Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά έκανες, κι εγώ ήθελα να κοιμηθώ ως αργά σήμερα, αλλά βλέπεις ατύχησα λίγο! Άντε καλό κουράγιο και σήμερα στη δουλειά;)

Ευχαριστω!!! :D

Αυριο καθαρισμα σπιτι. Ελπιζω τουλαχιστον γιατι εχω να τελειωσω και κατι δουλειες για την δουλεια μου την δευτερα πρωι.....και εχω μονο την κυριακη να τα κανω γιατι δεν προλαβα τις αλλες μερες....:redface:

Ουφ κουραζομαι......Αλλα τι να κανουμε...Ο γυρισμος στην ελλαδα θελει θυσιες :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μιa_m άλλαξες avatar.... και τρόμαξα να σε γνωρίσω..!!!:lol::redface:
Ευτυχώς έχεις και την άλλη την ξάπλα...και σε γνώρισα απο το μπικίνι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε ναι, είπα να κάνω μια ανανέωση!!:lol::lol:
Να φαίνονται λίγο και οι ματάρες μας, όχι μόνο οι κοιλάρες μας:lol::lol::lol:

Ολα καλά όλα ωραία, δουλειά δεν έχω βρει ακόμα, γατί δεν έχω ακόμα, ολη τη βδομμάδα θα τρέχω για χαρτιά σε υπουργεία και πρεσβείες αλλα μια χαρα, το αντέχω...Το άλλο δεν αντεχω.. 4 χρόνια μένω σ'αυτό το απίτι και είχα δει δυο κατσαριδούλες στο συνολο.Γυρνάω φετος σεπτέμβρη μετά της διακοπές και μεσα σε δυο μήνες εχς σκοτώσει πάνω απο 12!!!!:sick::sick::mpliaks:Σκέφτομαι να βωνάξω ανθρωπο για απεντόμωση θα φυγω δυο μέρες απ'το σπίτι και όλα καλά ... Το γατάκι μου θα ερθει πάνω κατω σε κανα 5μηνο, θα έχει προβλημα με τα χημικά??:hmm:

Τις μισώ τις μισώ τις μισώ τισ βρομοκατσαρίδες....:mad::mad::mad:

Ολα καλά όλα ωραία, δουλειά δεν έχω βρει ακόμα, γατί δεν έχω ακόμα, ολη τη βδομμάδα θα τρέχω για χαρτιά σε υπουργεία και πρεσβείες αλλα μια χαρα, το αντέχω...Το άλλο δεν αντεχω.. 4 χρόνια μένω σ'αυτό το απίτι και είχα δει δυο κατσαριδούλες στο συνολο.Γυρνάω φετος σεπτέμβρη μετά της διακοπές και μεσα σε δυο μήνες εχς σκοτώσει πάνω απο 12!!!!:sick::sick::mpliaks:Σκέφτομαι να βωνάξω ανθρωπο για απεντόμωση θα φυγω δυο μέρες απ'το σπίτι και όλα καλά ... Το γατάκι μου θα ερθει πάνω κατω σε κανα 5μηνο, θα έχει προβλημα με τα χημικά??:hmm:

Τις μισώ τις μισώ τις μισώ τισ βρομοκατσαρίδες....:mad::mad::mad:

Εγω θα σου ελεγα απο το να πληρωσεις για απεντομωση και να εχεις και τα χημικα στο σπιτι....περιμενε 5 μηνες το γατακι σου! Και εσυ θα ξεφορτωθεις τις κατσαριδες δωρεαν αλλα και αυτο θα εξασκησει τις κυνηγητικες του ικανοτητες :P:D

Καλημερα,με ενα πλατυ χαμογελο:D:D:D. Σημερα ειναι Κυριακη , και ο καιρος προμηνειεται θαυμασιος. Παω να ετοιμασω το πρωινο μου και μετα θα βγω για τις κυριακατικες εφημεριδες.Με τον πρωινο καφε μου, το ξεφυλλισμα των εφημεριδων ειναι η αγαπημενη μου ωρα, του πρωινου της Κυριακης!:D
Καλη Κυριακη!:D:D:D

εδώ ο καιρός προμηνειεται μουντός. άν είμαστε τυχεροί μπορεί και να βρέξει.

Χτες βράδυ επιχείρησα να γυρίσω από την κόρινθο οδικός. Πρώτη φορά τρόμαξα τόσο. Έχω βρεθεί σε καταγιδες παγιδευμένη στην πειραιώς να αναρωτιέμαι αν θα με παρασύρει κανένα ποτάμι στο κέντρο της αθήνας, αλλά ποτέ δεν βίωσα κάτι τέτοιο.

Για μία απόσταση δεκαπέντε λεπτών κανονικά (από διυλιστήρια μέχρι κινέτα) χρειάστηκα τουλάχιστον 40 λεπτά καθώς κινούμουν με μάξιμουν 30 χλμ με τα αλάρμ αναμένα το πίσω φως ομίχλης τους υαλοκαθαριστήρες στο φούλ να μην επαρκούν, ορατότητα στα 2 μέτρα, και καταρακτώδη βροχή. Βρισκόμουν σε σημείο της εθνικής χωρίς φωτισμό οπότε έπρεπε να βασιστώ στα δικά μου φώτα (με πορείας , μικρή και μεγάλη σκάλα αναμένη καθώς και τα προβολάκια) για να δώ την λωρίδα που έπρεπε να κινηθώ.

Περιτό να σας πώ ότι ξεκίνησα από τη μεσαία με αυτή την τρομερή ταχύτητα των 30 χλμ και χωρίς να το καταλάβω είχα βρεθεί στη δεξιά και έβλεπα τις μπάρες δίπλα μου.

Έχω μια απορία. Τόσα χρήματα μας ζητάνε πλέον σε φόρους. Το κομμάτι από ελευσίνα και μετά το δώσανε σε ιδιότες. Πήγαν με το έτσι θέλω σε μία νύχτα τα διόδια στα 2.80 (από 2) και καλά για να διατηρούν το δρόμο σε καλή κατάσταση. Είμαι υπερβολική που ζητάω να απομακρύνεται το νερό από το οδόστρωμα και μερικά φώτα να βλέπουμε που πηγαίνουμε;...

Ε ναι, είπα να κάνω μια ανανέωση!!:lol::lol:
Να φαίνονται λίγο και οι ματάρες μας, όχι μόνο οι κοιλάρες μας:lol::lol::lol:
Ειναι υπέροχη η φωτο που έβαλες και ΥΠΕΡΟΧΕΣ οι ματάρες σας. Να μου φιλήσεις το γατουνι σου.:up:

Καλημερα,με ενα πλατυ χαμογελο:D:D:D. Σημερα ειναι Κυριακη , και ο καιρος προμηνειεται θαυμασιος. Παω να ετοιμασω το πρωινο μου και μετα θα βγω για τις κυριακατικες εφημεριδες.Με τον πρωινο καφε μου, το ξεφυλλισμα των εφημεριδων ειναι η αγαπημενη μου ωρα, του πρωινου της Κυριακης!:D
Καλη Κυριακη!:D:D:D
Καλή Κυριακή !!!Καλημέρα, καλησπέρα!!!:D

εδώ ο καιρός προμηνειεται μουντός. άν είμαστε τυχεροί μπορεί και να βρέξει.

Χτες βράδυ επιχείρησα να γυρίσω από την κόρινθο οδικός. Πρώτη φορά τρόμαξα τόσο. Έχω βρεθεί σε καταγιδες παγιδευμένη στην πειραιώς να αναρωτιέμαι αν θα με παρασύρει κανένα ποτάμι στο κέντρο της αθήνας, αλλά ποτέ δεν βίωσα κάτι τέτοιο.
Περιτό να σας πώ ότι ξεκίνησα από τη μεσαία με αυτή την τρομερή ταχύτητα των 30 χλμ και χωρίς να το καταλάβω είχα βρεθεί στη δεξιά και έβλεπα τις μπάρες δίπλα μου.

Έχω μια απορία. Τόσα χρήματα μας ζητάνε πλέον σε φόρους. Το κομμάτι από ελευσίνα και μετά το δώσανε σε ιδιότες. Πήγαν με το έτσι θέλω σε μία νύχτα τα διόδια στα 2.80 (από 2) και καλά για να διατηρούν το δρόμο σε καλή κατάσταση. Είμαι υπερβολική που ζητάω να απομακρύνεται το νερό από το οδόστρωμα και μερικά φώτα να βλέπουμε που πηγαίνουμε;...
Τι λες βρε Σταυρούλα μου??? Πολύ επικίνδυνο. Και μόλις σκεφτομουν πριν το διαβάσω άραγε πώς να γύρισε η Σταυρούλα το βράδυ αργά?? Ειχε κίνηση? Πού να φανταστώ τη βροχή. Και βέβαια έχεις δίκιο που ζητάς καλλίτερες συνθήκες στον δρόμο. Αλλά πού να ευαισθητοποιηθούν οι ειδικοί και καραχαρίες των δικών μας χρημάτων???:hmm:

Γεια σας και απο μενα και καλη Κυριακη!

Prince τι περιπετεια ηταν αυτη χθες? Πω πω εγω δεν το συζηταω θα τα ειχα παιξει. Ουφ να λεμε ευτυχως που ολα πηγαν καλα και δεν ειχαμε τιποτα αλλα!!! Αθλια η κατασταση αθλια! Ακους εκει να μην εχουν φωτα!!!

Θέλω να φύγει αυτός ο μήνας, να φύγει αυτή η χρονιά:( Να κοιμηθώ και να ξυπνήσω λοβοτομημένη:cry:

Θέλω να φύγει αυτός ο μήνας, να φύγει αυτή η χρονιά:( Να κοιμηθώ και να ξυπνήσω λοβοτομημένη:cry:

Καλημέρα σε όλους. Τι έγινε βρε Στελλάκι:hmm:

Όλο για θανατικά ακούω, όλο για σκατοκαταστάσεις... βαρέθηκα. Βαρέθηκα να μετράω σκοτωμένα ζώα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στην Εθνική (και μωρά ζωάκια... που βρέθηκαν τα μωρά στην Εθνική; ). Επίσης μιλάνε για εξαγορά της εταιρείας:confused: με όλα τα συνεπακόλουθα...

Κακή χρονιά ήταν:(

Άσε Στελλάκι κι εγώ όταν θέλω να κατέβω στο κέντρο της Ρόδου που απέχει 55 χιλιόμετρα ο μεγαλύτερος μου εφιάλτης είναι τα ζωάκια που θα δω σκοτωμένα από κάτι ηλιθίους που πάνε με υπερβολικές ταχύτητες.
Εντωμεταξύ πάντα έχω τα μάτια μου ανοικτά να μην μου πεταχτεί κάτι και μέχρι τώρα δόξα ο Θεός το απέφυγα κάνα δύο φορές που έτυχε:(

χθες το βράδι στο Σκάι είχε ρεπορτάζ με την δράση της οργάνωσης PETA.Το είδε κανείς?

Καλημέρα σας! Σπίτι σήμερα :) Ξεκίνησε η σχολή και μπήκα ξανά στη ρουτίνα μου. Πρωϊνά σχολή να αρπάζομαι με τους καθηγητές/μαθητές καθημερινά και να ψιλοκλαίω τα λευτάκια που δίνω στη σχολή κλπ...

Στελλίτσα τι να σου πω :/: υπομονή? κάποια στιγμή τελειώνει και αυτή η ριμάδα και ψάχνεις αφορμή να την ξαναγεμίσεις από κάπου :/:

Καλημερα
Στελλα αστα να πανε... εχω παθει σοκ , την Κυριακη ειδα πρωτη φορα σκυλακι να χαροπαλευει στο δρομο και δεν μπορω να το ξεχασω και σε δρομο που ανετα μπορουσε να αποφευχθει

Μαρακι καλη αρχη σου ευχομαι. Τι σπουδαζεις???

Εγω ειμαι σπιτι σημερα και λογω απεργιας (η συμβαση ανανεωνεται μες την βδομαδα, αλλα με πολυ λιγοτερα λεφτα) και επειδη κατι εχει παθει απο χθες το ματακι μου και θ απαω στον οφθαλμιατρο σημερα να το δει...

Περαστικά, Νάνσυ, για το μάτι σου! Να πας άμεσα στο γιατρό διότι... η Γαύδος δεν νομίζω ότι έχει οφθαλμίατρο!:P Για να μην ξεχνιόμαστε...

ιιιιι καλα λες!!!
θα παω το μεσημερακι , μαλλον εχει σπασει αγγειο απο την τοση πιεση τελευταια...εχει κοκκινισει το ερμο
Στην Γαυδο τουλαχιστο Στελλακι δεν θα εχει και απο τα ¨αλλα¨:(

Καλημέρες κι από μένα!:)
Απεργώ κι εγώ σήμερα και μέσα στις επαναστατικές-αγωνιστικές μου δραστηριότητες ενέταξα και το pet-shopping.:P Στοκάραμε κροκέτες, κονσερβούλες schesir για λιχουδιές, αμπούλες και -φυσικά- πολλά μπαλάκια!:lol:

Στελλίτσα μου...:kiss: Εντατικότατο ΝινοΜέλιασμα σου προτείνω για σήμερα.
Νάνσυ, περαστικά στο μάτι!

μερσι Αλικη
μου αρεσει ο τροπος που απεργειςςςςς!!!!!
εγω θα παω απογευμα σουπερ μαρκετ με μια φιλη που σημαινει θα το κλεισουμε παλι το μαγαζι... 4 ωρες ψωνιζουμε.... και φυσικα πριν θα περασουμε για κροκετινκ!
αν ο γιατρος δεν μου κλεισει κανα ματι....

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back