Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Απο οτι βλεπω το θεμα κλεινει σημερα 3 μηνες(ασχετο)!
Πηγα για ψωνια με την βαφτιστηρα του μπαμπα και την αδελφη της, οι οποιες εχουν ερθει απο την Αγγλια για λιγες μερες.
Το απογευμα εχω χορο(επιτελους,το τελευταιο μαθημα το εχασα γιατι ειχε βγει εξω η σαρδελα και την εψαχνα σαν υστερικη)...
Αυριο ετοιμαζω βαλιτσες και μεθαυριο ΦΕΥΓΩ!!!!!!!!!
Αν και θα εχει μποφορ στο Αιγαιο και δεν ξερω αν θα φυγει το καραβι στην ωρα του, αλλα δεν με νοιαζει!Σημασια εχει οτι καποια στιγμη θα φυγει και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα παω διακοπες...
Αυτες τις μερες αναρωνει η μαμα και ολες οι δουλειες εχουν πεσει πανω μου....
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μακάρι να μπορούσα να πάρω και τον Χιονούλι μου αλλά δεν γίνεται οπότε θα αναλάβει η μαμά. Για το φαγητό και την παρέα εντάξει, αλλά χωρίς χαδάκια τι θα κάνει ο μικρός μου? Μου το ξέκοψε: χάδια δεν έχει
Ελπίζω να μη μου κρατάει μούτρα όταν θα γυρίσω
Mika
Δραστήριο μέλος
Τελεια!!!! Αντε επιτελους πολυ ταλαιπωρηθηκες, αλλα τελος καλο ολα καλα
καλο ταξιδι σε ολους εσας που θα πατε διακοπεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι πλέον επισήμως και νομίμως, αδειούχα για τους επόμενους μήνες. Λέω να προσπαθήσω να το χαρώ γιατί μετά έρχονται πιο δύσκολες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσω πολύ ωραίες γιορτές.
Ευτυχώς φτιάχτηκε και το p.c. του σπιτιού κι έτσι θα μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας όσο διάστημα θα είμαι σπίτι.
Επιτέλους, ολοκληρώθηκε και ο στολισμός του δέντρου μας και τώρα μπορώ να το καμαρώνω. Το έχουμε στολίσει από τις αρχές του Δεκεμβρίου αλλά κάτι του έλειπε και δεν ήμουν ευχαριστημένη (κάθε χρόνο όλο και κάτι θέλω να αλλάζω). Πήγαμε λοιπόν και δώσαμε τα ωραία μας λεφτουδάκια (55 ευρώ παρακαλώ πολύ) και πήραμε μερικά ωραία στολιδάκια. Και τώρα που άδειασε η τσέπη, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Τουλάχιστον το δέντρο μας είναι πολύ ομορφότερο από πέρσυ....
Ο μπέμπης με έχει τρελάνει στην κλωτσιά, γι'αυτό σας αφήνω. Πάω να τεντωθώ λιγάκι μπας και ησυχάσει...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ελπίζω του χρόνου τα Χριστούγενα να μπορώ να λέω κι εγώ τα ίδια και να έχω ή να περιμένω ένα μπέμπη ή μια μπέμπα.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Gemini καλές διακοπές και με το καλό να έρθει η μεγάλη μέρα που θα υποδεχτείτε και επίσημα τον μπέμπη σας!
Σαρδέλα, Ασπασία και όποιος άλλος φεύγει για χριστουγεννιάτικες διακοπές καλό ταξίδι και κοιτάξτε να περάσετε καλά!
Το λαπτοπ κι εγώ μαζί μου θα το έχω. Βέβαια αν ήταν στο χέρι μου θα κάναμε χωριστές διακοπές. Εγώ στη Ρόδο κι αυτό στην Αθήνα. Ας όψεται η διπλωματική!
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Να περάσετε καλά και να προσέχετε τα μικρά σας. ΦιλιάΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα...
Ξυπναω κατα τις 3μιση απο το κλαμα της σαρδελας. Εκανε μια βολτα στο δωματιο ουρλιαζοντας και εκανε εμετο. Εκατσα λιγο μαζι της και μετα ξανακοιμηθηκα. Οταν ξυπνησα ειδα οτι ειχε ξανακανει εμετο λιγο πιο περα...Δεν ηταν φαγητο που δεν ειχε χονεψει, αλλα σαλια.
Τι να κανω?Να την παω στον γιατρο?
Αυριο ταξιδευουμε με το καραβι και φοβαμαι μην κανει παλι εμετο...
Ismini
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
αντε καλως μας ηρθε εμας στα βορεια, και σε σας συντομα
Συνημμένα
Καλημέρα αδειούχες και μη. Εδώ κολλάει το άντε να χιονίσει να δούμε άσπρη μέρα.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool