aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:33 Η aalyah έγραψε: #14.941 03-11-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το γλυκό μου... Κι εγώ παντού Πίπιδες βλέπω!! Αγοράκι είναι (Πίπης), 13,5 χρονών ήδη!! Θα το διαβάσω οπωσδήποτε το θέμα του!! Click για ανάπτυξη... Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η CrazyTourists: #14.942 03-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου! Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η aalyah έγραψε: #14.943 03-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! Click για ανάπτυξη... Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.944 03-11-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Click για ανάπτυξη... εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #14.945 03-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Click για ανάπτυξη... Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η CrazyTourists: #14.946 03-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η aalyah έγραψε: #14.947 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Το γλυκό μου... Κι εγώ παντού Πίπιδες βλέπω!! Αγοράκι είναι (Πίπης), 13,5 χρονών ήδη!! Θα το διαβάσω οπωσδήποτε το θέμα του!! Click για ανάπτυξη... Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:38 Η CrazyTourists: #14.942 03-11-08 14:38 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου! Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η aalyah έγραψε: #14.943 03-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! Click για ανάπτυξη... Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.944 03-11-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Click για ανάπτυξη... εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #14.945 03-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Click για ανάπτυξη... Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η CrazyTourists: #14.946 03-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η aalyah έγραψε: #14.947 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αγοράκι ε? Καλά το κατάλαβα απο τις φωτό! Είναι και το δικό σου μπουμπούτσικο (μεταφραση: στρουμπουλο) όπως ήταν ο Φριξούλης μου! Click για ανάπτυξη... Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η aalyah έγραψε: #14.943 03-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! Click για ανάπτυξη... Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.944 03-11-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Click για ανάπτυξη... εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #14.945 03-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Click για ανάπτυξη... Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η CrazyTourists: #14.946 03-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η aalyah έγραψε: #14.947 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ε βέβαια!! Τα έχουμε τα πιασιματάκια μας!!! Click για ανάπτυξη... Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:27 Η μαγισσα έγραψε: #14.944 03-11-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Click για ανάπτυξη... εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #14.945 03-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Click για ανάπτυξη... Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η CrazyTourists: #14.946 03-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η aalyah έγραψε: #14.947 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Το βλέπω το βλέπω. Αλλά εμένα έτσι μ'αρέσουν τα γατιά. Να κεφτεδοφέρνουν λίγο στο σχήμα. Οπως η Ιριδα ένα πράγμα. Οταν γυρίσω ελλάδα θα βάλω πιο πολλές φωτό στο γκάλλερι. Και απο τον Φριξούλη και απο τους Τέιζ και Μπαγκίρα (επίσης μωρά μου που "έφυγαν"). Να δεις Φρίξο να γεμίσει το μάτι σου! (μην πω και όλη η οθόνη σου) Τα άλλα ήταν λεπτούτσικα. Click για ανάπτυξη... εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η aalyah έγραψε: #14.945 03-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Click για ανάπτυξη... Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η CrazyTourists: #14.946 03-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η aalyah έγραψε: #14.947 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: εμένα πρέπει να ομολογήσω ότι μου αρέσουν τα λεπτά γατιά να είναι κομψά και να φαίνονται αιλουροειδή!!!! Click για ανάπτυξη... Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:18 Η CrazyTourists: #14.946 03-11-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η aalyah έγραψε: #14.947 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α εμένα αν δεν έχουν κάτι απο κιοφτέ κάτι απο λουκουμά δεν με τρελένουν. Όλα φυσικά μ'αρέσουν (φυσικότατα) αλλά στα μπουμπούτσικα έχω αδυναμία! Click για ανάπτυξη... Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η aalyah έγραψε: #14.947 03-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Έτσι!! Να ζουπάς κοιλίτσα!!! Click για ανάπτυξη... Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:39 Η μαγισσα έγραψε: #14.948 03-11-08 16:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τουρλωτη τουρλωτη!!! Και μαγουλάκια!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CrazyTourists Εκκολαπτόμενο μέλος Η CrazyTourists αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η CrazyTourists: #14.949 03-11-08 16:49 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Έτσι είναι η Κλειώ αλλά για να της ζουπίξεις την κοιλίτσα ούτε να το σκεφτείς δεν κάθεται με τίποτα!!!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:00 Η aalyah έγραψε: #14.950 03-11-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CrazyTourists: Ούτε ο Πίπης μου θέλει αλλά...σπάνια τη γλιτώνει!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί ο Φριξος νομίζετε ήθελε? Αλλά αν το έβαζα εγώ στο μυαλό μου....δεν το γλύτωνε το ζούληγμα!! Ε και στο τέλος εβλεπε οτι δεν ξέφευγε και παραδινόταν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2008 στις 17:07 Η μαγισσα έγραψε: #14.951 03-11-08 17:07 Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό πιάνει μόνο στον Μορφέα με την Κλειώ δεν γίνεται αν δεν το θέλει να το κάνεις χτυπιέται μέχρι να φύγει1!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 20:34 Η aalyah έγραψε: #14.952 05-11-08 20:34 Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας και απο εδώ! Να ευχηθώ σε όλους σήμερα (ειδικά του αντιεξουσιαστές) καλό bonfire night!!! Και για μια ακόμα χρονιά αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν ο Guy Fawkes είχε πετύχει εκείνη την νύχτα τον σκοπο του. Και για του κομικ-maniacs.....Remember remember the fifth of November.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:01 Η Raisa έγραψε: #14.953 07-11-08 08:01 Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε όλοι καλά, και τα γατόνια σας το ίδιο! Παρασκευή σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου Διάσημο μέλος Η Μαρία Γάτσιου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.026 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2008 στις 08:15 Η Μαρία Γάτσιου: #14.954 07-11-08 08:15 Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σε όλουςΠαρασκευή,με τι καρδιά να πάω στη σχολή;Δεν το παίρνω απόφαση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κείρα Δραστήριο μέλος Η Κείρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Παλλήνη (Αττική). Έχει γράψει 798 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Κείρα έγραψε: #14.955 10-11-08 09:47 Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ria23 έγραψε: #14.956 10-11-08 09:53 τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τσαγκαροδευτερα αχ!!!!!!!!!!!!!ωωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο μας και καλη τυχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η aretha έγραψε: #14.957 10-11-08 10:03 Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή εβδομάδα κι από μένα! Καλή επιτυχία, Άρτεμη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:05 Η stellak έγραψε: #14.958 10-11-08 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κείρα: Καλή βδομάδα! Κορίτσια κάντε και για μένα ένα Ωωωμ που έχω ραντεβού για δουλειά σήμερα Click για ανάπτυξη... Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #14.959 10-11-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 746 747 748 749 750 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 748 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ωωωωμμμμμμμ Αλλά.... Τι τη θες, μωρέ, τη δουλειά; Κάτσε σπίτι να γίνεις full-time γατο-mom! Καλημέρα, (επιτέλους) χειμώνιασε Κι έχω μια δύσπνοια σήμερα από την υγρασία... Click για ανάπτυξη... οντως!!και μενα ξεκινησε η αλλεργια μου!!!!!!!!!αχ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2008 στις 10:11 Η moukelis έγραψε: #14.960 10-11-08 10:11 Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημερα! Αστα Στελλα,κι εμενα με εχει πεθανει το άσθμα... Καλη εβδομάδα σε όλες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.