giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν τον λατρεύουν άμοιρα σε όλα τα μαγαζιά με παιδικά. Τώρα ξεκουράζεται απο το σοκ. Καλό απόγευμα να 'χεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα είναι η 3η και είναι νωπά! Στο στεγνωτήριο βάζω μόνο μπουρνουζια και τζιν. Tο μπουρνούζι μπορεί να κάνει βδομάδα αλλιώς! Tι υγρασία θεέ μου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Μισή ώρα έκανα να διαβάσω όλα τα post....
Καλησπέρα σας και απο μένα..
Αυτές τις μέρες έρχομαι αργά απο το μαγαζί και ώσπου να φάμε (για μεσημέρι στις 19:00).. άντε και κανά τσιγαράκι... να πάει η ώρα...
Το βράδυ στις 12 ξεραίνομαι...
Το πρωί εγερτήριο στις 4:50π.μ... βάρβαρη ώρα....:cry: :cry:
Το Σάββατο το πρωί φεύγω για Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να ξεκουραστώ για 3 μέρες...
Την Δευτέρα το βράδυ όμως με περιμένει σίδερο.... ευτυχώς μόνο πουκάμισα της στολής..
Anyway... σε περίπτωση που δεν προλάβω να μπώ αύριο.. εύχομαι σε όλους καλή ξεκούραση, καλή ψήφο (για όσους ψηφίσουν)..(τι βάσανο και αυτό;;;; ευτυχώς που δεν ψηφίζω...)
Και τα λέμε απο τρίτη μεριά....

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

maxi2
Δραστήριο μέλος
Ως συνήθως θα πάω φορτωμένη σαν αχθοφόρος... και με περιμένουν πως και πώς, μιας και στις 9/10 είχε η μικρή μου γενέθλια και περιμένει τα δωράκια της..
'Εχω να δω και τον μπουλούκο πολύ καιρό και προβλέπεται πανικός με 3 παιδιά.....

anabou
Διάσημο μέλος
Ισμήνη μην μου λες τέτοια! Να δω εγώ τι θα κάνω με το πληντύριο που πρέπει να βάλω!

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Βέβαια έχοντας συνηθήσει με τα σκυλιά που είναι μεγαλόσωμα, φοβάμαι μην τη πατήσω κατά λάθος. Μια σταλίτσα είναι
. Μόλις γυρίσει ο άντρας μου από το ταξίδι θα βάλω και φώτο της (πήρε τη φωτογραφική μαζί του).Αχ τι ωραία είναι που έχω πάλι γάτα!!!

Lady
Δραστήριο μέλος
Εμένα εδώ και 1 βδομάδα πονάει η γνάθος μου και σήμερα δε μπορώ να ανοίξω το στόμα μου..Αύριο θα πάω νοσοκομείο..Γκρρρρ
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Είμαστε και σε αναζήτηση ονόματος. Το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι παρδάλο γιατί έχει όλα τα χρώματα, άσπρη από κάτω και η πλάτη είναι γκρι, σταχτύ, κόκκινο, μπεζ και λίγο μαύρο. Αναρωτιέμαι ποιός μα... το άφησε στο δρόμο μέσα στη βροχή.
Lady περαστικά.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
maxi καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.
lady περαστικά. εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.
υγ: το νέο αγαπημένο μέρος των γατιών μου είναι το καλαθάκι για τα σκουπίδια που έχουμε στο γραφείο.
Τι βρωμιάρικα.... (ευτυχώς έχει μόνο χαρτιά μέσα!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Τι θα κάνω με αυτό το γατί;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος

Μπορείς να βγάλεις τάρτα ή ταρτούλα!Θυμίζει το Ταρταρούγα μιας και έχει τα χρώματα της!
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Μούσκεμα τη πήρα από τις γλώσσες τους. Τα είδε όλα το ψιψί. Τουλάχιστον την έκαναν το μπάνιο που εγώ φοβόμουν να τη κάνω.Συγνώμη αν σας πρήξω με το ψιψί αλλά είχα πάθει σύνδρομο στέρησης που δεν είχα τόσο καιρό γάτα στο σπίτι. 20 χρόνια αγκαλιά με μια γάτα δύσκολα ξεπερνούντε!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Lady : όλα καλά να πάνε!
Ελένη να σας ζήσει και αφού το κάνουν που το κάνουν μπάνιο τα σκυλιά την επόμενη φορά βάλε και σαμπουάν, έτσι να μοσχομυρίσει το γατάκι.
Κατερίνα κουράγιο, τετραήμερο είναι θα περάσει!

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο γραφειο αλλα σε λιγο την κανω για το γιατρο που επεστρεψε,η μπεμπα αν και εχει διαθεση η διαρροια της ειναι αλλο πραγμα!!!ειναι εντελως νερο πλεον και χρωμα μαυρο εχω παθει σοκ , ο γιατρος απο τηλεφωνου μου ειπε ισως καποιο παρασιτο θα δουμε. Η lady στον κοσμο της βρηκε το νεο της κρεβατι αναμεσα σε tv και dvd και δε το κουναει απο κει μαλλον ειναι ζεστα η καποιος ηχος την ηρεμη.Νεα για την μικρη το απογευμα γιατι ο γιατρος μας ειναι σε αποσταση 50χιλ. καλη μερα σε ολους!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool