Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μπορει να μην καταλαβαν οτι δεν θα τον συνοδεψεις.Εχει Ολυμπιακη εκει που πηγαινει;Αν το στειλεις με αυτη,σιγουρεψου οτι θα μπει στην καμπινα,γιατι τη Μόιρα την έβαλαν στις αποσκευες και παραλιγο να χασουν και το βιβλιαρικο με ολα της τα χαρτια οι αχρηστοι...:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορει να μην καταλαβαν οτι δεν θα τον συνοδεψεις.Εχει Ολυμπιακη εκει που πηγαινει;Αν το στειλεις με αυτη,σιγουρεψου οτι θα μπει στην καμπινα,γιατι τη Μόιρα την έβαλαν στις αποσκευες και παραλιγο να χασουν και το βιβλιαρικο με ολα της τα χαρτια οι αχρηστοι...:down:

Γίνεται να μπει στην καμπίνα ασυνόδευτη????:hmm:Τον Φιντέλ που έστειλα Κρήτη ασυνόδευτο μου είπαν ότι δεν γίνεται:blink:

Πήρα μόλις πάλι τηλέφωνο aegean Αθήνα και το διευκρίνισα για ασυνόδευτο και μου είπαν γίνεται...τι να πω...θα πάω 2 ώρες νωρίτερα στο αεροδρόμιο μήπως και βρω κάποιον που ταξιδεύει και δεχτεί να τον πάρει μαζί του στην καμπίνα και να το παραδώσει Αθήνα στην κοπέλα!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα δεν ξερουν τι τους γινεται...Στην Αννα ειπαν οτι δεν γινεται.Προχτες,που μου εστειλε τη μικρη.Ναι εμενα μου ειχαν πει να την παραλαβω απο το γκισε κι οχι απο τις αποσκευες,γιατι ταξιδευουν ή μεσα στην καμπινα,ή στον ειδικο χωρο για τα κατοικιδια αν εχει.Και τελικα την εβαλαν στις αποσκευες...Τα'παιξε σου λεω η μικρη,οταν την πηρα ειχε παθει σοκ.

Κορίτσια είναι απλά απαράδεκτοι. Στο σάιτ τους λένε άλλα και άλλα ισχύουν. Λοιπόν και εγώ ότι θέλω να ρωτήσω πια το ρωτάω γραπτά για να; υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία. Τώρα μου έστειλαν πίσω εμαιλ να γίνω πιο σαφής για το τι έρχεται σε αντίθεση με αυτά που μου είπε η υπάλληλος με αυτά που αναφέρουν στο σάιτ τους. Τους ρώτησα ευθέως αν χρειάζεται μικροτσίπ για να ταξιδέψει το γατί. Περιμένω απάντηση. Το τυπώνω και το έχω μαζί μου. Μας κάνουν την ζωή δύσκολη βρε παιδί μου:hmm:

Τελικά παιδιά τι ισχύει εχω μπερδευτει με αυτους τους υπαλλήλους..:hmm:
Ρώτησα μια κοπελα της Agean στο αεροδρόμιο τι χρειάζεται για να παρω μαζί μου τον γατούλι μου αν χρειαστει. Θα ταξιδευψω Αθηνα τον αλλο μήνα και αν δεν βρω ατομο να τον προσέχει θα τον παρω μαζι μου εννοείται.
Δεν μου ανέφερε για μικροτσιπ το μονο που μου ειπε οτι πληρώνεις εισιτήριο αναλογα με τα κιλα που εχει το ζωακι και οτι πρεπει να ειναι σε κλουβι μεταφοράς μαζι με το βιβλιαριο του.
Επειδη ειχε πολυ κοσμο και εισιτήρια βγάζεις μονο στο αεροδρομιο στην πολη δεν εχει ουτε ενα γραφειο!!! ειπα πως θα ρωτήσω για περαιτέρω πληροφορίες σύντομα γιατι δεν εβγαζα άκρη με αυτην.

Καλα δεν ξερουν τι τους γινεται...Στην Αννα ειπαν οτι δεν γινεται.Προχτες,που μου εστειλε τη μικρη.Ναι εμενα μου ειχαν πει να την παραλαβω απο το γκισε κι οχι απο τις αποσκευες,γιατι ταξιδευουν ή μεσα στην καμπινα,ή στον ειδικο χωρο για τα κατοικιδια αν εχει.Και τελικα την εβαλαν στις αποσκευες...Τα'παιξε σου λεω η μικρη,οταν την πηρα ειχε παθει σοκ.
Το χρυσο μου τι τραβηξε... Τι να πω... Καλα τοσο ζωα ειναι πλεον...???:| Απ'οτι καταλαβα γινεται να ταξιδεψει καποιος με τη γατα του με αεροπλανο.. Γιατι νομιζα οτι μονο σκυλακια δεχονται για τα γατια δεν ημουν σιγουρη...:hmm:

Το χρυσο μου τι τραβηξε... Τι να πω... Καλα τοσο ζωα ειναι πλεον...???:| Απ'οτι καταλαβα γινεται να ταξιδεψει καποιος με τη γατα του με αεροπλανο.. Γιατι νομιζα οτι μονο σκυλακια δεχονται για τα γατια δεν ημουν σιγουρη...:hmm:
Όχι,γίνεται,αρκει να το δηλωσεις απο πιο νωρις γιατι επιτρεπονται μεχρι δυο κατοικιδια στην καμπινα των επιβατων.Τωρα θα μου πεις απο Καλυμνο για Αθηνα ποιος ταξιδευει με ζωακι...Εδω προχτες κρεμασαν ενα σκυλακο με συρμα.Και τον κατεβασαν οι κάτοικοι,στο τσακ τον εσωσαν.Ηταν στην κτηνιατρο προχτες που πηγα να τη γνωρισω και να παρω τροφες.Ενα σκυλακι παιδια...ονειρο.Με έκανε μεσα στα σαλια απο τις γλυψιες κι ας μη με ηξερε,και οταν εφυγα ετρεχε χαρουμενο μεσα στο ιατρειο.Ανθρωποι σου λεει μετα...:down:

Kαλως ηρθες στο θαυμαστο κοσμο της επαρχιας!!:down::down: Εγω εχω ακουσει διαφορα απο το οτι παιρνουν τα γατακια απο τη γατα πριν θηλασουν και τα σκοτωνουν με αζωτο, οτι κηνυγοι ανεβαινουν στο βουνο με 6 σκυλια και γυρναει με 2 και αλλα πολλα τετοια ομορφα!:mad: Και οταν ρωταω γιατι το κανουν στα μωρα γατακια αυτο μου λενε για τον υπερπληθυσμο! Απαντηση μου η στειρωση σας λεει κατι? Απαντηση τους ξερεις οτι εχει 100 ευρω? Ενω αυτο ειναι τσαμπα ρε!:down::down: Πλεον κανω την αδιαφορη και δεν μιλαω για ζωα γενικοτερα με αυτους τους ανθρωπους!

Φρίκη παιδιά φρίκη. Πάντως σχετικά με την Aegean όποτε τους στέλνω εμαιλ απαντάνε σύντομα αυτή την φορά κάνουν τον ψόφιο κοριό. Περιμένω και αν από εβδομάδα δεν έχω απάντηση θα τους στείλω ένα ωραίο χεστήριο που θα είναι όλο δικό τους:mad:

Καλημερα και καλη Κυριακη:D:D:D.Αφου κανεις δεν εγραψε ακομη τιποτα, να συμπεραινω οτι πηγατε ολοι για μπανιο, μια που η ζεστη δεν λεει ακομη να υποχωρησει?;):lol::lol:

Καλημερα και καλη Κυριακη:D:D:D.Αφου κανεις δεν εγραψε ακομη τιποτα, να συμπεραινω οτι πηγατε ολοι για μπανιο, μια που η ζεστη δεν λεει ακομη να υποχωρησει?;):lol::lol:

Ποιο μπάνιο καλέ:blink:....στην εκκλησία ήμασταν όλοι:P:lol::lol::lol:

:lol: :lol: :lol:

Καλημέρα σας κι από μένα!!:D

Έχω τα κέφια μου σήμερα ανακάλυψα έξω από την πόρτα μου τον καινούριο κατάλογο του ΙΚΕΑ!!!

