gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:25 Η gatouni έγραψε: #13.921 04-08-08 13:25 Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.922 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Click για ανάπτυξη... Άστη να λέει Νεκταρία μου εσύ απτόητη το έργο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #13.923 04-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Click για ανάπτυξη... Πάρε το Σιντί και έλα Κάλυμνο.Ανταλάσσω μπέιμπι σίττινγκ μαφιόζου γάτου και υπέρβαρης σιαμέζας με μαθηματα αγγλικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η gatouni έγραψε: #13.924 04-08-08 14:16 Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #13.925 04-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Click για ανάπτυξη... Κράτα τη να μη σου φύγει!Εσυ προσεχε τι λες,έχεις δει τον Σειριο απο κοντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:30 Η gatouni έγραψε: #13.926 04-08-08 14:30 Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η moukelis έγραψε: #13.927 04-08-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:47 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.922 04-08-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Click για ανάπτυξη... Άστη να λέει Νεκταρία μου εσύ απτόητη το έργο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #13.923 04-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Click για ανάπτυξη... Πάρε το Σιντί και έλα Κάλυμνο.Ανταλάσσω μπέιμπι σίττινγκ μαφιόζου γάτου και υπέρβαρης σιαμέζας με μαθηματα αγγλικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η gatouni έγραψε: #13.924 04-08-08 14:16 Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #13.925 04-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Click για ανάπτυξη... Κράτα τη να μη σου φύγει!Εσυ προσεχε τι λες,έχεις δει τον Σειριο απο κοντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:30 Η gatouni έγραψε: #13.926 04-08-08 14:30 Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η moukelis έγραψε: #13.927 04-08-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Click για ανάπτυξη... Άστη να λέει Νεκταρία μου εσύ απτόητη το έργο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:48 Η moukelis έγραψε: #13.923 04-08-08 13:48 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Click για ανάπτυξη... Πάρε το Σιντί και έλα Κάλυμνο.Ανταλάσσω μπέιμπι σίττινγκ μαφιόζου γάτου και υπέρβαρης σιαμέζας με μαθηματα αγγλικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η gatouni έγραψε: #13.924 04-08-08 14:16 Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #13.925 04-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Click για ανάπτυξη... Κράτα τη να μη σου φύγει!Εσυ προσεχε τι λες,έχεις δει τον Σειριο απο κοντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:30 Η gatouni έγραψε: #13.926 04-08-08 14:30 Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η moukelis έγραψε: #13.927 04-08-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου. Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά. Click για ανάπτυξη... Πάρε το Σιντί και έλα Κάλυμνο.Ανταλάσσω μπέιμπι σίττινγκ μαφιόζου γάτου και υπέρβαρης σιαμέζας με μαθηματα αγγλικών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:16 Η gatouni έγραψε: #13.924 04-08-08 14:16 Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #13.925 04-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Click για ανάπτυξη... Κράτα τη να μη σου φύγει!Εσυ προσεχε τι λες,έχεις δει τον Σειριο απο κοντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:30 Η gatouni έγραψε: #13.926 04-08-08 14:30 Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η moukelis έγραψε: #13.927 04-08-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:22 Η moukelis έγραψε: #13.925 04-08-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Click για ανάπτυξη... Κράτα τη να μη σου φύγει!Εσυ προσεχε τι λες,έχεις δει τον Σειριο απο κοντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:30 Η gatouni έγραψε: #13.926 04-08-08 14:30 Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η moukelis έγραψε: #13.927 04-08-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια. Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος. Click για ανάπτυξη... Κράτα τη να μη σου φύγει!Εσυ προσεχε τι λες,έχεις δει τον Σειριο απο κοντα;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:30 Η gatouni έγραψε: #13.926 04-08-08 14:30 Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η moukelis έγραψε: #13.927 04-08-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:32 Η moukelis έγραψε: #13.927 04-08-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!! Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!! Click για ανάπτυξη... Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:30 Η julia έγραψε: #13.928 07-08-08 11:30 Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σε όλους!!! Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό... Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί... Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 11:42 Η stellak έγραψε: #13.929 07-08-08 11:42 Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!! Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! Click για ανάπτυξη... Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω... Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #13.930 07-08-08 13:50 Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2008 στις 14:42 Η mespairos: #13.931 07-08-08 14:42 άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2008 στις 15:07 Η stellak έγραψε: #13.932 08-08-08 15:07 Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 08:25 Η stellak έγραψε: #13.933 09-08-08 08:25 Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 09:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.934 09-08-08 09:25 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #13.935 09-08-08 10:04 Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2008 στις 13:06 Η Μυρτω4038: #13.936 09-08-08 13:06 Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8 Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα Καλες διακοπες ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:38 Η gatouni έγραψε: #13.937 13-08-08 11:38 Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας, Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα. Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες. Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:44 Η RedCat έγραψε: #13.938 13-08-08 11:44 καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα σε ολους εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα ( που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει. Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι... Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η gatouni έγραψε: #13.939 13-08-08 11:56 Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 695 696 697 698 699 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 697 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 13 Αυγούστου 2008 στις 12:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #13.940 13-08-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Περαστικά Νοτάκι. Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ. Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι . Click για ανάπτυξη... Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.