Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα και απο εμενα!!!:D Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη:):). Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερούδια!!:D

Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα το τέρας παίζει με την μπάλα της. Ανυσιχώ λίγο δεν πλησιάζει με τίποτα το ονυχοδρόμιο που της πήρα... τι μπορώ να κανω?

Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761
μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα...;);)

Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!!:/:

Και κάτι για να σας δροσίσω....:)

Συνημμένα

• 91375424_bbc9597a89.jpg
    91375424_bbc9597a89.jpg
    77,4 KB · Εμφανίσεις: 10
Για λύση διάβασε https://www.mycat.gr/forum/search.php?searchid=437761
μπορεί να έχει ήδη γραφτεί κάτι στα θέματα...;);)

Καλησπέρα κατα τα άλλα και απο μένα!!! Αυριο περισσότερη ζέστη θα έχουμε!!:/:

Και κάτι για να σας δροσίσω....:)

Οκ ευχαριστώ θα το διαβάσω σίγουρα.

Αχχχ τι ωραία φωτό!!!!:up:

Καλημέρα και απο εμενα!!!:D Η κουκλιτσα σου moukelis βλεπω είναι μια χαρα... Δεν ειναι πολυ φοβισμένη:):). Ο Simba αυτη τη στιγμη κουτσομπολευει και μυριζει τον αερα γυρω του.
Ναι μόνο όταν ακουει πολυ δυνατους θορυβους τρομάζει.Ευτυχως,γιατι μετα απο τοσο αγχος με το ταξιδι φοβομουν χειροτερα.Θα συνελθει κι αλλο,τριτη μερα σημερα και ειναι ολα καινουρια για αυτη.
Θελουμε φωτο του οσμιστη του αερα,να δουμε λιγο τη γλυκουλοφατσα του...:rolleyes:

Κερνάω fredo... πρώτο τραπεζάκι παραλία!!:)

Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!!:blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Julia μη μας βασανιζεις αλλο!Ζηλευουμε!!!:blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά....:redface: και σου ετοίμαζα....
ειδικό δωράκι!!!:happy:

Ένα γλυκό χχχχ και απο τον Κίκη!!:rolleyes: (γιατί να γουργουρίσει και να φιλήσει ΔΕΝ....:/:)

Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! :inlove::inlove: Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!!
:D:D Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες...

Μια κουκλιτσα ειναι και η δικια σου...!!! :inlove::inlove: Δεν το πιστευω εχω παθει τρελα με τα σιαμεζικα... Τα θελω ολα...!!!
:D:D Θα το συνηθησει πιστευω, μαλλον δεν παει γιατι ειναι οι πρωτες μερες...

:D Και τα δικά σου πίσω δεν πάνε!!! :inlove::inlove:

Ναι που θα πάει θα το μάθει:D Τώρα με κοιτάει από τον καναπέ που είμασταν αραχτές :lol:

Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα?:)

Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό...

Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο....:down: (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...)

Εμας νομιζω μας πήρε 50...Βάλαμε στη Μόιρα γιατι στην Ολυμπιακη το εχουν κανει υποχρεωτικο και για τα ταξιδια εσωτερικου.

Νομίζω ότι είναι 30?... Αλλά όπως πάντα είναι ανάλογα με τον γιατρό...

Γιατί? Θέλεις να βάλεις στον δικό σου? γιατί θα σου έλεγα ότι είναι άχρηστο....:down: (ετσι όως είμαστε στην Ελλάδα...)

Για τον ίδιο λόγο με την Μουκέλις. Θέλω να τον ταξιδέψω από Ρόδο Αθήνα με Aegean και μου είπαν ότι χρειάζεται μικροτσίπ. Το θέμα είναι ότι στην ιστοσελίδα τους δεν το αναφέρουν λένε μόνο για ταξίδια εξωτερικού. Εγώ είχα την απορία να τους ρωτήσω. Αν πήγαινα κατευθείαν αεροδρόμιο και μου έλεγαν μα και μου θα τους έκανα μια μηνυσάρα να ψάχνονται. Και πάλι ακόμα τους έχω γράψει και περιμένω απάντησή τους γραπτή.

Μήπως ξέρετε βρε κορίτσια πόσο κοστίζει η τοποθέτηση μικροτσίπ στην γάτα?:)

Εγω πριν απο χρονια, εβαλα στην Μυρτουλα και στοιχεισε τοτε 50Ευρω.
Απ'οτι μου ειπε τοτε ο κτηνιατρος μας, η τιμη ειναι φιξ γιατι εχει μεσα τα παραβολα του υπουργειου που ειναι στανταρ.Αντε να παιζει στα 5 ευρω διαφορα απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο.:)

Εγώ πλήρωσα πριν μερικές μέρες 40 ευρώ....:)

Ναι παιδια τοσο ειναι.Μπορει να κοστιζει 30 μονο το τσιπ,αλλα συνολο η διαδικασια ειναι 50 ευρω,και του Εκτορα μου τοσο εκανε.
Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε.:down:

Ράνια άσε η Aegean δε στελνει και ασυνοδευτα ζωακια πλεον...Αμα κλεισει η Ολυμπιακη τη βάψαμε.:down:

ΤΙΙΙΙΙΙΙ.......:blink::blink::blink:.καλά γιατί δεν μου το είπαν, σήμερα μίλησα μαζί τους...είναι να στείλω τον Γκριζούλη την Τετάρτη....πήρα να ρωτήσω τι χρειάζεται...μου είπε ότι πρέπει να έχει το τσιπάκι...και η aegean το ζητάει πλέον απ΄ό,τι κατάλαβα....δεν μου είπε ότι δεν το δέχονται χωρίς συνοδεία ....:confused::confused::confused::confused:

Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας;

Εμενα ήταν να μου στειλει τη Μόιρα η Άννα με την Aegean στη Ρόδο και της ειπαν ότι δε στελνουν ασυνόδευτα.Δεν τους ξαναρωτας;

Λες εεε????:hmm: Φυσικά και θα ξαναπάρω τηλέφωνο να ρωτήσω.....μα να μη μου πούνε τίποτε....:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back