Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ειμαστε 4 διαμερισματα γατοφιλων εναντιον 3. Νικησαμε!

ολεεεεε!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αποφασισαμε στη γενικη συνελευση της πολυκατοικιας μας (ειμαι και διαχειριστρια;) ) να ταϊζουμε τις αδεσποτες γατες από κοινού στην αυλη μας!
Ειμαστε 4 διαμερισματα γατοφιλων εναντιον 3. Νικησαμε!
:up: :up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολε ολε ολε μπραβο ισμινι
ασπασια μηπως να το ξανασκεφτεις κ να αλλαξεις προορισμο το μαυρο τραβαει την ζεστη

ολε ολε ολε μπραβο ισμινι
ασπασια μηπως να το ξανασκεφτεις κ να αλλαξεις προορισμο το μαυρο τραβαει την ζεστη
Ναι ρε γμτ και υποφέρω από την ζέστη... Μέχρι και το χειμώνα κοντομάνικα φοράω! Ελπίζω να μου'κανε πλάκα ο κολητός μου και να μην ισχύει... Προορισμό δεν αλλάζω με τίποτα! Εϊναι ένα ταξίδι που πάντα ήθελα να κάνω και τώρα μου το προσφέρουν στο πιάτο και όλα πληρωμένα!!!Οπότε αναμένετε φωτο δικές μου με μπούργκα :cool: :cool: :cool: :lol: :lol: :lol:

μπραβο βρε Ισμηνη,βρειτε μου κι εμενα μια τετοια πολυκατοικια να παω να μεινω:hmm:

:lol: yasmin πολύ καλό!!! Το δαχτυλίδι των ονειρων μου!!! Ισμήνη, παρέα θελετε στη πολύκατοικία? Γμτ έχασα την ευκαιρία να κανω το ιδιο όταν μας προτειναν την διαχειριση εκει που μενω (απαγορευεται ρητώς ενοικος ανευ κατοικιδίου και όλοι υποχρεουνται να φερνουν από 2 κιλά ξηρα τροφή εβδομαδιαιως) Καλά δεν θα ητανε!!!?
Κατα τα άλλα καλα. Ενα Σ/Κ ειχα να κανω καμια δουλίτσα αλλά χρειαζεται να αναιβουμε Αθηνα. Δινουν εξετασεις τα παιδια και πρεπει να ειμαστε στην Ομοσπονδια.... Το σπίτι χάλια!

Εμένα από εχθές άρχισαν να μου πηγαίνουν καλά τα πράγματα σε σημείο που άρχισα να ανησυχώ!!! Πρώτα πήρα το διαβατήριο στα χέρια μου:up: :up: :up: μετά ανέλαβε η φιλενάδα μου να τρέξει για τη βίζα, σήμερα είχα σχετική ησυχία στο γραφείο και μπόρεσα να κάνω μια λίστα του τι θελω να πάρω μαζί μου στο ταξίδι και τι ν'αγοράσω από εκεί, μου έφερε η Ελένη της πλακέτες για τα μωρά μου και τέλος, γυρνόντας σπίτι βρήκα το laptop μου! Ενώ είχα πάρει το πρωί να ρωτήσω και μου είχαν πει οτι δεν είναι ετοιμο, τελικά πήραν τηλ.στο σπίτι ότι το έφτιαξαν και πήγε ο άνδρας μου και το πήρε!!! Τόση χαρά μαζεμένη δεν θα την αντέξω...:blink: :blink: :blink:
Τι συμβαίνει? Είχα τόσο καιρό ανάδρομο Ερμή ή δεν ξέρω τι άλλο και τώρα μου γύρισε? Φτου-φτου μη με ματιάσω και ξαναπεράσω τα ίδια που πέρασα τους τελευταίους 2-3 μήνες!

:lol: :lol: :) :) :)
Ολα καλα να πάνε!!! Τυχερουλι....

Ισμήνη μπράβο :up::up::up:
Ασπασία όλα καλά θα πάνε! Αναμένουμε τις φωτογραφίες έστω και με μπούργκα!

ΥΓ:Έχω βάσιμες υποψίες ότι η σχολή μου είναι υπό κατάληψη

Γυναίκες καλησπέρα. Σήμερα συμμάζεψα και προετοιμάστηκα ψυχολογικά και αγοραστικά για την κατασκευή μελομακάρονων αύριο μετά του καλού μου και χορηγού της οικογένειας, ο οποίος τη βρίσκει να συμμετέχει στην ιεροτελεστία παρασκευής διαφόρων γλυκοσκευασμάτων και όχι μόνο. Θα σας ενημερώσω για τη πορεία όπως και θα σας ανεβάσω τη συνταγή, η οποία χωρίς να είναι πρωτότυπη, είναι αυτή που χρησιμοποιεί η οικογένεια της μαμάς εδώ και αιώνες για να φτιάχνει μελομακάρονα. Πλέον αποκαλούνται τα μελομακάρονα της Μπάρμπι (Μπάρμπι φωνάζουμε τη μαμά μας, εκ του Βαρβάρα, αλλιώς καμμία ομοιότης, εάν εξαιρέσεις ένα φετίχ που έχει με τα μαλλιά, κατά τα άλλα επάξια φέρει το όνομα της πολιούχου του πυροβολικού). Venseremos μελομακαρονοκατασκευαστές και μελομακαρονοκατασκευάστριες!!!!!!!!:rolleyes: :rolleyes:

Παιδιά γειά σας και απο μένα.... 'Υστερα απο ούτε και εγώ ξέρω πόσο καιρό έκανα να μπώ... :redface: ήρθα ξανά!!!!!
Το site έτοιμο, το δέντρο στολίστικε την προηγούμενη Παρασκευή στις 12 το βράδυ (μιας και είχα τρομερή υπερένταση), αλλά απο τότε προσπαθώ να πείσω τον Ζιζού ότι οι μπάλες δεν είναι μπάλες για παιχνίδι, αλλά για ντεκόρ.....:hmm: Πάντως προσπαθώ, αν και απο την μέση και κάτω είναι αστόλιστο....:blink: για να μην φτάνει..
'Ερχονται Χριστούγεννα και είπαμε για μια χρονιά να κάτσουμε σπίτι μας τα δυό μας ( τα τεσσερά μας μάλλον) και να μην ξενιτευτούμε..
Την Δευτέρα είναι η μέρα για τα μελομακάρονα, αν και δεν ξέρω πως θα προλάβω να τα φτιάξω στο μαγαζί...
Θα δείξει....

ΚΑλημερα Ξυπνησα και ηταν ετσι

Πολυ θα θελα αλλα δεν το βλεπω Ντεμι σεζον τα Χριστουγεννα Χιονι μονο στα ορη τα αγρια βουνα
Παιδια βλεπουν παιδικα απο την αγρια νυχτα
Γατος καθεται με τα παιδια Εγω καφε και κανω ανακαλυψεις!
Γλυκα θα φτιαξω απο βδομαδα.Ομορφη Κυριακη σε ολους και ολες

Καλημέρα , μας έφτιαξες την μέρα γιώτα (και τι δεν θα δινα να ήμουν εκεί) αν και όταν βγούμε από το σπίτι θα απογοητευτούμε με ντάλα ήλιο που έχει.

Υ.Γ.Το έκλεψα και το έκανα wallpaper.

Καλημέρα! Ξύπνησα προ ολίγου και πίνω τον δεύτερο καφέ μπας και συνέλθω! Χθες το βράδυ βγήκαμε και μιας κι έχω ξεσυνηθήσει το ξενύχτι τα βρηκα σκούρα με το πρωινό ξύπνημα... Λοιπόν, χθες που ήμουν με την φιλενάδα μου από τη Σαουδική Αραβία, μου είπε ότι ναι, θα φοράμε υποχρεωτικά πάνω από τα ρούχα μας ένα μαύρο ριχτό φορεμα, την επωνομαζόμενη abaya, που φοράνε όλες οι γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες. Μου έχει ήδη παραγγείλει το δικό μου και θα με περιμένει μόλις φτάσω. Το φοράνε μόνο σε δημόσιους χώρους, ενώ στα σπίτια το βγάζουν και μενουν με τα κανονικά ρούχα. Τώρα σπαζοκεφαλιάζω τι ρούχα να πάρω μαζί γιατί πρέπει να βγάλω πάλι τα καλοκαιρινά μου. Έχει 30 βαθμούς κελσίου στη Jeddah τώρα. Πάντως μου είπε να πάρω και μαγιώ γιατί εντός για τις ντοπιες δεν επιτρέπεται το μπάνιο, υπάρχουν ιδιωτικές παραλίες για τους τουρίστες.Πάλι καλά γιατί φέτος που πήρα μονο λίγες μέρες άδεια τον Ιούλιο ήμουν αδιαθετη και είναι ζήτημα αν έκανα 7-8 μπάνια όλο το καλοκαίρι.... Πρώτα ο Θεός αν δεν πάει τίποτα στραβά με τι βίζα ή δεν ξερω τι άλλο Πέμπτη πετάω!!!!:) :P :P :P

Καλημέρα. Πονοκεφαλιασμένη και ξενυχτησμένη σήμερα κι εχω κι ένα κάρο δουλειές συν το στόλισμα του δέντρου που όλο ανέβαλλα, αλλά στο τέλος θα με βρίσει ο καλός μου! :( Επίσης θα επιχειρήσω να φτιάξω λαχανοντολμάδες.
maxi welcome back.
Ασπασία, όχι δεν ζηλέυω. Σιγά τώρα... Χρστούγεννα στη Τζέντα... μμμμμ (:( ). άντε βρε καλά να περάσεις!!! :)
Νερίνα, είδα στη συνταγή ότι βγαίνουν πολλά τα μελομακάρονα, δεν στέλνεις και κανένα από δω? Τι, όλα μονοι σας θα τα φάτε?:P

καλημερα για μενα καλησπερα για εσας :) με ξυπνησε πρωι πρωι το γατουνι μου και μετα επεσε για υπνο φαινετε ηθελε ολοδικο του το κρεβατι :lol: εχτες στολισα το δεντρο αλλα δεν του εδωσε καμμια σημασια ουτε στους καινουργιους καναπεδες (ευτυχως) μονο παει να ξυσει τα πατουνια του ......περιμενω την τεταρτη γεματη χαρα την αδερφουλα και την ξαδερφη προβλεπονται αοιθανες γιορτες φετος ελπιζω να χιονισει
......υπεροχες εορτες και για εσας να περασετε πολυ καλα :)

Καλό σας βράδυ. Έφτιαξα μελομακάρονα και τώρα είμαι σωριασμένη στον καναπέ σε κατάσταση υπαρξιακού σοκ. Που πας κυρά μου ξυπόλητη προς τα μελομακάρονα;:mad:
Ασπασία άμα ξαναπαραπονεθείς για τα ρούχα θα σε πάρω μπάλλα με τα μελομακάρονα μου.:mad: :redface: :rolleyes: :inlove:
Γιώτα το γνωστό, δεν μπορώ να το γράψω τώρα, είμαι πτώμα!!!:rolleyes: :redface:

Καλη ξεκουραση ! Ποσα φτιαξατε?:)

ΚΑλημερα Καλη εβδομαδα ..6 μερες πριν τα Χριστουγεννα Παιδια σχολειο ,γατος ξαπλωνει πανω στο τραπεζι του σαλονιου Συμπληρωνει την διακοσμηση μαζι μετα κερια.Συζυγος δουλεια
Εγω λεω να την κανω για την σπηλια μου

Οσο για τον αι Βασιλη
β βγηκε απο την φυλακη και ερχεται.Φιλακια.
Για Ασπασια. Με 30 βαθμους Χριστουγεννα ...Υπεροχο!Καλο ταξιδι καλες εμπειριες

Καλημερα κι απο μενα! Περιμενω την Πεμπτη για να παρω το δωρο διοτι εχω μεινει χωρις ΜΙΑ κ υ ρ ι ολ ε κ τ ι κ α!
(Ευτυχως εχω κονσερβες για το Σιβα και το Βαλεντινο) στην αναγκη τρωω αυτες!
Με τη διαχειρηση δεν ειναι τοσο ευκολο γιατι μεχρι στιγμης βαλαμε δυο φορες δικα μας λεφτα για παραλαβη πετρελαιου και ακομα μας χρωστανε...Αυτο με το ταϊσμα των γατων ξεκινησε απο μια συζητηση που ειχαμε στη Γενικη συνελευση για το οτι εχω 2ο γατο (ειχα ακομα το Βαλεντινο) και ειπε καποιος που μενει στο Ισογειο οτι ταΙζει μερικες γατες. Τους εχει δωσει και ονοματα!(Σταχτουλης, Μπεζουλης και αλλα χρωματονοματα:) ) Ετσι εγω προτεινα οποιος θελει να φερνει τροφη και να βαζουμε στα πιατακια που εχει ο τυπος. Αυτο γιατι λειπει συχνα λογω δουλειας. Αργοτερα ισως πιασω κανενα και το στειρωσω γιατι προβλεπεται γατομαζωξη! Προς το παρον εχουμε τρεις. Δυο γατους και μια θηλυκια.
(Θα βαλω φωτο οπως επισης και του Βαλεντινο που εχει μεγαλωσει κι αλλο!)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back