anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Φροσάκι... Βάλε κάτω τα υπέρ και απο τις 2 δουλειές.. Βάλε κάτω και τα κατά.. και αποφάσισε τι θέλεις περισσότερο..
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον εχουμε κ λεμε στην μια δουλεια που την ξερω δινουν γυρω στα 900 ευρωπουλα καθαρα χωρις υπερωριες κ ειναι κουραστικη εργασια κ.λ.π. στην αλλη μου ειπε 3.30 η ωρα αλλα καθεσαι ολο το 8ωρο μπροστα σε ενα Η/Υ κ εξυπηρετεις πελατες ειμαι σε διλημα τα πολλα η τα λιγα λεφτα ?
Τώρα εδώ που τα λέμε, η δεύτερη επιλογή έχει μισθό πείνας.

Κι επειδή κανείς δε δουλεύει για πλάκα, αλλά για να εξασφαλίσει τα προς το ζειν (και το ευ ζειν αν τον παίρνει), στη θέση σου (και αν έπρεπε να δουλέψω) θα διάλεγα την πρώτη ελλείψει καλύτερης. Κατάλαβα 8ωρο και για τις δυο, αλλά αν υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δε μας είπες μπορεί και να άλλαζα γνώμη.
Ladycat αποφάσισες;
Για Αθανασία: Είναι μια δουλειά που μου επιτρέπει να βγάζω το έξτρα των παιδιών (3.000-4.000 ευρώ το χρόνο).
Ναι, καλό που μου μαγειρεύει που και που η μαμά, αλλά μην φανταστείς τη κλασική γιαγιά που κρατάει παιδιά σιδερώνει και τέτοια. Την έχουμε καλομαθημένη ή μας έχει εκπαιδευμένους αν με εννοείς!:cry:
Για anadu: Διαβάζουμε, διαβάζουμε; Τώρα να ψωνίσεις, τον Δεκέμβρη δεν θα βρείς τίποτα της προκοπής
Για Βίκυ: Προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμη. Δεν βοηθάει, αλλά σε σκεφτόμαστε.

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλημέρα,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ στα ζουζούνια μας.
Σωστά, "Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων" σήμερα,
χρόνια μας πολλά βρε!!!

Όχι, δε συνηθίζω να τις γιορτάζω τέτοιες special μέρες, αλλά καλού κακού πήρα μια λιχουδιά στη Νιάρα, τη gourmet σολομό. Τρώει τόσο σπάνια κονσέρβες, που θα της έρθει εορταστική!
Εμείς θα "γιορτάσουμε" με τον κ.Πρωθυπουργό απόψε, λέτε να'χει συμβολικό χαρακτήρα τέτοια μέρα;

Εγκαινιάζεται από τον κ.Καραμανλή απόψε στο Νέο Μουσείο Μπενάκη η έκθεση "Αριστοτέλης Ωνάσης" και είμαστε καλεσμένοι και στη δεξίωση που ακολουθεί (λόγω γνωριμίας στην Κορέα με τους εκπροσώπους της Ναυτιλιακής αλλά και του Ιδρύματος Ωνάση).
Σήμερα λοιπόν όχι δουλειές για μένα!
Καλά, το πουκάμισο και το κοστούμι του άντρα μου το ετοίμασα τώρα το πρωί και στη συνέχεια μόνο beaute'!!! Spa, όλο το πακέτο: απολέπιση προσώπου-σώματος, μάσκες, υδρομασάζ, σάουνα/χαμάμ. Τα λατρεύω αυτά, είχα καλομάθει στην Κορέα που αποτελούσαν συνηθισμένη εβδομαδιαία τελετουργία και με πολύ καλές τιμές ακόμα και στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, σε αντίθεση μ'εμάς εδώ που τα πληρώνουμε χρυσάφι!

Χτένισμα μόνη μου και σχετικά απλό ντύσιμο, με τη μοτοσικλέτα θα πάμε! Τρέμουμε το κέντρο με το αυτοκίνητο.
Θα δω την έκθεση και θα σας πω αν είναι καλή, και αν σας ενδιαφέρει να την επισκεφθείτε (εμείς τις συνηθίζουμε τις επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολ.χώρους)
Καλημέρα!
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μετά από μια επίσκεψη στο ΙΚΑ ξανα δουλεια...
Αθανασία ο άντρας σου ασχολείται με ναυτιλιακα??Τυχερός...Εγώ τα σπούδασα και δουλεύω άσχετη δουλειά...Βλέπεις χωρίς γνωριμίες γιοκ στον χώρο της ναυτιλίας.....
Η σαρδελα παιζει με ενα παιδικο κοκαλακι, που κολλαει στα νυχια της και εχει τρελεθει!εχει ξεστρωσει τα κρεββατια, εχει βγαλει τα καλλυματα απο τους καναπεδες και κανεις δεν τη μαλωνει....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ...
Χρονια πολλα στα ζουζουνια σας, αλλα και σε ολα τα ζωα του κοσμου!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Αθανασία ο άντρας σου ασχολείται με ναυτιλιακα??Τυχερός...Εγώ τα σπούδασα και δουλεύω άσχετη δουλειά...Βλέπεις χωρίς γνωριμίες γιοκ στον χώρο της ναυτιλίας.....
Ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός του ΕΜΠ, δουλεύει σε νηογνώμονα. Πήγε χωρίς καμία γνωριμία (δε χρησιμοποιούμε πουθενά το"μέσον" γενικά στη ζωή μας, ούτε τα λαδώματα, γι'αυτό δε βγαίνει ακόμα η άδεια οικοδομής, σνιφφφ!) ως εκπαιδευόμενος φοιτητής στην αρχή με μισθό πείνας, και μετά το στρατό τον προσέλαβαν κανονικά!
Δεν είμαστε καν από δω για να έχουμε γνωριμίες, Αλεξανδρούπολη γεννηθήκαμε και μετά σπουδάσαμε Θεσ/νίκη εγώ και Αθήνα αυτός.
Όλοι οι συμφοιτητές του βρήκαν εύκολα δουλειά σε νηογνώμονες ή ναυτιλιακές εταιρείες!
Τι έχεις σπουδάσει;
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Καλημερα Πλυντηρια ενωμενα ποτε νικημενα Δεν ξερω Νερινα αλλα καθε φορα που το σιδερο κανει πυργους μου ρχονται στο μυαλο οι στιχοι της Νικολακοπουλου Την ωρα που σιδερωνε της ηρθε πως μαχαιρωνε τον χαρο..κ.λ.και παιρνω τα πανω μου. το σιδερο επισης. Παιδια για σημερα σχολειο, αυριο παλι απεργει η δασκαλα μας και μεθαυριο. Δεν ξερω γιατι αλλα ο γιος μου θελει να παει στις 3 ευχες με την Ρουλα .Οταν το ρωτησα γιατι μου ειπε για να συνεχισουν οι δασκαλοι την απεργια μεχρι τα Χριστουγεννα.Ειναι ευτυχισμενος αυτο τον καιρο και εχει ενα παθος με τα συνδικαλιστικα... Αν ειμασταν σε αλλες εποχες στη Γυαρο θα μας στελνανε...Ladycat ευχομαι την καλυτερη επιλογη. Κουραγιο στα προβληματα ολων
Αυριο εχει 24ωρη ακουσα ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ????

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρασκευή ούτως η άλλως δεν μπορούσα, άρα από Δευτέρα, θα μαι και πιο ξεκούραστη, με λιγότερα νεύρα...Πιο ξεκούραστη είπα? χμ...
4 πλυντήρια ασιδέρωτα και...'έχουμε ακόμα ως το Σάββατο. Νερίναααααα....που σαι να μου συμπαρασταθείς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σας παρακαλω
ας απαντησει καποιος πιο ενημερος για να αρχισω να χαιρομαι....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι αλλα ΟΝΤΩΣ εχουν ή εγω καταλαβα λαθος?
Σας παρακαλωας απαντησει καποιος πιο ενημερος για να αρχισω να χαιρομαι....
Δεν ξέρω αν είμαι "πιο ενήμερη", πάντως αύριο (Παγκόσμια Ημέρα των Εκπ/κών) θα γίνει Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (12 η ώρα στα Προπύλαια) και η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να απεργήσουν και να συμμετέχουν.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημερα θα δω ειδησεις!
Εμένα δεν μ΄αρέσει (ποιος θυμάται τη καρακαλτάκα του Λαζόπουλου ή τη μάνα τα έχω μπερδέψει) ένα δωράκι!
Για αγοράκια δεν βρήκα, για αυτό μη θεωρηθεί ότι υποκρύπτεται υπονούμενο και μη με καρφώσετε στους οπαδούς του πολιτικά ορθού έτσι;
Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool