giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικά στους αρρωστούληδες και ..... Παναγίτσα μου, μακρυά από μένα! Mία ίωση είναι ότι χειρότερο για μένα αυτή τη στιγμή.
Tο ΣK πέρασε απίστευτα γρήγορα και με πολλές δουλειές. Eίχαμε γενική καθαριότητα και βάψιμο στο 2ο υπνοδωμάτιο το οποίο προορίζεται για παιδικό. H χειρότερη αγγαρεία ήταν το ξεκαθάρισμα βιβλίων-περιοδικών από μία αρκετά μεγάλη βιβλιοθήκη. Tο αποτέλεσμα; 4 μεγάλες σακούλες σκουπιδιών για πέταμα!!!! Γιούπι!!
Φροσούλα, συγχαρητήρια για τη δουλειά! Aναμένουμε νεότερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ γεμάτο το ΣΚ! Κυριακή είχαμε και τον αγώνα ποδοσφαίρου της εταιρείας και ήταν μια ευκαιρία για μένα να βρεθώ και με αγαπητές κυρίες από τα χρόνια της ξενιτιάς στην Κορέα. Αλλιώς, σκασίλα μου για το ποδόσφαιρο που έπαιζαν οι άντρες μας...

Αργά το απόγευμα πήγαμε σε εκδήλωση οινοποιείου (Μεγαπάνος στο Πικέρμι, εκπληκτικός μικρός οινοπαραγωγός!) και η γευσιγνωσία μάς έφερε στα κέφια τα μεγάλα!!! Αυτό έπρεπε να το παραθέσω στο άλλο θέμα, το "Πολιτικώς ορθό?" (κρασάκι μου σε αγαπώ!).
Ξύπνησα από νωρίς, αλλά το χουζούρι έληξε πριν λίγο. Τώρα κοιτάω μενού και τιμές για το χριστουγεννιάτικο πάρτυ της εταιρείας ("των φρονίμων τα παιδιά..."). Φέτος αναβαθμιζόμαστε, Grande Bretagne παρακαλώ! Κι εκεί, πιο πολύ τα κρασια κοιτώ, ο μπουφές είναι συνήθως ΟΚ!
Σε λίγο θα πάω σ/μ (εμ τι, μόνο GB πάω; πάω και σ/μ!

)και θα μαγειρέψω κρέας με κριθαράκι, έτσι να μην ξεχνιόμαστε!
Σημερα περιμενω τηλεφωνο απο το συλλογο φιλων των ζωων χαλανδριου για το ποτε θα ερθουν να παρουν τις γατες του κηπου μας για στειρωση!Επισης εχω αρχισει να πιστευω οτι η μια γατα απο αυτες που θα παρουν ειναι εγγυος...
Κατα τα αλλα η μερα ειναι συνιθησμενη...Ξυπνησα, θα παω μια βολτα στα μαγαζια να παω ενα τσαντακι για το γαμο της θειας μου(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παντρευεται), κ μετα θα παω γυμναστηριο!
Το απογευμα, πρεπει να κανω τη δασκαλα στη μικρη μου αδελφη(ειναι 10 χρονων, εχω κ αλλη μια 15 χρονων) η οποια, δεν καθετε να διαβασει με τιποτα!Κανουν και εσας τετοια οι κορες σας?
Ladycat τα θερμα μου συγχαρητηρια και εις ανωτερα ευχομαι!!!!

ladycat
Διάσημο μέλος
Καλή επιτυχία!νεοτερα απο το μετωπο δουλειας πηγα στην πρωτη συνεντευξη κ ειπαν θα με ειδοποιησουν ποτε θα ξεκινησω εκπαιδευση τωρα σε λιγο θα φυγω για να παω κ στην αλλη δουλεια να δω σε ποια απο της 2 με συμφερει να παω αυτα τα νεοτερα το βραδυ τα υπολοιπα

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!!!εγω αυριο δινω μαθημα πρωι-πρωι στις 9....τι βαρβαρες ωρες ειναι αυτες... μερα θα επρεπε να ξεκιναει μετα τις 10
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά ευτυχώς το χέρι μου είναι καλύτερα..
ladycat
Διάσημο μέλος
, σίδερο στο 4ο πλυντήριο (εαν βάζω και το σίδερο μεσα στο πλυντήριο λέτε να σιδερώνονται αυτόματα
. Φαγητό η μαννούλα, γεμιστά! Ladycat η απάντηση στο ερώτημα σου είναι απλή: Τι χρειάζεσαι περισσότερο; Λεφτά ή χρόνο; Το απαντάς και διαλέγεις. Καλή αρχή ότι και αν αποφασίσεις!

Ladycat θα συμφωνήσω με την NERINA στο να κοιτάξεις τι σε ενδιαφέρει περισσότερο, η ξεκούραση ή το χρήμα.Αν θες την πιο ξεκούραστη θέση , μπορείς να κυνηγήσεις τις υπερωρίες σε αυτή.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εξαρτάται ladycat μου...Μπορεί να είναι λίγα τα λεφτά στην μια δουλεια αλλά θα πρέπει να συνυπολογίσεις αν μπορείς να είσαι 8ωρο πίσω από ένα γραφείο...Μπορεί να μην φαίνεται κουραστικό αλλά είναι και επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα σου είναι ευκολο...
Στην άλλη ξέρεις τι σε περιμένει...Επίσης 8ωρο δεν θα είναι και εκεί...
Και τέλος σημασία έχει η εταιρεία και η φήμη της και φυσικά το αν υπάρχουν πιθανότητες ανέλιξης..
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα! Εγώ δουλειά (δεν σας το έχω πεί αλλά δουλεύω στο σπίτι).
**
Τι δουλειά είναι αυτή στο σπίτι; Με καλά λεφτά;
**Φαγητό η μαννούλα, γεμιστά!
**
Τυχερή...
Δεν είχα ποτέ κοντά γονείς/συγγενείς, όλα μόνη μου. Ακόμα και στις φοιτητικές μου μετακομίσεις, μόνη μου! Η μαμά ήταν τότε εγκλωβισμένη με τη γιαγιά και δεν κατέβαινε να με βοηθήσει...
Τώρα συνήθισα!!!

Πάω να ζυμώσω, γιατί ψωμάκι από άλλο χέρι δε θέλουμε!
anabou
Διάσημο μέλος
Αθανασία καλό ζύμωμα!
Ladycat συμφωνώ με ΝΕΡΙΝΑ, τι χρειάζεσαι περισσότερο χρήματα ή χρόνο (η επιλογή και τα δύο μάλλον δεν είναι διαθέσιμη);
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αύριο πάλι.Το σπίτι δεν βλέπεται, το καλάθι με τα άπλυτα γεμάτο (τουλάχιστον έτσι δεν έχω σίδερο!
) και το απόγευμα έχουμε ψώνια. Αργεί το Σ/Κ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Αργεί το Σ/Κ?
Όχι μωρέ, σε "3 και σήμερα" εδώ είναι!

anabou
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**Δίνω το τελευταίο μάθημα για το πτυχίο την δευτέρα!**
Καλή επιτυχίαααααααααα!!!!!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Εγώ εχω αρκετό σιδέρωμα για να πάθω φλεβίτιδα
. Με την μετακόμιση δεν πρόλαβα. Επλενα πάντως.... Αυτό μετράει? Πού να είχα και παιδια....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool