Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το αφεντικομου βαζει το πιστολακι στο πολυ σιγανο κ τον στεγνωνει τον δικο του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το τρεμει οπως την ηλεκτρικη σκουπα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μία φορά που επιχείρησα να τον στεγνώσω με το πιστολάκι πανικοβλήθηκε περισσότερο απ' ότι όταν τον εκανα μπάνιο. Συνήθως τον σκουπίζω καλά καλά με την πετσέτα του και τον αφήνω να στεγνώσει μόνος του. Απλά φροντίζω το σπίτι να είναι ζεστό.

Εγώ τον στεγνώνω με 2 γατοπετσέτες και μετά τον βάζω να κάτσει πάνω σε μια ηλεκτρική κουβερτούλα..Βέβαια αυτός φεύγει και συνήθως τον κηνυγάω με την κουβέρτα στο χέρι και πηγαίνουμε από μπρίζα σε μπρίζα αλλά έχει πλάκα...Μια φορά πήγε και κάθισε μέσα στην άμμο έτσι βρεγμένος οπότε ξανακάναμε μπάνιο!

Ο Μαντού κάνει μπάνιο τουλάχιστον κάθε 15 μέρες. Είναι άσπρος και λερώνεται, όχι ότι δεν έχω καθαρό σπίτι. Δεν τρελλαίνεται, αλλά δεν δημιουργεί και πρόβλημα, τον βολεύω μόνη μου. Όταν τελειώσει τον τυλίγω σε πετσέτες και τον στεγνώνω με το πιστολάκι, το οποίο νομίζω ότι του αρέσει γιατί τον ζεσταίνει γρήγορα (στη σιγανή ταχύτητα πάντα για να μην τον σαλτάρω). Δεν ξέρω, επειδή απο τη πρώτη βδομάδα που ήρθε σπίτι ακολουθήσαμε αυτή τη διαδικασία, την αποδέχεται πια σαν δεδομένη, τόσο που να νομίζω ότι το στέγνωμα με πιστολάκι τον ευχαριστεί.:blink:
Α και καλό σας βράδυ!!:redface:

...........νύχταααααα.....

Συνημμένα

• mundo2.jpg
    mundo2.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 22
καλημερα ευχομαι σε ολους μια πολυ ωραια μερα με οτι καλο αγαπα κανεις.

Καλημερα.Μολις ξυπνησα και με ποναει ο λαιμος μου και η μιτουλα μου ειναι βουλομενη.ουφ!:( Ειμαι για κανα χαμομιλο.

Καλημέρα σε όλους, όλες. Χορηγός δουλειά:blink: , Νερίνα σχολείο:P , Νάσια ¨Καλώς όρισες ΊΩΣΗ" με μυξούλες στη μύτη, καλώς όρισε ίωση στο δικό μου το σπίτι" (δις) :cool: και εγώ προετοιμάζω το σίδερο του Σαββατοκύριακου (έτσι για να μην εφησυχάζουμε δηλαδή). :rolleyes:

καλημερα πωπω τρομερο πονιοκεφαλο εχω να βαλω πλυντηριο να παω στην δουλεια σιδερο σ/κ κ γενικη στο σαλονι γιατι το πατουνι το εχει κανει σαν βομβαρδισμενο τοπιο

Καλημέρα σε όλους, όλες. Χορηγός δουλειά:blink: , Νερίνα σχολείο:P , Νάσια ¨Καλώς όρισες ΊΩΣΗ" με μυξούλες στη μύτη, καλώς όρισε ίωση στο δικό μου το σπίτι" (δις) :cool: και εγώ προετοιμάζω το σίδερο του Σαββατοκύριακου (έτσι για να μην εφησυχάζουμε δηλαδή). :rolleyes:
να σου πω καλε κυρια χιχιχι πως τα προλαβαινεις ολα σε θαυμαζω

Για Ladycat

Το μυστικό είναι ότι επί της ουσίας δεν προλαβαίνεις τίποτα (επειδή είναι μυστικό το έγραψα με μικρά γράμματα).:redface:

περαστικα Αντε να ξεκουμπιστη μια ωρα αρχυτερα η παλιοιωση Εμεις την ξαποστειλαμε !

Γεια! Περαστικά και από μένα και καλά ξεκουμπίδια στην ίωση. Ελπίζω να με προτιμήσουν οι ιώσεις μετά τις 9 που δίνω το μάθημα γιατί δεν θα το αντέξω!

Kalημερα Ενας ηλιος λαμπρος ξεπροβαλε Ο βαρδαρης φυσαει και εχει καθαρισει την ατμοσφαιρα Ο Ολυμπος απεναντι ειναι ζωγραφια Πρωινο καφεδακι ,ο γατουλης κοιμαται τα παιδια απεργουν, ερχεται Σ.Κ. Καλα να περνατε

Καλημερα και απο μενα.Καπως καλυτερα ειμαι σήμερα δε με πονάει ο λαιμος απλα εχω ενα μπούκομα στη μιτη.'Εκανε δουλειά τελικά το vicks. :)

Καλημέρα σε όλους!!! Παρασκευή σήμερα... τι καλά!!!:)
Purina περαστικά!

Καλημέρα
Εγώ σπίτι, Νερίνα, Νάσια επίσης σπίτι (ναι σωστά το μαντέψατε οι ιώσεις γίνανε δύο, χορηγός δουλειά (ή έτσι μου λέει), καιρός υπέροχος, γάτος ανακαλύπτει τον άντρα μέσα του και έξω του, πλυντήριο Νο 4 σε εξέλιξη, φαί κοτόσουπα με λεμονάκι άντε και ρυζάκι για τη μικρή. Purina να προσέχεις. Όλοι δηλαδή να προσέχετε και καλό Σ/Κ:blink:

Καλημέρα από το Βόλο, καιρός δροσερός, ο Έκτορας (σκυλος μικρός αλλά θαυματουργός) κοιμάται στα πόδια μου, οικιακή χελώνα προσπαθεί να το σκάσει από τη γυάλα της και ο καφές έχει παγώσει. Ώρα για νέα δόση.

προς Νερινα Ωχ! και σας ανακαλπτει τον αντρα μεσα του? Απο οτι ξερω πανω κατω στην ιδια ηλικια ειναι 6 μηνων ε? Και μας την εχει δη καλα τωρα τελευταια. Αντρας σκετος.Την αλλη εβδομαδα θα τον παω για γιατρο και τα παιρετερο .Υ.Γ. περαστικα εις διπλουν!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back