Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κι από μένα. Αποφάσισα να πάρω τα παιδιά μου και να πάμε Ζάκυνθο για δέκα μέρες. Κοντεύουν τεσσάρων χρονών και δεν τα έχω "ξεβολέψει" ποτέ με μετακινήσεις, πάντα τα φρόντιζε κάποιος κατ'οίκον. Όμως τώρα, θέλω - δεν θέλω, πρέπει να τους πάρω μαζί. Θα έχουμε δικό μας σπίτι εκεί, δεν θα μας ενοχλεί και δεν θα ενοχλούμε κανέναν! Μόνο ο κόκκορας ίσως να "δοκιμάσει" τις απειλές μας, αλλά κι αυτές εξ'αποστάσεως, εννοείται. Θα πάμε με αυτοκίνητο και πλοίο από Κυλλήνη (κι έχω ψιλοαγχωθεί λιγάκι, είναι η αλήθεια...:/:) Το συνολικό ταξίδι είναι περίπου πεντέμιση ώρες. Όποια tips έχετε να μου δώσετε, οι πιο έμπειροι, είναι ευπρόσδεκτα. Η αλήθεια είναι ότι δεν λυσσάνε στο αυτοκίνητο, είναι σχετικά ήρεμα, αλλά οι μέχρι τώρα μετακινήσεις μας είναι του μισάωρου (σπίτι - γιατρός δηλαδή).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα σε όλους.
Μουκελάκο συγχατητήρια για τον διορισμό.
Στέλλα καλό ταξίδι με τα ζουζούνια σου, εγώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ να πάρω μαζί μου το ζωντανό μου, οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Πέρα από τις ευχές για ήρεμο ταξίδι.
Να 'ναι καλά η μάνα μου που θα προσέχει το Σιντί. Αν και φέτος το παρακάναμε γιατί πέρα από το γάτο της και τον παπαγάλο, έχει βρεθεί και με δυο κουνέλια της ξαδέρφης μου συν τα παπαγαλάκια της και φυσικά το Σιντόνι όπου θα πηγαίνει το βράδυ στο σπίτι μου και θα κοιμούνται μαζί:rolleyes: για να δίνει το πρωινό και βραδυνό χαπάκι. Πότε θα τα πάρει καμιά ώρα και θα μας φέρει τα ζωντανά μας καπέλο δεν ξέρω:lol::lol:.
Α και τελικά το πήρα το lower. Με βρίζουν όλοι οι φίλοι και γνωστοί που τους είχα πρήξει με τη μίρλα "α δεν έγραψα καλά, δεν πέρασα, ξέρω εγώ τι σας λέω κλπ. κλπ.).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και απο μένα.. είμαστε χωριό.. με παιδί και προίκα!!! Όλα βαίνουν καλώς, κάναμε την βόλτα μας στην αυλή και σιγά σιγά μαθαίνουμε και τον κήπο και τους θαμώνες του!!

Το μουρόχαυλό μου είναι σαν ανάπηρο... δεν ξέρει τί είναι χώμα φυσικά, τι μιρμήγκια ΠΟΛΥ γελιο.. ήταν μισή ώρα πάνω απο μιά φωλιά και τα κοιταγε!! :P

Τον ανέβασα και στην Βερυκοκιά και έπεσε.. το ρεζίλι για γατί!!!:down:

Με τα μέσα είμαστε ΟΚ εκτός απο μια μανα που έχει γεννήσει στην καμάρα και έχει πρόβλημα μαζί του. Το παιδί μου φυσικά δεν καταλαβαίνει γιατί... και παει να παιξει..

Κατα τα άλλα όλα καλά και ήρεμα...Έχω κατι Ρινοτραχιίτιδες , τσίμπλες, ψίλους και ψώρες να σουλουπώσω άλλα όλα θα γίνουν.. Πήγα Φαρμακείο και πήρα προμήθειες!!!

