Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ράνια ελπίζω να πάνε όλα καλά! Έχετε υπέροχα δάση -για νησί- εκεί στη Ρόδο... Είχαμε έρθει πέρσι στο θέρετρο της Πολ. Αεροπορίας μέσα στη πόλη, αλλά γυρίσαμε σχεδόν όλο το νησί!( έχουμε κάνει αίτηση και για φέτος...αλλά δύσκολο το βλέπω επειδή είμασταν και πέρσι) Εχει υπέροχα δάση!! Ελπίζω να μπορέσουν να την περιορίσουν, και για σας κυρίως, τους κατοίκους,για τα σπίτια για όλα...Τι να πω...Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ράνια ελπίζω να πάνε όλα καλά! Έχετε υπέροχα δάση -για νησί- εκεί στη Ρόδο... Είχαμε έρθει πέρσι στο θέρετρο της Πολ. Αεροπορίας μέσα στη πόλη, αλλά γυρίσαμε σχεδόν όλο το νησί!( έχουμε κάνει αίτηση και για φέτος...αλλά δύσκολο το βλέπω επειδή είμασταν και πέρσι) Εχει υπέροχα δάση!! Ελπίζω να μπορέσουν να την περιορίσουν, και για σας κυρίως, τους κατοίκους,για τα σπίτια για όλα...Τι να πω...Ευχομαι να πάνε όλα καλά!

Δεν είμαι από εδώ Χριστίνα μου για δουλειά έχω έρθει. Αθήνα μένω το χειμώνα. Αλλά δεν έχει σημασία η φύση και η ομορφιά της Ελλάδας δεν πρέπει να καταστρέφεται:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν είμαι από εδώ Χριστίνα μου για δουλειά έχω έρθει. Αθήνα μένω το χειμώνα. Αλλά δεν έχει σημασία η φύση και η ομορφιά της Ελλάδας δεν πρέπει να καταστρέφεται:(
Αυτό πες το στους "μεγάλους"(πολιτικούς)που κάθονται με σταυρωμένα χέρια!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:(Κοριτσάκια βγαίνω ευχηθείτε να πάνε όλα καλά. Ίσως εκκενώσουμε σε λίγο γιατί δεν μπορείς πια να αναπνεύσεις
Φιλάκια

ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ????

ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ????

μπήκα για λίγο να σας πω τα νεότερα. Το ξενοδοχείο το εκκενώσαμε σε λίγο μάλλον θα την κάνουμε και εμείς για παραλία. Εννοείται ότι έχω κατεβάσει τον Αιμίλιο στην γατοφόρο και τον έχω έτοιμο στο γραφείο. Βγαίνω πάλι θα σας πω νεότερα ή αργότερα ή αύριο:(

μπήκα για λίγο να σας πω τα νεότερα. Το ξενοδοχείο το εκκενώσαμε σε λίγο μάλλον θα την κάνουμε και εμείς για παραλία. Εννοείται ότι έχω κατεβάσει τον Αιμίλιο στην γατοφόρο και τον έχω έτοιμο στο γραφείο. Βγαίνω πάλι θα σας πω νεότερα ή αργότερα ή αύριο:(
Σώπα βρε Ουρανία!!! :blink:
Ψυχραιμία και προσοχή και όλα θα πάνε καλά! Έχεις τις θετικές μου σκέψεις! :)
Επίσης, η Άσπρη μου και ο Beeb μου στέλνουν τις θετικές τους σκέψεις στον Αιμίλιο! :):)

Κορίτσια ακόμα πιο χάλια μάλλον θα σβήσει στην θάλασσα:blink: Σας έχω και φωτογραφικό υλικό από το απόγευμα γιατί τώρα δεν τραβάει.

Συνημμένα

• DSC00261.JPG
    DSC00261.JPG
    45,5 KB · Εμφανίσεις: 7
  • DSC00262.JPG
    DSC00262.JPG
    45,6 KB · Εμφανίσεις: 5
  • DSC00264.JPG
    DSC00264.JPG
    42 KB · Εμφανίσεις: 4
Κορίτσια ακόμα πιο χάλια μάλλον θα σβήσει στην θάλασσα:blink: Σας έχω και φωτογραφικό υλικό από το απόγευμα γιατί τώρα δεν τραβάει.

Ουρανία μου στέλνω νεραιδόσκονη να πάρει μακριά τη φωτια !!!:mad:

Ουρανία μου στέλνω νεραιδόσκονη να πάρει μακριά τη φωτια !!!:mad:

Κατερινάκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολυ αλλά δυστυχώς έρχεται όλο και κοντίτερα είναι στο 1 κμ. Μου δίνετε όλες θετική ενέργεια:)

Ουρανία μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ και θετικές σκέψεις...!!!!Προσπάθησε να μην ανοιγεις παράθυρα...!!!!

Ουρανία μου ΚΟΥΡΑΓΙΟ και θετικές σκέψεις...!!!!Προσπάθησε να μην ανοιγεις παράθυρα...!!!!

Αυτό κάνω Κατερινάκι αν και σε λίγο θα το εγκαταλείψουμε νομίζω και εμείς. Προς το παρόν είμαι γραφείο με το AC και το μικρούλη μαζί μου:)

Αυτό κάνω Κατερινάκι αν και σε λίγο θα το εγκαταλείψουμε νομίζω και εμείς. Προς το παρόν είμαι γραφείο με το AC και το μικρούλη μαζί μου:)
Αχ Ουρανία μου...Πολύ στενοχωριέμαι!!!!Τι θα μπορούσα να κάνω να σου φτιάξω το κέφι και τη διάθεση!!!Πες μου και θα το κάνω!!!

Αχ Ουρανία μου...Πολύ στενοχωριέμαι!!!!Τι θα μπορούσα να κάνω να σου φτιάξω το κέφι και τη διάθεση!!!Πες μου και θα το κάνω!!!

Ax βρε Κατερινάκι όταν βλέπεις και καταστρέφεται η φύση τι κέφι να έχω. Σας έπρηξα και εσάς αλλά λυπάμαι πολύ και νιώθω δέος στην φυσική αυτή καταστροφή

Ax βρε Κατερινάκι όταν βλέπεις και καταστρέφεται η φύση τι κέφι να έχω. Σας έπρηξα και εσάς αλλά λυπάμαι πολύ και νιώθω δέος στην φυσική αυτή καταστροφή

Ουτε να το σκεφτεσαι αυτο Ουρανια.Οι σκεψεις μας ειναι μαζι σου και με τον Αιμιλιακο:) Κουραγιο καλη μου.Μπορει την υστατη στιγμη να γινει ενα θαυμα και να την περιορισουν την φωτια :hmm:

Ουτε να το σκεφτεσαι αυτο Ουρανια.Οι σκεψεις μας ειναι μαζι σου και με τον Αιμιλιακο:) Κουραγιο καλη μου.Μπορει την υστατη στιγμη να γινει ενα θαυμα και να την περιορισουν την φωτια :hmm:
Συμφωνώ με την Νίκη βρε Ουρανία μου..Ενημέρωσε μας για την κατάσταση σας!!:(

Τι κρίμα βρε παιδιά!!!!Ειλικρινα καιγεται ενα απο τα ωραιοτερα μερη στη Ρόδο, πριν λιγες μερες ειμασταν εκει και πραγματικα λυπάμαι πάρα πολύ που ακουω αυτα τα φοβερα νεα...Μακάρι να ειστε όλοι καλά και ασφαλεις και συντομα να σβησει η φωτιά!!!
Ειλικρινα ομως εχω αρχισει να αμφιβάλλω για το κατα ποσο ηταν ατυχημα ενος μεθυσμένου....Τι κριμα....:(

Εγώ πάλι Άννα μου δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο.Ποιος καίει τόσες περιοχές αυτά τα χρόνια???Και ποιο το όφελος στην τελική???:mad::mad::mad::mad::mad:

Κρίμα για όλη αυτήν την καταστροφή. Πραγματικά κρίμα.
Μπορώ να φανταστώ το φρικτό θέαμα γιατί πέρυσι με τις μεγάλες φωτιές στην Πελοπόννησο ήμουν σε εκείνα τα μέρη, ακριβώς πίσω από το βουνό στην Σπάρτη και το θέαμα ήταν φρικτό. Τόσες ζωούλες χάθηκαν, τόση φύση ζωντανή καταστράφηκε.
Ουρανία κάνε κουράγιο όπως όλοι άλλωστε οι συνάνθρωποί μας που βρίσκονται εκεί...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά σύντομα.

Εγώ πάλι Άννα μου δεν καταλαβαίνω για ποιο λογο μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο.Ποιος καίει τόσες περιοχές αυτά τα χρόνια???Και ποιο το όφελος στην τελική???:mad::mad::mad::mad::mad:
Δυστυχως Κατερινα μου υπάρχουν απειροι που επωφελουνται απο αυτες τις καταστροφες!!!
Απο απλους κτηματοφαγους εως και ολοκληρα ξενοδοχειακα συγκροτηματα...Δυστυχως!!!
Ευχομαι να ειστε ολοι καλα εκει!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back