακεδονιας μηπως και θελουν απο δω να διαφυγουν Βουλγαρια-Σερβια κλπ
Αλίκη πιασε Νοτια....

Ευχαριστώ παιδιά... καλύτερα να πάτε όταν χάσω και το 2 κιλό!!! :P

Μαζί θα είναι και θα παίζουν!!!! Κατάλαβα ΠΟΣΟ σας αρέσει αυτή η συζήτηση, οπότε καλύτερα να μην αναφέρω ποιος είναι ο στόχος!!!!:cool: :up::up::up::up:

(Μανα και γατί πάνω στην ζυγαριά.... μικρότερο ή ίσο του 55)[/quote]

τι??? καλε εσυ πασχεις απο νευρικη ανορεξια....
γρηγορα τρεχατεεεεε κοριτσια , πρεπει να της δωσουμε και απο τα δικα μας κιλα!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back