Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!!!
Σήμερα και τα 2 παιδιά στο σπίτι...το σχολείο κλειστό. Τσάμπα σηκώθηκα στις 7.30:( .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα! Σημερα δεν ειμαι καλα.
Αυτο γιατι πρωι πρωι ηρθε συνεργειο του Δημου στο δρομο μας και κοβει μια λευκα. Και βεβαια τους φωναξαν αυτοι που ειναι εκει τα σπιτια τους.
Δυο μεγαλα δεντρα ειχαμε. Τωρα εμεινε ενα.
Τους ενοχλει γιατι μαζευονται εκει τα πουλια και λερωνουν τα αυτοκινητα τους.........:down:
Τοσο καιρο την καμαρωναμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα! Ξηρή τροφή τέλος. Πρέπει να πάω να πάρω. Φτου! Ε, μετά τα κλασικά, διάβασμα :(

Καλημέρα και απο μένα σήμερα... Αν και τι καλημέρα που έχω διάθεση για γκρίνια..:mad: Όλα μου φταίνε σήμερα!! Νιώθω χοντρή, κακοντυμένη , Φαμ Φακλάν και κοντοχοντρη!!! Για αυτό το τελευταίο φταίνε τα παπούτσια μου και το προσωπικό μου κόλλημα. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΙΣΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!! Δεν εννοώ ότι θέλω να φοράω κάθε μέρα δωδεκάποντα, (αν και αυτά μια χαρα τα πάω) αλλά θέλω να έχει λιγάκι τακούνι και να μην πατάω τα παντελόνια μου. Τώρα θα μου πείτε τι γκρινιάζεις χριστιανή μου? γιατί δεν αγοράζεις κατάλληλα παπούτσια? Ε που να τα βρω? Όσα μου αρέσουν είναι με χαμηλό εώς και ανύπαρκτο τακούνι και αυτά που έχουν τακούνι είναι μυτερά γυαλιστερά και καθόλου του γούστου μου. Το χειμώνα δεν έχω πρόβλημα αλλά το καλοκαίρι είναι δράμα και πατάω διαρκώς τα παντελόνια μου... Και με τα ίσια παπούτσια παρόλο που είμαι αδύνατη νιώθω κοντή και χοντρή. Ε αυτό μου σπάει τα νευρα κάθε πρωί όταν ψάχνω τί να βάλω..Είμαι όλη μέρα στο μαγαζί και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τον εαυτό μου και με το σπίτι μου και όλα μου φταίνε.. Και τις έβρεξα και πρωί πρωί στο Μολυβίξ που έκανε βουτιά στον κουβά με το Φλερ ντε φλερ!! Μυρίζει ωραία τουλάχιστον. Πολύ νοικοκύρης είναι ο Ψιψίνος.. Τις προάλες μπήκε στο πλυντήριο. Καμαρώστε τον

Συνημμένα

• καθαρούλης.JPG
    καθαρούλης.JPG
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 16
Έχει γίνει κουκλάκι ο Μολυβίξ!

Εμας εμπαινε κι εκει για κατουρημα. Τωρα ευτυχως το σταματησε.

Οχι προτιμουσε τον αδειο καδο! Τα ρουχα δεν τα καταδεχονταν (πριν πλυθουν).

Πολύ μπλα μπλα θέμα εδώ...
Βλέπω τεράστιο όγκο!!! :P

Καλημέρα συνφορουμίτες, συμφορουμίτισες καθώς επίσης και συναγωνίστριες στο σίδερο.:cool:
Εγώ σπίτι με δουλειά γραφείου και πολύ δουλειά, παιδιά απεργούν και τα έστειλα στη μαμά να παιδέψουν τον πατέρα μου, ο άντρας, αν και εκπαιδευτικός δεν απεργούν στο σχολείο του, ο γάτος κοιμάται στο μπαλκόνι και για να μην ξεχνιόμαστε είμαι στο 7ο πλυντήριο.:blink:
Elunitta σε ζηλεύω. Για μένα οτιδήποτε πάνω απο 2 πόντους είναι ισορροπία σε τεντωμένο σχοινί στα 200 μέτρα. Αν σκεφθείς ότι δεν μπαίνω σε αεροπλάνο καταλαβαίνεις πως νοιώθω.:redface:
Purinάκι τι μου κάνεις σήμερα.:)
Ισμήνη δοκίμασε το κόλπο του Πανοραμίξ. Φύτεψε στη τρύπα ένα άλλο δέντρο.:rolleyes:
Ελένη γειά. Καλά η μαμά;:inlove:
Η Γιώτα και η Κατερίνα που χάθηκαν;:blink:

Ισμήνη δοκίμασε το κόλπο του Πανοραμίξ. Φύτεψε στη τρύπα ένα άλλο δέντρο.:rolleyes:
Θα φυτεψουν αυτοι (ο Δημος Χαλανδριου) Νερατζια ειπαν....:down: Ησυχο δεντρακι... Εαν ειχα τους σπορους του Πανοραμιξ θα τους εβαζα παντου. Ηταν ταχυτατης αναπτυξης! Και βελανιδιες παρακαλω!

καλημέρα, καλημέρα! πολλά νεύρα σήμερα! Ξέρει κανείς καμια δουλειά να δουλεύεις λίγες ώρες, να παίρνεις καλά λεφτά και να μην έχεις προιστάμενο σπαστικό? Ενδιαφέρομαι...!!!
Το πλύσιμο έχει μείνει στο 4ο πλυντήριο, το Σ/Κ θα πρέπει να σιδερώσω και να καθαρίσω το σπίτι, να δω πότε θα ξεκουραστώ...
Τουλάχιστον μου έταξε την Κυριακή βόλτα στην παραλία ο καλός μου! Τι καλά!
Λοιπόν nerina χρειάζομαι οπωσδήποτε σεντόνια και πουκάμισα! Παντελόνια και μπλουζάκια έχω να σε δώκω. Και αυτή τη βδομάδα τρελή προσφορά... όποιος πάρει πρώτος κερδίζει για μια βδομάδα τον Μπελά (τον μικρό μας γάτο)!

