Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα. Μάγισσα, είναι οι γέννες του Αυγούστου τώρα που παίρνουν σειρά, μέχρι να έρθουν οι γέννες του Φεβρουαρίου - Μαρτίου:( "Τι είχες, Γιάννη; - Τι είχα πάντα" την ξέρεις την παροιμία;

Κι έπειτα σου λέει ο άλλος ότι δεν θεωρεί τη στείρωση ενδεδειγμένη μέθοδο για δεσπομένα κι αδέσποτα:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Μάγισσα, είναι οι γέννες του Αυγούστου τώρα που παίρνουν σειρά, μέχρι να έρθουν οι γέννες του Φεβρουαρίου - Μαρτίου:( "Τι είχες, Γιάννη; - Τι είχα πάντα" την ξέρεις την παροιμία;

Κι έπειτα σου λέει ο άλλος ότι δεν θεωρεί τη στείρωση ενδεδειγμένη μέθοδο για δεσπομένα κι αδέσποτα:/:

Ακριβώς αυτό εγώ είχα βρει 3 τα 2 τα έδωσα για το 3ο δεν βρήκα τίποτα ακόμα και τον έχω στο μπαλκόνι φυσικά θα τον στειρώσω όταν έρθει η ωρα αλλά μέχρι τότε τι κάνουμε?

και η Κλειώ δεν τον θέλει καθόλου ούτε έξω να τον βλέπει και είναι και αδέσποτο που ξέρω και εγώ τι έχει δες ακριβώς τι γίνεται εδώ και τι να κάνω εγώ τον θέλω αλλά είναι πολλά τα προβλήματα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν του έβαζες μια κούτα με πανάκια και ρούχα παλιά μέσα για να είναι στα ζεστά και παράλληλα να ψάχνεις να του βρεις οικογένεια; Αν τον εμβολίαζες κιόλας... άρχοντας. Η Κλειώ θα συνηθίσει την παρουσία του, ειδικά έξω που δεν την ενοχλεί, απλώς θέλει χρόνο.

Τι να πω, να πάνε όλα καλά...

Αν του έβαζες μια κούτα με πανάκια και ρούχα παλιά μέσα για να είναι στα ζεστά και παράλληλα να ψάχνεις να του βρεις οικογένεια; Αν τον εμβολίαζες κιόλας... άρχοντας. Η Κλειώ θα συνηθίσει την παρουσία του, ειδικά έξω που δεν την ενοχλεί, απλώς θέλει χρόνο.

Τι να πω, να πάνε όλα καλά...

Του έχω μία παλιά αμμολεκάνη με πετσέτες και μία κουβέρτα μέσα και του έχω και φαγητό και νερό και από όλα μέχρι λουράκι του έβαλε ο άντρας μου αυτός που δεν τον θέλει αλλά δεν θέλω να τον πιέσω και πολύ και τώρα νομίζω ότι βήχει ο μικρός και έχει και λίγο τσίμπλα στο ένα του ματι!!!!!

Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβάρο....... Θα δούμε άσε και είναι ένας χαδιάρης!!!!!

όσο για τα εμβόλια όλο και κάτι θα κάνω αλλά θέλω πρώτα να δώ και με γιατρό μπας και κάνουμε και την στείρωση και το 5πλο εμβόλιο μαζί και τις εξετάσεις αίματος που πρέπει και μήπως βρώ κατί σε κάποια τιμή για όλα αυτά που να μπορώ να το κάνω!!!!!

Θα δούμε!!!!

:) Ε, άμα του έβαλε ο ίδιος το λουράκι... :D τι στο καλό, μάγισσα είσαι, κάνε τα μαγικά σου να αποκτήσει αδερφάκι η Κλειούλα και μετά τα πρώτα καβγαδάκια θα βιώσεις καταστάσεις που θα λες ότι αργήσατε να της πάρετε παρέα:)

Οι γάτοι της αυλής της εταιρείας που δουλεύω κατασκηνώνουν καθημερινά δίπλα στο πάρκινγκ μου και φυλάνε το αμάξι... :lol: όχι τίποτε άλλο, με δουλεύουν και οι συνάδελφοι:redface: και στο σχόλασμα, μην τυχόν και μπω στο αυτοκίνητο χωρίς να δώσω φαγητό, αρχίζουν χορωδία μέχρι να με βγάλουν έξω να ταΐσω... τα παλιόπαιδα:inlove:κατά τα άλλα, είναι αγριμάκια, δεν κάθονται να τα χαϊδέψω. Τουλάχιστον με κάνουν να χαμογελάω όταν τους βλέπω.

:) Ε, άμα του έβαλε ο ίδιος το λουράκι... :D τι στο καλό, μάγισσα είσαι, κάνε τα μαγικά σου να αποκτήσει αδερφάκι η Κλειούλα και μετά τα πρώτα καβγαδάκια θα βιώσεις καταστάσεις που θα λες ότι αργήσατε να της πάρετε παρέα:)

Οι γάτοι της αυλής της εταιρείας που δουλεύω κατασκηνώνουν καθημερινά δίπλα στο πάρκινγκ μου και φυλάνε το αμάξι... :lol: όχι τίποτε άλλο, με δουλεύουν και οι συνάδελφοι:redface: και στο σχόλασμα, μην τυχόν και μπω στο αυτοκίνητο χωρίς να δώσω φαγητό, αρχίζουν χορωδία μέχρι να με βγάλουν έξω να ταΐσω... τα παλιόπαιδα:inlove:κατά τα άλλα, είναι αγριμάκια, δεν κάθονται να τα χαϊδέψω. Τουλάχιστον με κάνουν να χαμογελάω όταν τους βλέπω.

Εμένα κατάφερε ακόμα και τον δύσκολο τον άντρα μου να τον χαιδέψει!!!!
και με τον που τον ακουμπίσεις αρχίζει χουρ χουρ χουρ!!!!
Αλλο πράγμα είναι πολύ χαδιάρης και όταν του βάζω φαί αυτός δεν παει στο φαί για χάδια έρχεται!!!!!!:inlove:

Καλημέρα σε όλους. Εγώ πήξιμο απογραφές και κλείσιμο. 31 επιστρέφω σπιτάκι μου Αθήνα:)

Καλημέρα σε όλους. Εγώ πήξιμο απογραφές και κλείσιμο. 31 επιστρέφω σπιτάκι μου Αθήνα:)
Κορτσούδια χτενιστείτε,παρφουμαριστειτε,κάντε πεντικιούρ και βάλτε το καλύτερο σας κολάρο...Αιμιλιος is back in town:up:

Κορτσούδια χτενιστείτε,παρφουμαριστειτε,κάντε πεντικιούρ και βάλτε το καλύτερο σας κολάρο...Αιμιλιος is back in town:up:

Καλώς όρισες είμαστε έτοιμες ανοίξαμε και σε περιμένουμε!!!!!!!:P:P:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Αγαπητή μου ο Αιμίλιος βρίσκεται ήδη ιγκόγκνιτο στην Αθήνα εδώ και μέρες η γατομάνα του γυρίζει να τον παραλάβει:D

:lol::lol::lol:Αγαπητή μου ο Αιμίλιος βρίσκεται ήδη ιγκόγκνιτο στην Αθήνα εδώ και μέρες η γατομάνα του γυρίζει να τον παραλάβει:D
Αχα..έτσι είναι οι σταρ..και εγώ που είμαι φαν πως δε το πήρα πρέφα?Στα μέρη μου είναι?
Αντε καλά σε θέλουμε και σένα,έλα:P

Αχα..έτσι είναι οι σταρ..και εγώ που είμαι φαν πως δε το πήρα πρέφα?Στα μέρη μου είναι?
Αντε καλά σε θέλουμε και σένα,έλα:P

Σε απόσταση αναπνοής από την μικρή σου βρίσκεται για αυτό να την προσέχεις :lol::lol::lol:
Άντε να κανονίσουμε και πάλι κάνα καφέ:)