Ελπίζω όλοι να περνάτε καλα... θα ενημερωθώ σιγά σιγά.... γιατί έχω 1000 αδιάβαστα μονο...:)

Α και τελικά το πήρα το lower. Με βρίζουν όλοι οι φίλοι και γνωστοί που τους είχα πρήξει με τη μίρλα "α δεν έγραψα καλά, δεν πέρασα, ξέρω εγώ τι σας λέω κλπ. κλπ.).

Συγχαρητήρια!:) Άντε, φέτος να διαβάσεις για Proficiency (και τα 2 εννοείται!), κάνεις μια χρονιά διάλειμμα και του παραχρόνου θα διαβάσουμε μαζί για το Diploma. Πάει;
Επίσης, ευχαριστούμε για τις ευχές, ελπίζω να μη μας βγει από τη μύτη το ταξίδι και ένα τελευταίο σχόλιο: θέλω κι εγώ τέτοια μαμά σαν τη δική σουουου:blink:

Καλημέρα και απο μένα.. είμαστε χωριό.. με παιδί και προίκα!!! Όλα βαίνουν καλώς, κάναμε την βόλτα μας στην αυλή και σιγά σιγά μαθαίνουμε και τον κήπο και τους θαμώνες του!!

Το μουρόχαυλό μου είναι σαν ανάπηρο... δεν ξέρει τί είναι χώμα φυσικά, τι μιρμήγκια ΠΟΛΥ γελιο.. ήταν μισή ώρα πάνω απο μιά φωλιά και τα κοιταγε!! :P

Τον ανέβασα και στην Βερυκοκιά και έπεσε.. το ρεζίλι για γατί!!!:down:

Με τα μέσα είμαστε ΟΚ εκτός απο μια μανα που έχει γεννήσει στην καμάρα και έχει πρόβλημα μαζί του. Το παιδί μου φυσικά δεν καταλαβαίνει γιατί... και παει να παιξει..

Έχω κατι Ρινοτραχιίτιδες , τσίμπλες, ψίλους και ψώρες να σουλουπώσω άλλα όλα θα γίνουν.. Πήγα Φαρμακείο και πήρα προμήθειες!!!

:lol::lol::lol: Έμπαινε Κίκη!!!!
Καλά να περνάτε και καλά ξεμπεδέματα νε τα ζωντανά σου.

Συγχαρητήρια!:) Άντε, φέτος να διαβάσεις για Proficiency (και τα 2 εννοείται!), κάνεις μια χρονιά διάλειμμα και του παραχρόνου θα διαβάσουμε μαζί για το Diploma. Πάει;
θέλω κι εγώ τέτοια μαμά σαν τη δική σουουου:blink:
Σιγά , σιγά ρε Στέλλα κατευθείαν να με χώσεις και για άλλα.
Ναι η μαμά είναι πολύ καλή και πολύ φιλότιμη δε λέει ποτέ όχι στα βρομόπαιδα που της φορτώνουν τα ζωντανά τους.

julia επειδη σε βλεπω ενημερωμενη,μηπως ξερεις να μοθ πεις τι αρρωστια ειναι αν λειπει τριχωμα απο διαφορα σημεια του σωματος?βρηκα ενα γατακι και ειναι ετσι!

Τριχοφάγος, μύκητες κλπ!

ωχ.και τωρα?τι να κανω?

Καλύτερα πήγαινε το στο γιατρό!!Υπάρχουν διαφορετικού είδους θεραπείες.Απλά πρόσεχε να πλένεις τα χέρια σου γιατί μπορεί να κολλήσεις και εσύ.Επίσης απέφυγε τις επαφές του γατιού αυτού με τις άλλες γάτες!Κολλάει αυτό το πράγμα και μετά θα διπλασιαστούν τα προβλήματα σου!

ναι..να σου πω το χειροτερο??σπιτι το εχω μεχρι να μεγαλωσει λιγο και να το παμε στο εξοχικο μας!αλλα αν δν κανω κατι θα κολλησουμε ολοι:|δεν εχω ομως οικονομικη ανεση να τον παω στο γιατρο..

