Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα!Κι εμεις εδω ηλιο,κι εχουμε πολλες δουλειες και ψωνια,και βουρτσισμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρες!!:happy:
Λιακάδες και πολύ-πολύ αέρα έχει εδώ... Και το 'χουμε ρίξει κι εμείς στη φασίνα (τα δίποδα, γιατί τα τετράποδα κυνηγιούνται ως συνήθως).:D Αλλά μάλλον ήταν λίγο αυτογκόλ να σκουπίσω τη βεράντα σήμερα, με τόσο αέρα. Μέσα σε δέκα λεπτά έχει μαζέψει ακόμα περισσότερα φύλλα από όσα είχε πριν.:/: Doh!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καιρικά φαινόμενα vs Σου-Μου 1-0 (Σου Μου own goal).

Καλημέρα και απο τας εξωτερικάς. Προς εκπληξης μου....και εδώ ήλιο έχει. :confused::confused:

Έιναι λίγο κουφός ο καιρός αλλά...θα του περάσει είμαι σίγουρη. Θα γυρίσει στις συνηθισμένες του βροχες και κρύα. :blink::lol:

Καλησπέρα και απο μένα... τώρα κάθισα...:(
έχει μια ψιλοσυννεφιά τώρα, πρίν ήλιο.. και θα την εκμεταλλευτώ να την πέσω για λίγο... γιατί το παιδί "τραυματίστηκε" το βράδυ με την αλλαγή φύλου, και δεν έκλεισα μάτι, ολο το βράδυ απο το κλάμμα.

Καλησπέρες κι από μένα! Εμείς έχουμε λιακάδα σήμερα και ζέστη, ότι να 'ναι είναι και ο καιρός μου φαίνεται

Καλησπερα και απο εμενα...!:) Ο καιρος τωρα στη Νεα Σμυρνη δειχνει μια χαρα...! Εχει πολυ ηλιο και λιγο αερακι...:happy:

Καλησπέρες κι από μένα! Εμείς έχουμε λιακάδα σήμερα και ζέστη, ότι να 'ναι είναι και ο καιρός μου φαίνεται

Διαβαζω .....καλα? Αυτο ειναι το Μαρακι!:D Που ησουν κρυμενη τοσο καιρο βρε ψυχη? Σε κανενα γατοτουνελ φανταζομαι σφηνωσες1;):lol:
Μας ελειψες βρε :kiss::D
Εγω σημερα πηγα για shoping therapy (τι κανουμε τοσο καιρο διαιτα?)
και οταν γυρισα το μεσημερι ο Αρουλης μου εκανε ενα χουνερι, μα ενα χουνερι. Μεσα σε δυο ωρες πηγα στην κολαση και γυρισα:hmm:
Να συνελθω για τα καλα και θα σας τα πω ολα.:)

Διαβαζω .....καλα? Αυτο ειναι το Μαρακι!:D Που ησουν κρυμενη τοσο καιρο βρε ψυχη? Σε κανενα γατοτουνελ φανταζομαι σφηνωσες1;):lol:
Μας ελειψες βρε :kiss::D

Ναι αγαπητή μου, διαβάζεις πολύ καλά, it's me!!! :D:D:D Και μένα μου λείψατε πάρα πολύ

Ξανα-καλωσήρθες Mia_m κι από μένα!:)

Νίκη τι πάθατε καλέ; Φαντάζομαι είστε οκ τώρα, ε; :blink:

Ναι βρε Νίκη, τι έγινε? Συνήλθες απ'το σοκ, να το πάθουμε κι εμείς???

Νικακι ολα καλα;

Άντε βρε Νικούλα πες μας και μας έχει φάει η αγωνία ????

Μαράκι καλώς όρισες πάλι πίσω μας έλειψες βρε πολύ τι κάνεις????

Μαράκι καλώς όρισες πάλι πίσω μας έλειψες βρε πολύ τι κάνεις????
Μια χαρά είμαι, θα τα λέμε συχνά πλέον :D

Άντε και να μας πεις λεπτομερώς τι έκανες!!!!

Μαράαααακιιιιιιιιιιιι.......χαίρομαι που σε ξαναβλέπω!!!!:up::up::up:
Αντε να μας πεις και τα νέα σου τώρα:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Υ.Γ. Νίκι μου τι έγινε??:/:
Δεν πήρες και τηλέφωνο....:hmm:

Δωρακι βαλε το MEGA.Ο Μαμαλακης μαγειρευει στην Καλυμνο.:D
Εστω και νοερα ειμαστε μαζι σου!;) :kiss::lol:

Καλε αυτο ελεγα και στους βιρμανους,με πηρε η γιαγια μου και μου το ειπε,αλλα επλενα το μπαλκονι και το εχασα.Εδω δεν εχουμε αποχευτευση και πρεπει να πλενουμε μετα τις 8 για να στεγνωνουν τα νερα.Μαζευομαστε λοιπον σαν τους βρικολακες και εμφανιζομαστε στα μπαλκονια κραδαινοντας λαστιχα και σκουπες σαν τους λωλους.Αυτα τα ειπε ο Μαμαλακης;:P:lol:
Σας αρεσε η Καλυμνος;Θα μας έρθετε;

Να ερθουμε λιγο χλωμο το βλεπω.:(
Και εγω το μισο ειδα (μετα τις 7.30).Τωρα απο την Καλυμνο αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι φαινεται αγονη. Δεν ειδα πρασινο πουθενα!:hmm:
Παντος τα πλανα απο τα τοπια γραφικα.Και πρεπει να εχει και καποια αρχαια.:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back