Ναι Ραισα οτι πεις!:lol: Αμα δεν σε ηξερα μπορει και να σε ...πιστευα.:blink::lol::lol::lol::lol:

Έχω τα κέφια μου σήμερα ανακάλυψα έξω από την πόρτα μου τον καινούριο κατάλογο του ΙΚΕΑ!!!

Τετοια εποχη συνηθως τους μοιραζουν.Σε μας δεν εφτασαν ακομη.
Εχει κατι καινουργια για ζωα? :D

Τώρα θα το ξεφυλλίσω που θα πάω στον καναπέ και θα σας ενημερώσω :up:

Α ..και Ραισακι επειδη σε ...ξερω:blink:,μολις διαβασα στο Κ της καθημερινης συνεντευξη του Μπενισιο Ντελ Τορο για τον ρολο του ΤΣΕ στην νεα ταινια,βιογραφια του Ερνεστο Τσε Γκεβαρα, του Στιβεν Σοντερμπεργκ.
Τι λες, οταν ερθει στις ελληνικες αιθουσες, παμε μαζι να την δουμε? :D
Συγνωμη παιδια για το οφφ-τοπικ:)

Μπα, απ' όσο του έριξα μια ματιά δεν είδα τίποτα... Όμως ομολογώ πως δεν τον κοίταξα και πολύ προσεκτικά, μπορεί να είχε και να μου ξέφυγε.

'Οντως δεν έχει τίποτα στον κατάλογο. Αλλά σίγουρα θα πάω να το επισκευτώ κάποια στιγμή :up:

Ζηλεύωωωωωω:/:...σε μας δεν τον μοίρασαν ακόμα....:mad:

Α ..και Ραισακι επειδη σε ...ξερω:blink:,μολις διαβασα στο Κ της καθημερινης συνεντευξη του Μπενισιο Ντελ Τορο για τον ρολο του ΤΣΕ στην νεα ταινια,βιογραφια του Ερνεστο Τσε Γκεβαρα, του Στιβεν Σοντερμπεργκ.
Τι λες, οταν ερθει στις ελληνικες αιθουσες, παμε μαζι να την δουμε? :D
Συγνωμη παιδια για το οφφ-τοπικ:)

Μα και βέβαια να πάμε Νίκη μου.....μόλις έρθει ενημέρωσε και φύγαμε!!!:up:
(δεν ήσουν οφ-τοπικ.;)....τώρα που πήρα φόρα είναι το θέμα....και μεις πήραμε φόρα):lol::lol::lol:

Ναι έχει πολύ όμορφα πραγματάκια.
Νομίζω το έχουν ανεβάσει και στη σελίδα του ικεα ρίξε μια ματιά:happy:

Μα και βέβαια να πάμε Νίκη μου.....μόλις έρθει ενημέρωσε και φύγαμε!!!:up:
(δεν ήσουν οφ-τοπικ.;)....τώρα που πήρα φόρα είναι το θέμα....και μεις πήραμε φόρα):lol::lol::lol:

Δεν ακουσα ακομη τιποτα:/: Ισως αργει ακομη.Παντος μολις δω οτι την φερανε Θεσ/νικη θα σου πω.:up: Και αν καποιο αλλο μελος απο Θεσ/νικη ενδιαφερεται να την παρακολουθησει, μπορουμε να παμε ολοι μαζι παρεα :up: και μετα φυσικα καφεδακι και σχολιασμος.:up:

Υ.Γ Να χαρω εγω,νεους οριζοντες που ανοιγει το mycat Θεσ/νικης:up:
και αν προσθεσω και το bookring,επανηλθαμε δρυμητεροι μετα τις διακοπες! :blink::lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back