Καλά μην πανικοβάλεσαι.Τουλάχιστον κράτα αυστηρές συνθήκες καθαριότητας.Η επίσκεψη κξαλή μου είναι 20-30 ευρώ..Πήγαινε το κινδυνεύει και η υγεία του!!!Κρίμα είναι!!

Νεκταρίνι συγχαρητήρια!!!:up:
Julia μην το πιέζεις το παιδί,θα μάθει και τη ζωή στο ύπαιθρο!:P

Επίσης, ευχαριστούμε για τις ευχές, ελπίζω να μη μας βγει από τη μύτη το ταξίδι και ένα τελευταίο σχόλιο: θέλω κι εγώ τέτοια μαμά σαν τη δική σουουου:blink:

Νεκταρία μπράβο βρε και σ ανώτερα. Στέλλα να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο Diploma των ιταλικών:)

Νεκταρία μπράβο βρε και σ ανώτερα. Στέλλα να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο Diploma των ιταλικών:)

Όχι καλέ, ας μείνουμε στη μία γλώσσα ακόμα, των Αγγλικών λέω, δεν την βλέπεις άλλωστε που πεισμώνει και λέει ότι την πιέζω κιόλας;:P Ποιά ιταλικά... εγώ έχω αφήσει τα Ολλανδικά μου στη μέση και υποφέρω, σιγά μην ξεκινήσω κι άλλα βάσανα.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Είδες Ουρανία πως μου φέρεται η άπονη Στέλλα; Με το μαστίγιο με έχει:lol::lol:.

Όχι καλέ, ας μείνουμε στη μία γλώσσα ακόμα, των Αγγλικών λέω, δεν την βλέπεις άλλωστε που πεισμώνει και λέει ότι την πιέζω κιόλας;:P Ποιά ιταλικά... εγώ έχω αφήσει τα Ολλανδικά μου στη μέση και υποφέρω, σιγά μην ξεκινήσω κι άλλα βάσανα.

Ως καθηγήτρια Ιταλικών συν τοις άλλοις οφείλω να ομολογήσω ότι με πληγώνεις αφάνταστα που αναφέρεσαι εις την Ιταλικήν ως βάσανο:cry:

Ως καθηγήτρια Ιταλικών συν τοις άλλοις οφείλω να ομολογήσω ότι με πληγώνεις αφάνταστα που αναφέρεσαι εις την Ιταλικήν ως βάσανο:cry:

Σκούζι, σενιόρα, αλλά είναι από τις 3-4 γλώσσες που ΔΕΝ θέλω ούτε να τις ακούω (και σκέψου ότι στα λίγα μαθήματα που είχα κάνει στο Πανεπιστήμιο, είχα διαπρέψει:mpliaks:)

Σκούζι, σενιόρα, αλλά είναι από τις 3-4 γλώσσες που ΔΕΝ θέλω ούτε να τις ακούω (και σκέψου ότι στα λίγα μαθήματα που είχα κάνει στο Πανεπιστήμιο, είχα διαπρέψει:mpliaks:)

Φαίνεται ότι είχες διαπρέψει:). Θα την πω την κακία μου τώρα. Το σενιόρα είναι ισπανικό σινιόρα λένε οι ιταλοί καλέεεεε:P

Α, ναι, έχεις δίκιο :lol: Ποτέ μου δεν τις χώνεψα αυτές τις γλώσσες. Πιάσε τη Νεκταρία για μαθήματα, εγώ δεν θα μπορέσω:P

Α, ναι, έχεις δίκιο :lol: Ποτέ μου δεν τις χώνεψα αυτές τις γλώσσες. Πιάσε τη Νεκταρία για μαθήματα, εγώ δεν θα μπορέσω:P

Βρε δεν θα μάθω Κινέζικα θα τα πούμε μετά:lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back