Τωρα πια να πω μια καλησπερα ! τρεξιμο η μερα σημερα και οχι μονο για μενα οπως ειδα.Παιδια απεργουν , (η χαρα του γιου μου)εγω καπου αναμεσα στο τρεξε και στο ευχαριστω δεν θα παρω αλλο. Περσης αυριο θα κανει στειρωση και πολυ ανυσηχω και στεναχωριεμαι . καθεται διπλα μου ανυποψιαστος για το τι τον περιμενει και αισθανομαι ασχημα.και ολο σκεφτομαι οτι ο γιατρουλης ειπε οτι θα τον παρω το απογευμα αφου συνελθει.Εγω ομως θελω να μαι εκει οταν συνελθει...Περναω κριση σκεψεων με το κατα ποσο ειμαι σωστη η οχι που θα τον στειρωσω εστω κι αν απο πειρα ξερω οτι αυτο πρεπει να κανω.

Καλησπέρα κι από εμένα! Παιδιά εγώ από τη μετακόμιση και μετα (εδώ κι ένα μήνα), δεν ξέρω τι έχω πάθει, αλλά κουράζομαι να περπατήσω ακόμη!!! Εχω 3 τσάντες σκουπιδιών με ρουχα για σίδερο (τα επλυνε η καλή μου η μανουλα μην κουραστώ λόγω της μετακόμισης) Συν όσα έπλυνα εγώ από τότε, καταχωνιασμένα σε ντουλάπες. Αφού χτες αγόρασα εσώρουχα του καλού μου γιατί δεν είχε σιδερωμένα και πού να ψάχνω στις τσάντες τώρα..... Ευτυχώς έχουμε πολλά ρούχα. Τίποτα δεν έχω διάθεση να κάνω. Αισθάνομαι μόνιμα λες κι εσκαβα όλη μερα :redface: . Ντροπή μου!!! Μα τι στο καλό έχω πάθει?

μην στεναχωριεσαι δεν εισαι η μονη που το παθαινει ενιοτε ολες εχουμε περασει απο αυτην την ταση . Καποια στιγμη θα σου ρθει η δυναμη και η διαθεση μεχρι τοτε μην αναλωνεσαι σε τυψεις. απολαυσε το

:) Εγώ το απολαμβάνω... Ο αρραβωνιαστικός μου δεν ξέρω.... Τον έιχα αφήσει χωρίς παντελόνι (εντάξει, σιδέρωσα 2) :redface: Φαντάζομαι θα μου περάσει

Εμένα πάλι πονάνε τα πόδια μου από την ορθοστασία με τα τακούνια-στιλέτο στην εκδήλωση χθες (Μουσείο Μπενάκη)!
Αλλά και σήμερα που θα βγω για καφέ με την κολλητή, πάλι πέδιλα με τακούνια θα βάλω :lol::lol::lol:, μόνο που αυτά είναι πιο χοντρά και σταθερά! Καλά, πώς δε βρίσκεις καλοκαιρινά με τακούνια;

Α, και η Νιάρα έχει μπει κανα δυο φορές στο πλυντήριο (αλλά δεν τη φωτογράφισα). Τώρα της πέρασε η περιέργεια και δεν μπαίνει!

Αθανασία μου δεν είναι ότι δεν βρίσκω γενικά παπούτσια... Κάπως πιο καλά βρίσκω ωραιότατα και κομψότατα. Αλλά καθημερινά δεν μπορώ να κυκλοφορώ με πούλιες αυγερινούς και στρας. Είμαι και λίγο παράξενη ίσως γιατί δεν μου αρέσουν τα μυτερά παπούτσια (και 2-3 χρόνια τώρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο) αλλά δεν μου αρέσουν και οι πλατφόρμες..Οπότε βράστα!!
Ο Μολυβίξ μας εκτός απο το πλυντήριο έχει μανία και με την μπανιέρα!!

Μόλις σιδέρωσα τα μισά..Κι αυτά ρούχα του αδερφού μου...Πουκάμισα κυρίως..Αχ που σαι μάνα που μας άφησες στο έλεος των κυματιστών ρούχων...
Τώρα ακούω μουσικούλα καθώς μαζεύω τον καπνό πάνω από το γραφείο μου...Ισως μετά να δώ κανα anime...Candy Candy για όσους θυμούνται..:P

Α ήταν από τα αγαπημένα μου παιδικά η Candy Candy και ο Καπαμαρού! Είχε πολύ γέλιο έτσι όπως έτρωγε τις μακαρονάδες!

Κι εμένα μου άρεσε πολύ. Ειχα κρατήσει και μια σειρά περιοδικών με την candy. Ειχα όλα τα τεύχη. Και μετα με έπιασε μια μανία ξεκαθαρλισματος και τα πέταξα :( . Το μετανιωσα.

Α ήταν από τα αγαπημένα μου παιδικά η Candy Candy και ο Καπαμαρού! Είχε πολύ γέλιο έτσι όπως έτρωγε τις μακαρονάδες!

Ο κουμπάρος μας ...έκλαιγε με την Candy!!! :lol::lol::lol:
Το παρακολουθούσε παρέα με τη μαμά του...

(εντάξει, ως παιδί εννοώ)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back