giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:52 Η giota έγραψε: #141 30-09-06 08:52 kαλημερα Παιδια βλεπουν τον Νοντι, γατος νιαουριζει να βγει εξω ,κι εγω πινω καφε στα γρηγορα για να προλαβω γενικως Ηλιος επικρατει εξω με μια υποψια συνεφιας μακρινης αλλα ειναι ομορφα εξω.Ευχομαι ολοι και ολες να στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:03 Η nena έγραψε: #142 30-09-06 09:03 Καλημέρα. Το "μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλο λόγο να μην πείς" το ξέρετε; Μεγάλη κουβέντα: "Θα έρθουμε Αθήνα, η Νερίνα τη περνάει ελαφρά την ίωση"είπε , "μη φας έχουμε γλάρο" είπε η μοίρα. Χάλια ο λαιμός της Νερίνας και ψιλοφλερτάρει με τον πυρετό. Το ότι δεν θα πάμε Αθήνα δεν με χαλάει, τη Νερίνα που κυκλοφορεί σαν δημόσιος υπάλληλος που του τελείωσαν οι διακοπές ποιος την κάνει καλά; Η Νάσια σα ζαβό χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί τη πληροφορία, οπότε περιμένω τη δική της γκρίνια προς το τέλος της εβδομάδας.Κατά τα άλλα, η μέρα είναι όμορφη σαν Φθινόπωρο που σέβεται τον εαυτό του, ο πατέρας ετοιμάζεται να βγεί, τα παιδιά τα είπα και εγώ υπήρξα και καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:27 Η maxi2 έγραψε: #143 30-09-06 09:27 Καλημέρα και απο μένα... Ξεκίνησα τον δεύτερο καφέ.. το πρώτο πλυντήριο, η ηλεκτρική οκ και έμειναν τα ψώνια στον Βερόπουλο και αλλαγή βρύσης στον νεροχύτη... Ο Χρήστος θα έρθει το μεσημέρι (ευτυχώς τελειώνει η άσκηση σήμερα) και έτσι το μεσημέρι προβλέπεται με ξάπλα και "παιδί του λαού" στο dvd. Μετά ύπνος φυσικά γιατί ο ένας δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα και εγώ ψευτοκοιμήθηκα μιας και ο Ζιζού είχε όρεξη για παιχνίδια με το κεφάλι μου.. Τώρα τα μωρά μου κάνουν τρεχαλίτσες.... Καλό ΣΚ σε όλους και όλες.. Περαστικά στις αρρωστούλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:15 Η Ελένη1 έγραψε: #144 30-09-06 10:15 Καλημέρα!!!! Περαστηκά σε όσους ταλαιπωρούντε από τις ιώσεις. Νερίνα δεν είσαι η μόνη κι εμείς σχεδιάζαμε εκδρομή στη Στυμφαλία, εδώ και 10 μέρες, και ο Βασίλης ψιλοβήχει (πάλι). Τον έχω σε στενή παρακολούθηση. Ο ήλιος λάμπει, καιρός για πλυντήριο...Εγώ πίνω το καφεδάκι μου πριν ξεκινήσω τις δουλειές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η nena έγραψε: #145 30-09-06 10:52 just test! Κάτι το πιασε και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα. Ξανά καλημέρα πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η anabou έγραψε: #146 30-09-06 10:52 Καλημέρα κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους από τις ιώσεις! Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα ! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:16 Η χριστινα έγραψε: #147 30-09-06 12:16 Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
kαλημερα Παιδια βλεπουν τον Νοντι, γατος νιαουριζει να βγει εξω ,κι εγω πινω καφε στα γρηγορα για να προλαβω γενικως Ηλιος επικρατει εξω με μια υποψια συνεφιας μακρινης αλλα ειναι ομορφα εξω.Ευχομαι ολοι και ολες να στε καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:03 Η nena έγραψε: #142 30-09-06 09:03 Καλημέρα. Το "μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλο λόγο να μην πείς" το ξέρετε; Μεγάλη κουβέντα: "Θα έρθουμε Αθήνα, η Νερίνα τη περνάει ελαφρά την ίωση"είπε , "μη φας έχουμε γλάρο" είπε η μοίρα. Χάλια ο λαιμός της Νερίνας και ψιλοφλερτάρει με τον πυρετό. Το ότι δεν θα πάμε Αθήνα δεν με χαλάει, τη Νερίνα που κυκλοφορεί σαν δημόσιος υπάλληλος που του τελείωσαν οι διακοπές ποιος την κάνει καλά; Η Νάσια σα ζαβό χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί τη πληροφορία, οπότε περιμένω τη δική της γκρίνια προς το τέλος της εβδομάδας.Κατά τα άλλα, η μέρα είναι όμορφη σαν Φθινόπωρο που σέβεται τον εαυτό του, ο πατέρας ετοιμάζεται να βγεί, τα παιδιά τα είπα και εγώ υπήρξα και καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:27 Η maxi2 έγραψε: #143 30-09-06 09:27 Καλημέρα και απο μένα... Ξεκίνησα τον δεύτερο καφέ.. το πρώτο πλυντήριο, η ηλεκτρική οκ και έμειναν τα ψώνια στον Βερόπουλο και αλλαγή βρύσης στον νεροχύτη... Ο Χρήστος θα έρθει το μεσημέρι (ευτυχώς τελειώνει η άσκηση σήμερα) και έτσι το μεσημέρι προβλέπεται με ξάπλα και "παιδί του λαού" στο dvd. Μετά ύπνος φυσικά γιατί ο ένας δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα και εγώ ψευτοκοιμήθηκα μιας και ο Ζιζού είχε όρεξη για παιχνίδια με το κεφάλι μου.. Τώρα τα μωρά μου κάνουν τρεχαλίτσες.... Καλό ΣΚ σε όλους και όλες.. Περαστικά στις αρρωστούλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:15 Η Ελένη1 έγραψε: #144 30-09-06 10:15 Καλημέρα!!!! Περαστηκά σε όσους ταλαιπωρούντε από τις ιώσεις. Νερίνα δεν είσαι η μόνη κι εμείς σχεδιάζαμε εκδρομή στη Στυμφαλία, εδώ και 10 μέρες, και ο Βασίλης ψιλοβήχει (πάλι). Τον έχω σε στενή παρακολούθηση. Ο ήλιος λάμπει, καιρός για πλυντήριο...Εγώ πίνω το καφεδάκι μου πριν ξεκινήσω τις δουλειές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η nena έγραψε: #145 30-09-06 10:52 just test! Κάτι το πιασε και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα. Ξανά καλημέρα πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η anabou έγραψε: #146 30-09-06 10:52 Καλημέρα κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους από τις ιώσεις! Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα ! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:16 Η χριστινα έγραψε: #147 30-09-06 12:16 Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Το "μεγάλη μπουκιά να φας, μεγάλο λόγο να μην πείς" το ξέρετε; Μεγάλη κουβέντα: "Θα έρθουμε Αθήνα, η Νερίνα τη περνάει ελαφρά την ίωση"είπε , "μη φας έχουμε γλάρο" είπε η μοίρα. Χάλια ο λαιμός της Νερίνας και ψιλοφλερτάρει με τον πυρετό. Το ότι δεν θα πάμε Αθήνα δεν με χαλάει, τη Νερίνα που κυκλοφορεί σαν δημόσιος υπάλληλος που του τελείωσαν οι διακοπές ποιος την κάνει καλά; Η Νάσια σα ζαβό χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί τη πληροφορία, οπότε περιμένω τη δική της γκρίνια προς το τέλος της εβδομάδας.Κατά τα άλλα, η μέρα είναι όμορφη σαν Φθινόπωρο που σέβεται τον εαυτό του, ο πατέρας ετοιμάζεται να βγεί, τα παιδιά τα είπα και εγώ υπήρξα και καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:27 Η maxi2 έγραψε: #143 30-09-06 09:27 Καλημέρα και απο μένα... Ξεκίνησα τον δεύτερο καφέ.. το πρώτο πλυντήριο, η ηλεκτρική οκ και έμειναν τα ψώνια στον Βερόπουλο και αλλαγή βρύσης στον νεροχύτη... Ο Χρήστος θα έρθει το μεσημέρι (ευτυχώς τελειώνει η άσκηση σήμερα) και έτσι το μεσημέρι προβλέπεται με ξάπλα και "παιδί του λαού" στο dvd. Μετά ύπνος φυσικά γιατί ο ένας δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα και εγώ ψευτοκοιμήθηκα μιας και ο Ζιζού είχε όρεξη για παιχνίδια με το κεφάλι μου.. Τώρα τα μωρά μου κάνουν τρεχαλίτσες.... Καλό ΣΚ σε όλους και όλες.. Περαστικά στις αρρωστούλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:15 Η Ελένη1 έγραψε: #144 30-09-06 10:15 Καλημέρα!!!! Περαστηκά σε όσους ταλαιπωρούντε από τις ιώσεις. Νερίνα δεν είσαι η μόνη κι εμείς σχεδιάζαμε εκδρομή στη Στυμφαλία, εδώ και 10 μέρες, και ο Βασίλης ψιλοβήχει (πάλι). Τον έχω σε στενή παρακολούθηση. Ο ήλιος λάμπει, καιρός για πλυντήριο...Εγώ πίνω το καφεδάκι μου πριν ξεκινήσω τις δουλειές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η nena έγραψε: #145 30-09-06 10:52 just test! Κάτι το πιασε και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα. Ξανά καλημέρα πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η anabou έγραψε: #146 30-09-06 10:52 Καλημέρα κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους από τις ιώσεις! Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα ! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:16 Η χριστινα έγραψε: #147 30-09-06 12:16 Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μένα... Ξεκίνησα τον δεύτερο καφέ.. το πρώτο πλυντήριο, η ηλεκτρική οκ και έμειναν τα ψώνια στον Βερόπουλο και αλλαγή βρύσης στον νεροχύτη... Ο Χρήστος θα έρθει το μεσημέρι (ευτυχώς τελειώνει η άσκηση σήμερα) και έτσι το μεσημέρι προβλέπεται με ξάπλα και "παιδί του λαού" στο dvd. Μετά ύπνος φυσικά γιατί ο ένας δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα και εγώ ψευτοκοιμήθηκα μιας και ο Ζιζού είχε όρεξη για παιχνίδια με το κεφάλι μου.. Τώρα τα μωρά μου κάνουν τρεχαλίτσες.... Καλό ΣΚ σε όλους και όλες.. Περαστικά στις αρρωστούλες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:15 Η Ελένη1 έγραψε: #144 30-09-06 10:15 Καλημέρα!!!! Περαστηκά σε όσους ταλαιπωρούντε από τις ιώσεις. Νερίνα δεν είσαι η μόνη κι εμείς σχεδιάζαμε εκδρομή στη Στυμφαλία, εδώ και 10 μέρες, και ο Βασίλης ψιλοβήχει (πάλι). Τον έχω σε στενή παρακολούθηση. Ο ήλιος λάμπει, καιρός για πλυντήριο...Εγώ πίνω το καφεδάκι μου πριν ξεκινήσω τις δουλειές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η nena έγραψε: #145 30-09-06 10:52 just test! Κάτι το πιασε και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα. Ξανά καλημέρα πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η anabou έγραψε: #146 30-09-06 10:52 Καλημέρα κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους από τις ιώσεις! Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα ! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:16 Η χριστινα έγραψε: #147 30-09-06 12:16 Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!! Περαστηκά σε όσους ταλαιπωρούντε από τις ιώσεις. Νερίνα δεν είσαι η μόνη κι εμείς σχεδιάζαμε εκδρομή στη Στυμφαλία, εδώ και 10 μέρες, και ο Βασίλης ψιλοβήχει (πάλι). Τον έχω σε στενή παρακολούθηση. Ο ήλιος λάμπει, καιρός για πλυντήριο...Εγώ πίνω το καφεδάκι μου πριν ξεκινήσω τις δουλειές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η nena έγραψε: #145 30-09-06 10:52 just test! Κάτι το πιασε και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα. Ξανά καλημέρα πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η anabou έγραψε: #146 30-09-06 10:52 Καλημέρα κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους από τις ιώσεις! Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα ! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:16 Η χριστινα έγραψε: #147 30-09-06 12:16 Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
just test! Κάτι το πιασε και με πετάει έξω όταν προσπαθώ να στείλω μήνυμα. Ξανά καλημέρα πάντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 10:52 Η anabou έγραψε: #146 30-09-06 10:52 Καλημέρα κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους από τις ιώσεις! Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα ! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:16 Η χριστινα έγραψε: #147 30-09-06 12:16 Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους από τις ιώσεις! Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα ! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:16 Η χριστινα έγραψε: #147 30-09-06 12:16 Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι από εμένα. Περαστικά στους κρεββατομένους!! Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:52 Η giota έγραψε: #148 30-09-06 20:52 αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αντε να απαντησεις σε ερωτησεις της μικρης τωρα Τι ειναι στειρωση? τι θα τον κανει τον γατουλη ο γιατρος μαμα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:01 Η nena έγραψε: #149 30-09-06 22:01 Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 30 Σεπτεμβρίου 2006 στις 22:41 Η maxi2 έγραψε: #150 30-09-06 22:41 Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NERINA: Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια. Καλό σας βράδυ! Click για ανάπτυξη... Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις... Να τις χαίρεσαι και τις δύο.. Χριστιάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #151 01-10-06 00:16 καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερααααααααααααααααα ειμαι παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηη ολε ολε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:40 Η maxi2 έγραψε: #152 01-10-06 12:40 Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:42 Η ladycat έγραψε: #153 01-10-06 12:42 Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από maxi2: Γιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;; 'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;; Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:53 Η maxi2 έγραψε: #154 01-10-06 12:53 Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπράβο κοπέλα μου.... 'Αντε και ανώτερα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 12:55 Η χριστινα έγραψε: #155 01-10-06 12:55 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 14:01 Η anabou έγραψε: #156 01-10-06 14:01 Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επιτέλους βρε ladycat! Καλή αρχή εύχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofiagal Δραστήριο μέλος Η sofiagal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 539 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 17:40 Η sofiagal έγραψε: #157 01-10-06 17:40 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια Click για ανάπτυξη... ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2006 στις 18:54 Η purina έγραψε: #158 01-10-06 18:54 Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο λαδυ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 08:43 Η nena έγραψε: #159 02-10-06 08:43 Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2006 στις 09:11 Η Κατερίνα έγραψε: #160 02-10-06 09:11 Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα σε όλους! Πολύ γρήγορα δεν πέρασε το Σ/Κ? Ladycat, καλή αρχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.