Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Gristofer, γεια σου!
Από ποια περιοχή του ν.Έβρου είσαι;
Είμαι κι εγώ από κει (γεννήθηκα Αλεξ/πολη, μεγάλωσα Διδ/χο).

Καλή ψήφο αύριο σε όλες/ους μας!

Τωρα διαβασα το μηνυμα Αθανασια.
Σοβαρα? Ο φιλος μου σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, στη σχολη Αστυφυλακων, και η κολλητη μου εχει περασει στο Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τωρα διαβασα το μηνυμα Αθανασια.
Σοβαρα? Ο φιλος μου σπουδαζει στο Διδυμοτειχο, στη σχολη Αστυφυλακων, και η κολλητη μου εχει περασει στο Παιδαγωγικο Αλεξανδρουπολης...

Ε, να πας κι εσύ καμιά βόλτα να τους δεις, ωραία είναι!
Ειδικά καλοκαιράκι στην Αλεξ/πολη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για Ελένη (σαρδελλίτσα)!

"Τα χερια μου γιναν κοκκινα, απο τις γρατζουνιες τους για να μην τους βαλω το φαρμακο!!!"
Καλό σου βράδυ. Δοκίμασε την επόμενη φορά που θα τους βάλεις το φάρμακο να το κάνεις φορώντας γάντια λάτεξ, βοηθάει και στο να απορροφηθεί καλύτερα το φάρμακο, αλλά και στο να μην σε γρατζουνάνε παντού. Δες και το σχετικό άρθρο του crestfallen με το τίτλο "Θάνατος στους ψύλλους":
https://www.mypetz.gr/threads/Θάνατος-στους-ψύλλους.219218/.
Φωτούλα:redface:

Nerina μου, φορουσα γαντια, αλλα επειδη ζουν εξω οι γατες, και εχουν πολυ αναπτυγμενη την αμυνα τους, γρατζουνανε πολυ.

Καλησπέρα και από μένα,
Δε μπορώ να μαζέψω τα γατόνια μέσα έχουν τρελαθεί στον κήπο να λιάζονται.:up:
Πήγαμε και στο ποτάμι μια βολτούλα απίστευτα ήταν , μάζεψα ρίζες από δέντρα που ξέβρασε το ποτάμι, σε μια γωνιά του κήπου θα είναι σα παιδική χαρά για τα γατουλίνια.
ΝΕΡΙΝΑ: ναι πήγα και ψήφισα τη μαμά και όλο αυτό για ένα τάπερ κοκκινιστό :)

Καλησπέρα και από μένα,
Δε μπορώ να μαζέψω τα γατόνια μέσα έχουν τρελαθεί στον κήπο να λιάζονται.:up:
Πήγαμε και στο ποτάμι μια βολτούλα απίστευτα ήταν , μάζεψα ρίζες από δέντρα που ξέβρασε το ποτάμι, σε μια γωνιά του κήπου θα είναι σα παιδική χαρά για τα γατουλίνια.
ΝΕΡΙΝΑ: ναι πήγα και ψήφισα τη μαμά και όλο αυτό για ένα τάπερ κοκκινιστό :)

Σε ποια περιοχή είσαι τώρα; Μέσα στην Ορεστιάδα ή σε χωριό;

Τη μαμά βρε την ψήφισες μόνο για το κοκκινιστό;

Μεσα στην Ορεστιάδα Αθανασία, κάνει καλο κοκκινιστό η μαμά!!!

Μεσα στην Ορεστιάδα Αθανασία, κάνει καλο κοκκινιστό η μαμά!!!

Να πας καμιά μέρα στη φιλενάδα μου που έχει την Αντιπροσωπεία του Σαρακάκη εκεί, να της δώσεις χαιρετίσματα!!!

Αθανασια και gristofer, εσεις που ξερετε, χιονιζει εκει πολυ τα χριστουγεννα?
Υπαρχουν δηλαδη αποκλεισμενα χωρια?

το πιο ωραιο δεν θυμηθηκα οτι ταβερνες και τα σχετικα ειναι κλειστα οποτε ουζο στην πλατεια δεν επαιξε! επαιξε στο σπιτι ομως !:up:

το πιο ωραιο δεν θυμηθηκα οτι ταβερνες και τα σχετικα ειναι κλειστα οποτε ουζο στην πλατεια δεν επαιξε! επαιξε στο σπιτι ομως !:up:
?? Εμείς έξω φάγαμε πάντως.....

οι δικοι μας ητανε νομοταγεις φαινεται ! Ερημια κλειστα φτου!

Καλημέρα ,

Στη δουλεία και πάλι αλλά μόνος μου, μάλλον κάποιοι ξενύχτησαν βλέποντας αποτελέσματα, τελικά ο συνδυασμός της μαμάς δε τα κατάφερε, δε βαριέσαι στις επόμενες εκλογές!! Τα γατουλίνια από το πρωί γκρίνια να βγουν στον κήπο μάλλον λάθος μου χθες που τα είχα όλη μέρα έξω, ειδικά η lady μη δει να ανοίγω πόρτα σφεντόνα η μπέμπα έχει ανεβάσει τρελή διάθεση και από κει που ήταν ένα γατί που κοιμόταν και γκρίνιαζε όλη μέρα τώρα κάνει του κόσμου τις τρέλες μα τη φάρμακο είναι αυτό ?Τόση ενέργεια? (μήπως να έπινα και εγώ λίγο?) :) το κακό είναι πως ενοχλεί την Σύλα (το Boxer μου) την ώρα του φαγητού και φοβάμαι μην έχουμε ιστορίες .:hmm:

Sardela 1: νορμάλ καταστάσεις με το χιόνι όπως σε όλη την Ελλάδα καμία φορά και καλύτερα, έχει αλλάξει το κλίμα βλέπεις, είναι όμορφα όμως όπως και να έχει το πράμα. Πέρσι για παράδειγμα χιόνισε 2 φορές τη μια ήταν αρκετό αλλά αποκλεισμούς δεν είχαμε ήταν όμως απίστευτα να κανείς περιπάτους ο πυρετός 39 μετά αλλά άξιζε. :D

Καλημέρα! κ εμείς εδώ...μοναξιές! Καλύτερα όμως!:P
Καλή εβδομάδα σε όλους!

Καλημερα καλη εβδομαδα, καλη επιστροφη στους ψηφισαντες εξω απο τα χωρικα υδατα.Gristofer στειλε και σε μας λιγο φαρμακο απο της Μπεμπας (Οχι δεν το θελω για τον γατο)Σχολειο κλειστο ακομα ολοι εδω μαζεμενοι ειμαστε ,ο γατος ζει την ανεμελια του (ωρες, ωρες τον ζηλευω αφανταστα)Να ειστε ολοι και ολες καλα και να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα:)

Αθανασια και gristofer, εσεις που ξερετε, χιονιζει εκει πολυ τα χριστουγεννα?
Υπαρχουν δηλαδη αποκλεισμενα χωρια?

Ελένη, χιονίζει πολύ στο Διδ/χο, κάνει και κρύο. Συνήθως όμως όχι Χριστούγεννα! Οι κεντρικοί δρόμοι καθαρίζονται (υπάρχει οργάνωση),αλλά μπορεί να τύχει κάτι έκτακτο μια-δυο μέρες...
Θυμάμαι φοιτητές προτιμούσαμε το τρένο για χειμερινή μετακίνηση, για να μην αποκλειστούμε.
Πάντως, μέχρι Αλεξ/πολη δεν υπάρχει πρόβλημα! Χιονίζει λιγότερο κι από Αθήνα μέσα στην Αλεξ/πολη! Εμείς πάμε κανονικά οδικώς, δεν κλείνουν οι δρόμοι ως εκεί από χιόνι/πάγο!

Καλημέρα και στους υπόλοιπους!

Ορεστιάς

Χε χε χε μ αρέσει έτσι:)

Συνημμένα

• DSC00763.jpg
    DSC00763.jpg
    28,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • DSC00843.jpg
    DSC00843.jpg
    34,7 KB · Εμφανίσεις: 13
Καλημέρα ευτυχισμένοι κάτοικοι αυτής της χώρας. Μεγιά οι καινούργιοι σας δημοτικοί άρχοντες, όσοι αποκτήσατε καινούργιους, όσοι κρατήσατε τους παλιούς στην ίδια κατάσταση με τους άλλους είσαστε και εσείς. Παιδιά γάτος άντρας σπίτι, μάλλον εγώ και αυτός (ο άντρας όχι ο γάτος) κάτι πρέπει να κολλήσαμε απο τα παιδιά, θα δείξει.:confused:
Για gristofer: Την συμπάθεια μου στη μανούλα και σε σένα. Το έχουν αυτό τα σκασμένα (τα γατιά εννοώ). Στην αρχή το παίζουν νομοταγείς πολίτες και μετά ξυπνάει ο Γκεβάρα μέσα τους και άλλο κακό να μη σε βρεί. Για καλό και για κακό να κοιμάσαι πάντα καλά κουκουλωμένος με κάτι χοντρό και εσύ και ο σκύλος (το κακόμοιρο το μποξεράκι)!:blink:

Θαναση ετσι ειναι η Ορεστειαδα??? (Δεν εχω παει εκει ποτε).
Τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν κατι προς χωριο....
Ξερεις με πρασινο, κηπους κτλ....
Μ' αρεσει πολυ το χιονι κι εμενα αλλα ανησυχω για τα φυτα στο μπαλκονι (περισυ τα εκαψε ολα).

Τα φυτά αν είναι σκεπασμένα καλά με χιόνι δεν παγώνουν εκτός κι αν είναι είδος που θέλει πολύ ζέστη και δεν αντέχει τη θερμοκρασία του χιονιού.

Οσο για το πράσινο, στην Ορεστιάδα και στην περιοχή γενικότερα είναι μισητό. Το αγαπημένο είδος όλων, πολιτών και αρχών είναι το τσιμέντο. Το τσιμέντο πρωταγωνιστής και το πράσινο κομπάρσος.

Παρ όλα αυτά ας την προβάλλω λιγάκι
https://www.orestiada.gr/index.cfm?areaid=1

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back