Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:17 Η Vasiliki86: #14.061 06-09-08 14:17 Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:38 Η Nehalennia: #14.062 06-09-08 14:38 Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #14.063 06-09-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 91375424_bbc9597a89.jpg 77,4 KB · Εμφανίσεις: 10 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Nehalennia: #14.064 06-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ θα το διαβάσω σίγουρα. Αχχχ τι ωραία φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #14.065 06-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο όταν ακουει πολυ δυνατους θορυβους τρομάζει.Ευτυχως,γιατι μετα απο τοσο αγχος με το ταξιδι φοβομουν χειροτερα.Θα συνελθει κι αλλο,τριτη μερα σημερα και ειναι ολα καινουρια για αυτη. Θελουμε φωτο του οσμιστη του αερα,να δουμε λιγο τη γλυκουλοφατσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η julia έγραψε: #14.066 06-09-08 15:09 Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #14.067 06-09-08 15:39 Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:38 Η Nehalennia: #14.062 06-09-08 14:38 Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #14.063 06-09-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 91375424_bbc9597a89.jpg 77,4 KB · Εμφανίσεις: 10 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Nehalennia: #14.064 06-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ θα το διαβάσω σίγουρα. Αχχχ τι ωραία φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #14.065 06-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο όταν ακουει πολυ δυνατους θορυβους τρομάζει.Ευτυχως,γιατι μετα απο τοσο αγχος με το ταξιδι φοβομουν χειροτερα.Θα συνελθει κι αλλο,τριτη μερα σημερα και ειναι ολα καινουρια για αυτη. Θελουμε φωτο του οσμιστη του αερα,να δουμε λιγο τη γλυκουλοφατσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η julia έγραψε: #14.066 06-09-08 15:09 Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #14.067 06-09-08 15:39 Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:52 Η julia έγραψε: #14.063 06-09-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 91375424_bbc9597a89.jpg 77,4 KB · Εμφανίσεις: 10 Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Nehalennia: #14.064 06-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ θα το διαβάσω σίγουρα. Αχχχ τι ωραία φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #14.065 06-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο όταν ακουει πολυ δυνατους θορυβους τρομάζει.Ευτυχως,γιατι μετα απο τοσο αγχος με το ταξιδι φοβομουν χειροτερα.Θα συνελθει κι αλλο,τριτη μερα σημερα και ειναι ολα καινουρια για αυτη. Θελουμε φωτο του οσμιστη του αερα,να δουμε λιγο τη γλυκουλοφατσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η julia έγραψε: #14.066 06-09-08 15:09 Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #14.067 06-09-08 15:39 Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:56 Η Nehalennia: #14.064 06-09-08 14:56 Αρχική Δημοσίευση από julia: Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ θα το διαβάσω σίγουρα. Αχχχ τι ωραία φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #14.065 06-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο όταν ακουει πολυ δυνατους θορυβους τρομάζει.Ευτυχως,γιατι μετα απο τοσο αγχος με το ταξιδι φοβομουν χειροτερα.Θα συνελθει κι αλλο,τριτη μερα σημερα και ειναι ολα καινουρια για αυτη. Θελουμε φωτο του οσμιστη του αερα,να δουμε λιγο τη γλυκουλοφατσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η julia έγραψε: #14.066 06-09-08 15:09 Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #14.067 06-09-08 15:39 Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761 μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα... Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!! Και κάτι για να σας δροσίσω.... Click για ανάπτυξη... Οκ ευχαριστώ θα το διαβάσω σίγουρα. Αχχχ τι ωραία φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #14.065 06-09-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο όταν ακουει πολυ δυνατους θορυβους τρομάζει.Ευτυχως,γιατι μετα απο τοσο αγχος με το ταξιδι φοβομουν χειροτερα.Θα συνελθει κι αλλο,τριτη μερα σημερα και ειναι ολα καινουρια για αυτη. Θελουμε φωτο του οσμιστη του αερα,να δουμε λιγο τη γλυκουλοφατσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η julia έγραψε: #14.066 06-09-08 15:09 Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #14.067 06-09-08 15:39 Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλημέρα και απο εμενα!!! Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη. Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του. Click για ανάπτυξη... Ναι μόνο όταν ακουει πολυ δυνατους θορυβους τρομάζει.Ευτυχως,γιατι μετα απο τοσο αγχος με το ταξιδι φοβομουν χειροτερα.Θα συνελθει κι αλλο,τριτη μερα σημερα και ειναι ολα καινουρια για αυτη. Θελουμε φωτο του οσμιστη του αερα,να δουμε λιγο τη γλυκουλοφατσα του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:09 Η julia έγραψε: #14.066 06-09-08 15:09 Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #14.067 06-09-08 15:39 Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:39 Η Μυρτω4038: #14.067 06-09-08 15:39 Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:44 Η julia έγραψε: #14.068 06-09-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!! Click για ανάπτυξη... Καλά.... και σου ετοίμαζα.... ειδικό δωράκι!!! Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!! (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:11 Η Vasiliki86: #14.069 06-09-08 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nehalennia: Καλημερούδια!! Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω? Click για ανάπτυξη... Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Nehalennia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Νέα Μουδανιά (Χαλκιδική). Έχει γράψει 332 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Nehalennia: #14.070 06-09-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!! Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες... Click για ανάπτυξη... Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! Ναι που θα πάει θα το μάθει Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:45 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.071 06-09-08 16:45 Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:50 Η julia έγραψε: #14.072 06-09-08 16:50 Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:18 Η moukelis έγραψε: #14.073 06-09-08 17:18 Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:34 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #14.074 06-09-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό... Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο.... (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...) Click για ανάπτυξη... Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Μυρτω4038: #14.075 06-09-08 17:41 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα? Click για ανάπτυξη... Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω. Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:02 Η Raisa έγραψε: #14.076 06-09-08 18:02 Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η moukelis έγραψε: #14.077 06-09-08 18:03 Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε. Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:18 Η Raisa έγραψε: #14.078 06-09-08 18:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε. Click για ανάπτυξη... ΤΙΙΙΙΙΙΙ........καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:19 Η moukelis έγραψε: #14.079 06-09-08 18:19 Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 702 703 704 705 706 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 704 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η Raisa έγραψε: #14.080 06-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας; Click για ανάπτυξη... Λες εεε???? Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.