Σε απόσταση αναπνοής από την μικρή σου βρίσκεται για αυτό να την προσέχεις :lol::lol::lol:
Άντε να κανονίσουμε και πάλι κάνα καφέ:)
Εννοείς μετά το τσιμπούσι?Για να χωνέψουμε?:D:up:

Εννοείς μετά το τσιμπούσι?Για να χωνέψουμε?:D:up:

Όχι άλλο φάι. Θα αρχίσω δίαιτααα:cool:

Άντε καλώς να γυρίσεις Ουρανία:).
Δεν ήξερα ότι ο Αιμίλιος είναι Αθήνα. Θα το πω το απόγευμα στο Σιντί:lol::lol:.

Άντε καλώς να γυρίσεις Ουρανία:).
Δεν ήξερα ότι ο Αιμίλιος είναι Αθήνα. Θα το πω το απόγευμα στο Σιντί:lol::lol:.

Μας αρέσουν και οι ώριμες γυναίκες:D.

Μαγισσουλα δεν σε φοβαμαι εσενα παιδι, με την θετικη ενεργεια που εχεις ολα θα πανε καλα για το πανθηρακι.Ηταν να μην πεσει στα χερια σου!;):lol::lol:
Ρανια, αντε με το καλο να γυρισεις σπιτι, να δει και ο Αιμιλιακος την μαμα του γιατι σιγουρα θα του εχεις λειψει.:DΟπως φανταζομαι σου ελειψε και σενα το γατοπαιδακι σου.;):lol::lol:

Μας αρέσουν και οι ώριμες γυναίκες:D.
Εμ για αυτό το είπα και γω. Λοιπόν πάω αγοράζω ροζ λουράκια με στρασάκια και φρου φρου και αρώματα και σας περιμένουμε για καφέ.....και ότι....προκύψει:lol::lol:.
Γιατί όλο για μικρούλια βλέπω τελευταία και πρέπει κάτι να γίνει και με τις ώριμες κυρίες του my cat.
Όχι ότι δεν παθαίνω την πλάκα μου με τόσα γατουλάκια. Αλλά άλλη η χάρη της ώριμης, σοβαρής, ανεξάρτης κυρίας:rolleyes::rolleyes:.

άλλη η χάρη της ώριμης, σοβαρής, ανεξάρτης κυρίας:rolleyes::rolleyes:.
Πάντως την μουρμούρα του Σιντιού-εντός-αγκαλιάς ακόμα τη σκέφτομαι και πεθαίνω στα γέλια! :lol: :lol: :rolleyes:

Μαγισσουλα δεν σε φοβαμαι εσενα παιδι, με την θετικη ενεργεια που εχεις ολα θα πανε καλα για το πανθηρακι.Ηταν να μην πεσει στα χερια σου!;):lol::lol:
Ρανια, αντε με το καλο να γυρισεις σπιτι, να δει και ο Αιμιλιακος την μαμα του γιατι σιγουρα θα του εχεις λειψει.:DΟπως φανταζομαι σου ελειψε και σενα το γατοπαιδακι σου.;):lol::lol:

Εννοείται Νίκη μου 8 και η σημερινή. Παρασκευή μεσάνυχτα φτάνω σάββατο πρωϊ παραλαμβάνω το μικρό μου:up:

Εμ για αυτό το είπα και γω. Λοιπόν πάω αγοράζω ροζ λουράκια με στρασάκια και φρου φρου και αρώματα και σας περιμένουμε για καφέ.....και ότι....προκύψει:lol::lol:.
Γιατί όλο για μικρούλια βλέπω τελευταία και πρέπει κάτι να γίνει και με τις ώριμες κυρίες του my cat.
Όχι ότι δεν παθαίνω την πλάκα μου με τόσα γατουλάκια. Αλλά άλλη η χάρη της ώριμης, σοβαρής, ανεξάρτης κυρίας:rolleyes::rolleyes:.

Εννοείται ότι θα σας επισκεφτούμε και εσάς. Και τι κυρία τι στυλ. Όλα τα λεφτά το σιντόνι:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back