giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ξεκίνησα τον δεύτερο καφέ.. το πρώτο πλυντήριο, η ηλεκτρική οκ και έμειναν τα ψώνια στον Βερόπουλο και αλλαγή βρύσης στον νεροχύτη...
Ο Χρήστος θα έρθει το μεσημέρι (ευτυχώς τελειώνει η άσκηση σήμερα) και έτσι το μεσημέρι προβλέπεται με ξάπλα και "παιδί του λαού" στο dvd. Μετά ύπνος φυσικά γιατί ο ένας δεν κοιμήθηκε όλη νύχτα και εγώ ψευτοκοιμήθηκα μιας και ο Ζιζού είχε όρεξη για παιχνίδια με το κεφάλι μου..
Τώρα τα μωρά μου κάνουν τρεχαλίτσες....
Καλό ΣΚ σε όλους και όλες..
Περαστικά στις αρρωστούλες....
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστηκά σε όσους ταλαιπωρούντε από τις ιώσεις.
Νερίνα δεν είσαι η μόνη κι εμείς σχεδιάζαμε εκδρομή στη Στυμφαλία, εδώ και 10 μέρες, και ο Βασίλης ψιλοβήχει (πάλι). Τον έχω σε στενή παρακολούθηση.
Ο ήλιος λάμπει, καιρός για πλυντήριο...Εγώ πίνω το καφεδάκι μου πριν ξεκινήσω τις δουλειές.

anabou
Διάσημο μέλος
Η Μίτσυ φορά αυτοσχέδιο κολλάρο πορτατίφ γιατί επιδυνώθηκε το έκζεμα στην κοιλίτσα της. Ο Σάκης κάθεται δίπλα της και την κοιτά αποσβολωμένος. Η μαμά μου μαγειρεύει Η θεία μου ήρθε πριν λίγο σε έξαλλη κατάσταση γιατί ο παππούς αποφάσισε να ζεστάνει γάλα με τον βραστήρα
! Μια τρελή τρελή οικογένεια εν δράση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγώ σήμερα είμαι Αθήνα για δουλειά κι έκανα κοπάνα από το σιδερωμα
Ολα καλά με εξαίρεση πως στις 3 το πρωί ο Πίου μίου αποφάσισε να πιάσει το τέρας κάτω από το σεντόνι και με ξύπνησε με μια γραντζουνιά στο δάχτυλο που πόνεσε ιδιαιτέρως πολυ! Καλό γατάκι
Κι εμένα με πετάει συχνά σήμερα και μου λέει error
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλό σας βράδυ!
maxi2
Δραστήριο μέλος
Και εμείς που απαντήσαμε τι καταλάβαμε; Το μικρό ζαβό μας έχει απαγορεύσει να συζητάμε το θέμα γιατί θα μας ακούσει ο γάτος και θα τρομάξει. Και να πεις ότι του είπαμε συνοπτικά; Μόνο βίντεο με την επέμβαση δεν του δείξαμε, αυτό στο ψυχολογικό του γάτου εαν το ακούσει πήγε και κόλλησε. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η σύγχρονη παιδαγωγική πρέπει να επαναπροσδιορίσει τις πρακτικές της ή ότι μπροστά στη Νάσια η επιστήμη σηκώνει τα χέρια.Καλό σας βράδυ!
![]()
Πάντως φαντάζομαι ότι θα είναι απόλαυση να κάνει ερωτήσεις ή παρατηρήσεις...
Να τις χαίρεσαι και τις δύο..
Χριστιάνα
ladycat
Διάσημο μέλος
maxi2
Δραστήριο μέλος
'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;;

ladycat
Διάσημο μέλος
ναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιριαΓιατί καλέ τέτοιες χαρούλες;;;;;;
'Εγινε κάτι συνταρακτικό;;;;;![]()
![]()
maxi2
Δραστήριο μέλος
'Αντε και ανώτερα!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Καλή σου επιτυχία..... Να σου πάνε όλα καλάναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια

anabou
Διάσημο μέλος
ΜΠΡΑΒΟ βρε , φτου-φτου μην σε ματιάσουμεναι ναι ναι με πηραν τηλεεφωνο για την θεση βοηθου διευθυντη καταστηματοσ απο τα λιντλ κ απο μια αλλη εταιρια

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπραβο λαδυ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ladycat, καλή αρχή!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool