Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα κορίτσια. Βρίσκομαι στο αεροδρόμιο και είπα να περάσω την ώρα μου μαζί σας. Είμαι πολύ στεναχωρεμένη γιατί όπως κατέβαινα για Ρόδο στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας από την απέναντι μεριά μία μαμά γάτα με ένα τσούρμο γατάκια ήταν στην άκρη του δρόμου και μάλιστα είχε βγάλει το ποδαράκι της χωρίς να έχει αίσθηση του κινδύνου για να περάσει.:( Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα αμάξια τρέχουν εκεί με μεγάλες ταχύτητες και εγώ από την απέναντι μεριά είχα πίσω μου ένα σωρό αυτοκίνητα. Τι να απέγιναν άραγε τα γατάκια με τρώει αυτή η σκέψη από την ώρα που τα είδα. Και δεν μπορείς να γυρίσεις ούτε καν πίσω σε αυτό το δρόμο. Άτιμοι δρόμοι. Δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας θα έπρεπε να είναι όπως στο εξωτερικό με προστατευτικά σε όλη την πορεία τους

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα κορίτσια. Βρίσκομαι στο αεροδρόμιο και είπα να περάσω την ώρα μου μαζί σας. Είμαι πολύ στεναχωρεμένη γιατί όπως κατέβαινα για Ρόδο στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας από την απέναντι μεριά μία μαμά γάτα με ένα τσούρμο γατάκια ήταν στην άκρη του δρόμου και μάλιστα είχε βγάλει το ποδαράκι της χωρίς να έχει αίσθηση του κινδύνου για να περάσει.:( Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα τα αμάξια τρέχουν εκεί με μεγάλες ταχύτητες και εγώ από την απέναντι μεριά είχα πίσω μου ένα σωρό αυτοκίνητα. Τι να απέγιναν άραγε τα γατάκια με τρώει αυτή η σκέψη από την ώρα που τα είδα. Και δεν μπορείς να γυρίσεις ούτε καν πίσω σε αυτό το δρόμο. Άτιμοι δρόμοι. Δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας θα έπρεπε να είναι όπως στο εξωτερικό με προστατευτικά σε όλη την πορεία τους

Γυρνας πισω Αθηνα Ουρανια? Καλο ταξιδι και πολλα μουσουδοφιλα στο Αιμιλιακι.Φανταζομαι χαρουλες που θα κανει οταν ξαναδει την γατομαμα του.:D
Και εγω πριν λιγο που βγηκα να παρω κατι,ειδα στην πυλωτη μια ταρταρουγιτσα(αν ειδα καλα μες στο σκοταδι).Εχω στο αυτικινητο παντα καποια κονσερβουλα(για τετοιες περιπτωσεις) και την εβαλα σε μια γωνια της πυλωτης.Δυστυχως οταν γυρισα μετα απο λιγο η κονσερβα ηταν ακομη εκει.:(:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γυρνάω Νικάκι απλά στεναχωρέθηκα στην σκέψη ότι τα επόμενα αυτοκίνητα που ακολούθησαν χτύπησαν τα γατάκια. Μια ολόκληρη γατοοικογένεια:(

Μην το σκεφτεσαι βρε Ρανια,μπορει να τρομαξαν τελικα και να εκαναν πισω.
Καλο σου ταξιδι και καλο χουρχουρισμα με τον Αιμιλιο!

Καλησπέρα σε όλους από την αθήνα αυτή την φορά. Απολαμβάνω τρελά χουρχουρίσματα με τον Αιμιλιάκο ο οποίος δεν ξεκολά από δίπλα μου το τέρας με έχει μπερδέψει πόσες φορές σήμερα. Τώρα κοιμάται ανάποδα κολλημένος δίπλα μου. :)

Καλημέρα σας !!!!!!!!!!!! Ξύπνησα νωρίς και κουτουλάω στις 11 θα πάω όμως για καφέ και πιστεύω ότι θα περάσω τέλεια ................Αλλά νυστάζω γιατί απόφάσισα το βράδυ να μην παω τον μικρό απάνω στον ξενώνα (μιας και ο καλός μου ήταν Χαλκιδική για δουλειές) και αυτός από την χαρά του δεν με άφησε στιγμή μονη μου!!!! Ολο το βράδυ ήταν αγκαλία μου αριστερή μερια εγώ αριστερή και αυτός δεξιά μερία άλλαζα εγώ τσουπ να σου κι αυτός!!!
Επίσης γύρω στις 4.30 αποφάσισε να πλυθεί και σκέφτηκε να με περάσει και εμένα ένα χεράκι!!!! στα μαλιά μου που τελικά του άρεσαν φυσικά και για παιχνίδι και άρχισε να τα τραβάει .......... τον μάλωσα και κοιμηθήκαμε .......
Με λίγα λόγια ο ύπνος με τον Μορφέα δεν είναι και τόσο ονειρικός όσο λενε......γιατί εγώ νυστάζω ακόμα!!!!! :(:(:(:(
Το πρωία κατά τις 8 τον πήρε χαμπάρι η Κλειώ που ήταν μέσα και από εκείνη την ώρα πάει και η τελευταία ελπιδα ύπνου που είχα γιατί αρχίσανε το κυνηγητό και το κχι κχι ξανα μανά.....

Μήπως έκανα λάθος με το 2ο γατί ???? γιατί όσοι ήξεραν δεν μου έλεγαν κουβέντα?????? Θέλω να κοιμηθώ ......:/::/::/::/:

Πάω να φτιάξω καφέ μπας και ανοίξει το μάτι μου και μπορέσω να βγω από το σπίτι και πάω για καφέ!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα και απο τον Βρικόλακα...Στις 4 κοιμήθηκα και απο τις 6 είμαι ξύπνια...:down:

Γιατρέ, θα ζήσω???:hmm:
Έχει ζέστη.. αλλά μουντάδα/υγρασία... μέρα για γατοσκιλούνιγκ.. και mycat.:up:

Καλημέρα και απο τον Βρικόλακα...Στις 4 κοιμήθηκα και απο τις 6 είμαι ξύπνια...:down:

Γιατρέ, θα ζήσω???:hmm:
Έχει ζέστη.. αλλά μουντάδα/υγρασία... μέρα για γατοσκιλούνιγκ.. και mycat.:up:

Εγώ θα πάω για καφέ και θα ζουλιξω γκρί γατάκι!!!!!!:up::up::up:

καλημέρα.... και εγώ μετά την ελευση της ρέινας σπάνια κοιμάμαι το βράδυ.... απλώς τα νιώθω να με ποδοπατάνε και να σφάζονται για μια θέση στο "μικρό" διπλό κρεβάτι μου που κοιμάμαι μόνη μου.....

μαζί δεν κάθονται στο κρεβάτι... ένας από τους δύο αποχωρεί με καυγά.....

Εγώ θα πάω για καφέ και θα ζουλιξω γκρί γατάκι!!!!!!:up::up::up:

Και εγώ θα παω καφέ το μεσημέρι όμως... :)

Καλημέρα Σταυρούλα!!:cool:

Καλημέρα, αν και τέτοια ώρα καλησπέρα πρέπει να πω! Κοιμήθηκα 8 ώρες σήμερα και είμαι μια χαρά, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απ' αυτό! Εγώ θα πάω για καφέ στην γιαγιά μιας φίλης μου, βλέπετε συμπαραστέκομαι και τους ηλικιωμένους ανθρώπους, μια και δεν έχω γιαγιά ή παππού και όσο να 'ναι το έχω ανάγκη! Αλήθεια, εσείς έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη να μιλήσετε με έναν ηλικιωμένο? Έχουν μια πολύ ωραία σοφία μπορώ να πω

Μολις γυρισα απο τον ιδιο καφε που θα πηγαινε και η μαγισσουλα, παρεα με το υπεροχο γκριζακι.:kiss::inlove::inlove:
Θεσσαλονικεις, η μερα εξω ειναι υπεροχη και προσφερεται για βολτουλα και καφεδακι εξω!:up:Μην μεινετε σπιτι με αυτην την λιακαδα!;)
Καλο μεσημερι σε ολους.:D:D:D

Μολις γυρισα απο τον ιδιο καφε που θα πηγαινε και η μαγισσουλα, παρεα με το υπεροχο γκριζακι.:kiss::inlove::inlove:
Θεσσαλονικεις, η μερα εξω ειναι υπεροχη και προσφερεται για βολτουλα και καφεδακι εξω!:up:Μην μεινετε σπιτι με αυτην την λιακαδα!;)
Καλο μεσημερι σε ολους.:D:D:D

Οι άλλοι να βγούν εμεις μόλις μπήκαμε!!!!! και αν και μέσα σε σπίτι ήπιαμε τον καλύτερο καφέ με την πιο ωραία θέα την πορδίτσα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τη βαρέθηκα αυτή τη ζέστη!! :( Θέλω λίγο φθινόπωρο!!!! Βροχή!! Μουντάδα!! Δροσούλα!! Ότι πρέπει για αγκαλίτσες!!! :)

Καλησπέρα σας. Είμαι στο χωριό και όχι δε θέλω κρύο ούτε βροχή, τουλάχιστον ως αύριο το απόγευμα που θα γυρίσω στην Αθήνα. Περνάω ωραία, ήρθαν και τα καλοκαιρινά γατάκια, με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι ζουν και τα τρία και μάλιστα είναι παχουλά που σημαίνει ότι τελικά τα προσέχουν. Ειδικά ένας κόκκινος που μας είχε υιοθετήσει το καλοκαίρι ήρθε μέσα στο πρώτο τέταρτο που φτάσαμε σπίτι:D.

Μάγισσα και Νίκη,πέρδονταν η άτιμη κι όσο ήσασταν εκει;Πάω στοιχημα ότι κι απο κοντα ειναι υπεροχη...Δε μοιαζει με το Σειριακι μικρο;

Μάγισσα και Νίκη,πέρδονταν η άτιμη κι όσο ήσασταν εκει;Πάω στοιχημα ότι κι απο κοντα ειναι υπεροχη...Δε μοιαζει με το Σειριακι μικρο;

Ειναι ίδια Δώρα μου και η μικρή είναι πολύ μούρη!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πω πω ειναι απο τα γατια που θα ηθελα πραγματικα να δω απο κοντα...Δεν τη βγαλατε καμια φωτο βρε;

Πω πω ειναι απο τα γατια που θα ηθελα πραγματικα να δω απο κοντα...Δεν τη βγαλατε καμια φωτο βρε;

Μόνο μία παρα πολλές θα σου στείλω με μέιλ γράψε πμ το μέιλ σου για να σου στείλω!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

Δε χρειαζεται ΡΜ,το εχω και στο προφιλ μου ετσι κι αλλιως,moukelis@hotmail.com.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back