Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τωρα πια καλησπερα κι απο μενα!Εδω ειμαι Νερινα ηρθα ! Τρεξιμο πολυ σημερα και ακομα εχει ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Γιώτα: Εγώ έτρεχα το μεσημέρι. Του άντρα του καταλάβανε το σχολείο και έτσι πήγαμε για τα ψώνια των παιδιών. Δεν ξέρω εαν το έχω ξαναπεί αλλά πήρα ένα πολύ καλό άντρα. :inlove: Δεν τον λατρεύουν άμοιρα σε όλα τα μαγαζιά με παιδικά. Τώρα ξεκουράζεται απο το σοκ. Καλό απόγευμα να 'χεις.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A τον καημενο !Τωρα πρεπει να τον περιποιηθητε!Και μας παθαινει κατι ειδικα οταν παει με την κορη μου:)

Bρε Iσμήνη, το ίδιο πήγα να πω! 2 μέρες και δεν έχουν στεγνώσει τα ρούχα :blink: Σήμερα είναι η 3η και είναι νωπά! Στο στεγνωτήριο βάζω μόνο μπουρνουζια και τζιν. Tο μπουρνούζι μπορεί να κάνει βδομάδα αλλιώς! Tι υγρασία θεέ μου!!!

Πω! Πω! βρε παιδιά δεν σας προλαβαίνω.....
Μισή ώρα έκανα να διαβάσω όλα τα post....

Καλησπέρα σας και απο μένα..
Αυτές τις μέρες έρχομαι αργά απο το μαγαζί και ώσπου να φάμε (για μεσημέρι στις 19:00).. άντε και κανά τσιγαράκι... να πάει η ώρα...
Το βράδυ στις 12 ξεραίνομαι...
Το πρωί εγερτήριο στις 4:50π.μ... βάρβαρη ώρα....:cry: :cry:
Το Σάββατο το πρωί φεύγω για Θεσσαλονίκη, ελπίζοντας να ξεκουραστώ για 3 μέρες...
Την Δευτέρα το βράδυ όμως με περιμένει σίδερο.... ευτυχώς μόνο πουκάμισα της στολής..

Anyway... σε περίπτωση που δεν προλάβω να μπώ αύριο.. εύχομαι σε όλους καλή ξεκούραση, καλή ψήφο (για όσους ψηφίσουν)..(τι βάσανο και αυτό;;;; ευτυχώς που δεν ψηφίζω...)
Και τα λέμε απο τρίτη μεριά....;) ;)

Maxi, καλά να περάσεις στη Σαλονίκη με τα τέκνα σου!!! :)

Ευχαριστώ...
Ως συνήθως θα πάω φορτωμένη σαν αχθοφόρος... και με περιμένουν πως και πώς, μιας και στις 9/10 είχε η μικρή μου γενέθλια και περιμένει τα δωράκια της..
'Εχω να δω και τον μπουλούκο πολύ καιρό και προβλέπεται πανικός με 3 παιδιά.....:rolleyes: :rolleyes:

Maxi καλά να περάσεις στην Θεσσαλονίκη και να μας έρθεις ανανεωμένη!
Ισμήνη μην μου λες τέτοια! Να δω εγώ τι θα κάνω με το πληντύριο που πρέπει να βάλω!

Καλά να περάσετε!:baby:

Καλησπέρα κι από μένα. Επιτέλους λίγη ηρεμία. Τα παιδιά σε λίγο ύπνο και θα ησυχάσει το κεφάλι μου λιγάκι. Στο σπίτι υπάρχει ένας ψιλοπανικός μετά τον ερχομό της ψιψίνας. Ναι, κοριτσάκι είναι. Συνήθισε το καινούργιο σπίτι της, πήγε αμέσως στην άμμο, έχει κάνει και μια μπακίτσα μέσα σε 2 μέρες:lol: . Βέβαια έχοντας συνηθήσει με τα σκυλιά που είναι μεγαλόσωμα, φοβάμαι μην τη πατήσω κατά λάθος. Μια σταλίτσα είναι:) . Μόλις γυρίσει ο άντρας μου από το ταξίδι θα βάλω και φώτο της (πήρε τη φωτογραφική μαζί του).
Αχ τι ωραία είναι που έχω πάλι γάτα!!!:up:

Αχουυυ να βάλεις φώτο να δούμε!!!
Εμένα εδώ και 1 βδομάδα πονάει η γνάθος μου και σήμερα δε μπορώ να ανοίξω το στόμα μου..Αύριο θα πάω νοσοκομείο..Γκρρρρ

Και βέβαια θα βάλω φωτογραφία. Είναι φατσούλα:baby: . Είμαστε και σε αναζήτηση ονόματος. Το μόνο που μου έρχετε στο μυαλό είναι παρδάλο γιατί έχει όλα τα χρώματα, άσπρη από κάτω και η πλάτη είναι γκρι, σταχτύ, κόκκινο, μπεζ και λίγο μαύρο. Αναρωτιέμαι ποιός μα... το άφησε στο δρόμο μέσα στη βροχή.:mad:
Lady περαστικά.

Εγω σήμερα καθάρισα το σπίτι! Δεν παλευόταν άλλο, θα έχουμε και επισκέψεις το Σ/Κ...Τα γατούνια με τρελαίνουν (όλη μέρα πάνω-κάτω, ποιός είπε ότι οι γάτες κοιμούνται πολύ?).
maxi καλό ταξίδι και καλά να περάσεις.
lady περαστικά. εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό.

υγ: το νέο αγαπημένο μέρος των γατιών μου είναι το καλαθάκι για τα σκουπίδια που έχουμε στο γραφείο. :redface: Τι βρωμιάρικα.... (ευτυχώς έχει μόνο χαρτιά μέσα!!!)

Ο Σάκης έχει φετίχ με τα παπούτσια. Πάει και ξαπλώνει πάνω τους. Όσο πιο βρωμερά τόσο το καλύτερο :P. Τι θα κάνω με αυτό το γατί;

μπορειτε να ονομασετε το μωρο σποτυ που στα αγγλικα σημαινει βουλες απο διαφορα χεωματα

Ευχαριστώ πολύ!Ελπίζω να μην έχω πάθει εξάρθρωση.:(
Μπορείς να βγάλεις τάρτα ή ταρτούλα!Θυμίζει το Ταρταρούγα μιας και έχει τα χρώματα της!

Καλημέρα. Σήμερα η ημέρα ξεκίνησε επεισοδιακά. Τα σκυλιά ανοίξανε τη πόρτα του δωματίου, είχανε βάλει κάτω τη μπουμπού και τη γλύφανε:blink: . Μούσκεμα τη πήρα από τις γλώσσες τους. Τα είδε όλα το ψιψί. Τουλάχιστον την έκαναν το μπάνιο που εγώ φοβόμουν να τη κάνω.
Συγνώμη αν σας πρήξω με το ψιψί αλλά είχα πάθει σύνδρομο στέρησης που δεν είχα τόσο καιρό γάτα στο σπίτι. 20 χρόνια αγκαλιά με μια γάτα δύσκολα ξεπερνούντε!:redface:

kαλημερα Πολλη συνεφια σημερα Παλι θα μας πεσει ο ουρανος στο κεφαλι? Lady περαστικα , καλο ταξιδι σε οσους θα πανε μακρια για την ψηφο Εγω εδω θα ψηφισω ,λεω να παρω και τον γατο μαζι θα δωσει την καλυτερη ψηφο. η να τον βαλω υποψηφιο? Τα παιδια απεργουν ,συζυγος στην δουλεια γατος σε ενταση τρεχει για τα εκατο μετρα περα δωθε (Μα τι πινει?)Απο την ωρα που του ειπα οτι μπορει να ειναι υποψηφιος εχει παθει κατι. Σε λιγο θα κανω μια γενικη στο σπιτι ετσι για να βγαλω τα νευρα μου γενικως Παντως το μονο που αξιζει στη ζωη και το λεω γιατι κατι εκτακτο συνεβη την νυχτα ,ειναι η υγεια και μετα ολα τα αλλα .

Καλημέρα. Γυναίκες σπίτι, μικρή με ιωσούλα (δεν λέω ίωση θα δω), άντρας στη δουλειά, γάτος ότι κάνει ένα γάτος ή έτσι θέλω να ελπίζω.:confused:
Lady : όλα καλά να πάνε!:)
Ελένη να σας ζήσει και αφού το κάνουν που το κάνουν μπάνιο τα σκυλιά την επόμενη φορά βάλε και σαμπουάν, έτσι να μοσχομυρίσει το γατάκι.:rolleyes:
Κατερίνα κουράγιο, τετραήμερο είναι θα περάσει!:blink:

καλημερα,
στο γραφειο αλλα σε λιγο την κανω για το γιατρο που επεστρεψε,η μπεμπα αν και εχει διαθεση η διαρροια της ειναι αλλο πραγμα!!!ειναι εντελως νερο πλεον και χρωμα μαυρο εχω παθει σοκ , ο γιατρος απο τηλεφωνου μου ειπε ισως καποιο παρασιτο θα δουμε. Η lady στον κοσμο της βρηκε το νεο της κρεβατι αναμεσα σε tv και dvd και δε το κουναει απο κει μαλλον ειναι ζεστα η καποιος ηχος την ηρεμη.Νεα για την μικρη το απογευμα γιατι ο γιατρος μας ειναι σε αποσταση 50χιλ. καλη μερα σε ολους!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back