ladycat
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα σε όλους και όλες.....
Ladycat ή Φροσάκι........
![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
και περαστικά σου βρέ......
αχ φιλενα δα μου σε ευχαριστω πολυ πολυ φιλακια αντε να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ σπίτι, μην τα ξαναλέμε, παιδιά σχολείο, χορηγός δουλειά, γάτος στο καναπέ δίπλα μου.
Για Ladycat: Χρόνια σου πολλά και ελπίζω να συνήλθες.
Για Ελένη: Πως είναι ο μικρός;
Για Amelie: Πονάει, το παθαίνω συχνά, κουράγιο.
Για Γιώτα: Ερώτηση κρίσεως: Κάτι πρωτότυπο: Μακαρόνια φάγαμε αυτή τη βδομάδα;
Για donandr: Άντε να φτιάχνουμε το αυτάκι του πιτσιρικά γιατί ο "καιρός" έχει μείνει χωρίς ενημέρωση

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

κι εδω μάλλον θα βρέξει πάλι!
γιώτα .... κανα σπανακορυζάκι, λαχανορυζάκι κλπ?
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bρίσκομαι στη δουλειά και χαζεύω (γιατί ακόμα δεν μπορώ να συγκεντρωθώ να δουλέψω) έξω απ'τη τζαμαρία και βλέπω τον ουρανό να μαυρίζει. Πόσο θα ήθελα να ήμουν στο σπιτάκι μου τώρα.....
Γιωτούλα, τί θά'λεγες για κανά λαδερό; Xθες έφτιαξα μπριάμ και έγινε μούρλια! Kαι είναι και εύκολο. Aπλά θέλει λίγο χρόνο να πλύνεις και να κόψεις όλα τα λαχανικά. Aλλά μετά, τα ρίχνεις στην κατσαρόλα με τριμμένη ντοματούλα και αυτό είναι όλο.
Eμείς το καταευχαριστηθήκαμε χθές.
Tο καλύτερο βέβαια, ήταν ότι φάγαμε υπό το φως των κεριών γιατί είχαμε διακοπή ρεύματος απ'τις 8:30 ως της 10:30. Ήταν πολύ ρομαντικά!
Xωρίς ρεύμα, ανακαλύπτεις ότι δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Γι'αυτό πήραμε τα βιβλιαράκια μας και το ρίξαμε στο διάβασμα.... αχχχχ, ήταν πολύ χαλαρά!!!
anabou
Διάσημο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
τώρα τελείωσα τις δουλειές του σπιτιού και πίνω το καφεδάκι μου. Για φαγητό χτες έφτιαξα φασολάκια και σήμερα λέω για γιουβαρλάκια. Αν θέλουν τα τρώνε, αν όχι νηστεία...όλο νούμερα μου κάνουν
. Για Nerina: Το γαλλικό μπουλντόγκ είναι ένα σκυλί με τάσεις τεμπελιάς λατρεύει τον καναπέ και το φαγητό. Δεν κάνει για αθλητικούς τύπους. Είναι ήσυχο, φιλικό με του ανθρώπους και δέχεται άλλα ζώα. Δεν χρειάζεται πολύ βόλτα, 2 τετράγωνα είναι αρκετά, χαλαρό περπάτημα. Δεν αντέχει τη ζέστη και μπορεί να σου παρουσιάσει τότε αναπνευστικό πρόβλημα. Είναι από τα πολύ καλά σκυλιά για διαμέρισμα. Σχετικά καλός φύλακας. Γενικά είναι ένα πιστό, χαρούμενο και έντιμο σκυλί. Ένας φίλος που έχει εκπαιδεύσει τέτοιο μου είπε πως μια φορά μονο κατούρισε στο σπίτι και αυτοτιμωρίθηκε!!!! 3 Ώρες κοίταζε το τοίχο, δεν το μαλώσανε, από μόνο του
. Για εκτροφεία κοίτα στο interpet. Πάντως μην το πάρεις μικρότερο από 2 μηνών, για τους ίδιους λόγους που ισχύουν για τη γάτα.Ο μικρός 2 μερούλες πυρετό και οκ τώρα.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Γενικά είναι ένα πιστό, χαρούμενο και έντιμο σκυλί. Ένας φίλος που έχει εκπαιδεύσει τέτοιο μου είπε πως μια φορά μονο κατούρισε στο σπίτι και αυτοτιμωρίθηκε!!!! 3 Ώρες κοίταζε το τοίχο, δεν το μαλώσανε, από μόνο του.

ladycat
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
εμεις γιναμε λουτσα σημερα στη θεσσαλονικη!!!!

Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool