Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα σας παιδιά..... Νερίνα σχολείο, άντρας σχολείο, Νάσια βήχει στο κρεββάτι μου όχι σχολείο, γάτος ψάχνει τη γάτα του σε ένα ντουλάπι, εγώ τρέχω γύρω απο τον εαυτό μου αποδεικνύοντας έτσι, ότι η θεωρία περί καταγωγής του ανθρώπινου είδους απο τους πιθήκους είναι αληθινή και μάλιστα επεκτείνεται και σε άλλα ζώα ουροφόρα (φέροντα ουρά εννοώ), γιατί θυμίζω κατά πολύ τα ζώα όταν κυνηγάνε την ουρά τους. Δεν μπορεί κάπου θα τη βρώ και τη δικιά μου, προς το παρόν κουτουλάω σε τοίχους, αλλά δεν ανησυχώ εξάσκηση χρειάζομαι.:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι εννοεις δεν βγαζει γιοτα??? ακομα δεν εχ3ει συμπληρωθει παρα το κομματι επικοινωνια και links δεν εχω τα κειμενα χτες το φτιαξα ειναι νωρις ακομη βρε αλλα σημερα αυριο θαναι ενταξει υπολογιζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yasmin μπήκα κι εγώ και όταν πατάς στα links π.χ. στο Adoption βγάζει κάτι "κινέζικα" για τσεκαρέτο μήπως έχεις γράψει ελληνικούς χαρακτήρες και δεν τους δέχεται...:hmm:

οντως αυτο ειναι θα τα βαλω τα ελληνικα με εικονες ηδη εβαλα αγγλικα στην πρωτη γενικα πως σας φαινεται??

Ωραιο ειναι μου αρεσε !

Πολύ καλό!:P

Καλησπερα σας!
Απο οτι βλεπω το θεμα κλεινει σημερα 3 μηνες(ασχετο)!
Πηγα για ψωνια με την βαφτιστηρα του μπαμπα και την αδελφη της, οι οποιες εχουν ερθει απο την Αγγλια για λιγες μερες.
Το απογευμα εχω χορο(επιτελους,το τελευταιο μαθημα το εχασα γιατι ειχε βγει εξω η σαρδελα και την εψαχνα σαν υστερικη)...
Αυριο ετοιμαζω βαλιτσες και μεθαυριο ΦΕΥΓΩ!!!!!!!!!
Αν και θα εχει μποφορ στο Αιγαιο και δεν ξερω αν θα φυγει το καραβι στην ωρα του, αλλα δεν με νοιαζει!Σημασια εχει οτι καποια στιγμη θα φυγει και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα παω διακοπες...
Αυτες τις μερες αναρωνει η μαμα και ολες οι δουλειες εχουν πεσει πανω μου....

Παιδιάάάάά! Μόλις με πήραν τηλέφωνο Ο.Κ. η βίζα οπότε φεύγω αύριο! Μεσημεράκι πετάω για το Αμμάν στην Ιορδανία και από εκεί στη Σαουδική Αραβία, στη Τζέντα που είναι ο τελικός μας προορισμός. Δεν είχε απευθείας πτήση αλλά σκασίλα μου!!! Γιούπι!!!! Άργησα σε όλα: ταυτοτητα, διαβατήριο, βίζα αλλά τέλος καλό όλα καλά. Θα πάρω μάλλον το laptop μαζί οπότε θα κρατήσουμε επαφή. Ο άνδρας μου μου είπε ότι είμαι άρρωστη που δεν πάω πουθενά χωρίς αυτό χι!χι! χι! λέτε να έχει δίκιο? :lol: Μακάρι να μπορούσα να πάρω και τον Χιονούλι μου αλλά δεν γίνεται οπότε θα αναλάβει η μαμά. Για το φαγητό και την παρέα εντάξει, αλλά χωρίς χαδάκια τι θα κάνει ο μικρός μου? Μου το ξέκοψε: χάδια δεν έχει:( Ελπίζω να μη μου κρατάει μούτρα όταν θα γυρίσω:hmm:

:up: Τελεια!!!! Αντε επιτελους πολυ ταλαιπωρηθηκες, αλλα τελος καλο ολα καλα:D :D καλο ταξιδι σε ολους εσας που θα πατε διακοπες

Καλησπέρααα...
Είμαι πλέον επισήμως και νομίμως, αδειούχα για τους επόμενους μήνες. Λέω να προσπαθήσω να το χαρώ γιατί μετά έρχονται πιο δύσκολες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσω πολύ ωραίες γιορτές.
Ευτυχώς φτιάχτηκε και το p.c. του σπιτιού κι έτσι θα μπορώ να επικοινωνώ μαζί σας όσο διάστημα θα είμαι σπίτι.
Επιτέλους, ολοκληρώθηκε και ο στολισμός του δέντρου μας και τώρα μπορώ να το καμαρώνω. Το έχουμε στολίσει από τις αρχές του Δεκεμβρίου αλλά κάτι του έλειπε και δεν ήμουν ευχαριστημένη (κάθε χρόνο όλο και κάτι θέλω να αλλάζω). Πήγαμε λοιπόν και δώσαμε τα ωραία μας λεφτουδάκια (55 ευρώ παρακαλώ πολύ) και πήραμε μερικά ωραία στολιδάκια. Και τώρα που άδειασε η τσέπη, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Τουλάχιστον το δέντρο μας είναι πολύ ομορφότερο από πέρσυ....

Ο μπέμπης με έχει τρελάνει στην κλωτσιά, γι'αυτό σας αφήνω. Πάω να τεντωθώ λιγάκι μπας και ησυχάσει...

Na την απολαυσης την αδεια υποψηφια μαννουλα.Να την χαρεις και του χρονου που θα χεις και τον μπομπιρα να βλεπεται μαζι το δεντρο ποιος σας πιανει!

Gemini σου εύχομαι οι φετινές γιορτές να είναι καταπληκτικές και οι πρώτες από μια ατελείωτη σειρά χαρούμενων στιγμών μαζί με τον μπεμπούλη σας.:P :P :P
Ελπίζω του χρόνου τα Χριστούγενα να μπορώ να λέω κι εγώ τα ίδια και να έχω ή να περιμένω ένα μπέμπη ή μια μπέμπα.;)

Gemini τα καλύτερα Χριστούγεννα απόλους περνάς. Άντε υποψήφια μανούλα, με το καλό, καλή λευτεριά και του χρόνου όντως θα ναι καλύτερα που θα χαζεύεις το δέντρο αγκαλιά με το μπόμπιρα! :inlove:

Ουφ! ΕΠιτέλους τελείωσα με το μάζεμα του σπιτιού. Μένει μόνο αύριο να ετοιμάσω τα πράγματά μου και βουρ για αεροδρόμιο (ευτυχώς φεύγω απόγευμα). Ευτυχώς θα με πάει η θεία μου γιατί με σακ-βοαγιάζ, Σάκη και λάπτοπ ένα δράμα θα ζούσα! Ο Σάκης έχει πάθει σοκ μετά την ηλεκτρική και δεν ξεμυτά κάτω από το κρεββάτι.

Gemini καλές διακοπές και με το καλό να έρθει η μεγάλη μέρα που θα υποδεχτείτε και επίσημα τον μπέμπη σας!

Σαρδέλα, Ασπασία και όποιος άλλος φεύγει για χριστουγεννιάτικες διακοπές καλό ταξίδι και κοιτάξτε να περάσετε καλά!

Το λαπτοπ κι εγώ μαζί μου θα το έχω. Βέβαια αν ήταν στο χέρι μου θα κάναμε χωριστές διακοπές. Εγώ στη Ρόδο κι αυτό στην Αθήνα. Ας όψεται η διπλωματική!

Καλημέρα από μένα και καλό ταξίδι σε όσους ταξιδεύουν!!!! Εμεις φεύγουμε σε δύο ώρες και επειδή δεν ξέρω να θα μπορέσω να ξαναμπώ στο site μέσα στις γιορτές(στο σπίτι δεν έχουμε Internet) Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννε σε όλους:) Να περάσετε καλά και να προσέχετε τα μικρά σας. Φιλιά

Καλημερα σας!
Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα...
Ξυπναω κατα τις 3μιση απο το κλαμα της σαρδελας. Εκανε μια βολτα στο δωματιο ουρλιαζοντας και εκανε εμετο. Εκατσα λιγο μαζι της και μετα ξανακοιμηθηκα. Οταν ξυπνησα ειδα οτι ειχε ξανακανει εμετο λιγο πιο περα...Δεν ηταν φαγητο που δεν ειχε χονεψει, αλλα σαλια.
Τι να κανω?Να την παω στον γιατρο?
Αυριο ταξιδευουμε με το καραβι και φοβαμαι μην κανει παλι εμετο...

Να παρεις τηλεφωνο το γιατρο κι εκεινος θα σου πει εαν χρειαζεται να την πας.

Πρωτο Χιονιιιιιι!!!!

Και ναι ΧΙΟΝΙΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Γιουπιιιιι...ισως τελικα ειναι λευκα τα χριστουγεννα φετος:D :up: :D :up: :D

Συνημμένα

• snowmanclr.gif
    snowmanclr.gif
    12 KB · Εμφανίσεις: 31
Ismini και εγω τοσο καιρο παρακαλαω για χιονι. Αλλα για το PC εχω ενα προγραμματακι πο χιονιζει την οθονη να μην το στερηθω τελειως:D αντε καλως μας ηρθε εμας στα βορεια, και σε σας συντομα:up:

Συνημμένα

• twinkle.gif
    twinkle.gif
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 48
Καλημέρα. Σαρδελίτσα δεν τη πας στο κτηνίατρο να έχεις και την ησυχία σου.:blink:
Καλημέρα αδειούχες και μη. Εδώ κολλάει το άντε να χιονίσει να δούμε άσπρη μέρα.:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back