Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι πολύ ωραία μέρα 
Αν και μεταξύ μας πρωτιμώ τις γκριζοπές μέρες περισσότερο για καφεδάκι σε ένα ζεστό καφέ, ναι κι εγώ άρρωστη είμαι
Το παράδοξο είναι πως μέσα στο σπίτι έχει κρύο (φοράμε φουτεράκια και κοντομάνικα από μέσα) και έξω έχει καλή θερμοκρασία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Το παράδοξο είναι πως μέσα στο σπίτι έχει κρύο (φοράμε φουτεράκια και κοντομάνικα από μέσα) και έξω έχει καλή θερμοκρασία![]()
Δηλώνω και γω άρρωστη....

Πραγματικά δεν είναι να κάθεσαι μέσα στο σπίτι.....έξω χαρά θεού και μέσα έχω ανάψει κλιματιστικό
.....και πριν 2 μέρες άναψα το τζάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δηλώνω και γω άρρωστη....
Πραγματικά δεν είναι να κάθεσαι μέσα στο σπίτι.....έξω χαρά θεού και μέσα έχω ανάψει κλιματιστικό.....και πριν 2 μέρες άναψα το τζάκι
![]()
Τζάκι!!!!!! Πω πω το λατρεύω το τζάκι!!! Στο πατρικό μου που έχουμε τζάκι είμαι ικανή να κάθομαι όλη μέρα και να χαζεύω τα ξύλα να καίγονται και να απολαμβάνω τη ζεστούλα και ένα ζεστό καφέ!! Και έξω να βρέχει!!!

Αχ Raisa καλά έκανες και το άναψες! Την καλύτερη δουλειά έκανες! Τα γατούνια σου αράξαν τριγύρω στη ζεστασιά??

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλε αγαπητη μας Julia πρωτα μας βαζεις την φωτο Κικης-Θεος, και εννοω τον Διονυσο με τα τσαμπια σταφυλια γυρω του, και μετα μας ξενερωνεις!
Το παιδι ειναι γεννημα θρεμα πρωτευουσιανος και εσυ τον θες ισα και ομοια με τους...χωριατες!
Υ.Γ Εγω βρηκα το πρωι βενζινη στην ΕΚΟ που βαζω παντα, αλλα ειχε μονο σουπερ αμολυβδη με 1,3ευρω ενω η απλη ειχε(οταν υπηρχε) 1.089ευρω![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τα γατούνια σου αράξαν τριγύρω στη ζεστασιά??![]()
Στην Μυρτουλα μου δεν το τζακι δεν κανει καμια απολυτος εντυπωση(σ'ολα αναποδο αυτο το γατι)

οσο για τον Αρουλη συντομα θα δουμε.
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για να δούμε!! Αν τον εντυπωσιάσει θέλουμε φωτό χουζουρέματος μπροστά στη ζεστασιά!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Για να δούμε!! Αν τον εντυπωσιάσει θέλουμε φωτό χουζουρέματος μπροστά στη ζεστασιά!!!!
![]()
Ουτε συζητηση, πες πως εγινε!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
για να φυγει αυτο το μουντο και γριζο.Το πρωι που ξυπνησα ειδα οτι εχουμε ψιλοβροχο.Μολις ανοιξα την μπαλκονοπορτα τα δυο μου τερατιδια πεταχτηκαν εξω.Η δε Μυρτουλα γυρισε αμεσως τρεχοντας, ενω ο μπουνταλακος που ειναι και παντος καιρου, με τα χιλια ζορια ξαναμπηκε μεσα.
Καλη μερα να εχετε.

Υ.Γ Παιδια μην τσακωνεστε για την απεργια των τελωνειακων.Η κυβερνηση ειδε οτι επιτελους η κοινη γνωμη στραφηκε αλλου. Τωρα που τα ΜΜΕ θα ασχολουνται με τις ουρες στα βενζιναδικα, φυσικο ειναι να τριβει τα χερια της ,και να το τραβηξει οσο μπορει, ωσπου δηλαδη να ξεχαστουν τα σκανδαλα.

popitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχ βροχούλα! Τέτοιες μέρες θέλεις να είσαι στο κρεβάτι να τεμπελιάζεις και ο μόνος λόγος για να σηκωθείς για να χαϊδολογίσεις το γατόνι σου!
Κάθομαι και πίνω ζεστό καφέ και οι άντρες μου ακόμα κοιμούνται!
Ο δε Αζραέλ στον καναπέ χωμένος κάτω από το κουβερλί και ο δε Αριέλ (που ακόμα δεν μπορεί να συνιθίσει την ώρα, στο κρεβάτι κάτω από τις κουβέρτες.
Ήταν να πάμε σήμερα για κάτι χαρτιά αλλά.. με τέτοιο καιρό δεν είναι να βγαίνεις έξω (ιδιαίτερα αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο).
prince
Διάσημο μέλος
υγρή μέρα αν και μάλλον θα βγεί ήλιος.. έχει υγρασία στην ατμόσφαιρά όμως...
Μόλις τελείωσα από δύο δεκάλεπτα χτενίσματα στα γατόνια μου... βγήκα γεμάτη δαγκωνιές από τον πρίνς και γρατζουνιές από τη ρέινα
Αλλά δεν έχουμε κανέναν κόμπο πάνω μας 
Βαριέμαι να πάω στη δουλειά σήμερα... Αλλά παρασκευή.. 8 ώρες υπομονή.
Έλλειξε η απεργία λέει των τελωνειακών οπότε όλα καλά

Προσοχή στήν κηφισίας στο φάρο ψυχικού στην κάθοδο 10-13 το μεσημέρι

καλημέρα γατομαμάδες και γατο μπαμπάδες

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι εγω βαριεμαι να παω για δουλεια...εχε χαρη που ειναι Παρασκευη.Ο Σειριος έκλαιγε το πρωι για να τον βγαλω να παιξει με τη μικρη,και ξυπνησα χαρουμενη γιατι ειναι η τελευταια μερα που τους κραταω χωρια.Μετα θα χαρουν ο ένας τον αλλο οσο θελουν!

prince
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Διωξτε τις αρνητικες σκεψεις Σημερα ειναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
Θελω ενα Σ/Κ γεματο με τα γατονια μου.
Moukelako τα ψεματα τελειωσαν, εφτασε η ωρα για το Σειριακι!
Ολα να πανε καλα!:kiss:

moukelis
Επιφανές μέλος
Νίκη ευχαριστουμε για τις ευχες,ειμαι σιγουρη ότι θα πάνε όλα μια χαρά.

Raisa
Περιβόητο μέλος

Σήμερα είμαι μέσα στην άγια χαρά....το βράδυ ταξιδεύω και αύριο πρωί πρωί έρχομαι Αθήνα!!!

Αχχχ, πρέπει να ετοιμάσω την βαλίτσα.
...να δω τι θα πάρω μαζί, να κάνω μπάνιο, να ετοιμάσω την μικρή βρετανίδα, να ετοιμάσω τον γιο να πάει στη γιαγιά να.....να....να...
..βοήθειαααααααα

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Μελάκος σήμερα ήθελε παιχνιδιάκια, αλλά παρακοιμήθηκα και βιαζόμουν και δεν είχα χρόνο για το μωρό μου

Στις πεντε θα παμε στο γιατρο.Ενταξει εχω μια ελαφρια ανησυχια,αλλα περισσοτερο χαιρομαι,γιατι τον βλεπω τον καημενο να θελει να μοιραστει τη μερα του με τη Μόιρα κι εγω τους χωριζω...
Εύχομαι όλα να πάνε καλά και σύντομα να παίζει πάλι με τη Μόϊρα

Καλημέρα Ελλάδα!!!!
Σήμερα είμαι μέσα στην άγια χαρά....το βράδυ ταξιδεύω και αύριο πρωί πρωί έρχομαι Αθήνα!!!![]()
Καλώς να μας έρθεις!!!

Καλή μας υπομονη μέχρι να αρχίσει το Σαββατοκύριακο μας...

stellak
Διάσημο μέλος

Δυο μέρες που ο κόσμος δεν είχε βενζίνη, στην Εθνική τα αυτοκίνητα "πετούσαν". Εχτές από Κρυονέρι - Γαλάτσι έκανα 20 λεπτά - δεν υπάρχουν αυτοί οι χρόνοι! Από Δευτέρα... τα γνωστά

Τι ωραία, Σαββατοκύριακο μπροστά μας, κι ας είναι και βροχερό, δε με νοιάζει καθόλου

ΥΓ. Μαρία82 δεν θα έρθεις στη συνάντηση της Κυριακής να γνωρίσουμε τη μαμά του Μέλα;
aretha
Περιβόητο μέλος

Νικολέτα, ανοίξαμε και σας περιμένουμεεεεεε

Μαρία, πολύ χαίρομαι που έχει όρεξη για παιχνιδάκια ο γλυκοΜέλας!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool