prince
Διάσημο μέλος
"α, τι καλά την έχετε εσείς που πληρώνεστε και κάαααθεστε!"![]()
νόμιζα ότι αυτό το λένε για τους τυχερούς εκπαιδευτικούς που το σχολείο τους τελεί υπό μαθητική κατάληψη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Οι οποίοι τυχεροί, ωστόσο, ζουν με τρεις κι εξήντα και επίσης δεν πληρώνονται όταν ΕΚΕΙΝΟΙ αποφασίσουν να κάνουν απεργία. Η κατάληψη επίσης είναι καλό να γίνεται, όταν βασίζεται σε πραγματικά αιτήματα.νόμιζα ότι αυτό το λένε για τους τυχερούς εκπαιδευτικούς που το σχολείο τους τελεί υπό μαθητική κατάληψη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όχι. Το λένε για κάθε κατηγορία απεργών. ΟΛΟΙ πάντως χάνουν ένσημα όταν κάνουν απεργία. (Μιλάμε για μισθωτούς, το επαναλαμβάνω.)νόμιζα ότι αυτό το λένε για τους τυχερούς εκπαιδευτικούς που το σχολείο τους τελεί υπό μαθητική κατάληψη
Επίσης, από τη δεκαετία του '80 ακόμα έγιναν ισχυρές προσπάθειες να διαστρεβλωθεί εντελώς η έννοια του συνδικαλισμού στην Ελλάδα. Έτσι, κάθε φορά που γινόταν/γίνεται απεργία, ενώ η διαμαρτυρία είναι κατά της κρατικής πολιτικής, το κράτος φροντίζει τεχνηέντως να στρέφει τους υπόλοιπους κατά των απεργών κατηγορώντας τους για "τεμπέληδες", "άσπλαχνους" και άλλα τέτοια φαιδρά.
Όταν έκαναν απεργία τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Γαλλία πριν από 2 χρόνια νομίζω, ούτε ένας δεν βγήκε να τους κράξει παρά το μεγάλο πρόβλημα του "λαού". Ζορίστηκαν όλοι αλλά έδειξαν κατανόηση.
prince
Διάσημο μέλος
πρέπει να βρούν νέες μορφές διαμαρτυρίας. γιατί δεν μαζεύονται στη βουλή; γιατί δεν ξημερωβραδιάζονται έξω από το σπίτι/γραφειο πρωθυπουργού; γιατί να μην νιώσει η κυβέρνηση την απεργεία στο πετσί της;
ξέρετε όλοι κάνουν απεργεία για να πάρουν χρήματα από το κράτος και το κράτος για να τους τα δώσει ξεζουμίζει τις λίγες επιχειρήσεις που απέμειναν. όχι τις μεγάλες.. οι μεγάλες πεινάνε.. από τις μικρές δίνει στον κόσμο. όλοι δίκιο έχουμε. και οι απεργοί και όσοι δυσανασχετούν με την απεργεία. Όταν θα με καλέσει το τελωνίο να πληρώσω το λιμενισμό του κοντέινερ μου στην αίγυπτο, την φύλαξή του και την επιπλέον διαδρομή που έκανε (πειραιά -αίγυπτο - πειραιά) ποιος τελωνειακός θα πεί "ρε παιδιά αυτοί πληρώνουν τη δική μας απεργεία. ας τους χρεώσουμε αυτή τη φορά λιγότερα γιατί θα πληρώσουν δύο δρομολόγια με το πλοίο;" κανεις....
όταν θα πάτε εσέις να βάλετε βενζίνη ή να ψωνίσετε και θα σας πούν έχει απεργεία στο τελωνίο και ακρίβηναν τα πράγματα (και στη χώρα μας ότι ανεβαίνει δύσκολα κατεβαίνει) ποιος τελωνιακός θα σας πει συγνώμη που εξαιτίας μας ακρίβηνε το σύμπαν γιατί υπάρχουν 10 καιροσκόποι που το εκμεταλεύτηκαν;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ άκουσαν "ελεύθερη οικονομία" και το ερμήνευσαν "ασύδοτη κερδοσκοπία". Αυτό το πρόβλημα το έχουμε και χωρίς απεργίες.όταν θα πάτε εσέις να βάλετε βενζίνη ή να ψωνίσετε και θα σας πούν έχει απεργεία στο τελωνίο και ακρίβηναν τα πράγματα (και στη χώρα μας ότι ανεβαίνει δύσκολα κατεβαίνει) ποιος τελωνιακός θα σας πει συγνώμη που εξαιτίας μας ακρίβηνε το σύμπαν γιατί υπάρχουν 10 καιροσκόποι που το εκμεταλεύτηκαν;
Στην τελική, κακό του κεφαλιού μας που τους ψηφίζουμε. Αν έκαναν το ίδιο κουμάντο στο σπίτι τους, φυλακή θα ήταν όλοι.
prince
Διάσημο μέλος
ο κύριος κεφαλογιάννης (κεριά και λιβάνια βασικά) δεν μπήκε φυλακή. αυτός δεν ήταν μέχρι χτές σύμβουλος πρωθυπουργού; Αν εγώ είχα υποθάλψει έμπορο ναρκωτικών και προσπαθούσα να πείσω (πίεζα κι όλας) μερικούς αστυνομικούς να ψευδορκίσουν θα με χώναν μέσα... εκείνος έφαγε 12 μήνες με αναστολή. (αλήθεια άκουσε κανείς αν έφαγε και πρόστιμο
2 μέτρα 2 σταθμά σε αυτή τη χώραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εδώ άκουσαν "ελεύθερη οικονομία" και το ερμήνευσαν "ασύδοτη κερδοσκοπία". Αυτό το πρόβλημα το έχουμε και χωρίς απεργίες.
Συμφωνω και προσυπογραφω!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μην ξεχασετε να βαλετε βενζινη(το λεω και στον εαυτο μου
) αρχισαν οι ουρες.Χθες εκανα συντηρηση στον καυστηρα και εξεαρισμο, και απο σημερα αρχιζουμε σιγα-σιγα την θερμανση.
moukelis
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος

Και θα ρίξει και καντάρια σήμερα...

julia
Διακεκριμένο μέλος
Άλλη μια ηλιόλουστη μέρα, όλοι καλά, ηλιοθεραπεία στην αυλή, και βαρελάκια!!!

Αν το συνεχίσει έτσι θα πάω για μπάνιο!!!

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά και στις μανάδες/ μπαμπάδες!
Άλλη μια ηλιόλουστη μέρα, όλοι καλά, ηλιοθεραπεία στην αυλή, και βαρελάκια!!!
Αν το συνεχίσει έτσι θα πάω για μπάνιο!!!![]()
Αγαπητή Τζούλια, ΝΙΣΑΦΙ
Λυ-πή-σου μας! Είπαμε, είμαι ψύχραιμη, Γερμανίδα στην ψυχραιμία, αλλά... ΩΣ ΕΔΩ! Τι φταίμε κι εμείς που είμαστε κάτω από έναν γκρίζο-μολυβί ουρανό και δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο; Εεεε; Κι έχεις κι εκείνον τον Κίκη, να έχει προσαρμοστεί εκτός Αθήνας, λες και γεννήθηκε στο χωριό.
aretha
Περιβόητο μέλος

Εμένα μ' αρέσει...είμαστε κάτω από έναν γκρίζο-μολυβί ουρανό
Έχω πρόβλημα, το ξέρω 
stellak
Διάσημο μέλος
Καλημέρα!!
Εμένα μ' αρέσει...Έχω πρόβλημα, το ξέρω
![]()
Σσσσσ, κι εμένα, γιατί η δουλειά μου πια είναι στην εξοχή του Κρυονερίου κι έχω μια τεράστια αυλή με δέντρα, λουλούδια και...
γάτες! Οπότε ό,τι καιρό και να κάνει είναι όμορφα!Αλλά κάπου η Τζούλια γίνεται και προκλητική πια!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αγαπητή Τζούλια, ΝΙΣΑΦΙΛυ-πή-σου μας! Είπαμε, είμαι ψύχραιμη, Γερμανίδα στην ψυχραιμία, αλλά... ΩΣ ΕΔΩ! Τι φταίμε κι εμείς που είμαστε κάτω από έναν γκρίζο-μολυβί ουρανό και δεν μπορούμε να πάμε για μπάνιο; Εεεε; Κι έχεις κι εκείνον τον Κίκη, να έχει προσαρμοστεί εκτός Αθήνας, λες και γεννήθηκε στο χωριό.
![]()
Αγαπητή μας Στέλλα...
Οι φωτογραφίες δεν αποκαλείπτουν πάντα όλη την αλήθεια...Δεν σας έχω δείξει ΠΩΣ κατεβαίνει το γαϊδούρι μου... Απλά ΔΕΝ μπορεί....

Σήμερα έπεσε... απο πιο χαμηλά.. ε, δεν ξέρει κάν να ΠΕΦΤΕΙ!!!

Έπαθε κάτιτίς η μάνα....

Έχει γίνει το ανέκδοτο της αυλής

... Θα του αρχίσω εντατικά μαθήματα να μάθει να πέφτει στα πόδια... έλεος....

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα είδα το θέμα...
Στη δουλειά και εγω, στο γκρίζο Σύνταγμα και κάαααααθομαι

(προς το παρόν, μέχρι να μας χυμήξει αυτό που λέμε εδώ "τσουνάμι", ήτει 10 άνθρωποι να μας ζητάνε να κάνουμε 50 πράγματα συγχρόνως

)ΥΓ: Όμορφο το γκρίζο πρωινό....

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool