Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol::lol::lol:.... Σωστά.. και μαζί με την νευρική ζωοφιλία είμαι για Ευθανασία!!!!!!

ΕΠΕΊΓΩΝ ΣΟΣ!!!!:up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον εγω θα πιασω τα συνορα Μακεδονιας μηπως και θελουν απο δω να διαφυγουν Βουλγαρια-Σερβια κλπ
Αλίκη πιασε Νοτια....

Ναι παιδιά... και δυτικά και ανατολικά... ΔΙΚΑ μου θα είναι..... !!!! :up::up::up:

Και οι όρκες και οι φάλαινες γενικότερα είναι είδος που πηγαίνει σε κοπάδια και είναι υπό εξαφάνιση.... ΕΚΕΙ καλύτερα στείλτε την WWF (τα μεγάλα μέσα)!!!!:cool::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!!!!!:)

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Η αγαπημένη μου ξαδέλφη περιμένει κοριτσάκι!!!! Και θα είμαι η κουμπάρα!!!!:)

Τι Baby boom τελικά το 2008.. .Παντού γεννητούρια!!!!
Άντε να αυξηθούμε λίγο οι Έλληνες και ειδικά οι φιλόζωοι!!:up::up:

αχ μπράβο με το καλό!!! αντε και οποιες το επιθυμουν και το προσπαθουν με ενα παϊδάκι!!!:P

Καλημέρα από την κουνημέρη Νότια Ρόδο:)

Καλημέρα!
Κουνηθήκατε γερά, έμαθα, Ράνια. Ο Αιμίλιος πώς το πήρε;

Καλημέρα!
Κουνηθήκατε γερά, έμαθα, Ράνια. Ο Αιμίλιος πώς το πήρε;

Τα είδαμε όλα Αλίκη. Πάνω στο επίκεντρο. Αιμίλιο τον έχασα. Εξαφανισμένος κρυμένος πίσω από κουρτίνες:)

Έχουν αρχίσει οι μετασεισμοί; Είναι ταλαιπορία; Ακόμα κι ο εγκέλαδος ενάντια στον τουρισμό μας... τς τς τς

Έχουν αρχίσει οι μετασεισμοί; Είναι ταλαιπορία; Ακόμα κι ο εγκέλαδος ενάντια στον τουρισμό μας... τς τς τς

Ευτυχώς οι τουρίστες σε εμάς έδειξαν ψυχραιμία. Πάνε και την θάλασσά τους παρόλο που λέγαν κάτι μπούρδες για τσουνάμι. άλλο ξενοδοχείο το εκκένωσαν γιατί υπέστη ζημιές. Το δικό μας λειτούργησε πέρισυ οπότε είναι καινούριο:) Το κακό είναι ότι είχε μία νεκρή από πέσιμο στις σκάλες και κάποιες κατολισθίσεις

νομίζω ότι για τσουνάμι χρειάζεται μεγάλος σεισμός. Αλλά τίποτε δεν είναι ααδύνατον. Μήν ξεχνάμε ότι ο μινωικός πολίτισμός από τσουνάμι καταστράφηκε, όταν έσκασε το ηφαίστειο της Θύρας

Και οι όρκες και οι φάλαινες γενικότερα είναι είδος που πηγαίνει σε κοπάδια και είναι υπό εξαφάνιση.... ΕΚΕΙ καλύτερα στείλτε την WWF (τα μεγάλα μέσα)!!!!:cool::lol::lol::lol::lol:

Να και τα Ντοκουμέντα .. βρίσκονται ΠΟΛΥ πιο κοντά μας απ ότι πιστεύουμε!!! :blink::lol::lol::lol::lol::lol:

Να προσέχουμε όσοι πάμε προς τα εκει!!!!! :hmm:

https://www.youtube.com/watch?v=eCjPxkDgdSU

6.3 ήταν καλέ λίγος ήταν και τα ξένα τον δίνουν 7,2:)

Καλημέρα,
Κάηκε όλη η ελλάδα χθες βράδυ; τρείς φωτιές στην αττική χτες βράδυ, 2 χτες το πρωί. Και ο αέρας όλο το βράδυ λυσσομανούσε...

Ναι, δεν λές που δεν έφτασε στην ΠΥΡΚΑΛ??? Θα γινόμασταν όλοι πυροτεχνήματα!!!:(

Στο Ασπρόπυργο κάηκε η ΤΟΥΟΤΑ, αποθήκες με γουρούνια κλπ κλπ και συνεχίζουμε....:(

Καλημέρα!
Κι εμείς σήμερα το πρωί, μόλις ανοίξαμε τα παντζούρια, είδαμε μια απίστευτη μαυρίλα στο βάθος, προφανώς απ' τη φωτιά στον Ασπρόπυργο.:/:

σε κανα δυο χρόνια θα βάζουμε φωτιά στις γλάστρες μας στα μπαλκόνια για να έχει δουλειά η πυροσβεστική....

Μαρινα μου (marmanga) απο μενα και την Μυρτουλα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρινα μου (marmanga) απο μενα και την Μυρτουλα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κι από μας καλέ χρόνια πολλά:)

Καλημέρα, σήμερα το πρωί έξω απο το γραφείο, άνοιξε πίσω πόρτα φορτηγού γνωστής αλυσίδας σουβλακίων...και χύθηκαν κουτιά με μαγιονέζες και άσπρες σάλτσες... ο τύπος απλά τα μάζεψε και τα ξαναέβαλε μέσα.....

Ας ΜΗΝ φαμε σουβλάκια κλπ κλπ.. για κανα μηνα....:sick:
Γιά όνομα αλυσίδας...πμ.

Ελεος!!!
και ότι ήμουν έτοιμη να παραγγείλω. Γιατί δεν το κατονομάζεις να ξέρουμε τι να αποφύγουμε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back